Találatok: Gátolhatja a ill (4 db)

A nadrág zsebében hordott mobiltelefon árthat? Pl spermáknak ill nőknél? Gátolhatja a teherbeesëst?

gyakorikerdesek.hu

Legjobb: Nõknél gátolhatja a teherbeesést, ha az elhelyezkedése miatt a pénisz nem fér hozzá a hüvelyhez.

kérdésre adott válaszok
Sok kutatás azt mondja igen. Én hiszek bennük, mi kerüljük a nadrágban hordott telefont. Ugyan akkor WiFi van a házban és még is "szerencsére" nem volt baj a baba nemzéssel.
Hehe, ezt nem gondolhatod komolyan? :D
Nõknél gátolhatja a teherbeesést, ha az elhelyezkedése miatt a pénisz nem fér hozzá a hüvelyhez.
nyugi nem ezen fog mulni ha egsészégesek avgytok. ha a árodnál van valami probléma akkor azért érdemes ezekre figyelni ha nincs akkor nem kell.
Hát az én férjem is a zsebében tartja (ahogy szerintem a férfiak nagy része) és elsõre összejött a fiunk! Biztos, hogy nem egészséges a mobil, de nem hiszem, hogy ezen múlna, mert akkor már kihalt volna az emberiség!
Pedagogiat fejeztem, es egyszer el kellett mennunk egy olyan intezetbe, ahol beteg, serult gyermekek voltak. Szornyu volt. Ott egy orvos beszelt, aki elmondta, hogy a sok beteg gyermek a mai rohano vilagnak koszonheto. Pl.a sok szamitogepezes, a mobiltelefon zsebbe hordasa. Foleg ferfiaknal, mert a sugarzasok sulyosan karositjak a spermiumokat. Magyarul, betegek lesznek a spermak. Ez miatt gyakoriak a Down-szindromas gyermekek is. Sok orvos a genetikara vezeti vissza, de nagy szerepet jatszik ez is (a mobil). Az egyik gyermeknel, aki sulyos ertelmi fogyatekos volt, kulon kihangsulyozta, hogy edesapja programozo, 24 orabol 12-t szamitogep elott ul. Elrettento! Mikor hazaertem, attol fogva nem engedtem a ferjemnek, hogy a zsebeben hordja a telefonjat. Elnezest az ekezetekert, kulfoldrol irok.
A mi andrológusunk : Dr Kopa Zsolt szerint nem. Nm értek vele ebben egyet, én kivetetem a férjem zsebébõl ha ott látom. Én mindig minél messzebb teszem magamtól.

Gátolhatja a teherbeesést, ill. rendellenességet okoz-e, ha a férjem színtiszta fehérjét, ill. aminosavat fogyaszt edzéshez "babaprojekt" alatt?

gyakorikerdesek.hu

Legjobb: szerintem nem. az én kedvesem is aktívan sportol(testépít) és iszik ilyen porokat minden nap. 5hetes terhes vagyok:)

kérdésre adott válaszok
szerintem nem. az én kedvesem is aktívan sportol(testépít) és iszik ilyen porokat minden nap. 5hetes terhes vagyok:)
okozhat rendellenességet!nálam is ez volt!12 hetesen elkellett vetetnem!

7.81-es fehérvérsejt szám magas, ill. az alacsonyabb koleszterin gátolhatja a gyógyszerek felszívódását?

Köszönöm!
gyakorikerdesek.hu

Legjobb: Szerintem semmi koze hozza de nem akarok hulyeseget mondani. Azonban ha a fehervertest magasabb a referenciatartomanynal, akkor valahol gyulladas van a szervezetedben.

kérdésre adott válaszok
Szerintem semmi koze hozza de nem akarok hulyeseget mondani. Azonban ha a fehervertest magasabb a referenciatartomanynal, akkor valahol gyulladas van a szervezetedben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! 4, 00-10, 00 a köztes érték. Van 2 nyirokcsomó a lágyékomban nem múlnak el, már azt hittem daganat.A vizeletem is teljesen rendben van, sehol egy megjelölés. Elég hipohonder vagyok:S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszaidat! Amúgy rám jellemzõ, ha kijön egy nyirokcsomó ott is marad.A nyakamon vagy 10 éve megnagyobodott vagy 5, de azt mondták semmi gond.
Hat a nyirokcsomo megnagyobbodas sok mindentol lehet. Ugyanis a szervezet minde szutykot eloszor oda rak ki utana jon a bor stb. Nezegesd at magad honaljban nincsen nagyobb esetleg fajo nyirokcsomo. Valszeg semi, csak a szervezeted van besokalva mar a teltol, lehet nem artana egy meregtelenites ;)

A magas koleszterin okozhat vetélést, ill. gátolhatja a teherbeesést?

gyakorikerdesek.hu

Legjobb: Szia! Szerintem vetélést nem okozhat, de a teherbeesést gátolja, úgy mint a stressz, a kövérség, a dohányzás stb. Bár attól is függ, ki mennyire termékeny. Van aki kövér és egészségtelen és potyogtatja a gyerekeket. Van aki egészséges és mégsem sikerült. A háziorvosod és a nõgyógyászod tudna erre választ adni. Találtam a google-ban két cikket, olvasd el és keresgess: http://www.hazipatika.com/services/faq/?id=195 http://www.anyaleszek.hu/pcos-a-leggyakoribb-oka-a-noi-meddo..

kérdésre adott válaszok
Szia! Szerintem vetélést nem okozhat, de a teherbeesést gátolja, úgy mint a stressz, a kövérség, a dohányzás stb. Bár attól is függ, ki mennyire termékeny. Van aki kövér és egészségtelen és potyogtatja a gyerekeket. Van aki egészséges és mégsem sikerült. A háziorvosod és a nõgyógyászod tudna erre választ adni. Találtam a google-ban két cikket, olvasd el és keresgess: http://www.hazipatika.com/services/faq/?id=195 http://www.anyaleszek.hu/pcos-a-leggyakoribb-oka-a-noi-meddo..