Családi kapcsolatok -Házasság - 1080 db

A Férjem nem akar nekem tetszeni. Mi lehet a probléma?

Mikor megismerkedtünk sportos és jó testű volt. 12 év után már azt vettem észre, hogy teljesen hatástalan minden finom és nem finom jelzésem, hogy nekem nem tetszik a plusz 25 kiló. Két gyerkőc után én nagyon figyeltem magamra, hogy tetszek neki (sportolok és izgi fehérneműt is felveszek, ha kell). Ideje, lehetősége lenne arra hogy sportoljon és azt főznék neki, amivel segíthetem a fogyásban. Elfáradtam abban, hogy ő viszont nem figyel magára. Nem érzem izgatónak sem:(. Szeretem, de 31 évesen még szükségem van arra hogy azt érezzem, hogy "hűűű, igen:)". Ha szólok neki érte, akkor azzal elintézi, hogy akkor addig nem bújunk össze, míg nem fogy le. És félóra múlva már azzal "zaklat" hogy mivel akarom elcsábítani...Állandó feszültséget is okoz ez kettőnk között:(. Sajnos attól is félek, hogy a könnyebb utat fogja választani.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Megértem, hogy gusztustalanra el lehet hizni, de az se jó, ha állandóan ezzel szekálnak valakit, menjenek el nyaralni, kirándulni, legyenek sok jó közös programok..lehet, hogy pajzsmirigy gondok is állhatnak az elhizás hátterében..
A kérdező hozzászólása: Amikor megismerkedtünk 98 kiló volt és 198 cm. Most 126 kiló.
8-as, szerintem neked sem tetszene, ha a párod felszedne közel 30 kiló pluszt, és le se tojná, hogy neked tetszik-e vagy sem.
HÁNY KG MOST?
Lehet érzelmileg már nem annyira érdekled, egy kapcsolat annyira nem függ a plusz kiloktol...pl.nekem soha nem tetszettek a kisportolt, vékony testalkatu férfiak.
A kérdező hozzászólása: Haha...agymosott...nem tartom magam agy mosottnak. Gondolom az, hogy valaki mit vár el a férjétõl és az tõle mit vár el, nincs köze a médiának. Letojom a médiát. Mint már írtam, hogy NEM SZERETEM az izmos cicafiúkat! Ha máskor válaszolsz, kérlek olvasd el a korábbi kommentjeimet is. És nem várok el olyat a férjemtõl, amit õ nem várna el tõlem...
A kérdező hozzászólása: Nem egy izomkolosszus férfire vágyom, nem is szeretem a kidolgozott testû cicafiúkat. Egy egészségesen izmos sportolóhoz mentem hozzá.
Ha téged zavar, akkor muszáj lenne változtatnia... de úgy látszik ennyire érdekli. Amúgy valószínüleg a gyerekeidnek sem lesz mindegy. Én legalábbis elég gusztustalannak tartom apámat amiért iszonyatosan elhízott a lustasága miatt. Nem is nagy tudok rá felnézni...
Én már megtaláltam a lelki békém, nem tud megingatni a hitemben a nyugati imperialista-kapitalista médiagépezet! Fogadd el a férjed így és lesd minden kívánságát!
A kérdezõ leírta a lényeget, hgy õ sem vár el többet, mint amit a férje tõle. Szerintem ez így korrekt is. Sajnos lehet, hogy csak akkor döbben majd rá a férjed arra, hgy tennie kell valami, mikor már elmúlt minden, esetleg ki is léptél a kapcsolatból. Az nagyon gáz, ha 31 évesen nem kívánod a párodat!!!
mit szólnál ha felajánlanád neki, hogy menjetek el futni. és kezd egészségesen fõzni valamint nézzetek együtt pl sportmûsorokat és jegyezd meg, hogy milyen jó izmos, helyes az a focista/kosaras/futó/színész akárki, és dicsérd sokat, hogy régen mennyire sexinek találtad
Mondtad már neki, hogy így egyáltalán nem kívánod és nem érzed õt férfinak? Hátha észbekap, a pasiknak a mindenük a "férfiasságuk".
A kérdező hozzászólása: Megtörtént már mindkettõ. Sportolni is azért kezdtem, hogy hátha fellobban benne a "versenyszellem". De nem.
Így van, a férfiakban még van némi érzés! Köszönöm a megerõsítést!
ez van a férjed egy tohonya , lusta ember.
Nem mondanám agymosottnak. 25 kiló plusz már nem a "jajj 2 hétig túl sokat nassoltam és felszaladt pár kiló" kategória. Vannak átmeneti változások nyílván, stresszesebb idõszak amikor, ilyen olyan ok miatt, kinek hogy reagál a szervezete vagy hogyan vezeti le a stresszt stb. De nem így ment hozzá, nem kötelezõ, hogy tetszen így neki. És szerintem egy házasságban tíz év múlva sem elhanyagolnadó tény az, hogy tetszenek egymásnak. Attól még hogy házasok még megmaradnak férfinak és nõnek. Bár ebben az esetben inkább csak a nõ maradt meg. Engem is nagyon zavarna, ha a párom a lustasága miatt hízna el.
"Gratulálok, egy lettél a média által agymosott nõk közül." Ez az! Hisz a férfiak mind a belsõ tulajdonságokat keresik, a humort, a kedvességet, és nem érdekli õket, hogy 60-as a nõk dereka vagy 120-as.
Gratulálok, egy lettél a média által agymosott nõk közül. Ezt sulykolja a világ, csak akkor vagy jó, ha kisportolt testû, pénzes, nagyfarkú férfiállat vagy. Sajnos a férjed nem egy befogható állat, akit a napi 8 óra munka után még rá tudsz venni, hogy futkározzon. Mi lenne, ha a fokmérõ nem a külsõ lenne? De kereshetsz egy kisportolt fiúkát, aztán lépj le vele, a férjed is jobban járna!
Nagyon is függ ettõl a kapcsolat. Anno nem egy vágásérett disznóhoz ment hozzá a kérdezõ. Nyilván vannak változások a házasság alatt, öregednek stb, de az elhízás nem ezek közé tartozik, fõleg, hogy a kérdezõ is odafigyelt magára. Anyám 3 gyerek után is úgy néz ki, hogy bármelyik 30as megirigyelné, apám meg egy elhízott, gusztustalan disznó lett, pedig anno nem volt ilyen. Próbálták megbeszélni, hogy miért lett ilyen, mi bátnja a kis lelkét stb. Nem jó így neki, de változtatni már persze nem akar. Aztán meg csondálkozik, hogy anyámnak nincs gusztusa egy-két dologhoz. Nekem se lenne...
KEdves nyolcadik, de ha a férj írna, hogy a feleség elhízott a terhesség, szülés, neadjisten hormonkezelés után, akkor az égbekiáltó bûn lenne, mert mi az, hogy elhanyagolja magát.
Belátható, hogy az emberek nagy része, ápolt, tiszta, gusztusos emberekhez vonzódik. Azt is meg kéne értenie, hogy a feleségének ez fontos. Mondjuk neki is mert +25 azért már sok.
#8 - gondolom neked is bármilyen bányarémre feláll, hiszem a belsõ értékek. Nézd, azért, mert nem kellesz senkinek sem és ezt a frusztráltságodat a médiára kened, még nem lesz igazad.
Én is kíváncsi lennék, hogy hány kiló most.. Mert amikor még én is szép izmos voltam, akkor kb 80 kiló voltam. Most 95-100 között ingadozom, és nem mondom én sem magam disznónak, és más sem. Van rajtam pár kiló felesleg, tény, de azért hogy gusztustalan disznó, aki nem tetszik a lányoknak, az túlzás. És én csak 186 centi vagyok. Ha a férjed magasabb például, könnyen elvész a 25 kiló. Szóval én azért erõsnek tartom az itt korábban szereplõ egyes hozzászólásokat, ahol már mindenki disznó, és (pajzsmirigy) beteg, csak mert van rajta 20 kiló extra az egyetemi futócsapathoz képest..
Az az durva, hogy te két gyereket szültél, nem hagytad el magad, hanem sportolsz, teszel azért, hogy szép/csinos legyél, de a férjed, (aki mellesleg egy gyereket sem szült) elhagyja magát, és nem is érdekli, hogy hogyan néz ki. Na meg ez a 39%-os idióta se semmi, aszondja lesd minden kívánságát. Haha:DD Anyád-.-

Nehéz anyagi helyzet esetén elvárható egy férjtől, hogy váljon meg az értékes tárgyai egy részétől?

