Sport, mozgás - 73336 db

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) ma akkor megyek dokihoz
igen lehetséges de ha nem kissebb ficam :D jobbulást
Ja, lehet. Gyakori a labdába való belenyúlás után a törés, ficam, repedés, stb. Baleseti :)

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Nem láttam, hogy tippmixen a hokinál oda lett volna írva, illetve egyik mai meccsnél sem.
Álltalában a fogadásnál oda van írva, hogy pl Moszkva 1.35 hosszabbítással

Krav Maga lányoknak?

Holnap megyek az első edzésre, soha nem sportoltam, pláne nem ilyesmit. Ráadásul ugyan kezdő csoport, de szeptemberben kezdődtek az edzések. Nagyon félek :D Nyugtassatok meg! Nem lesz gáz, hogy lány vagyok? Bírni fogom? Nem fogom hátráltatni a többieket?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
a kravmaga használhatatlan önmagában fõleg egy olyan nõnek aki sosem járt hasonló edzésekre. nem kell aggódnod ha nem fejlõdnek a csoporttársaid megfelelõen az nem miattad lesz hanem azért mert nem alakulnak ki bennük olyan készségek amikkel végre tudnák a technikákat rendesen hajtani.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ne izgulj már ennyit. :D Én igaz fiú vagyok (19) de vannak a csoportban lányok is 15-30 ig simán de vannak olyan csoportok ahol még"idõsebbek".. Nem lesz gáz, hogy lány vagy egyáltalán mivel ugyanúgy lányok részére is elsajátítható , bírni fogod igen és nem-nem fogod hátráltatni a többieket mivel szerintem folyamatosan csatlakoznak a csoporthoz.. Ha normális a csapat akkor még segíteni is fognak.Így szokott menni .. "Béna leszel". Finomabban fogalmaznék de ez benne van a kezdeteknél mivel a profi boxolók, km-esek , senki sportoló nem az anyja hasába kezdte.. Remélem jó edzõhöz és jó helyre mész mert tényleg sok az okos neten is, de az is benne van, hogy nem jó helyre mész és akkor tényleg semmit nem ér. Én is kravozok már lassan 2éve de én jó edzõt fogtam ki.. Bízok benne, hogy te is. ;) Ügyes legyél és ne izgulj. :) Én is nagyon izgultam elõször, azt hittem semmit nem fogok ott tudni, semmit nem bírok megtanulni ahhoz képest most megyek a lassan negyedik vizsgámra és minden fasza. Ha kérdezni akarsz személyeset, tapasztalatokat, stb akkor nyugodtan írj privátban. :)
ha rám hallgatsz elmész elõtte boxolni pár évet utána már lenne valami értelme elmenni(függetlenül attól hogy úgy reklámozzák hogy ezzel bárki megvédi magát) de igazából akkor már elmehetnél inkább valamilyen késesbotos harcmûvészetre is. de ha ezek nem vonzanak akkor még ott a jujitsu amit jól oktatnak itthon.

Tömeg növelő helyett saját tömegnövelő?

szóval a bolti cukros szarok helyett gondoltam arra,hogy veszek egy jó fehérjét és mellé egy supercarb slow-t ami lassú felszívódású szénhidrát,így magamnak tudnám adagolni,
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Edzés után szerintem nem kéne lassú ch-val lassítani a turmixot, szerintem akkor csak gyors menjen, és utána még 3/4 órával kaja is.
A protein+gyors ch jó ötlet, lassú nem kéne bele.

Testet építek. Jó kiegészítés gyanánt ha kezdő vagyok béres csepp?

