Elektronikus eszközök - 148672 db

Hogyan tudnám beállítani a mobilomat, hogy sokáig csörögjön ki?

Jelenleg a 3-4-et csörög és utána szétkapcsol. Hogyan és hol kell azt beállítani, hogy sokáig csörögjön ki. (Nokia Lumia 610)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Kikapcsolod a hangpostát.
##002#

Melyik a legjobb 2 simkártyás mobil? Az iPhone trvezi-e a 2 kártyást?

S7562 Samsungom van. Lassú, lefagy, nem tudja kezelni egyszerre a net-et is meg a telefont. A Galaxy4s mini dual már sokkal jobb lenne? Mivel védekezhetünk virus ellen a mobilon?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Nem azért szeretnék 2 kártyásat venni, mert nincs pénzem a számlára. Hanem mert a magyaron kívül van egy norvég kártyám is. Kb. ugyan annyit vagyok Magyarországon mint Norvégiában. Igy jelentõsen leegyszerûsiti a telefonhasználatot. Nem kell mindíg 2 telefont a zsebemben tartani. Ez pl. a repülõgépen is nagy elõny. Arról nem is beszélek, hogy nem kellene 2 db. -ot venni.
S4 mini kitûnõ telefon. Gondolom a duos verziója is az. Vírus ellen meg nem kell külön védekezni. Ritka mint a fehér olló és még, ha kapnál is könnyen helyre lehet hozni.
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom én is, hogy a Samsung Galaxy mini S4-es az ami a legjobb a 2 kártyás kategóriában. Köszönöm a válaszokat.
Szerintem iPhone-ból nem nagyon lesz kétkártyás. Én már középkategóriától felfelé sem nagyon csinálnék kétkártyásakat. A filozófia pedig az, hogy ha van pénzed telefonra, akkor legyen a számlára is.

kérdésre adott válaszok
"szeretném rakni a slimbrowser-t de nem találom?" Ha megtalálod, akkor se tudod rátenni.
Androidra nincs (tudtommal), csak windows-ra. [link]

Használta már valaki az Iphone keresése funkciót?

Ha igen, akkor kiírta a telefonján,hogy számítógépen valaki rákeresett a telefonra?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Adatkapcsolat szukseges , (internet ). Ha rakeresel a telefonra, azzal meg nem jelzi ki a a kijelzon, de ha uzenetet kuldesz ra, vagy csorgeted , azt mar igen . Ezen kivul ha elhagyod, akkor tavolrol zarolhatod a telefont es utana a megtalalo(?) sem fogja tudni hasznalni tobbe az activation lock miatt

Melyik telefont érdemes választanai telefonálásra illetve sms küldésre a Samsung Galaxy mini vagy a Samsung Galaxy Pocket Neo telcsit?

Ez a két telefon jöhetne nálam számításba még akkor is ha a Galaxy mini régebbi telefon. Domino csomagban vásárolnám meg.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Én ezt ajánlnám: [link]
Sms és hivásra alsó kategóriás érintõs mobilt, amit naponta kell tölteni és többet fagy mint megy, butaság venni. Bármelyik hagyományos nokiával jobban jársz.
Erre a két funkcióra bármelyik 1G-s készülék is képes.
Ilyen célra csakis valami nyomógombos.Ezt a kettöt a rettenetes lassúságtól meg az állandó fagyásoktól nem lehet használni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat! Esetleg a Samsung C3322 mobil az milyen telefon lenne? Jobb mint a fent emlitettek vagy ugyanilyen borzasztó?
Ha csak a hívás és sms kell , akkor a Nokia 206ot ajánlom, kibír 1 hetet 1 feltöltéssel, illetve a Nokia 106 olcsóbban. Ezek 16 illetve 8ezerbe kerülnek.

Nem látja a gép az androidos mobilomat, pedig telepítettem hozzá a drivert. Most ilyenkor szerintetek mi a szitu?

Elméletileg ez egy Alcatel M Pop, most vettem, csak a Telenor saját cuccot csinált belőle, és így az lett a neve, hogy telenor s800. /Egyébként ők nem is forgalmazzák, csak a Media Marktban meg még pár műszaki üzletben kapható ez az átkeresztelt verzió./ Namármost felmentem az alcatel honlapjára, és onnan szedtem le a megfelelő (alcatel m pophoz való) drivert. Viszont az a nyüves program azt írja, hogy ez a verziója nem támogatja a telenor s800 típusú telefonomat. Mi a jó fenét csináljak, valakinek valami ötlete esetleg?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Másik usb kábellal próbáld meg, nekem segített, igaz nem ilyen telefonom van. :)
Frissítsd a windowst. Ha utána se meg akkor vegyél normális telefont, mert ez úgy se ér sokat.

Sony Xperia Pro telefonom van. Szeretnék hozzá venni autós tartót, hogy tudjam használni a GPS-t, de sehol nem találok a neten ehhez a telefonhoz. Van ötletetek?

Valaki nem tud olyan oldalt ahol be lehetne szerezni, vagy olyan univerzálisat ami biztosan jó ehhez a telefonhoz?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Univerzális tartó biztos jó hozzá. Azt úgy állítod, ahogy akarod a telefonhoz...