Szórakozás - 255662 db

Tudtok ehez hasonló számokat mondani?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=AEciKnfhr3Y' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=AEciKnfhr3Y
gyakorikerdesek.hu

Szerintetek lesz folytatása a Barátok közt mai részében látható meleg szituációnak?

Egy szállító srác, aki mellesleg nagyon bejött Alíznak, megadta a számát Szabinak, hogy hívja fel, ha szeretné! Szerintem annyira cuki volt, jó lenne, ha kiderülne, hogy Szabi igazából biszex. :)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Jepsen klipjét nyúlták, nem?
Szerintem a Szabi a Lalival vagy a Joe-val fog összejönni, vagy a Kristóf fogja megdöngetni.
A kérdező hozzászólása: Nem lesz folytatása, Szabinak nem jön be a dolog... :(
Olyan nincs hogy biszex. Ha valaki ferfi ketera mas ferfiakra vagyik, akkor az illeto homoszexualis. ;)
édesmamaszorítsmagadhoz....
Lehet miatt tûnik el a Szabika! Szerelembe esik és majd integet Lucának! :)
Bevágja a méteres kékest...én ezt még sehol nem hallottam de röhögõgörcsöt kaptam :D Na a lényegre térve, figyelj nem tudom van-e olyan kategória hogy "Sorozatok, filmek" ...de ha nincs is ez a kérdése nem igazán illik ide. Nem nézem a Barátok közt-öt, és õszintén nem is érdekel sem ez sem a másik sorozat. Na, de most komolyan a magyar sorozatokba, filmekbe nem igazán rakják bele a homoszexualitást ha meg igen, akkor olyan otromba módon mint a nemrég mozivászonra vitt "csodálatos" Coming out - ami annyira szar lett hogy a végén elszégyelltem magam mert meleg vagyok. Szóval ha bele is rakják akkor majd valami nyávogó kis nõies fiúkává fog változni a srác aki ide-oda dobálja a seggét. Mert Magyarországon úgy tûnik így ítél a lakosság...
Utolsó elõtti: elég sokan, különben már nem menne! Utolsó: Ha lányokra is vágyik, akkor biszex!
Nahát, mostanában tényleg még a csapból is mi melegek folyunk! :D
Ne haragudj, de te full h***e vagy..
hát szerintem majd elhívja sörözni a szabikát és leitatja és bevágja neki a méteres kékerest :)

kérdésre adott válaszok
3. ben még nem!! 4. ben
A 3. és 4. kötetben.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM!!!:) )

Hogy tudom beindítani az askom?

Most regisztráltam és nem nagyon jönnek a kérdések. Mások hogyan szereznek annyi lájkot ?
gyakorikerdesek.hu

Gitárosok! Mi a különbség ez között a két felvételi technika között? Melyiket mikor és miért alkalmazzák?

Van úgy, hogy a stúdióban a gitáros ott ül a hangmérnök mellett, maximum rádugva egy effektpedálra a gitár ami tovább megy a keverőpultba, de a vezeték vége végül a számítógépben köt ki.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
általában az az egyszerûbb meg olcsóbb megoldás hogy vonalban veszik fel a gitárokat közvetlenül a gépre mert ügye egy kihajtott erõsítõt bemikrofonozni és rendesen megszólaltatni az otthoni körülmények között macerás meg a szomszédok se örülnek neki... de a profik általában inkább a bemikrofonozott erõsítõvel játsszák fel a hangot mert az õszintébb gitárhangot és minõségibb (ha jól bemikrofonozzák) de van még egy úgynevezett reamp technika amikor vonalból felveszik a gitárokat és azt kijátsszák erõsítõre és akkor veszik fel újra...

kérdésre adott válaszok
144.76.107.5:30009 144.76.107.5:25660 144.76.113.17:25632 144.76.220.40:25586 144.76.139.118:25601 Hu.minecraft (colos22) ezek onnan vannak!
only-craft.hu

kérdésre adott válaszok
Csak feltételezés: Valószínûleg ha az adott kocsikat megtalálod, és elviszed neki, akkor csengeti érte a dollárt. Ha Xboxon nyomod megadod a gamertag-ed?

kérdésre adott válaszok
Heló! Már votl hasonló kérdés. Ez az árkategória ne mrejt magában hatalmas különbségeket. Fémhúros, esetleg más, melyiknek kényelmesebb afogása számodra.... Ezek alapján váalssz, menj el egy botlba, próbáld ki, kérj ott tanácsot az adott, helyben kipróbált gitárról. 1-2-3 évig biztosan hû szolgád lesz a hangszer, ha pedig komolyaban akarsz vele foglalkozni, akkor több pénzbõl, de már hozzáértéssel és más elvárásokkal teheted fel ezt a kérdést.