Állatok - 120020 db

Milyen Madár ez a képen?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
"Whoops! We couldn't find that page."
A kérdező hozzászólása: Vagy a link a probléma? Mert akkor azt mondd, ne a helyesírással gyere.. Nálam az jó mellesleg.
A kérdező hozzászólása: Muszáj mindenbe belekötni? Most komolyan az a nagy M-betû a bajod? Te egy kiállhatatlan ember lehetsz:D Nyilván semmi dolgod nincs :D Lazíts már egy kicsit, ha minden helyesírási hiba szúrja a szemed, még a végén megvakulsz. Azért írtam nagy m-mel hogy kitûnjön kicsit a kérdések közül. Jesszus.
A link olyan oldalra mutat, amelyet csak az láthat, aki be van jelentkezve.
A madár nem látható. Biztos azért, mert nem tudsz helyesen írni.

A csincsillám három éve egyedül lakik, bántana egy másik csinit ennyi idő után?

Három éves a csinim, egy bundatenyésztőtől hoztam el mikor még kicsi volt, ott külön ketrecekbe voltak. A lényeg az hogy soha nem volt még egy másik csini mellette. Minden nap kb 6-7 órát kint van a ketrecéből, és úgy tűnik hogy elég jól elvan egyedül, nem tudom hogy ennyi idő után jó lenne e neki egy barát, hogy egyáltalán elfogadná e.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
4! Sajna ez nem minden esetben van így. Dec. 22-én haza hoztam egy 2.5 hónapos fiú csinit. A lány olyan szinten megvadult tõle, hogy nem csak õt, de az addigi társát is megtámadta. :( Így a lányt kénytelen voltam elajándékozni. :( Viszont a fiú nagy érdeklõdéssel fogadta a kis jövevényt, aki az ijedtségtõl védekezõ pózt vett fel, de pár óra egy ketrecben való töltés után már együtt aludtak. Azóta békesség van. Több csintartótól is azt hallottam, hogy a fiú-fiúval jobban kijön, mert a lányok zûrösebbek a hormonok miatt. Azt nem tudom, hogy minden csin-lány ilyen, de az enyém eléggé uralkodó típus volt. 3-as voltam.
Biztos hogy összebarátkozik vele ha nem két fiúról van szó ! az én csinim négy éves mellette már volt pár csincsilla és mindegyiket szerette sõt 3-ból 2-vel olyan jól összebarátkozott hogy közös gyerekük is született.
A kérdező hozzászólása: Én is ettõl félek, hogy ha nem jönnek ki egymással akkor nem tudnám hova tenni az új csinit. Pedig olyan jó látni mikor más csincsillák együtt vannak. köszönöm a tanácsot
Hát, meg lehet vele próbálkozni, de készülj föl rá, hogy az új csincsit el kell ajándékoznod ha nem szoknak össze. Legjobb ha már elõre keresel valakit aki befogadná ha nem jön össze a dolog. Nagyon lassan és fokozatosan csináld a szoktatást, az õ tempójukban.
Az én csinim kb. 1 évig volt egyedül, miután meghalt a társa. Amikor hoztam neki egy másik társat, nagyon vehemensen fogadta, nem bántotta, csak nagyon izgatott volt, és persze egyfolytában megakarta mászni, amitõl a lány megijedt. Én úgy csináltam, hogy mind a 2 ki volt engedve, ott voltam köztük, hogy ha baj van, közbe tudjak avatkozni, a fiút párszor le kellett állítanom, de amúgy nem volt gáz.A ketrecbe kergetõzés volt kb. fél óráig, aztán összebújva aludtak.Azóta dúl a love köztük. :)

kérdésre adott válaszok
Állatorvossal.
Ha valóban atka, akkor ivermectin light-al kell kezelni. (Ez megelõzésre is jó.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot :)
Tetû, atka.
A kérdező hozzászólása: de azt atka nemcsak a viaszhártyán telepszik meg? Tetü? És hogyan kezeljem? :(

kérdésre adott válaszok
Véletlenül nem kullancs?
és öt napja nézed? bravo..
Valószínüleg csipa, mosd meg a kutyád
A kérdező hozzászólása: minden heten megmosom nem csipa. Es kullancs sem, megneztem
kullancs?
ilyesmi? [link]
El ne vidd orvoshoz, még a végén kiderülne, hogy mi az...

Kanárik párzása hogy működik? Normális, hogy egész nap kergeti?

Van egy új lány kanári, és amióta meg van a fiú rögtön el kezdett neki udvarolni, etette, aztán most kb. 2 hete egész nap gyömöszöli. Nem tudom, hogy ez így megy náluk? Mert a pintyeknél észre sem vettem, hogy a fiú "megcsinálta" a lányt. De a kanárik egész nap bunyóznak.
gyakorikerdesek.hu

kérdésre adott válaszok
Rágcsálókat jobb egy alomból venni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! :)
lehetnek egy alomból, a tesók ki fognak jönni. csak egynemûek legyenek.
Nekem 3 fiú van egy alomból, remekül kijönnek egymással már két éve!

