Sport, mozgás - 73336 db

Hol lehet rendelni Steaua București mezeket?

Nővérem szeretne rendelni barátjának, de sehol nem találunk rendeset.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: nyugi nem nekem kell... :D
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm a linkeket!
Attól függetlenül szar románok, akik nyíltan magyarellenesek. Mellesleg itthon erõs szerepet játszik, hogy a magyar tehetségeket nem hagyják játszani, csak a légiósokat.. hmm... mondj 3 olyan nb1-es csapatot akik közt max 3 légiós van.
Én is szívesen vennék. Az elsõ kettõ meg ássa el magát. A Steaua sokkal jobb, mint a Fradi vagy a DVSC.
[link]
Amit a 3-as linkelt az jo, de ha igazi focista mezt akarsz rendelni (amilyet a merkozeseken hordanak) akk itt van, ugyan csak a klub hivatalos site-jarol, csak mas reszleg [link] Off: az elso ket magas ertelmi szintel rendelkezo valaszolonak pedig uzenem, h nyugodtan lehet irigykedni, de Nyugat Europa egyik legjobb csapatarol beszelunk, aki az utobbi 10 evben mindig ott volt vagy a BL vagy az EL csoportjaiban, es eleg szep eredmenyeket ert el, ami a magyar focirol nem mondhato el, a BL gyozelmukrol mar ne is beszeljunk, szoval errol ennyit :)

Miért van izom lázam ebben az esetben?

Tegnap könnyített mozgást végeztem, 32 percet sétáltam emelkedős padon, majd 20 percet eliptikusoztam és egész éjszaka nagyon izomlázam volt, na és persze most is.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Ha csak ilyen jellegû mozgást végzel, akkor igen, megerõltetõ lehet ez is. Szerintem fontos volna az erõsítõ sport is a mozgásszervrendszer és más egyéb dolgok egészségéért.
Igen, súlyzó vagy saját testsúlyos, olyan súllyal, amivel maximum 12-20 ismétlés megy egyszerre.
A kérdező hozzászólása: erõsítésre gondolom a súlyzós dolgokra gondolsz, igen szoktam váll-hát comb fenék súly gyakorlatokat is végezni!

Lehet 'izmosodni' menzás kajával?

17/f-191cm-70kg-ektomorf
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Hát ha elkezded, valamennyire látszani fog, hogy csinálsz valamit :D de ettõl a kajától ne várd, hogy úgy nézz ki, mint egy testépítõ :D De mindenféleképpen elkezdeném, ha teheted egyél tojást, meg húst minél többet, ha tudsz. -egyvékonygyerek
Nem, a menzás kajából minden ki van spórolva. Kenyér tiszta szénhidrát, menzás fõtt kaja ismételten az. Fehérje bevitelre lenne szükséged, ami a fehér húsban van, de ebbõl a héten általában csak két alkalommal kapnak az iskolások. Nagy csodát ne várj...
Menzás kajától nem fogsz izmosodni. Az minden csak nem kaja.

Ennek a két kesztyűnek mér' más a formája?

Elvileg mindkettő boksz kesztyű,de volt már szerencsém mindkét típushoz.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: De van 12 oz lapos fejjel, meg 12 oz gombölyû fejjel is.Most akkor miva'? :D
A kérdező hozzászólása: Bocs, lényeg lemaradt: [link] [link]
Attól függ az egész, hogy hány oz.

100 whey protein jó tömegelni?

