Emberek - 10006 db

kérdésre adott válaszok
Veszett ügynek tûnik. Érthetetlen, értelmetlen, de bizonyára gyerekes és hülye ez a barát, ha csak így eldob. Ha ezt mondta, nem fogod tudni megbeszélni sem vele. Szerintem erre sosem kapsz már választ, szóval nem érdemes veszõdni vele, inkább fogadd meg a tanácsát, és keress olyan barátokat, akik nem dobnak el minden ok nélkül :)
A kérdező hozzászólása: köszi a tippet

kérdésre adott válaszok
mindenek elõtt, szeretném neked bemutatni a GY betût. gy betû, fancuska123456, fancuska123456, gy betû. remélem mostmár így a 'vaGYok'-ot le fogod tudni írni helyesen. egyébként szendvics, chips, szénsavas üdítõ, gyümölcslé, torta gondolom lesz, dísznek meg pl. lufi. programban lehet társasjáték, meg olyanok amiket nem játéktáblán kell játszani, pl. bújócska, fogócska ha van udvar. estére meg filmnézés.
Pl valamilyen versenyek, na de mongyuk attól függ, hogy hányan vagytok.Pl valamilyen frizura készítés, ved játszatok üvegezést.
A kérdező hozzászólása: köszönöm idáig is ...... és bocsi az itt vaok ért...... szerintetek az jó ha anyával csináltatok fincsi vacsit vagy inkább pizza legyen (xxl) amúgy hatan leszünk és már minden oldalt végig olvastam

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Jöhetnek még.
paleontológus..
Térinformatika
Térképkészítõ, jól jönnek hozzá az informtikai, matematikai ismeretek
Még a régészek is idetartoznak az ásatások miatt..
A kérdező hozzászólása: Köszi:) ) De leírnád a többit is lécci:D??
Hát jó sok van még. Pl. meteorológus, éghajlatkutató, geológus, etnográfus, morfológus, ugrómókus stb. Nagyon sok van még.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm:)
térképész, vakond...
A szociológus szakmához is kell föci. Geológust írta már valaki? (A kedves hosszan beíró utalt az alternatív energiákkal való szakmákra, ezt is ajánlom figyelmedbe.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Jöhetnek még:)
Utazási irodában dolgozni esetleg. :)

Mikor fog kihalni az emberiség?

Amit mi emberek teszünk, az biztos önpusztítás. Csak az a kérdés, hogy mikor jön el a vég. Kik fogják átvenni a helyünket a világban?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Nem jött be
Még ebben az évszázadban, sõt én elég biztos vagyok benne, hogy a kezdetét meg fogom érni. Nagy buli lesz!!! Hogy ki lesz utánunk? Remélhetõleg nem egy ugyanilyen gagyi technokrata, mindent és mindenkit kihasználó faj.
2012 12 21
Olvass Lovecraft-tól, ott egy alternatív válasz! :D Amúgy az majd kiderül ha eljön az ideje...
Egyszer azt mondta a matek tanárom hogy majd a csótányok de én ezt nem tartom valószinünek de az én véleményem szerint nem fogunk kihalni ahhoz vmi extragiga katasztrófának kéne történnie:)

Halloween bulira tudtok ötleteket adni?

Légyszi értelemes válaszokat adjatok, ne hülyésegeket
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Javíts ki ha tévedek, de Halloween tegnap volt, és ma halottak napja van...
A kérdező hozzászólása: Tudom, bocsi, de azért így Halloween tájékán érdekelne, mert jövõre akarok tartani bulit

kérdésre adott válaszok
ebben a kategóriában az elsõ kérdés és ez az elsõ válasz rá