Emberek - 10006 db

kérdésre adott válaszok
Azt mondják, jo lenne tudni az igazat!
egy nagyon jo es közeli baratom mondta hogy Londonban utazott a metron es odament egy csajhoz akire azt hitte h en vagyok, hogy szia XY hat te meg mit csinalsz itt? a csaj meg: sorry?. Azt mondta nem hitt a szemenek, meg az anyajegy is ugyanott volt az arcan mint nekem.
hogy elhiszed vagy nem az döntsd el te :)
én halottam olyasmit hogy mindenkinek van egy hasommása a világban
A kérdező hozzászólása: velem megtörtént ;)
Állítólag van ilyen, de nekem gyanús a dolog...

kérdésre adott válaszok
nekem az volt, h 10 000-ért szexelnék-e az üzenet írójával...
Egy kérdésre válaszoltam, amiben a kérdezõ nõi pisit kért... írt nekem, hogy van-e eladó pisim, és hogy l/ft-ba milyen áron adom el... :D
"a bÉlaüze ni hogy a piros a popsid megint a."
"Szia! Furcsa lesz amit írok de komoly a dolog! Szükségem lenne szexnél elhasznált puncis-ondós óvszerekre. Vagy használt puncis vagy folyásos bugyira, de nõi pisi is érdekelne.Tudnál valamelyiket??? Megvenném õket. Várom válaszod." Jahm meg azok, amikben írják, hogy ringyó vagyok, mert tampont használok :D
"Az az érdekes hogy ezek a normális lányok itt olyanok mint Columbo felesége: mindenki beszél róla, de senki nem találkozik velük."
''Szeretel-e huncut kis hím macskákkal fajtalankodni? Mert én igen ;)'' xd
Én rendszeresen megkapom mekkora bunkó vagyok. Ami igaz is, de legalább õszinte. Azt hiszem, itt senkinek nem kell ecsetelnem, néha milyen kérdések vannak és, ha ez mellett jó kedvemben találnak, hát megmondom a frankót. Az meg sajnos néha fáj :) . Ja és az ezoterika kategóriába még nem is jártam :) ).
1. Szeret gyk hold ****alma XD (hogy ez mit jelent ne kérdezzétek) 2.Te egy felhõ vagy?
"Rénszarvas. Kalapács. Büdös zokni."
Kp111-tõl: "Riba....nckám én ffi. VagOk tevhlyebnem vagod le hogy félrebbbsz a férjed ááa bugyuta tyúkeszü seggfing vagyol"
Ugyanazt kaptam mint a 2. :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Ringyó mert tampont használ :D Ezen felnevettem.
A kérdező hozzászólása: Jézusom...... :O Beteg aki ilyet ír.

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ez nagyon okos válasz volt, de ezt én is tudtam, csak igy hamarabb találok!
Léteznek külön erre kitalált hirdetési oldalak és ingatlanirodák...

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Leírnád a beceneveket?
Szerintem szép név! November 11-én van a névnapja. Latin eredetû, jelentése: merész, bátor.
( 2/2 ) hát van egy pár becenév erre a névre is :) ))
Van egy ismerõsöm folyton gúnárnak nevezik.:D

Eladhatja, vagy elkérheti a házamat a volt barátnőm?

Fele-fele névre írtuk fel a házat, de 2 hónapja szakítottunk, ő most egy másik férfival jár. Eladhatja a házat a bele egyezésem nélkül?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
viszont ki az a hülye aki egy fél házat megvesz... szóval nincs mitõl félned... had próbálja... senki se fogja megvenni... ha nem akarod h legyen hozzá köze fizesd ki a részét (vedd meg Te tõle) vagy adjátok el közösen, a pénzen osztozkodjatok és vége...
A kérdező hozzászólása: De attól engem nem lakoltathat ki?
a felét ami az, õ nevére van írva igen..
A felét eladhatja/kiadhatja. Téged nem lakoltathat ki, mivel ugyan úgy a saját házad is, egy olyan házból meg nem lakoltathat ki, aminek tulajdonosa van papíron.

Miért kell megkérdezni egyes embereknek, hogy hány centi vagyok?