Miért csinálják ezt a sirályok a Dunán?

December elején, este 10 körül a Lánchídról láttam, hogy egy nagy csapat sirály a híd felső (folyás felőli) oldalán viteti magát lefelé a vízzel, és amelyik madár odaért a Lánchíd árnyékához, szárnyra kapott, visszarepült kb. 100 métert és csorgott megint lefelé.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
unatkoznak
sok a szabad idejük mint neked!
lehet hogy valahol azon a szakaszon engednek a dunába valahonnan (fürdõ, strand) melegvizet

kérdésre adott válaszok
A szibériai egy nagy testû macska, magasabb is lehet, mint a házi. Önmagában a teste is nagyobb, fõleg a hatalmas bundával együtt. A neváknak kék szeme van, ms szín nem megengedett, a "sima" szibériainak nem kék.
A kérdező hozzászólása: És ugye csak annak lehet kék szeme? S nem tudod, a szibériai magasabb ugye, mint a házi cicák? Mert csak a súlyáról találtam adatokat.
A szibériain belül a sziámi színû egyedek neve. Egyes egyesületek külön jegyzik a típust, de nem számít önálló fajtának.
Igen, de az nem tradicionális. A trad szibériaiak a legjobbak, allergia terén is.
A kérdező hozzászólása: Köszi

kérdésre adott válaszok
úgy tedd le a csapdát, hogy csak az egér tud belemenni. Valami doboz alá beteszed, amin kis rés van, és a kutya sem tudja felborítani, vagy egy olyan helyre.
Nálunk az egér ragasztó vált be. Nálunk nem kutya vol, hanem mászó gyerek. :( Kartonpapírra nyomtunk és betettük úgy a szekrények mögé, hogy a gyerek ne érje el. Kb 1 óra alatt meg lett az egér
Vegyél élvefogót, és utána szabadon is engedheted az egérkét :)

Mit tegyek, hogy ne ragaszkodjak ennyire a kutyámhoz és a macskámhoz?

kutya házőrzésre, macska egérvadászatra került hozzám 3 éve. kb egy hét alatt beléjük szerettem, és "gyermekek" lettek a számomra. borzasztóan szeretem őket, ha valami bajuk van, akkor nekem is, nem tudok aludni, enni...
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ne ezen gondolkozz, szeresd õket önfeledten...ne a halálukon, betegségükön agyalj, mert úgy nem élvezed ki azt a pár évet amit nekik szánt az ég...ugyanis pár évnek fog tûnni. amirõl beszámolsz, az szorongás...a baj az, hogy ha te ilyen vagy, az állataid megérzik és szorongani fognak õk is...csak míg te tudod, hogy te mitõl, addig õk nem tudják. Átérzem, nálunk is voltak ilyen helyzetek, sõt az egyik cicám meg is halt, de túl lehet élni. Fáj, nagyonis, de õ se szeretné, ha egész életemben gyászolnám...eltelt egy kis idõ, örökbefogadtunk egy másik cicót, aki nem pótolja õt, de vidámabbá teszi a házat:) Most van egy öreg kutyusunk, 14 éves, babakora óta velünk van...nála közeledik az idõ, ez látszik sajnos...és hoztam mellé egy fiatalabb (7 év körüli) kiskutyát, akinek minden baja volt már az életben, borzalmas körülményekk özül jött, 5 hóna alatt 3x mûtötték már. Állandó félelemben élhetnék, sõt éltem is sokat, de rájöttem, hogy inkább minden napért hálásnak kell lenni:) ennyi:)
Ne félj tõle, nem tudsz ellene tenni semmit, de az sem megoldás, hogy évekig ezen görcsölsz. A ragaszkodás meg úgyis alábbhagy, ha lesz családod. Szeretni lehet sõt kell is az állatokat, de a majomszeretet soha senkinek nem tett jót, inkább árt, mint használ igaz ez gyerekre, állatra egyaránt.
De fel bírnád dolgozni.. Mint ahogy szüleink és ismerõseink halálát is fel tudjuk. Egy ember életében több kutya van és mind túl tesszük magunkat rajta ha elpusztul kedvencünk. Ez az élet rendje, a kutyák 6-16évet élnek ezzel jobb tisztába lenni.
Valóban nem tudsz tenni ellene semmit. Ezt minden állatszeretõ ember átéli aki állatot tart, fõleg azok akikkel együtt él a kutya vagy a macska mint családtag. Rettenetesen fáj úgy mint egy szerelem, de lassan begyógyul a szíved sebe és ha lesz következõ kutyád vagy macskád, akkor arra fogod újból ontani a szeretetedet.
A kérdező hozzászólása: még senkimet sem veszítettem el. nem találkoztam még a halállal, a gyásszal. épp ezért félek.
Ez ellen nem tudsz tenni semmit. Én is ragaszkodom nagyon hozzájuk és az egyik (amelyik testõrnek lett véve) szintén volt már súlyos beteg és nagyon aggódtam érte. Nehéz összeegyeztetni, hogy a család tagja lett és azt, hogy közben baja eshet a "munkája" közben. De muszáj :)