Egészség - 191480 db

Lehet-e bármilyen vonzata annak, ha hashajtót adok a lakótársaimnak?

Folyamatosan megeszik az ételeimet és kezd elegem lenni belőle. Gondoltam megtréfálom őket és egy kis hashajtót teszek a kajába. Persze nem ipari mennyiséget csak, hogy észhez térjenek. Ennek lehet bárminemű következménye? Tudom, hülye kérdés, de most már más nem hat ellenük.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Egyszer nem feltûnõen kérdezd meg, hogy allergiásak-e valamire. De ez tényleg kockázatos, mert ha esetleg kiderül, és bajuk lesz akkor rajtad szárad. Inkább borsozd vagy ecetezd meg jól a kaját, amirõl tudod, hogy megfogják enni, és hátha elmegy a kedvük tõle.
Súlyos testi sértés kísérlete. Vagy ordítsd le a fejüket, vagy költözz el. Még mindig jobb, mint a fagyálló, de leginkább neked lehet belõle bajod.
Viccnek jó, de komolyan nem. Ha valakinek bármi baja lesz, pl. allergiás rá, vagy valamit beszedett, evett, ivott, amivel ez csúnya kölcsönhatásba lép, akkor ez a te felelõsséged lesz. Egyrészt nem éri meg ezért mások egészségét kockáztatni, másrészt gondolom azért a te lelkiismereted sem viselné túl jól. Inkább beszéljétek meg valahogy. Vagy fizessék ki, amit megettek.

Az jelent valamit?

Az jelent valamit ,hogy ilyen átlátszó dolog jön ki a péniszemből amikor maszturbálok?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Igen az már jelent valamit, olyan opálos átlátszó, így van ez megnevezve felvilágositó oldalakon .De ez még nem spermium , mint azt talán írni is fogják neked .Egyenlõre még ami most jön , azt a prosztatád termeli.Ez a nemi szerved kezdett el dolgozni nemi izgalomkeltés hatására .

kérdésre adott válaszok
Nekem 13 évesen és 7 hónaposan jött meg, de akkor is olyan hirtelen ért , hogy mikor megláttam a vért csak a hideg futkosott a hátamon és csak bámultam. Amúgy bírom a vért. Most szinte 15 éves vagyok. Azóta 5-ször volt meg, mert egyszer 8, 5 hónapra is kimaradt. Most is késik 2 hónapja... Tehát ne aggódj. Szerintem addig örülj ameddig nincs. Még ráérsz. :)
Még 3 évig nem kell aggódnod.
Nem. Majd akkor kezdj aggódni, ha 17 évesen sem jön meg. Addig meg örülj neki, ne hiányold:)
Nemsokára 16 leszek és még nincs meg, szóval ne aggódj
nem kell aggódni, ismerek olyan nõt, akinek 18 évesen(!)jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nem . : ) Az egyik rokonomnak nemvolt semmi baja többször is kivizsgálták és akkor is 20 évesen jött meg. Én 11 voltam. Mit mondjak nem hiányolnám ha nem lenne .. :P

kérdésre adott válaszok
Mika Péter.
Õ szuper Doki: [link] Már évek óta hozzájárok, nagyon emberséges, jó szakember és nem lehúzós :)

Éjszakára ki kell venni vagy nem a protézist?

A fogorvosom szerint nem kell éjszaka hordani a részleges kivehetőt, de a neten meg sok helyen azt olvasom, hogy éjjel is kell hordani? Most akkor melyik a jobb?
gyakorikerdesek.hu

Mi okozza a hajhullast?

Regota hullik a hajam,de nem tudom miert?Amugy egeszsegesnek tunok,es annak is erzem magamat.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: koszonom.Kb tavaly majus ota tart.Nyaron kisse jobb lett, de megint erosodik.Egyenletesen hullik, es bar elozoleg nagyon dus vastagszalu hajam volt, most azert erezhetoen kevesebb lett.Hormonalis problemara gyanakszom, mert az elmult egy honapban sokat valtozott a szexualitasom is.Nem vagyok olyan erzekeny a csokokra vagy az erintesre, es problemat okoz a kielegules is.Elkezdtem fogamzasgatlot szedni, de tenyleg jobb ha komplett verkepvizsgalatra megyek.Koszonom a tanacsokat.
Egy féltékeny barátnõ :D
Általában azokat a problémákat amit ez okoz nem lehet csak ugy érezni. A leggyakoribb okai a hajhullásnak a ahormonális probléma (sokszor nincs tünete föleg ah valaki fogamzásgátlót szed) Vagy valami gyulladás a szervezetben, vagy lehet akár egy rossz fog amiröl esetleg nem is tudod hogy rossz. Vgy egyéb bármiylen gyulladás góc a szerveztetben aminek ég nincs tünete. Menj el elöször egy sima vérképre, aztán ha az rendben van akkor endokrinológiai kivizsgálásra.
Lehet, hogy egyszerû "hajváltás"miatt. Fõleg õszi, tavaszi idõszakban, de máskor is van egy természetes hajváltás, amikor az elöregedett szálak kihullanak. Ez napi 80-100 szálig teljesen normális és visszanõ. Ha kóros hajhullásod lenne, már észleletél volna kopaszodást, ritkulást akár foltokban, akár diffúzan.
Menj el bõrgyógyászatra, ott kivizsgálnak minden téren. De amire te gondolsz hormonális hajhullásra, annak oka a férfi nemi hormon (tesztoszteron) túltermelése , ami a férfiaknál is és a nõknél is gondot okozhat. Viszont a fogamzásgátló tablettákban nõi nemi hormonok vannak, "amiktõl" nincs hajhullás. Libidó csökkenés lehet, de a hajhullás nem. Vizsgáltasd ki magad, de remélhetõleg nálad ez nem betegség jele.