Az átlagnál magasabb vagyok. Nem gondolják, hogy ez engem zavar? Én sem kérdezem meg, ha kövér, vagy sovány az illető, hogy hány kiló, vagy ha kancsal, hogy hogy lát.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: 5/7-es nem mindegy? Van, hogy nem foglalkozom vele, de amikor aznap harmadszorra kérdezik meg, és ha nem válaszolok nem veszi a lapot a marha, hanem újból, és újból megkérdezi. Aztán csodálkozik, ha lellemetlent válaszolok neki.
hány centi vagy?
Gondolom, erdekes, hogy ismerneke meg egy ilyen magas embert.amugy hany cm vagy? :D
Mivelhogy nem tudjàk
A kérdező hozzászólása: Nem gondolják, hogy az engem zavarhat? Fõleg hogy rendszeresen kérdezik? Unom.
És hány centi is vagy?
Hány centi vagy?
Amúgy szimplán az emberek számszerûsíteni a dolgokat, magasság, testsúly, ilyesmiket.
A kérdező hozzászólása: 6/8-as nem mindegy?
A kérdező hozzászólása: Én sem kérdezem meg a kövér embert a buszmegállóban, hogy hány kiló, vagy a féllábút, hogy hová lett a lába.
nem lehet hogy azért kérdezik mert feltûnõen magas/alacsony vagy?
Ismerõs a problémád. Én már 30 elmúltam, nõ vagyok, de a mai napig ez a második kérdése mindenkinek akivel elõször találkozok. Eleinte, fiatalon még zavart, sõt frusztrált, aztán úgy döntöttem mindenki k.ja be. Így hát felhúztam egy 10 centis sarkú cipõt, azóta is csak olyanokba járok, csini ruhát azt ámen. Abban a pillanatban ahogy elfogadtam a magasságomat, már egy cseppet se zavartak a kérdések. Utána annyiban változott, hogy a kérdés a hány centirõl, a modell vagy vagy-ra változott. :D
Áruld már el :D

Milyen személyes dolgot írnátok magatokról a munkaadó kérésére?

Azt kérték, hogy az önéletrajz mellé írjak pár szót magamról.Férj,gyerekek, család stb...
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Nem túl jó dolog, mert, ha gyereked van, az a baj, ha idõigényes a hobbid, akkor az. :S Elég rossz helyzet, nem örülnék egy ilyen kérésnek. Hazudni meg felesleges, úgyis kiderül. Szerintem a nagyon személyes dolgokat mellõzd.
A kérdező hozzászólása: Én is pont a gyerekes részen gondolkoztam, mivel még nincs.S lehet az a baj, hogy na akkor mindjárt megy úgyis szülni.:D Ha meg lenne, akkor meg az lenne a baj, hogy ha beteg a gyerek, akkor én is hiányzok stb...
Elvileg ezt nem kérdezhetik. Én inkább arról írnék, hogy mivel foglalkozok a szabadidõmben (nem mintha sok közük lenne hozzá), hogy pl szeretek kirándulni, keresztrejtvényt fejteni, stb.

Egyáltalán olvassa valaki ezeket az oldalakat? Miért nincsenek válaszok? Nem érdeklik az embereket a kérdések? Impotencia a másikkal szemben?

Én sok kérdést el szoktam olvasni, látom, hogy ősrégi kérdések válaszolatlanul maradnak. Azért nézegetem, mert lehet, hogy másoknak esetleg tudok segíteni.Vagy lehet, hogy bennem még nem merült fel ilyen kérdés, és jó érzés tudni, hogy nem vagyok egyedül.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Hát, vannak kérdések amire nem tudok válaszolni, meg úgy általában elég szûk réteghez szólnak. De pl az ilyen sz..r az életem, legyek öngyilkos? típusú kérdésekre meg nincs is kedvem válaszolgatni.
Vannak kérdések, ahol pillanatok alatt 100 válasz- meglehetõsen felizzott hangnemben. Azután vannak olyanok, amire a kutya sem válaszol ( például az én kérdéseim:) Sok a kamu kérdés is, amit szórakozásból teszenk fel.. Sokan szeretnének segíteni, szerintem, de keveset lehet érdemben..
A kérdező hozzászólása: csak ámulok és bámulok kellemes érzéssel, mennnyi értelmes és frappáns választ kaptam egy szinte semmitmondó kipattant kérdéssorozatra. Meglepõ azért, hogy valaki az impotens szó egyéb vonatkozású értelmét nem ismeri.Lehet....Úgy látszik egy ember magára vette az impotens szót. Én sem válaszolok mindenre.
Mi az, hogy "impotencia a másikkal szemben?" XD Tudod, hogy mit jelent ez a szó?
én is sokszor szeretnék írni (ahogy tettem is), de egyszerûen energiám sincs. Meg ugye, mikor jön az ezredik szóról- szóra ugyanolyan kérdés...
[#2 tehetetlenség másokkal szemben- nem rossz ez, van szellemi/lelki imp. is bõven!]
Írd azt, hogy 17 éves lány vagy, kapcsold ki a neved, és várd a csodát!

