Számítástechnika - 310910 db

Ez a laptop alkalmas játékokra? Megéri az árát? Vélemény?

Játékok alatt gondolok a Skyrimre, Dead Spacere és hasonlókra.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Elég jó, de mondjuk ilyen árban egy Dell leveri ha kicsit tovább keresgélsz.
A kérdező hozzászólása: Keresgéltem, de nem verte le. Csak ha 30 ezerrel többet fizetek. Annyi keret pedig nincsen.

Mi a véleményetek erről a konfigról?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Tényleg egy kicsit mellényomtam de rendes gépházat veszek természetesen.
A kérdező hozzászólása: a gtx 770 jobb mint a 280x...
Okés, gondoltam szólok nehogy így rendeld meg..:D
Alá tudnád támasztani ezt a mondatodat? 5-10%-kal még mindig a 280X az erõsebb, ráadásul új architektúra stb stb.. Na de mindegy, legyen erõsebb a 770.
Ne beszéljétek rá egy gyengébb tápra mert ha mondjuk fejleszti a gépet akkor sem kell majd kib*szni a kukába, egyébként a konfiggal semmi baj nincs jó konfig
Azt ugye tudod, hogy gépháznak csak egy oldallapot választottál, vagy direkt?! Nem kötekedésbõl, csak gondolom szólok, nehogy csak figyelmetlenségbõl megvedd..
A kérdező hozzászólása: A 280x csont ugyan az mint a HD7970 kicsit finomítva. Jó nem mondom hogy jobb de teljesen egy szinten vannak. [link] Itt például nagyon sokszor jobb az nvidia. A Gainward phantom ráadásul húzva is van.
Jobb lenne egy R9 280X, csak az épp nincs az iponon ugye?! Tápból elég az 550-es. Procihûtõ pedig Alpenfoehn Brocken vagy Scythe Mugen 4 legyen.

Pinnacle Studio hálózatra digitalizálás?

Hogyan lehetséges másik gép (hálózat) HDD-jére digitalizálni?
gyakorikerdesek.hu

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: 1360x768 felbontás. és köszi.
El, de minek annyi?60 is elég van.
Itt ez már CPU függõ is...ilyen magas FPS azt jelenti, hogy a kártyának könnyû dolga van és sok képkockát képes kiszámolni, de ezt a magas képkockaszámot bírnia kell a procinak is. Nem túl magas beállításokkal lehet, hogy bírja a HD7770, ha megfelelõ a CPU is. Amúgy Én is azt mondom, hogy 60 fps untig elég, de állítólag egyes játékok másképpen viselkednek magas fps esetén (nagyobbat lehet ugrani, gyorsabban lehet mozogni stb). Ha ez igaz, akkor az szvsz a játékban lévõ hiba és nem a magas fps elõnye...(a monitor meg se tud jeleníteni ennyit).
Half-Life engines játékok teljesen megváltoznak 100 FPS felett, just sayin'.
7790 oc-m van, amd x3-as processzorral 1280*1024-be minden maxon xfire szerint 120-130 fps
kis felbontás mellet, minimum beállításokkal igen.
Állítólag nagyobbat ugrik, ha bazi-nagy az fps... A YT-on van fent videó, ahol nagyjából megvan. http://www.youtube.com/watch?v=FSfuC5NXEbs Gondolom függ a grafikai beállításoktól is. Meg hogy éppen mi zajlik a képernyõn.
Hát ha ironizálni akarok, akkor van értelme a magas fps-nek, NFS Rivals is dupla sebességgel fut, ha manuálisan átírjuk a gyári max. 30 fps-t 60-ra. :D
A 250 fps-hez kéne egy 7790.

kérdésre adott válaszok
Attól függ. Milyen router? Hogy történt a megosztás?
A kérdező hozzászólása: asus rt-n16-os router és a samba file sharing megosztásban történt
Vagyis oldalt a hálózaton.
Ha tényleg megosztottad akkor látod a kapcsolatoknál.

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Lehet notebook is ( nem tudom mi a kettõ között amúgy a különbség).
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszönöm! :)
Netezni meg filmet nézni bármi jó. Vedd meg, amelyiknek tetszik a színe és a formája!
A kérdező hozzászólása: Rendben! :) És mindenféleképpen újat vegyek? (esetleg magánszemélytõl vagy cégtõl használtat? Tudnál olyat is mondani amin futna a League of Legends játék minimum grafikával, de ne akadjon?
Lenovo B590. Szerintem egy laptop miatt ne verd adósságba magad.