Nyugtató kis adagban és alkohol együttes fogyasztásától érezhetem rosszul magam?

Napi három 0.25mg Frontin nyugtatót szedek. Viszont jön a szilveszter, amikor alkoholt akarok fogyasztani.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Nem hiába mondják, hogy a Magyarországon népbetegség az alkoholizmus!
A kérdező hozzászólása: Tudtam, hogy együtt a kettõt nem lehet, csak nem sejtettem. Kíváncsi voltam a tapasztalatokra. Kösz:)
A Frontinra ne igyál alkoholt, mert bajok lesznek. Az egyik hülye haverom is kipróbálta, totál belassult, minden baja volt. Szóval vedd komolyan.
Ne haragudj, de ne legyél hülye! Nem véletlenül van rajt a betegtájékoztatón, hogy TILOS alkohollal együtt használni. Ha inni akarsz akkor ne vedd be a gyógyszered, ha beveszed akkor pedig ne igyál. A xanax-ra: "egyértelmûen kijelenthetõ, hogy ezen gyógyszerek alkohollal kombinálva halált okozhatnak." [link]

Fogamzasgatlo szedese kozben menstruacio?

Yasminelle fogamzasgatlot szedek 2 eve, eddig minden rendben volt. Ma, a 12. tabletta utan, megjott a menstruaciom. Ugy istenigazabol, osszeteveszthetetlenul. Ilyenkor mi a teendo, este vegyem be a kovetkezo tablettat vagy kell tartani a 7 nap szunetet? Volt valakinek hasonlo esete?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Koszi, megnyugtattal. Valoban volt egy csunya mandulagyulladasom, antibiotikumot is szedtem, ki is purcantam tole rendesen. De mivel ez kb 1 hete volt, nem hoztam osszefuggesbe a mostani esemennyel.
Pedig szinte biztos, hogy ez az oka. Ugyanolyan ez, mint a 7 napos szünet. Elkezdõdhet a vérzés már 1-2 nap után, de akár 5-6 nap múlva is. Attól függ, hogy a te szervezeted, hogyan reagál a lecsökkentett, megvont hormonikra.
Igen, szedd tovább rendesen. Valami oknál fogva pl. betegség(akárcsak egy hasmenés, hányás) miatt, ha nem szívódik fel a tabletta rendesen, megvonásos vérzés jön létre. Ilyenkor a folyamatos hatás miatt tovább kell szedni a gyógyszert, de számíts rá, hogy a 7 napos szünetben valószínûleg ismét vérezni fogsz.

2014-ben mennyi lesz az egészségügyi járulék (TB) munkanélkülieknek?

Lehet már tudni, hogy emelkedni fog-e az idei 6600FT-ról?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A nem biztosítottak egészségügyi szolgáltatási járulékának mértéke inflációt követõ mértékben emelkedik, összege 2014. január 1-jétõl havonta 6810 forint lesz. [link] [link]

Miért van merevedése a páromnak éjjel amikor alszik? A reggeli merevedést értem, de mi van az éjszakaival?

Ne értsétek félre, nem zavar vagy ilyesmi, csak kiváncsi vagyok rá :)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Ez nem véletlenül van, ennek a tudományos magyarázata is, a kõvetkezõ.A férfiak egyik legfontosabb szervérõl van szó, hisz az utódnemzés nagyon fontos, a faj fenntartása miatt .Ezért az agy éjszakai alvás közben leellenõrzi a véráramlást.Ez 70-100 percenként következik be .Ez már az egészem kisfiuknál is így van .Az emberi szervezet, csodálatosan mûködik .
ez a spontán merevedés egy éjjel 6-7x fordul elõ mindenkinek van, akinek nincs szervi impotenciaja
Nem tudom, de ha megnyugtat, nem csak a te párodnak van. Szóval szerintem normális :) Lehet, hogy ilyenkor erotikusat álmodnak :D
A kérdező hozzászólása: Igen, észrevettem. Van egy 1éves kisfiam, és neki is szokott ágaskodni a kukac :) Köszi a válaszokat
Az enyémnek is van, fel is ébreszt éjjelente, meg reggel is :)
Ez így van ahogy leírtam.A merevedésért a szimpatikus idegrendszer a felelõs .Ennek a hatásnak az elnyomásáért meg a paraszimpatikus .Az agy a központi idegrendszeren keresztül vezérli ezeket .Mindig az erõsebb érvényesül . A hajnali, reggeli merevedések is ebbõl adódik .Az utolsó fázisok erre az idõre tevõdnek . 3 voltam .
Ne kérdezd, inkább használd ki. Volt egy barátnõm, az kicsit nimfomán volt, (kár volt lecserélni, na mindegy), nemegyszer fordult elõ hogy szép erotikusokat álmodtam de egy kis segítséggel, mert álmomban ha kemény lett , azonnal rábukott, és mikor fölébredtem már élvezésközelbe voltam szopva:)
Lehet éjszaka azt álmodja, hoyg reggel van.. ezért merevszik.