Az utóbbi időben anyagi nehézségeink vannak sajnos. Ez valószínűleg átmeneti. De akkor is minimum 2-3 éves időszakról van szó. Gyakorlatilag a számlák fizetési is nehézséget jelent jelenleg. Megtakarításunk pedig már nincs. A férjemnek viszont van 5 hobbi autója. Ezek 30-40 éves régi kocsik. Ezek a kocsik a hobbija. Nagyon fontosak neki ezek a kocsik. Én arra gondoltam, hogy legalább az egyiket vagy esetleg kettőt eladhatna közülük, hogy míg nem rendeződnek a dolgaink legyen tulajdonképpen miből megélni. Õ viszont erről hallani sem akar. Azt mondta inkább megy a híd alá, de a kocsikat soha nem adja. Én ezt eléggé önző viselkedésnek tartom. Viszont többen is azt mondták, hogy igaza van a férjemnek. Ti, hogy látjátok valóban igaza van? Vagy elvárható lenne, hogy megváljon ilyen helyzetben néhány kocsijától?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Eddig is megvoltatok valahogy. Beljebb kell húzni a nadrágszijjat és nem kell eladni a kocsikat. Lehet most x összeget érnek de 10-30 év múlva a többszörösèt.2 hete nmcs munkád de már az eladni való dolgokon agyalsz.
Szerintem itt inkább az a gond, hogy éltetek egy bizonyos életszínvonalon, és most nagyot esett a bevételetek. Nem tudom, most mennyit kerestek, de valószínûleg, ha átköltöznétek egy pici házba és behúznátok a nadrágszíjat - 200eft-ból már meg tudtok élni, plusz a hitel, és a kocsik parkoltatása. 2-3 év múlva pedig, amikor rendbe jöttek az ügyeitek, vissza lehet emelni az életszínvonalat.
én nem várnám el, csak mert olyan tapasztalataim lettek az életbõl, hogy amikor eladtuk a tv-t meg már mindent, az sem vezetett ki semmibõl sehova. nagyobb megoldások kellenek. meg amúgy ez üzletpolitika is. válságban ne eladj, hanem vásárolj, ami termelni fog.
Mi lenne ha Te mennél el dolgozni???
Ha arról szólt volna a kérdés, hogy a nõnek kell eladnia valamit, nem lettek volna ilyen megértõ válaszok.
Attól függ, megoldható-e másképp az anyagi helyzet. Normál kocsitok van? Mennyi? Esetleg azt eladni és tömegközlekedni? Másodállás?
na, megjött a szokásos autósa kamu. Kétnaponta van egy.
Elad egy autót, a pénzbõl új életet kezd egy olyan emberrel, aki nem várja el tõle, hogy a féltett kincseitõl megváljon.
Érdekes emberek vannak itt. Ezek szerint az, hogy a Nõ is menjen el dolgozni haszontalan. A Férfi adja el mindenét.. Ahha...
Valóban ellentmondásosan írsz, utóbbi idõt a 2 hétre érted, vagy , ár elõtte is anyagi nehézségek voltak? Nem lehet, hogy vágysz valamire, amit a férjed gyûjteményébõl kívánnál fedezni?
Igen, elvárható. De majd ha a híd alá megy lakni a drága férjed, legalább minden nap másik autóban alhat.
A jelenlegi helyzetben a férjed akkor járna a legjobban, ha tõled válna meg... úgyhogy szerintem vegyél vissza picit az arcodból.
Igen, baj esetén mindenki mindent a közösbe tesz, és ott segít ahol tud, függetlenül a hobbyjától.
Azért nem fillérest tételekrõl van szó, írta a kérdezõ hogy mennyit érnek a kocsik, ezt nehéz lenne eltapsolni a nagybevásárlásnál. Minimum az elvárható lenne, hogy a hiteleiteket ki tudjátok fizetni a kocsik eladásából, nyilván nem luxusnyaralásra menne meg egyéb hülyeségekre. Ha szarban van a család, akkor megy minden a közösbe, akkor is ha megdolgozott érte, mert könnyen lehet hogy úszik minden és akkor a bank viszi el õket. Ha pedig a férjednek fontosabbak a kocsijai, mint a családja jóléte, akkor ott alapból más gondok vannak és a helyedben én átértékelném az egészet.
Ha ételre és számlákra nincs pénz akkor úgyis el kell adni, vagy elõbb utóbb jönne a végrehajtó érte. Ezt mondjuk 2 fizetés mellett elégé esélytelen, szóval ha nem ilyen vészes én sem mennék bele. Talán azt nehéz elfogadni, hogy feléért sem tudná eladni mint amennyit költött rá.
Én inkább eladnám valamimet, minthogy utcára kerüljek. Hobbi autókkal jár valahová vagy csak kiállítási "tárgyként" van a garázsban. Ha pénzt nem visz el nem adnám el addig amíg nem az van, hogy a házat viszik. Más esetben nem adnám és nem is várnám el, hogy eladja bármijét is. De attól is függ mennyi a pénz. Ha mindketten munkanélküliek vagytok és csak a 22 ezret kapja valamelyikõtök (1 háztartásban csak egynek jár)akkor is eladnám, vagy szeretném, h eladja. Pontozzatok le nyugodtan, de ha szarban a haza akkor mindent oda kell tenni amit csak lehet, (persze módjával). Én nem akarok azért kukából enni, mert az 5-bõl nem tudok megválni egy autótól. 25/N
Kár, h a kérdezõ törölve lett vagy Õ törölte saját magát, (nem tudok privátot írni) mert sztem ezek a kocsik egymagukban megérnek 50-et nem összesen. Fõleg ez a Porsche! Álom! http://www.google.hu/imgres?imgurl=&imgrefurl=http%3A%2F%2Ft.. Fõleg ez, kérdezõ, ezért külön puszi, mert ezt a képet egy naptárban már láttam és összevissza kerestem, de mióta!!! Küldök egy virtuális puszit, hogy általad végre megtaláltam az év fotóját!
A veterán autó nagyon jó befektetés. Van olyan ismerösõm, aki azt fogja a lányára hagyni. Nem véletlenül, ugyanis nagyon nagy értéket képvisel. Ja meg csak 2 hete nincs munkád, de amig dolgoztál addig is nehézséget okozott a mindennapi megélhetés, akkor nem is tudom mit mondjak..
Esetleg másod állás? Gondolj bele a fordítottjába: neked lenne olyan tárgyad ami értékes és a szívedhez nõtt, megválnál tõle? Ha lenne más alternatíva?
Ha valoban olyan nehéz helyzetben vagytok akkor menjen a hid alá és vigye magával az autokat is. Bár a 30...40 éves kocsik nem jelentenek jelentös értéket. Inkább ocskavas kategoria.
Nekem kevés az infó. Mennyire nagy a baj? Mekkora a bevétel, mekkora a kiadás? Mert pl. ha azért akarod eladni a kocsit, mert Clinique cuccokkal akarsz sminkelni, meg valami gourmet boltban kaját venni, akkor én sem adnám el, ha arról van szó, hogy vissza kell venni az életszínvonalból, és úgy élni, mint egy átlag család plusz a kocsik, akkor nem adnám el. Ha arról van szó, hogy nem adjátok el a kocsit, viszik a házat, akkor eladnám. Más kérdés, hogy a ffiak racionálisak, és ilyen esetben eladná valamelyik kocsit, így gyanítom nem errõl van szó.
Én adtam már el pár holmimat (1-2-3 ezer ft-os dolgokról beszélünk), hogy egy csekket ki tudjunk fizetni mert arra már nem telt. eladom a régi ruháimat, meg azt ami amúgy is porfogó. Párom az iphone-ját adta el, mert kellett a pénz. Az eljegyzési gyûrûnket is eladtuk, hogy ne tegyenek ki az albérletbõl. Most rendezõdött az anyagi helyzetünk, majd a gyûrût is megvesszük újra.
Szerintem csak átmeneti megoldás lenne a kocsi eladása. Sokkal többre mentek, ha tartós megoldást kerestek. Más munkahely, másodállás, saját pénzszerzési ötletek a szabadidõre. Kiadások átvizsgálása, spórolási ötletek begyûjtése. Takarékoskodás. Mert a kocsiból befolyó pénz tényleg hamar elmegy. Aztán meg téged okolna a férjed, hogy eladattad vele és ugyanott vagytok. Arra viszont meg lehet kérni, hogy átmeneti idõre amíg helyreálltok hanyagolja a hobbiját, ne költsön az autókra csak parkoltassa õket.
Az a baj, h eladja a kocsit, oké. Pénzhez juttok belõle ez is oké. A pénzt felélitek, elfogy. És véget ért a történet. Totál megértem a pasidat, hogy nem akar azért túladni a gyûjteményén, hogy nektek pár hónapig/évig ne kelljen odafigyelni nagybevásárlásnál....
A kérdező hozzászólása: Nyáron elején tönkre ment a cégem. Aztán elhelyezkedtem, majd az a cég is nehéz helyzetben kerül. 5 ember leépítettek és még próba idõs lévén nyilván az elsõk között voltam. Az én cégem tönkremenetelével párhuzamosan a férjem is nehézségekbe került. A cég amiben résztulajdonos elég komoly kötbért volt kénytelen fizetni, jóteljesítési garanciát tartottak vissza, hatalmas kintlévõségek keletkeztek, stb. Közben pedig van hitelünk is.
A kérdező hozzászólása: Az a baj nincs nagyon más alternatíva. Férjem dolgozik, én jelenleg nem mert elvesztettem a munkám 2 hete. Természetesen rajta vagyok az álláskeresésen. A hobbi autókon kívül van még egy amit a férjem használ. Dehát az kell a munkájához. Az én kocsimat meg kiadtam tartós bérbe. "Bár a 30...40 éves kocsik nem jelentenek jelentös értéket. Inkább ocskavas kategoria." BMW E24 M635CSi (1983-as) BMW E9 3000 3.0 CSi (1974-es, FIVA minõsitése van azaz múzeális értékû gépjármû) Mercedes-Benz W126 560 SEC (1988-as) Mercedes-Benz W107 450 SL (1973-as, FIVA minösités) Porsche 911 Turbo (1989-es) 30-40 éves autók, de makulátlanok. Szószerint úgy néznek ki mintha tegnap gyártották volna õket. Olyan minimum 50 millió körül érhetnek összesen. De árvéresen akár a sokszorosát is megadhatják értük.
Az én élettársam versenyszerüen horgászik. Na az költséges hobbi, viszont eszembe nem jutna semmilyen esetben sem hogy adja el a horgász dolgait.
Õszintén elvárod, hogy õ adja el, mert nincs munkád? Nem nem megbeszélitek, hanem te elvárod. Te nem tudsz valamidet eladni? Valahogy neked is sok lenne.
Én készülök lélekben fél éve az egyik kb. 40 éves motorom eladására - jól jönne az a 2, 6-3 misi amit kérhetnék érte és még maradna itthon régi motor pár darab. De nem egyszerû ám megválni tõle: amikor megvettem már tudtam hogy nem fogok tudni még egyet vásárolni, mert a típusból legyártott kevés (60 darab) miatt nem fogok találni, illetve ha találok, akkor valaki majd fölém fog ígérni. De mennie kell - csak még halogatom. Ezek közül az E9 kivételével szerintem mind mehetne - de nem az enyémek az autók, a gazdájuk biztosan máshogy kötõdik hozzájuk.
Én sem adnám el. Ez olyan, mint családi ékszert zaciba adni, az eszmei értéke sokkal nagyobb, mint ami pénzt kapnátok érte. Fõleg, ha a férjed sokat járt utánuk, vagy épp a két kezével szépítgette-javítgatta a kocsikat. Én inkább élnék fõtt krumplin és hagymán egy ideig, minthogy ilyet kérjek tõle, hiszen késõbb ezek pótolhatatlanok számára. Tapasztalatból tudom, hogy rövidebb idõszakokat simán ki lehet húzni minimális pénzbõl is, volt hogy 3 hónapig fõtt krumplin és szalonnán éltünk kb. de kibírtuk, a számlákkal sakkoztunk, melyiket a legsürgõsebb befizetni, csak egy szobát fûtöttünk stb. Azóta egyenesbe jöttünk, nyaralni is voltunk idén, de ha akkor eladom mondjuk a jegygyûrûmet csak hogy jobbakat együnk, sose bocsátottam volna meg magamnak.
Szerintem nem elvárható. Amúgy nem jelentene megoldást, hiszen hamar elfogyna a pénz, és jönne a következõ autó és a következõ. Az igazi megoldás, hogy tartósan rendszeresen pénzhez jussatok. Dolgoztok?
Az én párom szintén horgász mint ahogy itt valaki írta, és több milliós horgászcuccai vannak, de nem engedném, hogy eladja egy anyagi nehézség esetén mert azért õ megdolgozott, spórolt ezekre. Megpróbálnám máshogy megoldani a helyzetet.

Mi ez az őrület?