Csak engem bosszant, ha valaki folyton megjegyzést tesz a soványságomra?

167 cm magas vagyok és általában 53-55 kiló között ingadozom, még nem szültem. Én jól érzem így magam a bőrömben és soha nem voltam beteges, de attól a lesajnálkozó megjegyzéstől eldurran az agyam.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Mindenképp szólj vissza. Nekem nagy a seghgem és arra tesznek megjegyzést.. Semmi közük hozzá.
Szerintem nem kell ezt agresszívan intézni. Egyszerûen kérdezd meg az illetõt, hogy - Miért zavar ez téged? Nekem jó! Talán legközelebb nem szól be.
4 - az nemjó. lényeg hogy õ is megbántva érezze magát.
ja, én sem bírtam. dagadékoknak lehet mondani hogy neked meg fogynod kéne zsírdisznó. még azt szoktam hogy neked meg gagyi a frizurád, vagy te meg hülyén öltözködsz, stb. lényeg hogy valamit replikálj vissza, akkor általában legközelebb már nem szólnak be. nekem bevált.
Biztos féltékenyek!
Nem, nem csak téged bosszant. Amit én eddig életemben kaptam a soványság és a kevés ételfogasztás miatt - madárétkû vagyok, egyszerûen nem tudok sokat enni - , és amiatt, amilyen ételeket szeretek (leves, fõzelék, hús, zöldségek) azzal már meg lehetne tölteni egy fél könyvtárat. Meg kell tanulni ezeken az embereken túllépni. Ne törõdj velük. Nem lesajnálnak, hanem valójában irigyelnek. Te pedig érezd magad jól a bõrödben.
Pedig nem vagy túl sovány, inkább normális.
A kérdező hozzászólása: Nem akartam annyira megsérteni, mert üzleti partnerrõl van szó. Tényleg soha nem fogtam fel, hogy miért kell a másik alkatával foglalkozni, engem soha nem érdekelt, hogy valaki sovány vagy kövér. Van a családunkban ilyen is olyan is, mindegyiket megértem. Lehet, tényleg irigység és nem sajnálat, hiszen azt mondja kilátszik a csontom, ami hazugság, mert egy az hogy nem látszik ki, ennyi önkritikám van, a másik meg: ezt honnan látja nagykabátban? Három: mi köze hozzá? :-) Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz.
kit érdekel? sz*rd le... komolyan... és nem, nem csak téged zavar, aki vékony azt amiatt piszkálják, aki kövér, azt amiatt, aki dohányzik, azt azért, akin van sapka azt azért, akin nincs, azt meg azért. Senkinek se esik jól és ez nem a soványság miatt van, hanem mert semmi köze az adott dologhoz. Akivel olyanban vagy, annak megmondhatod, hogy rosszul esik, ha ilyeneket mond, akivel meg nem vagy ilyen közvetlen kapcsolatba, azt fosd telibe
Teljesen átérzem, velem is sokszor megesett ugyanez. Talán azért lehet, mert manapság a teltebb emberek vannak többségben, így különlegességnek számítunk. De mindenképp bunkóság, az én agyamat is elönti a méreg ilyenkor. Amúgy szerintem pont jó súlyban vagy. :-) Arányaiban én is ilyen vagyok, pedig eszek rendesen.
A kérdező hozzászólása: Annyit mondtam: "tudtam, hogy ezt most sem hagyod ki".

Mi a baj velem? Vagy nem azt kell nézni, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja?