Ncore felhasználó tiltása pontosan mit jelent?

Többet még véletlenül sem szeretnék letölteni ettől a felhaszálótól,ha tiltom az azt jelenti,hogy én nem fogom a feltöltött torrentjeit látni? (110kb/s feltöltési sebessége van)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Értelmetlen kérdés. De ha választ akarsz: adblockplus-szal (mind mozilla, firefox, opera) be tudsz állítani olyan regexp-et, ami az adott felhasználó által feltöltött torrentet nem mutatja a listában. Inspect element (ctrl-shift-f3), ráklikkelsz, és helyesen átalakítod a szabályt. (továbbra sem értem, mi értelme, de könnyen megtehed)
De akkor meg miért nem töltöd azt is? Ha én nagyon sietek egy filmmel, mert asap meg akarjuk nézni, akkor berakom mind a 3-4 verziót letöltésre, és amelyik hamarabb leér, azt nézzük meg. Elég egyszerû megoldás. A te tiltásoddal az a gond, hogy ha tegnap töltötte fel, és már ezren seed-elik, és akár 100mbit/s-sel jönne, te akkor se fogod látni a listában. Értelmetlen, de kezdj hozzá az adblockplus-szal, ha tényleg erre vágysz!
A kérdező hozzászólása: Én nem a rendszerbõl akarom tiltani!
Szörnyû... Akkor esetleg töltöd 5 órával késõbb, amikor úgyis meglesz 100 embernek? Nem értem ezt a türelmetlenséget.
Ha téged ez zavar, akkor ne az ncore-t használd! Ott a bithumen, ahol már 6 éve is az volt a policy, hogy csak az lehet feltöltõ, akinek minimum 10mbit/s-e van felfele. Ncore-on nincs ilyen limit, a regisztrációnál ezt elfogadtad - tudom, azt se kell elolvasni. Én úgy vagyok vele, hogy ha valamire szükségem van, és valaki éppen feltölti, akkor 5 óra várakozás még teljesen baráti. Ha meg nincs rá szükséged, ne töltsd le!
A kérdező hozzászólása: Ipor Sircer csak vitatkozol, de választ a kérdésre nem adsz!Sajnos ilyet nem találok a wiki-ben.
A kérdező hozzászólása: Értelmetlen , hogy torrenteket akar feltölteni ilyen kis sebességgel!
Az az értelmetlen amin épp szenvedsz. Vársz pár órát és már többen fogják seedelni és sokkal gyorsabban fog lejönni.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném látni a feltöltött torrentjeit, mert 110Kb/s-al tölt fel, és belefutottam egy ilyen friss torrentjébe 1gb kb:5 óra alatt jön le.
Nem értem, ez neked miért lenne jó.
A kérdező hozzászólása: Az az értelme, hogy nem akarok több órán keresztül egy torrentre várni amikor, másként rip-elve 5 perc alatt letölthetem.Ismétlem nem a rendszerbõl akarom tiltani.
Ez inkább butaság.

kérdésre adott válaszok
CPU control-nál lesz, nem tudom pontosan milyen BIOS-od van, így nem tudom pontosabban megmondani, olyat keress hogy RPM.
Nem mindegyik alaplanál rpm van valahol silent normal ...
A kérdező hozzászólása: GA-G41MT-S2PT

Tudnám valahogy lopni a netet nagybátyámtol?

Thomeos internete van modemmel csatlakozik a netre felhasználó név és jelszóval
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Csak az õ routerjébõl kell egy UTP RJ45-ös kábelt átvezetni a te gépedbe...
Veszel egy routert, azzal menni fog, az õ modemjéhez kell kapcsolódnod és onnan már tiszta sor. Feltéve ha egy házban laktok.
Úgy érted hogy a bátyád internetkapcsolatának a PPPoE adataival te is tudnád-e használni a netet? Nem, nem tudnád. Csak úgy tudnád ha felcsatlakozol a routerére ( WiFi-n vagy vezetékkel).
Kérj egy routert, meg egy keresztkötésû rj-45ös csatlakozós kábelt; kösd a routert meg a modemet össze, azt .. nah jó hosszú.. szerintem menni fog nem nehéz.

Az iphone 5s tud magyarul?

Az iphone 5s tud magyarul?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
iOS 3 vagy 4-tõl van már magyar nyelv. Szóval 3-4 éve biztos.
ios 4-tõl van ha jól emlékszem :)
Az iOS 7-ben, de még a régebbiekben is benne van a magyar nyelv.