A férjem 47 éves, mostanában mindenféle spirituális tanítással foglalkozik, alig van otthon, ha mégis, akkor elvonul és meditál. Elválni nem akarok, mit tegyek? El fog múlni ez? Valaki tapasztalt hasonlót?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
*jav. évtizedekIG
Szerintem a lelki békéjét keresi. A tibeti szerzetesek példájából kiindulva ez évtizedeking is eltarthat. Én 21 évesen kezdtem, tavasszal töltöttem a 33-at és még közel sem vagyok az út végén.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy teljesen elhanyagolja a családot, csak magával foglalkozik, azt mondja, hogy én azért kellek, hogy otthont teremtsek neki. Nincs bajom ezzel, de ezt a mértékû elzárkózást nem fogom évekig, pláne évtizedekig bírni. Abban reménykedem, beáll egy egyensúly és kicsit visszavesz belõle, mert igy tönkremegy és a család is.
Gondolom értelmet keres az életének. A kapuzárási pániknak ez a formája sokkal jobb, mintha nõkhöz járna. Vagy nem? Semmi rossz nincs abban, ha valaki a spirituális tanításokkal foglalkozik. Csak jobb emberré válhat általuk, rosszabbá semmiképp. Semmi rosszat nem tesz, én úgy gondolom.
Nagy az Isten állatkertje, csak az a baj, hogy alacsony a kerítés!
Nem sok joval tudlak biztatni. Csak rosszabb lesz. Legalább annyira hatalmába tudja keriteni az embereket mint a pia. Gondold át és beszéld meg vele a határfelületeket amiket még el tudsz fogadni. Ennek alapján talán tudsz dönteni.
", hogy én azért kellek, hogy otthont teremtsek neki" Ez ok. De azt kérdezd meg, hogy szerinte ö miért kellene neked?
Lassan kezdj tõle búcsúzni... :-(
Szerintem nem baj az ha valaki belemélyül a spirituális tanításokba, ha keresi a saját útját, az élet nagy kérdéseit. Sokat lehet tanulni belõle egymásról és magunkról. Azonban ettõl még el kell látni a hétköznapi feladatokat, fel kell venni a hétköznapi szerepeket is. A kettõ mûködhet együtt, nem zárja ki egymást. Szeretet és türelem mindenképpen nagyobb segítség lehet mint a hiszti vagy a fenyegetõzés, netán a válás. Érezze hogy támogatod ebben, de azt is érezze azért, hogy mindemellett csak addig van egybe a családja amíg apaként és férjként is helytáll.
Valószínúleg kapuzárási pánikja van.Az én férjem is ennyi idõs, de én rosszabbul jártam, mert félrelépett. Én megpróbálnám megérteni, esetleg vele tartani egy összejövetelre.Mondjuk tõlem nem áll amúgy messze a spiritualitás. Szerintem, nyugi, "kinövi" !:) )
A kérdező hozzászólása: Sajnos igen, jár. Egy önismereti csoportba, és el van ragadtatva tõlük, hogy mennyire 'kapcsolódik' hozzájuk. Ezt érzem fõ veszélynek, hogy elõttük jobban meg tud nyílni, azóta velem tartózkodóbb. Kitalálhatja azt is, hogy ott megtalálja a lelki társát. Azt nem tudnám megbocsátani.
Jár is valami csoportba?
Nekem a fõnököm, aki szintén kb. ennyi idõs hülyült meg. Szeánszokra jár, egy fapapucshoz imádkozik és talpig fehérben vonaglik a földön, miközben átszellemült fejjel mormolja az imáit. Tiszta idióta, az egész cég rajta röhög, papol a szeretetrõl és a megértésrõl, közben meg õ a legrosszindulatúbb ember, akit valaha a hátán hordott a föld.

Járt már más is igy? Kommunikácios gondok.

fél éve vagyunk hàzasok, szeretjük egymàst (én szeretem), de a kommunikàcio halott. Ha én nem szolok semmit, ö sem, minden beszélgetést én kezdek, de ezek is pàr mondat utän kifulladnak. Azt àllitja, hogy elöttem is ilyen volt, àltalàban vele szakitottak, pont emiatt...attol félek, hogy én is kiszeretek belöle, màr nem érzem azt, amit kellene...szeretem, de màr nem annyira. Àllitàsa szerint amikor én mondok neki valamit, nem tud rä mit mondani, pedig nem atomfizika-témakörben mozgok, hanem hétköznapi dolgokban...Ami még jobban fàj, az az, hogy mindenki màssal primàn elvan, jär ide a testvére, vele is képes megàllàs nélkül diskuràlni, amint elmegy a làny, csend lesz... Szexuàlis téren is gondok vannak, ott kb ugyanez, ha fejre àllok sem tudom felizgatni, meg is mondta, hogy hiàba minden, csak ha ö akarja, történik valami, akkor sem jo... Nem akarok elvàlni, sem szeretöt tartani, de igy nem fog menni. Akar ö vàltoztatni, de az se megy egyik naprol a màsikra, és attol félek, hogy mire sikerül, nem leszünk együtt.... Az esetleges hibàkért elnézést, haldoklik a laptopom....
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: ezt most nem értem...Ez az èletünk. Szerintem elég hiteles, plàne, h ketten is éljük.
A kérdező hozzászólása: Jézusom, remélem érthetö az iromànyom, rengeteg hibàt vétettem...
Azért az elég elkeserítõ, hogy fél év után ilyen problémáitok vannak :S Vagy nagyon sokat kell még dolgoznotok ezen a kapcsolaton, hogy összecsiszolódjatok, vagy egyszerûen nem vagytok egymásnak valók. Abból, amit írtál, úgy tûnik a férjed nem mutat túl sok érdeklõdést feléd... Egy jó kapcsolat alapja márpedig a beszéd-beszéd-beszéd. A gondolatok megosztása, a kíváncsiság, hogy a másik vajon hogy vélekedik ebben a témában, mi érdekli õt, mi történt vele? Arról mit gondol? Ha társaságban vagytok és pezseg a hangulat, esetleg nem beszédesebb veled is? Nem gondoltatok párterápiára? Na ott aztán muszáj lenne beszélgetnie, és lehet, hogy "hozzászokna", hogy veled is kommunikáljon normálisan :) A szexuális problémájával fordultatok már bármilyen szakemberhez? Mondjuk ez nem sokat változtatna azon, hogy nem vagytok képesek egymással beszélgetni, de talán elindíthatna valamilyen változást. Én 3 éve vagyok együtt a barátommal, és van, hogy éjszakába nyúlóan csak beszélgetünk és másnap ezért kelünk hulla fáradtan, nem amiatt, hogy másféle aktivitást folytattunk volna...:)
A kérdező hozzászólása: Nem, egyikünk sem szeretne egyenlöre!
A kérdező hozzászólása: A karma jelen van az egész életemben sajnos.....de ez most lényegtelen:) Sokàig nem volt ilyen! Jol elvoltunk, jàtszottunk, nevettünk! csikiztünk, birkoztunk, csokoloztunk, szex. Ma ez nincs meg, csak a csiki. De az is hamar alàbbhagy àltalàban. Hiàba "bukok ki" néha (nem hisztizek:) ), 1-2 napig ujra dul a love, aztàn megint jön a fal. Arra lennék kivàncsi, järt-e màs is igy? Hogy vészeltétek àt? Mit tegyek ezeken felül??
A kérdező hozzászólása: nem hiztam meg, nem hagytam el magam, moràlisan sem:)
Úgy láttad, hogy minden tökéletes miközben, ha elmentetek társaságba hozzád sem szólt, egyedül ültél egy korsó sör felett? A nászéjszakátok is borzalmas volt és azóta is minden. Miért nem válsz el? Nem értem, látod, hogy másokkal el tud beszélgetni hosszasan, nem veszed észre, hogy nem vagytok egymáshoz valók?
Gyerekprojektet remélem nem terveztek!
Mennyi ideje ismeritek egymást egyáltalán?
Te is naivan beleestél a hibába, hogy elhitted, a párod meg fog változni.Nem sikerült, mert nyilván az alaptermészet nem változik, a bónusz pedig az, hogy nem érdekled.Csak addig voltál kihívás számára, míg megszerzett, utána nem voltál már érdekes, viszont biztos pont kellett az életébe.Én csak erre tudok gondolni, hasonló dolgokon átmentem már, igaz, nekem nem kellett házasság, meg hasonlók.Ez már jobb nem lesz, szóval válj el.
A kérdező hozzászólása: Egy vicces, aranyos, romantikus pasit ismertem meg, aki németröl magyarra leforditott sms-ekkel bombàzott, bokolt, a tenyerén hordozott...most meg...szo szerint belenyillalt a fàjdalom a szivembe, hogy idàig jutottunk...és most mär nem is tudom, mit tehetnék...
Szia! Miért van veled?
Ez a karma ! Egy csakratistítás és karmaoldás kell.Astro show mególdja
Ha mindketten egyértelmûen szeretnétek javítani a helyzeten (azt írtad õ is), akkor menjetek el egy párterápiára. Ott majd segítenek nektek. A nászéjszakás dologból meg az jön át, hogy a férjed nem csak beszélni nem akar veled, de fogalma sincs a házasságról vagy annak miértjérõl. Lehet felül is baj van az emeleten. Ez csak egy gondolat... Amúgy érthetetlen, hogy miért nem szóltál neki akkor, hogy majd máskor találkoztok a barátokkal, te mos kettesben akarsz vele lenni. Inkább magadba roskadva búslakodtál, neki nem mondod, de nekünk igen. Õ meg neked nem mondja csak másnak. Mindketten ki fogtok kapni a párterapeutástól!
A kérdező hozzászólása: lassan 2, 5 éve. 2 éve élünk együtt. Tudom korai volt, de én ugy làttam akkor még, hogy minden perfekt.
Szerintem válj el. Tévedés volt. Mindkét nem részérõl elõfordul, hogy amíg a házasságig el nem jut, ADDIG szellemes, kedves, érdeklõdõ, de aztán belefárad, meg minek is már... És minden nap megerõsíti ebben, egy idõ után le fogsz szokni a "hisztirõl", - ami másként a jogos csalódottságod kifejezése... na és 5 év múlva, 10 év múlva????
Akkor mondd meg neki, hogy el fogsz válni és kérdezd meg, hogy õ el akar e, ha azt mondja nem, mondd, hogy te sem, hiszen szereted õt és érzed, hogy õ is szeret, ha nem érzed, akkor is mondd ezt. Mondd meg, hogy látod, mással elbeszélget és nem érted veled miért nem, mondd neki, hogy téged nem érdekel mirõl beszéltek, csak beszélgessetek, mondjon amit csak akar, ha igényli, akkor ma este is beszélgettek már, ha nem, akkor nem. Ezt még mind ma este mondd meg neki, utána öleld, csókold meg, mondd el neki, hogy szereted és feküdj le aludni, holnaptól pedig ne kezdeményezz beszélgetést, ne szólj hozzá, ne kérdezd, ne mesélj neki semmit, legyél csinos, ha õ szólít meg legyél kedves, legyen tisztaság, legyen finom étel, de ne kezdeményezz, ha õ kezdeményez, fogadd, látni fogja, hogy ez mûködik és egyre többet akar majd, ha viszont nem történik semmi, ha õ nem kezd el beszélni hozzád, akkor nyisd ki a szemed és lépj.
Hogy jutottatok el akkor a házasságig? Az én férjem is szófukar, de ennek tudatában, és ezt elfogadva mentem hozzá
Nem emberi a történet. Szedd össze megad, és máshogy add elõ...mert nem hiteles.
Nem hiszem, hogy a házasság lõtt nem ivott és minden tökéletes volt. Akkor meg minek mentél hozzá?
Szerintem sem lesz jobb. Az kevés, ha csak te akarod megoldani a problémákat, egyedül nem fog menni. Nem vagy boldog mellette és õ nem is tesz meg semmit, hogy az legyél, mi tart még mellette? Keress egy normális pasit.
A kérdező hozzászólása: Én is ezt vettem észre...nem érdeklödik iräntam, hogy hogy telt a napom, maximum annyit kérdez, hogy jol aludtam-e, nagy néha mesél a munkàjàrol, akkor beszélgetünk egy kisit. nömetül tàrsalgunk, de megértjük egymàst, ezen nem mulik semmi, ö is azt mondja, hogy nem a nyelvi különbségek tartjàk vissza. Mindig én kezdem a kettönkröl szolo beszélgetéseket, de sosem vädlon, néha ugyan panaszosan, de megörtöen fordulok hozzä, tudja, hogy bennem megbizhat és nem fogok ellene fordulni nyilvàn. Tàrsasàgba, amig järtunk, még rosszabb volt, akkor àltalàban ivott, volt, hogy totàl megfeletkezett rolam, ott hagyott, ott ültem egy korso sört szopogatva bätyàmmal... Hja, a nàszéjszaka:D Egy vendéglöben ünnepeltünk, màr akkor kapatos volt, nem volt nagy ramazuri, jo ha 10-en voltunk. azajöttünk, erre felhozta két kollegàjät sörözni, én pedig itt facebookoztam a kanapén, majdnem sirva...életem egyik legmegalàzobb estéje volt ez... Azota letette az italt, teljesen absztinens, ha haverozik is, csak àsvànyvizet iszik. jàrunk pszichologushoz, ö sokat segit mindenben, ott tudunk beszélni, ott ugy tünik, végre minden ujra ugy lesz, mint régen, de aztàn folytatodik toväbb a falnak pattogtatàs, talàn ha 1-2 napig jo....
Tulajdon képen miért is házasodtatok össze? Aligha az elmúlt fél évben lett ilyen...azelõtt milyen volt?
A kérdező hozzászólása: Ez a hàzassàg utàn kezdödött el, elötte nem làtszott. nem akarom csak ugy felrugni a kapcsolatot, nem azért mentem hozzà, meg akarom oldani ezt, ös (àllitolag) ö is. persze ha nem megy, akkor el fogok välni, de probàlok türelmes lenni. Csak nem tudom meddig tart...Amiota letette a piät, azota valamelyest javult a helyzet, többet foglalkozik velem, de még mindig nem jo. Én nem ezt a példàt làttam.... most is, én netezek, ö meg zenét hallgat. Kb minden este ez megy...jo, én is dolgozom, fàradt vagyok, ott a hàztartàs is, és valahol màr én is belefàsultam ebbe...minden este a telefont nyomkodom és nasizok...màr meglepi gyertyàs összebujäsokat sem szervezek, miota visszautasitotta, cikinek tartom azt hogy én könyörögjek...de nem tudom meddig birhatom ezt igy....mert nem holnap fogjuk ezt megoldani, de vele szeretném leölni az életem és ö is velem. csak ez igy nehéz lesz...