Napi 70 cseppet iszok 2-3 részletben, változó! Egyelőre elég ez? Aztán szeretnék szedni kreatinint is mert úgy érzem vizes vagyok, egy kicsit puhány nem szálkás a hasam stb..
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Rá van írva, h mennyit kell, mennyit SZABAD szedni. remélem befejezted a napi 70 cseppet, mert következményei lehetnek (gyomorpanaszok, hosszabb távon vesekõ).. Ha egészséges vagy, napi 20, max 2x20 csepp bõven elég.
béres csepp tökéletes de menj fel napi 80 cseppre
De, változott. Régen (80-as években, 90-es évek elején) sárgás színû volt és kifejezetten fém ízû, ma pedig színtelen és egy pohár vízbe keverve már az ízét sem érezni.
A kérdező hozzászólása: és ez miben segít?
semmiben
A kérdező hozzászólása: kezdõ vagyok na, hát még nincs tapasztalatom! :) ) De most komolyan van a béres cseppben egy csomó ásványi anyag (cink, mangán, vas, réz, kobald stb..) ami nagyon hasznos a tetsépítéshez drága scitec nutrion és biotech termékekben is ugyan ezek vannak 3-4x áron. Szóval csak egy kérdés volt nem kell leharapni a fejemet!
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom ez van itthon 4 üveggel is szval megiszom, nekem ingyen van! Amúgy akartam még kérdezni hogy kreatin milyen árban kapható jelenleg a boltokban? Miylet érdemes venni?
A most (évek óta) kapható Béres Csepp konkrétan [email protected], nem is hasonlít az eredetire (ami sárgás színû és fémes ízû volt, sokkal több minden volt benne, sokkal nagyobb mennyiségekben) és baromi drága egy ásványi anyagokat tartalmazó sportolói étrendkiegészítõhöz képest.
azt írtam 80ra menj mert azt hittem hogy poénból tetted fel a kérdést álmomban sem gondoltam volna hogy lehet ilyen bõdületes baromságot kérdezni azt hittem szórakozol..ezek szerint komolyan gondoltad
remélem nem omlik össze egy világ benned, de a kreatintól még vizesebb leszel. Vizet tart vissza ugyanis. még a hülyék is tudják. a szálkákhoz meg izom kéne. nem baj, majd pár év múlva...
Ami abban a 20-40 cseppben van, nagyjából semmit sem ér. Aki rendszeresen sportol és szed sportolói kiegészítõket, az a többszörösét szedi be az ásványi anyagoknak, mint amennyi abban a 20-40 cseppben van és ráadásul több félét is. Ismétlem: ez a Béres csepp már nem az a Béres csepp, mint ami régen volt.
A kérdező hozzászólása: akkor miért írtad hogy tökéletes? és hogy mennyek fel 70 cseppre/nap?
Nézd meg a mennyiségeket! A Béres NAGYON DRÁGA, hozzá képest a Scitec, Biotech kifejezetten olcsó.
A Béres csepp ugyanaz , mint régen, a recept nem változott.

Miért preferálják ennyien a Jumbo nevű tömegnövelőt?

Mármint rengetegen próbálnak győzködni hogy csak ennek a terméknek köszönhetik izomtömegüket,energiájukat,fejlődésüket. Ócsárolva az egyszerű tejsavó + szőllőcukor kombinációt edzés után.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Egy fórumom olvastam. - Kamu fehérje % - Emészthetetlen - Rosszul elõállított Szerintem fiktív dolgok, de érdekel, miért kell a külföldit lefikázni.
Myproteinbõl van hamis, azt tudom, kérdés mit vizsgált a fórum, plusz az is, miért egy fórumon írják ezt ki, ha tényleg igaz. Ha igaz lett volna, már a bodybuilder rég lehozta volna, a legjobb Scitec reklám lenne!
A MyProtein + CH ! A 2-õt külön megveszed 2-3 hónapig rendben vagy, olcsóbban, és a minõség is talán jobb !
Azért mert Scitec, és a Scitec a sok reklámmal, rendezvénnyel, szponzorált versenyzõkkel eladja. A sok kezdõ azt hiszi, hogy a versenyzõk ettõl nõttek meg.
A Scitec magyar cég, és itthon keményen nyomul, de sokat is tesznek a sportért! Vegyük a BBTV-t, Muscle Beach, Superbody dolgokat, azért a reklám mellett csinálnak jó dolgokat is!
A kérdező hozzászólása: Fú a fórumot elõ kell keresnem.Egy ilyen választ viszont linkelek 2012-es bevizsgálás eredménye, nem idehazai: A lista nagyobb csak az idehaza ismertebbeket irom le... myprotein impact whey 78, 4 helyett 64, 7% optimum platinum hydro whey 76, 9 helyett 61, 5% siy star whey isolate 78, 9 helyett 60, 8% gaspari myofusion 69, 4 helyett 37, 4% (!) de volt a listán egy american pure whey nevü gyártó is aki a cimkén 87, 8%ot tüntetett fel de a fehérjetartalom 0 volt!!! errõl van szó: [link] A bevizsgált cuccokat nyilvánosságra hozták a Redditten névvel... Senki nem perelt.
Ezt még nem láttam, hol láttad? A Biotechet szidják sokat, fõleg a versenyzõik egy rendezvényen.
A kérdező hozzászólása: Na igen! Valamiért én sem akartam beletörõdni ezekbe a "tényekbe" így jobban utána néztem a dolgoknak. De ugye az egyszerû embernek elég az a szó hogy Jumbo és hogy Scitec
Linkeld már be kérlek, minimum priviben :D
A kérdező hozzászólása: A Myproteint viszont nagyon ócsárolja a Scitec. Mi oka van rá?
Mert a Scitecnek mindenki nyalja a seggét a komoly marketinge miatt. Egy MHN Gainer messze jobb a Profnál(a zöldnél meg pláne), de a legtöbb mellbicepszezõ hobbigyúrós azt se tudja, mi fán terem.