Edzés után 2 tasakkal (30g, 22g fehérje) iszok. Ez elég?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Ezt használom: [link]
Magában a fehérje nem lesz elég, kell több CH (gyors felszívódású szénhidrát is) ! Hogy megértsd, olvasd el megkérlek ! : [link]
A kérdező hozzászólása: 73. :)
A kérdező hozzászólása: A nekem szükséges igen. Igazság szerint 90 kilóról adtam le a mostani 73-ig, de azt mondják, nem áll jól. 78 körülre szeretnék újra eljutni, de már izomból-
100%? Ha 80 kiló vagy elég.
Edzés utánra elég, teljesen más kérdés viszont, hogy ennyitõl te ugyan nem fogsz tömegelni. Ahhoz precízen belõtt étrend az alap. Az megvan?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egy recovery lenne a megoldás, vagy a meglévõ fehérjédet fel kellene "turbózni" egy-két dologgal. Recovery pl.: 1 adag = 90g tápértéke: Energia: 275.9Kcal Protein : 24.3g Szénhidrát: 50, 2g Zsír: 0, 3 g 1 adag = 90g tartalmaz: Waxy Maize: 50, 2g whey protein izolátum * * Tejbõl: 24, 3g, Leucin: 5, 5 g Glutamin: 4, 5 g Creapure ®: 3g C-vitamin: 550 mg Elektrolitok: 360mg Vagy egy ennél még összetettebb: 1 adag = 100g tápértéke: Energia: 1209kJ Energia: 286.3kcal Protein: 38.1g Szénhidrát: 24, 9 g Zsír: 2, 8 g 1 adag = 100g összetétele: 38, 1g protein keverék (whey protein koncentrátum*, whey protein izolátum*, kazein hydrolizátum (Peptopro®)*, tej protein koncentrátum*), * tejbõl 24, 9g szénhidrát keverék (Dextrose, Ground zab, Amylopectin Barley Starch (Vitargo®)), 5g BCAA 5g Creapure ® 5g glutamin peptidek 2g Beta Alanin 2g L-Leucin 1, 5g AAKG 0, 7g Glicin 0, 3g L-Hisztidin

kérdésre adott válaszok
Alkati adottság, amit edzéssel lehet elohozni vagy ha keskeny a vallás, akkor kicsit rasegiteni.
Adottság is, van akinek alapból széles.
A kérdező hozzászólása: De felnõttkorban már bizonyára nem szélesíthetõ úgy, mint gyerek- vagy kamaszkorban. Mi a véleményetek?
Hát 24 éves korig fejlõdik az ember, addig sokkal jobban fejlõdnek az izmok, utána már nehezebben.
Norbi nem testépítõ, ne példálózz vele. Felnõtt korban is szélesíthetõ a váll a vállizmok növelésével, nincs nagy különbség 24 és 25 éves kor között, a nehéznek 50 fölött mondanám.
Az alkat is nyilván számít, de edzéssel nagyon is szélesithetõ.
24 fölött is rengeteget lehet fejlõdni edzéssel. az alatt a test természetes növekedése megy végbe. shcorbert norbinak azért nem széles mert nem rendelkezik nagy izomtömeggel.
A kérdező hozzászólása: Mert ott van pl. Schobert Norbi kimondottan keskeny vállakkal. Bár õ már felnõttként kezdte az edzést. Azért olyan sokat nem tudott változtatni rajta.

Mi a véleményetek a TRX-ről?