Miért baj a férjemnek, hogy hétkozbe nem végzek házimunkát?

az a helyzet, hogy a férjem minden nap hamarabb ér haza munkábol mint én, ez még nem is lenne baj, de nem tetszik neki hogy hétkozbe elutasítok mindenféle házimunkát. Fozni csak akkor fozok, ha nagyon muszáj, mert általában anyukám vagy anyosom kuld fott ételt, ha mégse marad a melegszendvics, tejbegríz hasonlo dolgok amiket én csinálok majd a férjem mosogat. Minden szombaton kitakarítom a házat, szerintetek nem elég?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Nekem csak az asszony fõzési szokásával van bajom, de már nem mondom neki, mert megsértõdik. Az rendben van, hogy hétköznap nem fõz minden nap, vagyis egyáltalán nem, mert általában este érünk haza, de a vacsorát is mindig én készítem el a gyerekeknek, ami általában hideg kaja, vagy virsli, bundáskenyér, melegszendvics, tojás... Szombat, vagy vasárnap szokott ebédet készíteni, de nem úgy kell elképzelni, hogy leves, meg fõétel, desszert, hanem túlnyomó részt fagyasztott kaját süt ki. Ráadásúl általában kevés is. Nekem hiányzik az "otthon illata", ha értitek mire gondolok, amikor még anyámékkal laktam, hétvégén reggel már arra keltem, hogy mindenféle finom illatok lepték el a lakást (példáúl a fõvõ húslevesé, az valami isteni). Sajnos a kölkeim ebbõl kimaradnak, helyette marad a "fritõz" unalmas büdösen olajos szaga.
Ha nincs kupi, nem ciki. de ha màr annyira zavarja a férjed, csinàlja meg ö, söt! Akàr fözhet is néha!
A kérdező hozzászólása: Altalában minden munkát elosztunk, de ha én nem csinálom neki se akarodzik.....a mosogatást pedig írtam, hogy azonnal megcsináljuk, azért nem fogom otthagyni a tányérokat egy hétig
gondolom neki se esik le a gyûrû az ujjáról ha néha fel kell takarítani, miért várja el hogy mindig te rakd rendbe a házat?...sztem neveld szobatisztaságra :D
ki az a hülye, aki kétnaponta wc-t takarít???? HAsználd normálisan és nincs baj. Kérdezõ, ha van tiszta ruha, nincs kosz, rendetlenség, van mit enni, szerintem édesmindegy, mikor csinálod. Én se mosok, vasalok hét közben, az a hétvégi program. Mondjuk fõzök, egyikünk munkahelyén sincs lehetõség meleget enni, ezért nálunk a vacsi mindig friss, meleg :)
Hát ha mindketten dolgoztok, te még többet is, akkor ugyanannyit (illetve neki többet) kéne még otthon is tenni-venni... Hogy a férjednek pontosan mi a baja, az eddig nem derült ki. De hogy én nem bírnám elviselni, hogy folyton az egyik vagy másik anyós fõzicskéljen és hordja oda, az biztos... Jó, ha otthon vannak, unatkoznak, néha oké, hozzanak, de hogy ez legyen jellemzõ a legtöbb hétköznapra, az durva. 2 fõre munka mellett is simán meg lehet oldani a mindennapi melegételt, fõleg ha más munkát nem csináltok. Ja, a hétvégén elõ lehet készíteni a hétközbeni fõznivalót, sok kaját le lehet fagyasztani pl. Nem olyan bonyolult ez...
Ha õ hamarabb hazaér, és annyira zavarja, akkor miért nem kezdi el takarítani a lakást? Én is a munkamegosztás híve vagyok, de ha emiatt raplizna velem a férjem, biztos fejéhez vágnám a felmosófát.
Nem tudom. ... Két nap után nem szeretnèk a padlón sétálgatni, a wc-t használni. A mosogatni való az meg kész rémálom. De ha nektek igy jó.
Én is dolgozok, este 6-7 körül érek haza, de MINDEN NAP takarítok és fõzök. Tömblakásban élünk a város fõterén(nagy a forgalom), ha egy nap nem sepernék és mosnék fel, úsznánk a porban. És én is kétnaponta fertõtlenítek wc-t, kádat, és mosdókagylót.A szennyes mennyiségétõl függõen naponta vagy kétnaponta mosok. Te látod a saját lakásod/házad, én nem bírnám hétvégére hagyni az egészet, úgy érezném, koszosak vagyunk. Persze biztosan más lenne a helyzet, ha nem fõút mellett laknánk.
Osszátok el, õ végzi hétköznap, te meg hétvégén...
#8 az igen! És a gyerekeiddel mikor foglalkozol?? Vagy még nincsenek? Mert akkor igen sajnálni fogom õket :S A férjeddel is tuti nagy a szerelem, ha ilyen sok idõt szánsz rá.
Beszéltél már vele errõl? Mit mondott?
Elég káthavonta egyszer takarítani, ... ugyanis a lerakódott kosz gátolja a további kosz lerakódását és az immunrendszert is készültségben tartja ! Mond meg férjednek próbáljátok ki !
Bocs, véletlenül 2X küédtem el.
ha nem tetszik neki, lépjen a tettek mezejére -.-
Anyámat már régen kivágta volna akkor apám. Nálunk még hetente sincs takarítás, csak a fürdõszobai cuccok vannak vízkõ elleni cuccal lespriccelve, áll, ameddig van ideje, és kész. 200 nm-es házat nincs az embernek minden nap kedve felnyalni. Illetve egyáltalán nem is szükséges. A cipõt a bejárattól max. 3 méterre levesszük, mindenhol máshol papucsban járkálunk, amit csak bent használunk. A konyhapult és tûzhely minden használat után le van törölve, de ezt az csinálja, aki használta. Por van, de nem vészes, nem kell naponta portörölni 195 polcon. Van több helyen is párásító készülék, mióta használjuk minimálisra csökkent a por is, a TV-t is ritkábban kell letörölni. Az én szobámat hetente kiporszívózom, fõleg, mikor vedlik a cicám. Nem esz meg minket a kosz, senki nem tette még szóvá, pedig elég õszinte barátaink vannak. A mindennapos WC takarítást én sem értem. Ti beleültök, vagy mi? Bele kell találni, meg nem kell összekenni az ülõkét ezzel-azzal. Na mindegy, én biztos, hogy a késõbbiekben sem fogom a fél estémet azzal tölteni, ha elköltözök itthonról, hogy felnyaljam az egész lakást/házat, bármi lesz. Minek töröljek le egy polcot minden nap, ha nincs rajta por? Na mindegy. A férjed kezdjen neki takarítani, ha nem tetszik neki. Na meg fõzzön is finomakat.
Miért mi vagy te, a cselédje? Ketten laktok, neki talán valami baja lesz, ha meg kell fogni a seprût? Nem elég, hogy te dolgozol többet és még otthon is mindent te csinálj, még ugat is érte.. Én biztos nem hagynám.
Én heti 2-szer takaritom, ha van idöm, az egész lakàst, muszàj! Nàlunk gyorsan terem a kosz :/ 1-es voltam
Kedves 4-es. Én vagyok olyan hülye hogy 2 naponta takaritom a fürdõt, lévén 3 gyerek van ebbõl 1 még összefogdos mindent. Amúgy amikor munkanèlküli voltam, gyerek se volt akkor is igy takaritottam. Én ezt láttam gyerekkoromban, szeretem a tisztaságot, de nem hiszem hogy ezért le kell hülyèzni valakit. 3-as voltam.
"Miért baj a férjemnek, hogy hétkozbe nem végzek házimunkát?" Ezt én honnan tudjam???! :) Nekem nem baj.

Mivel győzzem meg a páromat arról, hogy nem csalom meg?