kérdésre adott válaszok
Ha tudod a különbséget a focilabda meg a trolibusz között plusz le tudsz perkálni havonta 250 ezret akkor simaügy.
Az elsõ válasz tényleg igaz. Tökmindegy mennyire tudsz focizni ha ki tudod fizetni a havi negyedmilliót akkor kerülhetsz csak be. Ha nem tudod így jártál.
A kérdező hozzászólása: értelmes válaszokat!!
Adócsaló gazdag faszi iqu-nuqu kölyke vagy, akkor bejuthatsz. Majd te is kapod az adófizetõk pénzébõl az ajándékokat. SZÉGYEN AZ A SZAKMUNKÁSKÉPZÕ!!!!!!
És ha a miniszterelnök rokonságába tartozol.

IndyCar vagy Auto GP?

Melyik a színvonalasabb és nagyobb presztízsű széria?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Az Auto GP egy komolytalan széria. A mezõny nagy részét úrversenyzõk teszik ki a maradék meg a nevelõszériákból kibukott pilóta.
Attól függ, hogy melyik színvonalasabb, hogy mennyien követik. Ha sokan nézik, sok a szponzor, teháét sok a pénz, amit rá lehet költeni a sportba. Ha kevesen nézik, a szponzorok sem jönnek nagyon, kevesebb a lóvé, kénytelenek elmaradottabb technikával és kevésbé tehetséges versenyzõkkel menni.
IndyCar a színvonalasabb, Amerikában van olyan népszerû, mint itt az F1. Egy csomó nagy név versenyzik ott (Will Power, Dario Franchitti), azelõtt olyanok is megnyerték, mint Mansell, Villeneuve vagy Montoya. Ja, és bele tartozik az Indy500-as futam, amit a Monacoi Nagydíjjal és a Le Mans.i 24 órás versennyel emlegetnek egy lapon. (Egyedül Graham Hillnek sikerült mind a hármat megnyernie) Mint már elõttem írták az AutoGP egy komolytalan széria, Grosjean úgy nyerte fölényesen, hogy 4 versenyt kihagyott, és eddig õ az egyetlen, aki valami való név, és megfordult a szériában. Tehát egy szóval nagyon gyenge, nem szívesen mondom ezt, de KPT-nek simán be kellett voolna húznia legalább egy nyomoronc gyõzelmet, így viszont már esélye sincs az F1-re. :(
A kérdező hozzászólása: nem az volt a kérdés hogy melyiket hol mennyi ember figyeli
Az Egyesült Államokban mindenképpen az Indy, de szerintem a világ többi részén inkább az AutoGP-t inkább figyelik.

20. 000 ft ért melyik tejsavó fehérje érné meg legjobban?

Myprotein Impact Whey-t leszámítva
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: én nem tudom hogy miért olyan nagy cucc ez a myprotein, én is használtam, de nekem kicsit furcsa, lehet placebó és ráfleseltem hogy nem olyan jó de kicsit rosszab volt a formám annó amikor ittam, pedig étrendet ugyanúgy tartotam napi 600g rizs 600g csirke, 80g zsir, a 600gramm csirke mellé ami õõ számoljunk 150grammal kiegészitettem még 60grammal napi 210gram fehérjét eszek és nem volt olyan jó
Ha tehetem, akkor Scitec 100% Whey Protein (kék), az íze miatt, de legtöbbször nincs rá pénzem, így marad a MyProtein (ami egyébként jobb minõségû, csak én nem tudom megszokni az ízét).