Egyre inkább kerulom az embereket, mert állando kritikákkal kell szembesulnom. A volegenyemmel kiegynesulyozott kapcsolatban elunk, boldogok vagyunk, néhány baratnom ennek ellenere beszologat, h "megvan a velemenyem, de nem mondom", "ez a kapcsolat egy idozitett bomba"... és nem értem az okat, mert én úgy érzem magam vele mint egy mesében, sokszor nem is értem, hogy lehetek ilyen szerencsés, hogy ilyen párt találtam. Mi oka lehet a baratnomnek, hogy igy vélekedik rolunk? A sulim miatt is sok kritikát kapok. Orszagunk egyik legjobb suliján jogot tanulok (kulfoldi vagyok), mégis sok mindenkitol azt hallgatom, hogy ugysem fogok az életben ervenyesulni. Mégis mit kéne tanulnom, hogy ne nézzenek le? Persze, ugy gondolom, hogy mindenkinek lehet véleménye, de ha nem kérdezem, miért kell belem rugni? Ha dicsekednek vagy barkivel lenezoen viselkednék, biztosan megérdemelném, hogy ezt kapjam.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Sajnos az ilyen "barátnõk" teszik szerintem tönkre a legtöbb normálisan mûködõ kapcsolatot, mert bemagyarázzák hogy vagy nem elég jó neked, vagy nem fog mûködni. Voltam már így lánnyal, hogy amíg össze nem került az új barátnõivel addig mûködött a kapcsolat, aztán addig beszélték bele a hülyeséget hogy maga is elhitte és ez is tönkretesz mindent. Meg én is megkaptam mindig hogy mit keresek Pesten, hogy fogok megélni egyedül, jajj mennyire más lesz, mégis itt vagyok sok éve... Sajnos az emberek rosszindulatúak, és nem szeretik ha valaki másnak bejönnek a dolgok, ezért megpróbálják azt úgy beállítani mintha nem is lenne igaz. Nem kell törõdni velük.
Ne törõdj velük. Lehet, hogy csak nem tudják elviselni, hogy minden rendben van körülötted. Jó suliba jársz, és szerelmes vagy, sõt võlegényed van. Elég értékes vagy ahhoz már fiatalon, hogy valaki veled akarja leélni az életét. Eközben õk kapcsolatról kapcsolatra vergõdnek esetleg, no meg dolgoznak mert nem, vagy sokkal rosszabb kilátásokkal rendelkezõ szakon tanulnak. Az irigységbõl fakad szerintem a negatív kritika, meg a saját kudarcaik kivetítésébõl. Sok ember meg olyan, ha nekem nem jó akkor neked se legyen, ezért szólogatnak be marhaságokat, ezzel is a Te kudarcodat erõsítik benned és magukban, a sajátjukkal szembe. Azt azonban sose felejtsd el, hogy Te nem vallottál kudarcot. Keress olyan társaságot, ahol örülnek az örömödnek, nem hátráltatnak hanem segítenek.
Azt neked kell tudni, hogy miért mondják ezt a párkapcsolatodra. Volt korábban valami probléma? Nálunk is volt baráti körben, hogy egy pár összeveszett, mert a fiú csúnyán bánt a lánnyal. Aztán kibékültek. Fura volt, mert sajnáltuk a lányt, de persze az õ dolga, nem szólhattunk bele. A suli miatt meg lehet, hogy féltékenyek, ha neked jobb lehetõségeid vannak. Persze mindenkiben van egy kis féltékenység, de ha ez ilyen beszólásokban is megnyilvánul az már nem normális szerintem barátok között.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szépen a valaszokat, igy is fogok tenni, elem tovabb az eletem, ahogy nekem tetszik.
A kérdező hozzászólása: A kapcsolatunk elejétol kezdve, minden jol mukodik. Néha ossze szoktunk veszni, de az is csak 10 percig tart. Komoly problémank meg nem volt.
Ne törõdj vele. Annak idején az én barátnõnek nevezett ismerõseim is meg akartak gyõzni, hogy az én szívem választottja nem nekem való és nem jól bánik velem. Szerintem volt amelyik irigységbõl, volt amelyik meg egyszerûen nem látott a dolgok mögé. Azóta is 15 éve élünk egymással boldogan és jóformán csak egymásra számíthatunk, a korábbi jóakaróim meg sorra eltûntek. Az iskoláról pedig annyit, hogy tanuld csak azt amit Te jónak látsz, ezzel se foglalkozz, épp annyit ér a véleményük ebben is, mint a párkapcsolatodban. Vagy irigyek, vagy nem tûnsz elég határozottnak és azt gondolják, hogy õk jobban tudják mi jó neked.
Nekem ebbõl az jön le, hogy a "barátnõid" irigyek rád, de nagyon. Van párod, az egyik legjobb helyen tanulsz, és az egyik legjövedelmezõbb karrier lesz a tiéd, ha elvégzed. És a nõk rafináltak, sosem frontálisan támadnak, és sosem ököllel, hanem cselesen, olyan szavakkal amik elbizonytalanítanak. Azt akarják, hogy elbizonytalanodj, hogy ne érezd értékesnek magad, és, hogy emiatt kicsússzon minden a kezeid közül, mert nem hiszel magadban. Onnan tudom ezt, hogy sajnos már velem is eljátszották, így alaposan peszoptam. Emiatt elsõkézbõl mondom, hogy minél elõbb szakítsd meg ezekkel az idiótákkal a kapcsolatot, mert ha ennyire érzékeny a lelked egy idõ után tönkre fognak tenni. Vagy állj a sarkadra és ne érdekeljen a rikácsolásuk.