Régen a párom előtt volt egy kapcsolatom, szeretője voltam egy nős pasinak. A párom "biztatására" szakítottam vele. Tegnap a párom szóvá tette, hogy úgy vette észre mintha elhidegültem volna tőle. Megkérdezte, hogy megint jóban vagyok e azzal a pasival akivel régen. (amúgy a pasi a kollegám) Mondtam neki, hogy nem de ő azt mondja, hogy érzi, hogy valami nincs rendben kettőnk között. Hiába mondom neki, hogy csak a fáradtság miatt nincs kedvem vele összebújni nem hisz nekem. Mit tegyek?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Igen, ilyenkor van baj, amikor egy nem teljesen erkölcsös nõ egy betegesen féltékeny pasit választ. Vigyázz, mert ez könnyen erõszakossá fajulhat.
Ne hazudj neki. A pasik is megérzik ha egy nõ nincs 100%-ban mellettük agyilag és fizikálisan.
Nézd, sok ember értékrendjébe nem fér bele, hogy szeretõ voltál. Ráadásul egy nõs pasinak a szeretõje. Akivel naponta találkozol. Papolhatnak bizalomról a többiek, de mint tudjuk: kutyából nem lesz szalonna. A pasidat teljesen meg lehet érteni ebben a helyzetben, pláne, ha rendszeresen elutasítod a közeledését. És mi az, hogy a pasid bíztatására szakítottál a szeretõddel? Ennyire akaratgyenge vagy? Nem csoda, ha kételkedik a szavadban. Én spec levegõnek sem néznélek, annyira megvetem a fajtád.
Biztos nem bizonygatnám. A bizalom alapvetõ. Nálunk is vannak hullámvölgyek, többet vitázunk, nem kívánjuk a másikat, több idõt töltünk külön. Mégsem vádolgatjuk egymást, hogy a külön töltött idõben agyba-fõbe csaljuk a másikat. Ha nekem azt kéne bizonygatnom, hogy hûtlen vagyok, akkor inkább lezárnám a kapcsolatot. Ha nem tartozok senkinek semmilyen magyarázattal, mert nem csináltam semmit, akkor nem fogom én rosszul érezni magam más hülyesége miatt. Az én páromnak még életében nem jutott eszébe, hogy azért nem szexelek vele, mert mással csinálom. És ez fordítva is igaz. Nehogy az legyen már az alap, hogy megcsaljuk egymást, és azt kéne magyarázni, hogy ez nem így van. Szánalmas a kapcsolatod.
Bármerrõl nézzük, ez nem egy jó kapcsolat.Pont az alapja hiányzik, a bizalom.Ráadásul a te múltad sem makulátlan, ami rátesz egy lapáttal.Én azért átértékelném gondolatban, érdemes-e együtt maradni.
Kedves utolsó, akkor is így gondolkodnál, ha a pasid egy munkahelyen dolgozna azzal a csajjal, akivel elõtted viszonya volt? Ja igen, az a viszony ráadásul titkos dolog, mert a csajnak férje van.. És ha a pasid hirtelen elutasítaná a közeledéseidet, fáradtságra hivatkozva? Ja igen, jössz a bizalommal. Tudod, a bizonyára a kérdésben szereplõ nõs pasi felesége is bizalmat adott a férjének..
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem csalom meg senkivel csak fáradt vagyok.
Egy mondatot írtam el véletlenül, de ez szerintem levehetõ volt a szövegkörnyezetbõl. A mondat így hangzik helyesen: "Ha nekem azt kéne bizonygatnom, hogy hûséges vagyok, akkor inkább lezárnám a kapcsolatot." Arról beszélek, hogy az a kapcsolat nem kapcsolat, ahol naponta megy a vádaskodás arról, hogy a felek megcsalják egymást, és abból áll az életük, hogy bizonygatják, hogy õk márpedig hûségesek. Továbbra is tartom: szánalmas.
A kérdezõ írta, hogy nem csalja a párját. Akkor te mirõl beszélsz utolsó válaszoló?
Ha nem hisz neked, akkor nincs mit tenni. Minél jobban bizonygatod, annál inkább kételkedni fog.
Nézzétek:nõs emberként nekem is volt szeretõm.mással is megesik ez.Az viszont tényleg kicsit kétkedésre ad okot, hogy egy helyen dolgoztok, és a férjed közeledését elutasítod, hát... nem kellene elutasítanod, vagy tényleg valami baj van?
"Kedves utolsó, akkor is így gondolkodnál, ha a pasid egy munkahelyen dolgozna azzal a csajjal, akivel elõtted viszonya volt? " Nem tudom, hogy gondolkodnék, mert soha nem csaltam meg senkit, és soha nem volt viszonyom nõs férfival. A párom szintén hûséges volt elmondása szerint eddig minden párjához, és õ sem csábított el férjes asszonyt. Ezek után nincs miért másként gondolkodnom. A fent említett dolgok nálam kizáró okok, nem alakítanék ki kapcsolatot hûtlenségre hajlamos emberrel. Javasoltam a szakítást, amivel mindkét fél jól járna. A kérdezõ azért, mert nem vádolnák többet, a párja meg azért, mert nem kéne többet azon kattogni, hogy épp máson pattog-e a kérdezõ.
Nos szoval. Mivel igazam volt, törölték a vàlaszom...Làtom, fàj az igazsàg...Ne gyözd meg, hagyd el, jobbat érdemel egy kiélt cafkànàl.
Így van, ahogy az elsõ írja!
A kérdező hozzászólása: Eddig semmi baja nem volt velem, csak pár napja ilyen.
A kérdező hozzászólása: Azért biztatott a párom mert a pasi kihasznált, mellettem több nõt is tartott. Ezért tanácsolta a párom, hogy szakítsak vele.
A kérdező hozzászólása: De ma legalább százszor megkérdezte, hogy van e valakim. Most mit mondjak erre?
Te írtad ki azt is, hogy a párod azthiszi megcsalod, mert 2 hete nem szexeltetek..... Tudod ha nem szexelnénk 2 hétig a párommal, már az elsõ 3 nap után elkezdeném a sírom ásását... :)

Hogyan tarthatnám a férjemben a lelket, ha közben nekem is kellene egy kis megértés és segítség a szerinte lényegtelen problémáim miatt? Elegem van az állandó önsajnálatából.

A szüleimnél lakunk, eredetileg is így terveztük, mert anyukám már ápolásra szorul és nem tudtuk volna máshogy megoldani. A férjem 4 hónapja elveszítette a munkáját és hiába talált 2 héten belül másikat, a mostani munkáját útálja és még a fizetése is jóval kevesebb mint eddig. Azóta folyamatosan őt kell sajnálnom. Ha nem szánakozok, és vígasztalgatom folyamatosan, már azonnal jön a "nincs benned semmi megértés" kezdetű önsajnáló monológ és ezt hallgathatom egész este. Azt is megkaptam már, hogy menjek vissza dolgozni, de természetesen megoldást ő sem talált arra, hogy hová tegyem a 10 hónapos fiunkat és édesanyámat addig, amíg én dolgozok. Pont a segítség hiánya miatt nem tudok még a saját egészségemmel sem úgy foglalkozni, mint kellene. Meg kellene műteni a jobb térdemet, de mivel még gyógytornára sem tudtam rendszeresen eljárni, bele se mertem kezdeni a műtét intézésébe. Úgy érzem, kezdek végképp besokallni és úgy egyben fog kirobbannni belőlem ez az egész, az pedig több mint valószínű, hogy a házasságunk végét fogja jelenteni.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Pontosan, sok roszágban van oloyan, hogy papa babázik, anyuci meg megy vissza dódozni ez senkinek nem jut eszébe? milyen világot élünk? férfiak, tartsunk össze, álljunk ki a jogainkért
Ne egyben mondd el neki, hanem amikor belekezd a monológjába, akkor mondd el, hogy örülsz, hogy van egyáltalán munkája és büszke vagy rá, hogy így helytáll a családjáért, stb. Kicsit fényezd az önbizalmát, neki sem lehet könnyû ez a helyzet. Ha nagyon elmérgesedne a helyzet, akkor viszont igenis állj ki magadért és mondd el, hogy te is a világon vagy, neked is van éppen elég problémád és szeretnél visszamenni dolgozni, de nem tudsz, pont... A gyerekkel nem lenne gond, bölcsi. Ha anyukádat otthon lehet még hagyni 6-8 órára, akkor ezzel sem lenne egyébként probléma.
Mondd meg neki, hogy megérted, milyen nehéz idõszak ez most számára, hogy nagy rajta a teher, és büszke is vagy rá a helytállásáért, viszont a problémái miatt ne téged ostorozzon folyamatosan, mert rosszul esik.Állj ki mellette és önts belé lelket, de azt is tisztázd vele, téged mi bánt és mi zavar, hozd a tudomására, milyen jólesne most neked is a szeretet, megértés.
Mondd el neki..
apuka maradjon otthon a kisgyerekkel, és te menj vissza dolgozni

Mit szólnál hozzá, hogyha a férjed így cserben hagyna?