Hogyan kell használni? Milyen izmokat mozgat meg? Érdemes-e megvenni? Milyen gyakorlatokat lehet rajta végezni? Milyen a tapasztalatotok róla? Szóval bármit amit tudtok, légyszi írjátok le!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Egyébként lány vagyok, szóval nekem a súlyzózás nem területem. :)
Szerintem bohóckodás, azoknak való, akik nem tudják a vasakat megfogni.
Szerintem a TRX a legetõ legjobb dolog. Minden izmot megmozgat és kiizzaszt, mint az állat és nem olyan nagy buta izmokat csinál, mint a súlyoknál, hanem szépen szálkásít. Megvételre viszont nem ajánlom, mert egyedül azokat a gyakorlatok nem tudod úgy/annyiszor megcsinálni, mint egy konditeremben egy edzõvel, aki a szart is kihajtja belõled!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ezt a szerkezetet otthon is lehet használni? Mert elég húzós az ára, de megéri vagy szerintetek nem? Nem növelni akarok vele, hanem csak úgy edzeni, hogy jobb testem legyen.
Nem rossz kis cucc, de a crosscore jobb. Mindent meg tudsz vele edzeni, de én nem ajánlom megvételre. Legalábbis addig nem amíg nem tudod rendesen használni. Sokan csak rángatóznak, mint egy hal, de azért az nem úgy mûködik. Járj le edzésre, lehet nem is fog tetszeni.
Nem mindenki akar vasat fogni. Nem mellesleg egy rendes TRX/Crosscore edzést nem bír végigcsinálni egy kondis figura. Én pár hónapig próbáltam ezt a "bohóckodást", elég szépen lepucol egyébként, intenzív edzéseket lehet vele csinálni, de átmentem egy konditerembe, mert kellett a tömeg. Általában a súlyzós edzést végzõknek beszûkül a mozgástartományuk, mert nem nyújtanak eleget, túlságosan kötött pályán mozognak edzés közben (ez egyébként elengedhetetlen a szabályos kivitelezéshez) ezért valamennyire bemerevednek. Én alig látok valakit rendesen nyújtani a teremben. TRX-xel ez nem következik be. Szélesebb a mozgástartomány és nyújtáshoz is jól használható. Tömeget növelni azért ne ezzel az eszközzel akarj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
Én Sopronban az Amplifit Stúdióba járok edzeni és remek segítenek és nem hajtanak szét. ha érdekel néz be. amplifitsopron.wix.com/amplifit
Ez nagyon édes! Meséljetek már milyen a BUTA IZOM! :D
Szerintem meg egy lány keze ugyan úgy meg tudja fogni a súlyt, mint egy férfié.
Sok lány súlyzózik és nem is kell attól tartani, hogy túl izmos leszel (amennyiben nem akarsz koxolni). Egy TRX elég drága és csak úgy megvenni és mindenféle képzettség nélkül használni, szerintem nincs értelme. Egyébként lehet otthon is használni simán, de kertben egy fa ágán átvetve a hevedert is használható. Egybõl megvenni semmiképp sem látom értelmét.

Ez jó tömegnövelő étrend?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] (végén van egy kis elírás)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
jó lesz ne nagyon egyél cukrot estefelé izesitsd mással, de nem fogsz belehalni
A kérdező hozzászólása: A lenmagolaj nem estére van, csak oda raktam. Reggeli fehérjének megiszok egy adag shaket, az gondolom jó. Most jelenleg csak multi vitaminom van, de idõvel szeretnék beszerezni egy jót, esetleg tudsz ajánlani? És, ha növelem a reggeli zabot, akkor csökkentsem a rízst?
de má le is irtak:D
Milyen vitamin? Ilyen gyógyszertáras-nemsportolós? :D Hát jó vitamin a Mega Daily One a Scitectõl, meg a Multi B-complex a Biotechtõl. Csökkentheted a rizst, de kb.10-20 gramm ch-ról beszélünk, annyi ingadozás meg amúgy is van, szóval nem muszáj. De akár hagyhatod is a reggeli 80 grammot, én csak magamból indulok ki, akinek zabálnia kell, mint az állatnak, amikor csak tud. :D
Reggeli: több zabpehely kéne, legalább egy 100-120 gramm, és reggelre fontos lenne valamilyen fehérjeforrás is. A lengamolaj este pont nem jó, rakd valamelyik másik étkezéshez(ne edzés utánihoz). Túrót nem baj, ha kicsit cukrozod, de optimálisabb lenne valami jobb ízesítõ(pl. gyümölcs, fehérjepor). Ha nem elég a kalória, azt onnan tudod, hogy nem hízol. Ha nem hízol, emeld a ch-t, ez ilyen egyszerû. Még egy fontos dolog: vitamin van?
ja és reggelre elsõ étkezéásnek fehérjét tegyél oda