Ma reggel elindultam otthonról vidékre és ott közben lerobbant a kocsim. Egyszer csak menet közben leállt és onnantól kezdve nem indul be. Felhívtam azonnal a férjemet, hogy csináljon velem valamit. Erre közölte, hogy neki a f..za kivan már a rossz kocsimmal és oldjam meg ahogy akarom és rámtette a telefont. Visszahívtam és csak annyit mondod, hogy ne hívogassam hanem oldjam meg és megint kinyomta. Onnantól kezdve nem is vette fel a telefont! Aztán hívtam barátnőmet aki otthon volt, hogy a neten nézzen nekem autómentőst aki eljön értem. Szerzett is és eljött értem egy autómentős ember. Nem tudtam a kocsit hova vitetni mert én nem ismerek szerelőket az ilyeneket mindig a férjem intézi úgyhogy hazahozattam a kocsit magammal együtt. Férjem egy olyan órával ezelőtt hazajött ebédelni én meg ugye számon kértem, hogy miért hagyott így cserben. Azt mondta, hogy neki már elege van a kocsimból mert egy rakás vacak az egész. Jó tényleg sokat kell javítani, dehát ez van. És, hogy ő neki erre már se idegrendszere se pénze. Mondta, hogy mostmár kínlódjak vele én. Meg azt csinálok amit akarok. Jó mondom, köszi szépen. Aztán mondtam neki, hogy vigye már el szerelőhöz mert én nem is ismerem őket. Aztmondta ő azt is lesz..rja oldjam meg úgy ahogy akarom. De azt mondta, hogy holnapig nem tüntetem el a háztól a kocsit akkor befogja zúzatni vagy pedig felfogja gyújtani. Meg, hogy ő hozzá mostmár ne is menjek kocsi ügyben mert sz..rik az egészre. De hogy hagyhat már így cserben? Hogy lehet ilyen?:( Most mit csináljak?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Mondjuk azt megnézném, hogy pl. az M1-en hogy manõverezik ki valaki a belsõ sávból a leállósávba. Mert ott olyan nincs, hogy nem jönnek kívül...
Jogos a férjed kiakadása, még ha a stílusa hagy is kívánnivalót maga után.Én sem örülnék, ha a párom folyton ugráltatna a saját balf...sága miatt.
Kedves kérdezõ, csak egy példa, amit saját szememmel láttam egy buszmegállóban. Min utólag kiderült a kocsi a szervizbõl jött, ahol a munkások valszeg nem a helyzet magaslatán álltak. A következõt láttuk. Az volt a hatalmas nagy szerencse, hogy az autó éppen pirosat kapott, tehát már lasított le, hogy megálljon. Ebben a pillanatban a bal hátsó kereke szó szerint levágódott, és belecsapódott a buszmegállót szegélyezõ betonfalba. Szerencsére senki nem sérült meg. Szerinted azt az autót a vezetõje utána letudta vinni az út közepérõl?
Akkor pedig pénzt vagy új kocsit kérj a férjedtõl, házasok vagytok, vagyonközösségben éltek.
Én részemrõl le is zártam ezt a témát, bízva abban, soha nem találkozunk az utakon.
Nem az vagy kérdezõ, aki egyszer már feltett egy kérdést hasonló témában? Ott egy Citroent zúzott be a pasi, mert már elege volt és azt kell mondjam, tökéletesen igaza volt. Most is ezt mondom, a férjednek van igaza. Miért terheled, ha problémát nem szünteted meg oldd meg egyedül. Egész életében lesben álljon, mikor és hol robbansz le?
Ne. Akarat m veleszólni a vitába...(de nagyon jó olvasni:) ) Megütötte a fülem, hogy a fék nem fogelromlani , mert eddig sem volt gond vele... Aha...sajnos nem így van... Amikor 3 év után másodjára ültem volán mögé... Nem volt gond a kocsimmal, de idén 20 éves...nem mai csóka Mentem mentem...a stop tábla jött, én pedig mentem menem, mert a fék bizony nem fogott... Mr a padlót tapostam, amikor az alsó 1, 5 cmen fogott annyria, hogy le tudtam lassítani, s megállni, de ez csak a dombnak volt köszönhetõ aminek a végén a tábla volt (már 2 autónyi egyenes szakaszon..) persze autópályárol jöttem le, elõtte pedig Bp-en kavirnyáztam, jó lett volna, ha ott egy helyzetben nem fog:S Felforrt a fékolajam, mert beállt a fék, mert elöregedett, minden érzékelhetõ elõzmény nélkül... Persze figyeltek rá rendesen, de ez az elõzetes vizsgáatoknal sem derült ki, hiszen nem szorult, nem ragadt be , amikor szétszedté akor derült ki mi volt...( csak neked az árak miatt, az alkatrész a szerencsétlen 300e forintos Kocsinkhoz 78e volt, plusz munkadíj (gépmûhely, és a szerelõ) 12e...jóhír, már nem tud rajta mi elromlani, mert minden kopó alkatrészt kicseréltettünk idõvel) Ráadásul sok autót toltam én már le útról pont lerohadás miatt, és ez azt jelenti, hogy nem 3 hanem az egyetlen sávról sem tudták már lemanõverezni az autót, ..van ilyen nem kevés...sajnos
Én kérek elnézést, hogy a modernizáció és feminizmus nem gyûrûzött be a kis falusi családi mindennapjainkba.:) Mi jól megvagyunk így, az "õsi" férfi-nõi szerepekkel, köszönjük szépen!:) Bár ezért szerintem lebénázni nem kellett volna, de lelked rajta.:)
Nem olvastam a többi választ. A férjednek abban igaza van, hogy ha ennyire rossz a kocsi, akkor minél elõbb meg kell tõle szabadulni. Nekem is volt egy ilyen autóm, már mindent megjavíttattam rajta, de kezdõdött elölrõl. A másik, hogy nem segített, alap esetben azt mondanám, hogy bunkó, de itt nem. Te erõlteted a kocsit, õ venne már másikat. Itt okoskodsz, hogy mennyire penge vagy a vezetésbe, akkor ezt is meg tudtad oldani. A férjed szerintem inkább leckének szánta ezt.
Én is azt mondom, ez csak a következménye valaminek. Mondjuk kinek mi számít, én ebbõl nem csapnék nagy patáliát, megoldanám,
Húha! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen felháborodást és ellenérzetet kelt ez a kérdés!:) Én ugyanígy lettem volna ezzel az egésszel. Imádom, hogy létezik egy olyan dolog amiben sík hülye vagyok és amiben teljes mértékben a Páromra hagyatkozhatok. Én sem tudtam volna és nem is tudnám, hogy mit tegyek, eleve mert nem is akarom, hisz ez annyira férfi dolog szerintem (is). Kérdezõ addig hízelegnék meg kedveskednék míg nem segítene újra.:) 41-es kommentedbõl látom, hogy már lehiggadt. Én tuti próbálkoznék!:) Sok sikert, üdv.:idáig egyetlen pártolód!:)
köszi, jót kacagtam: " Meg, hogy melyik forgalmi irányba. Hát mondom a jobb oldalon. Mert mit gondol, hogy forgalommal szemben megyek? " namármost, vagy a kocsit cseréled le, vagy a férjedet ... az elsõvel te jársz jól, a másodikkal a férjed :)
Osztom #6 véleményét. Nyilvánvalóan nem ez volt az elsõ eset, õ már rég lecserélte volna, mert a sok javítás csak eszi a pénzt és az õ idejét (mivel te képtelen vagy megoldani a problémáidat a kocsival), õ pedig besokkallt. Ha annyira cuki az a kocsi, akkor foglalkozz vele te és ne b..sztasd a férjedet. Teljesen igaza van.
Pedig a jelek szerint vagy másik kocsid, vagy másik férjed lesz...
Azt mondtad, már milliószor volt gond az autóddal. Akkor pedig a kérdéseidre tudnod kéne a választ.
Természetesen nem volt szép dolog a férjedtõl..DE: Ha már többször mondta, hogy a kis cukit cseréljétek le egy üzemképesre, akkor igaza van. Mi van, ha olyan helyen robbansz le, ahol a madár sem jár? Esetleg nincs térerõ, nem tudsz telefonálni? Azért remélem, túlélõ felszerelést tartasz a cuki lerobbanós autódban...takaró, víz, 3 napi hideg élelem, egy autószerelõ, sminkkészlet... Az hogy valaki nõnek született, még nem mentség, hogy nem tudja elmagyarázni az autómentõnek, hol is dekkol éppen.
A kérdező hozzászólása: Egyébként meg azt sem értem miért közveszélyes a kocsim:) Azért mert elõfordul vele, hogy leáll. Nekem van annyi eszem, hogy ne az út kellõs közepén álljak meg vele. Vagy azért mert megesik, hogy nem indul be? Az meg titeket miért zavar? Meg hogyha eladom és valaki megveszi akkor már nem lesz közveszélyes? Mert engedjétek már meg, hogy azért egy 3-4 millió forintos kocsit ne a roncstelepre vigyek. Szóval lehetne itt az értelmi szintekrõl vitatkozni, de szerintem ti ketten akiket már említettem biztos rosszul jönnétek ki belõle!
1. Még jogsim sem volt, amikor a nõvéremmel lerobbantunk az autópálya közepén. Mivel nõvérem nem volt olyan idegállapotban, így én hívtam fel az autómentõt, és láss csodát, választ tudtam adni minden kérdésére. Pedig nõ vagyok. 2. Beírod a gugliba, hogy "autószerelõ Mucsaröcsöge" és lám, kiad egy rakat találatot. Na, miután ezzel megvagy, kiválasztasz egyet, megkeresed a telefonszámát, FELHÍVOD, és nekik rakod fel ezeket a kérdéseket. Képzeld, mindenre tudni fogják a választ. PROBLEM SOLVED.
A kérdező hozzászólása: Jó hirtelen lehetett, hogyha így lesokkolt tõle:) ) Én amúgy nem kötekszem csak totál látszik, hogy neked meg annak a 82%-osnak halvány gõze nincs a közlekedésrõl:) Aztán elég vicces, hogy ti akartok itt engem kioktatni:)
Eddig én megvédtelek (12) De Most komolyan ha ennyire életkeptelen vagy, mint a 14-es válaszod sejteti... Ojjjé.... Ennek nincsen kösze az autõ mûszaki dolgaihoz...ez..ez..nem is értem hogyan tudtál jogsit szerezni, mert, agylig...nos.. Jó, hagyom, mert csak sértegetni tudnálak... Én azt nem értem, hogy lehetsz ennyi aggyal házas, és hogy viseli el akárki az ostobaságodat:S
Én pl. nem is hagyom, hogy a férjem az én kocsimnak az ügyeibe beleszóljon. Intézze a sajátját. No nem mintha égnek a vágytól, hogy az enyém dolgait is a nyakába varrjam :)
A fekete piacon vette a jogsiját.
89: teljes mértékben igazad van, de ezt egy olyan nõ, mint a kérdezõ, soha nem fog felfogni.
Talán kereke nélkül is.. Erre a kocsira a kerekek kb 60-ba fájnak...(alsó hangon)
Biztos, hogy a kocsiddal van baja a férjednek?
Tudod drága én nõ vagyok, van érzékem a vezetéshez és jó a reakció idõm. És tudom, hogy az olajizé az olajcsere, a fékizé az fékbetét csere. Sõt, amikor lerobbant a régi kocsim, tudtam, hogy hol robbantam le.Osztod itt az észt, közben olyan marhaságokat beszélsz, hogy írni se akartam, mert kár érte, de vegyél vissza, mert szánalmas vagy.
Most olvastam tovább.. HAJNAL VOLT!!! FELFOGTAD? Alig voltak az autópályán. Nem tartott fel senkit. Egy 12-14 órás út után biztos te is nagyon friss lennél. Persze erre is van megoldás..meg kell állni pihenni.. Na ja. Neked nem lehet mit mondani, mert mindenben találsz valamit. Aztán nehogy egyszer olyan helyzetbe kerülj ahol fáradtan másodpercek töredéke alatt kell döntened rossz és mégrosszabb között. És most nem arról beszélek, hogy leáll a kocsid. Na mindegy. Mindenesetre kedves, hogy engem hülyézel, nem én vezettem, én másképp reagáltam volna, arról nem i sbeszélve, hogy nem tudok 12-14 órás utat letolni, hiába tartok szünetet néhányszor. Remélem sosem találkozok veled az utakon.
bár még mindig nem szeretlek kérdezõ, de azért ebben a belsõ sávban lerobbanásban igazságod vagyon
Egy szervizben MINDENT megcsinálnak, ami az autóval kapcsolatos és kifizeted.
A kérdező hozzászólása: Ha meg alig voltak a pályán akkor pláne nem értem miért nem tudod félre állni:) Persze, hogy tudok mindenre mit mondani mert hiába próbálnád erõsíteni, hogy a bátyád nem balek mert nagyon is az! Egyébként én vezettem már 12-14 órákat. Nem is egyszer! A férjem importtal meg exporttal foglalkozik és többször volt olyan, hogy kikellet menni Hollandiába a kikötõbe. Ahol azok a nagy konténer szállító hajók kötnek ki és aztán visszakellet sietõsen jönni Budapestre. Kifelé én vezettem, ott voltunk 2-3 órát aztán a férjem vezetett hazafelé. Volt olyan, hogy akkor már 30 órája volt ébren. Németországban ahol vannak olyan részek ahol nincs sebesség korlátozás ott mindenhol ilyen 220-240-el ment végig. Érdekes õ mindig tudott döntést hozni pillanatok alatt meg sose "sokkolt le". Pedig volt olyan, hogy elõzött a belsõ sávba kijött elénk egy ilyen bátyádhoz hasonló figura tötyörögve a külsõ sávban meg kamion. Megállni nem tudott volna és csak a leálló sávban bírta kikerülni õket. Olyan 20-22 óra ébrenlét meg 10 óra vezetés után pillanatok alatt megoldotta. Bátyád tuti beleszállt volna az elõtte lévõbe. De volt már közvetlen elõttünk baleset is. Azt is megoldotta. Kapott már durrdefektet 180-al. Azt is megoldotta. Na õ tud vezetni! Egyébként pedig megkérdeztem õt azokról a dolgokról amirõl szó volt itt és azt mondja nekem van igazan! Neki pedig maximálisan hiszek vezetés témában mert már több mint 1 millió km-et vezetett baleset nélkül. Se az õ hibájából nem volt balesete, se olyan balesete nem volt ami nem az õ hibája volt. Pedig olyan lehetett volna ha nem tudta volna mint kell csinálni. Na meg egy csomó vezetéstechnikai tanfolyamon is volt. A BMW gyárnak vannak ilyen tanfolyamjai és azok közül az összeset megcsinálta. Még ausztriában is volt ilyen több napos alpesi tréningen. Havas meg jeges úton való közlekedésre tanították meg õket. Szóval ha valaki akkor a férjem tud vezetni! Amúgy meg õ szerinte jól vezetek. Innentõl kezdve meg pont nem érdekel, hogy itt pár marha mit mond! Na meg egy csomó dologra megtanított. Pl hogy hogyan kell kanyarban vészfékezni. Meg csináltunk rénszarvas teszteket is. Az olyan amikor nagy sebességgel kell kikerülni valamit. Ilyeneket nektek ki tanítót balekok? Vagy majd improvizáltok valamit ha vészhelyzetbe kerültök?:) Az a legjobb igazotok van...
#22 Ezt biztosan úgy gondolta a kedves kérdezõ, hogy az autómentõs majd jön valamelyik irányból, aztán ha épp rossz irányban van, akkor majd átvág a szalagkorláton és meg is van oldva..
Szerintem nálatok nem csak a kocsival vannak elég nagy problémák, hanem a házasságod a végét járja.
Volt ennek a sztorinak elõzménye, ami elhallgatásra került, az az érzésem...
A kérdező hozzászólása: Alfa Romeo Brera 2.4 JTD Sky Window és 2006-os évjáratú. Alumínium kerekek vannak rajta. Nem tudom mennyit szánok rá. Valami normálisabb kellene azért. Összesen van 90 ezer forintom a férjem meg nem ad:( Úgyhogy ebbõl kell a kocsit megcsináltatnom most.
Elég nagy taplóság a férjed részérõl amit csinált. Nekem is úgy tûnik, hogy valami baj van a házasságotokkal. De tegyük fel, hogy nincs, hiszen azt írod. Õ nem, érti meg, hogy te szereted azt a kocsit, te pedig nem érted meg, hogy a kocsid egy sz..r. Drasztikusak a férjed eszközei, de vagy szervízeled te az autót, vagy vesztek másikat. Lehet, hogy tényleg annyira utálja az autódat, hogy nem akar vele többet sz..rakodni, és mivel te ezt nem értetted meg, hát megérteti magát így.
ennek elõzményei lehettek ... méghozzá elég rendesen
Ha olyan sokat kell javíttatni az autódat, akkor miért nem tudod magad intézni az autómentést, a javíttatást? Nyilván számtalanszor lerobbantál már, olyankor mindig a férjedet rángattad oda? Lehet, hogy nem csak a kocsidból, hanem a teszetoszaságodból is elege lett. Legyél talpraesettebb.
Létezik ilyen buta ember? Én ezt nem hiszem el...Melyik irányban áll? "A jobb oldalon, csak nem vagyok hülye, hogy forgalommal szemben menjek." Jó ég... Ha behajtasz egy körforgalomba és ki van rakva a 30as tábla, akkor ugye teszel 30 kört a körforgalomban?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat aranyosak vagytok:) Lenne még pár kérdésem ha nem baj mert nem tudom mástól megkérdezni. A férjemtõl hiába kérdezem csak kinevet meg macerál:( Egy szervizbe a kocsival mindent megcsinálnak? Tehát pl a téli gumit is felszerelik rá? Azt is vennem kell:( Mert a tavalyi már nem jó és már kilett dobva. Aztán gondoltam akkor most egyben az is jó lenne megcsinálni. A téli gumik amúgy mennyibe kerülnek?
Figyelj, a férjednek már a komplett önéletrajzát ismerjük, sikeres, pénzes ember, egy ostoba nõvel az oldalán, de itt nem is az õ agyi kapacitása a kérdés. Bár az, hogy még mindig veled van, predesztinálja valahová. Az a baj ezzel a vitával - többek között, - hogy nem vezet sehová. Lassan beláthatnád, hogy te, mint egy ügyefogyott hisztérika, szellemi korlátaidnak köszönhetõen ezt a szájkaratét nem nyerheted meg.
Sajnos mégis írok. A hirtelen lerobbanást rajtad kívül senki nem értelmezné úgy, hogy 80-ról fél másodperc alatt 0 lesz a sebessége, és leáll, mint a cövek. Kötekedni akarsz, vagy tényleg nem érted?
Az hogy nõ vagy még nem ok arra, hogy ilyesmit ne tudj elintézni. Ha annyira ragaszkodsz a kocsidhoz az a minimum, hogy te intézd a szervizelését és ne a férjed ugráltasd. Gondolom eleinte segített, de mivel nem akarsz megszabadulni a megbízhatatlan autótól, úgy van vele csinálj amit akarsz.
A kérdező hozzászólása: 1. Úgy választok kocsit ahogy akarok! Nem pedig ahogy szerinted ésszerû. Az pedig, hogy cuki legyen nálam nagyon fontos szempont! 2. A bátyád jó nagy balek lehet, hogy egy lerobbant kocsit nem tud a leállósávba kivinni. Miért nem? Tudod ha egy kocsi lerobban akkor nem áll ám meg abban a pillanatban ahogy lerobban. Gurul még egy darabig! (Tudod lendület. Közép suliban tanultok a fizika órán. Én ott voltam és Te?) Kíváncsi lennék rá mégis mi gátolta, hogy leguruljon az útról. Na meg mégis miért a belsõ sávban ment? Ott csak elõzni kell. A külsõben kell menni. És akkor még én vagyok a hülye meg én nem tudok vezetni?:)
Most komolyan ilyen dolgon vitatkoztok? Ne csinálj ebbõl nagy ügye, simán tudsz keresni egy autószerelõt. Fogod magad ott a net, vagy körbe kérdezel. Gondolom vannak barátaid, rokonaid és ha már a férjed nem segít, segítesz magadon. Értem én, hogy ez "pasis" ügy, de légy egy kicsit talpra esettebb mert ma már mint elõttem is írták, egyenlõség van. Keresel egy megbízható szerelõt (nem mindenki vág át), és elvitetted. Ha meg nincs egyenlõre pénzed rá, akkor meg jársz vonattal, busszal, gyalog. Ennyi az egész, mint ez a pár mondat :) Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi baj a házasságunkban. Csak õ mindig is utálta a kocsimat:( Állandóan szidja mert, hogy szerinte egy vacak. Szerintem meg nagyon aranyos kis kocsi. Mindig azzal szekál, hogy vegyünk már nekem egy másik kocsit, de én nem akarok mert ezt szeretem, de nem tudja megérteni!
Neki nincs pénze?? Van házasságiszerzõdésetek, hogy ennek a mondatnak van realitása? Nem hiszem, mhogy nektek ez az egyetlen problémátok a házasságotokban...ez már csak folyománya mindennek. Nem tudom, mert nem élek benne, hogy helyre lehet-e hozni még a kapcsolatotokat, de én így ilyen formában nem maradnék együtt egy emberrel sem.
Látod, most, hogy saját magad fogsz átmenni ezen a procedúrán, megtapasztalod, hogy mi hogyan is mûködik. Ha egész pontosan itt nem, menet közben mindenre fény derül majd. Okosabban jössz ki belõle? Igen. Akkor nem tudom mit kell nyávogni. Ha az ember azért nem csinálna meg valamit, mert "jaj, nem tudom, hogy mûködik", akkor még mindig járhatnál gyalog. Bár a jogosítvány jogosságát megkérdõjelezem esetedben. De mivel én is kaptam, megtapasztaltam, hogy túl enyhék a követelmények.
A kérdező hozzászólása: Elõször ezt mondod: "Megütötte a fülem, hogy a fék nem fogelromlani , mert eddig sem volt gond vele... Aha...sajnos nem így van... " Majd a végén: "jóhír, már nem tud rajta mi elromlani" Egyik szavaddal ütöd a másikat:) ) "Mert ott olyan nincs, hogy nem jönnek kívül..." Hát igen. Pláne, hogyha az ember a belsõ sávban kevesebb mint 130-al feltartja a forgalmat:)
Édes Aranyom! Nõ létemre igazat kell adjak a férjednek. Õ jót akart neked, akart egy rendes kocsit, de te csak hajtod ezt a hányinger "De ez olyan cuki" szöveget... Erre idõvel nekem is az volna a válaszom, hogy akkor ba...ál magad. Én is rohadtul unnám, ha tõlem várnád a problémák megoldását, miközben az egyetlen járható utat elveted. Azért azt még meg kell jegyeznem, hogy elég életképtelennek tûnsz...
Az autód, ha 3-4 milla volt, biztos valamikor nagyon jó kocsi volt. De, te is tudod, hiszen te írtad, hogy ÁLLANDÓAN problémák vannak vele. Motor probléma sem jó, de mi van, ha netán a fék megy tönkre?
Szerintem nem cserben hagyott, hanem megleckéztetett. És ez Nagy különbség.
Írd le a pontosan az autó típusát (a méret miatt), mennyit szánsz rá, vagy tudsz rászánni, mert a határ kb a csilagos ég, újat szeretnél, vagy használtan.( 10 E /db ért kaphatsz mar használhatót, de típusfüggõen akar 15/ db tól van új...ezért több infó kellene)
Volt valamikor egy hasonló kérdés, csak ott a férj egy szép reggelen, amikor megint nem indult a kocsi amit már 100szor neki kellett javíttatnia és 100szor le akart cserélni a nejnek, szépen nekiállt fejszével és elintézte az autót végleg. Te ragaszkodsz ehhez az autóhoz, de a kínlódást vele neki osztod, nyilván betellik a pohár elõbb-utóbb.
Úristen, mi lenne veled ha egyedül kéne élned??? Egyetértek a férjeddel, ne haragudj. Az ilyen fajta nõket, (nõ létemre) nem tudom sajnálni. Nekem is van saját autóm, a páromnak is, de ha valami baj van, mindig egyedül intézem. És igen, nõ létemre eltudom magyarázni a szerelõnek, a szervizbe, hogy mi baja az autómnak. Nem is merném a páromat zavarni ilyenekkel. Sajnos nem vagy talpraesett. Inkább értékeld át a dolgokat magadban. Nem azért van a férj, hogy elõrángasd, mikor Te is megtudnád oldani. Hidd el! Oldd meg magad, menj el egy szerelõhöz, majd õ átnézi az autódat. A férjed szemébe is sokat fogsz nõni, hogy képes voltál egyedül elintézni valamit.
Egyébként talán nem mi vagyunk a marhák, mert a telefont a te nagytudású férjed nem veszi fel neked vagy rakja rád, ennyire vehet komolyan téged és talán igaza is van.
Te ez nem a Berki Krisztián csaja? Az a pasi szokott így viselkedni a nõkkel XD
A férjed nem cserben hagyod, hanem azt hitte, hogy tudsz felnõtt emberként viselkedni és dönteni. Sajnos nem. "Meg, hogy melyik forgalmi irányba. Hát mondom a jobb oldalon. Mert mit gondol, hogy forgalommal szemben megyek? " Jézusom! Nem szabadott volna neked jogsit adni. Nem tudod, honnan hova mész? Ez még viccnek is durva, hogy a "jobb oldalon" LOL Az ilyenek miatt nézik hülyének a nõket az utakon a legrosszabbra számítva (min te), én szégyenlem magam a helyedben.
Neked sem lehet sok fogalmad a közlekedésrõl, ha az autómentõnek azt mondod, hogy a fenében lennél, ha nem a jobb oldalon. A hét viccét alkottad ezzel, már csak ezért szeretlek :D
Az autóval azonnal is le lehet robbanni. Neked tudni kéne kérdezõ, mikor egy ön- és közveszélyes tragaccsal járkálsz. Cuki autó? Én nõ vagyok, de nekem egy autóval kapcsolatban a legfontosabb, hogy biztonságos és megbízható legyen. Utána mennyit fogyaszt, milyen a szervize. Ha ez mind meg van, akkor utána lehet "cuki".
Te tényleg ilyen h**lye vagy? Figyelj csak, te nem tudod, hogy merre jársz, hol vagy, milyen irányban, az autómentõstõl várod el, hogy majd õ tudja, hogy te hol vagy? Nem is érted a kérdést?! Tudod mit? A férjednek birkatürelme lehet, ha melletted kibírja, mert tuti, hogy az élet egyéb területein is ennyi eszed van, amennyit itt bemutattál! Mondjuk nálam ilyen szóba sem jöhetne, hogy én ugráljak neked a hitvány tragacsod miatt, bezúzatom vagy oldd meg! Ha már olyan cuki... kitalálom, szõke vagy?! Oldd meg, vagy vegyél másikat! Hagyd az embert pénzt keresni!!!
"Micsinálok ha elromlik a fék? Kétlem, hogy elromlana mert azt még sosem romlott el." Hát ja. ...az ember is csak egyszer szokott meghalni.
"A kocsim nem 3-4 milla volt, 10 milla volt most ér 3-4-et. " Én ezzel nem nagyon dicsekednék. Állítom, hogy egyedül max. a kis kézzel összerakható modellváltozatát tudnád megvenni. Fogadni mernék, hogy nem dolgozol, de még ha csinálsz is valami értelmeset, akkor is férjedtõl lejmolsz, mert neked van 90 ezred... Számlákat nem is említettél, hogy arra is kell, vagyis azt is õ fizeti. De hát micsoda szemét egy férj ez, hogy így cserben hagy? Hagyd el, jobban jár õ is, te meg végre találsz valakit, akire majd számíthatsz és érted megy, ha lerobban a Trabant. Jah, hogy neki nem lesz pénze, így már nem is buli. Buta vagy. Nem hülye, hanem buta. Másokat oktatsz ki, miközben magad demonstrálod a korlátolt szellemi képességeidet.
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet egy autóval azonnal lerobbanni? Azon kívül, hogy neki megy vele az ember egy beton falnak. Hogy tud egy autó 130-ról úgy megállni azonnal (legyünk engedékenyek és mondjuk 20m belül), hogy nem megy neki semminek csak lerobban? Komolyan magyarázd már el te nagyon okos nõszemély!
Én is hülye vagyok az autókhoz, éppen ezért a helyedben már lecseréltem volna ha ennyire sz..r. Vagy tanuld meg elintézni, vagy vegyél másik kocsit, hogy a férjed intézze. Te döntesz.
Kedves 49, manapság, egy átlag városi család életében nem igazán van olyan, hogy férfi vagy nõi dolog. Aki béna a napi szintû problémáit kezelni, arra nem tudok mit mondani. Egy nõ.
Vagy pl. egy hirtelen defektnél mit csinálsz, mikor 100-zal mész autópályán? Ugye elõre tudod, hogy defekt lesz. Nagyon korlátolt vagy, és hamis biztonságérzetben ringatod magad. A kis cukid bármikor életveszélyessé válhat.
Én sem vagyok nagy szaki, fõleg, hogy a kocsimat a sógor javítja, aki autószerelõ. De én mit tennék e helyedben? 1) Cégregiszter, vagy valami hírdetõs újság, kikeresném az autószervízeket. Ami közelebb van, felhívom. 2) elmondom, hogy mi van, csináljanak valamit, hogy a kocsi eljusson hozzájuk. Mondom, nem értek hozzá, de kb. ennyi. Nyugi, az elõzõ problémát is megoldottad :)
Már nem tud rajta mi.....:) Persze várátlan dolgok, nem kopó alkatrészek, mint írtam is úthibától akármitõl elromolhatnak, meghibásodhat.. Sõt a rossz minõségû üzemanyagtól is.. Elmehet a biztosíték, a gyújtókábel...de ez már nem olyan ami, ennyibe kerülne..
Most, hogy a férjed mégis beszáll a kocsid javíttatásába igen csak elszállt veled a ló és elkezdted osztani az észt :( Ha mindent ilyen jól tudsz minek kérdezel. Ha valaki autóba ül nem elég ha tudja melyik pedál mire való.
Hát 90e tõl több lesz várhatóan, ha kerekeket is akarsz...
"Nincs semmi baj a házasságunkban." Ezt vitatom. Én pont lesz*rom, hogy mi a probléma tárgya, velem akkor sem beszél így senki, ilyen stílusban. A probléma nem a kocsid, meg hogy ki szereti, ki nem, meg mi baja van. Hanem az értelmes emberekhez méltó kommunikáció és problémamegoldás. Haver és barát sem beszélhet velem ilyen flegmán és hagyhat cserben ki tudja hol, nemhogy a társam, a férjem. De mivel mi tudunk beszélgetni, ezért ez fel sem merül. Olyan meg, hogy gondban vagyok, és rámteszi a telefont, soha az életben nem történhetne meg. A probléma gyökerének semmi köze a kocsidhoz. Tisztelet teljes hiánya. Hogy mivel érdemelted ki, azt te / ti tudjátok.
A te autod, mindenàron meg akartad tartani, lelked rajta. Mi az, hogy nem tudod, hova kell vinni/mit kell vele csinàlni? Én jobban tudom, pedig jogsim sincs -.- jol mondja a pàrod: oldd meg magad
49, 51 vagyok. Pacsit!:) ->Kiszolgáltatottság érzet dettó!:D Jó volt olvasni, jót nevettem. Magamra ismertem. Ügyes voltál!:)
Egyrészt nem 130cal haladt, hanem valamivel kevesebbel. Az autópálya emelkedett és kanyarodott egyszerre, tehát a lendület nem viszi annyira messzire, mint 130nál sík terepen. Nyilván nem azonnal állt meg, de nagyon hamar és teljesen lényegtelen milyen okokból, lesokkolt, fáradt volt, de nem tudta kivinni a kocsit. ("Ha a motor bármilyen okból leáll, azonnal megszûnik a kormányszervó hatása, és rohamosan csökken a vákuumos fékrásegítés hatása, illetve szervofékes autóknál szinte azonnal megszûnik a rásegítés! Ha hirtelen kerülõ manõverre, vagy kanyarodásra lenne szükség, az autó stabilitása is rosszabb lesz, ha a kerekek és a motor között nincs kapcsolat.") Az pedig, hogy a belsõ sávban ment tényleg szabálytalan, nagyon okosan felfigyeltél erre a problémára, büszke vagyok rád. Mondjuk mindenképpen jó ha ezt tudod, hogy hol kell haladni, mert ne legyél hülye, hogy a forgalommal szemben mész.. Mindez nem változtat azon a tényen, hogy a kocsid közveszélyes.
Nos, én nõ vagyok, de a férjeddel értek egyet. Ezzel az autóval már máskor is sok probléma volt. Nem elsõ eset, ami ma felmerült. Azért hangsúlyozzuk ki, hogy nõ, mert a kérdezõ is kihangsúlyozza. Ne legyél már ilyen tehetetlen. Sok egyedülálló nõnek is van autója. Keress egy szervizt. Férfiak közül sem ért mindenki hozzá. Azért viszik szakemberhez. Az orvos, villanyszerelõ, mindenki átver, mert nem ez a szakmád? Interneted van, mivel ide írsz. Nézz már körül, és keress egy megbízható szervízt. Ez csak kifogás. Ne legyél már ilyen málé és tehetetlen! És gyûjts egy új autóra!
Na végre, egy kicsit összeszedted magad :) 1. Csak olyan szervizbe vihetem az autómat ahol ilyen márkájú kocsikat árulnak? Tehát nekem egy Alfa Romeo márkájú kocsim van akkor azt csak oda vihetem ahol Alfa Romeokat árulnak vagy vihetem oda is ahol mondjuk Audikat árulnak? A márkaszervizbe csak az adott márkákat fogadják. Sima szervízben bármilyen autót, amiról tudják, hogy megtudják javítani. 2. Ha sokba kerülne a javítás olyat lehet csinálni, hogy csak késõbb vagy részletekben fizetem ki? Hát ezt nem tudom, velük kell megbeszélni, bár kétlem, hogy egy szervíz idegennek hitelt adna. 3. Az ilyen szervizekben kell idõpontot kérni vagy csak úgy oda lehet menni? Lehet kérni idõpontot. Sürgösségi eset más, esetleg felárat számolnak fel. 4. Az alkatrészeket nekem kell megvenni vagy õk adják? Megbeszélés kérdése. Beszerzik helyetted, ha nem viszed. 5. Hogy lehet a kocsit oda juttatni? A szerviz kijön érte vagy az autómentõs embernek kell megint szólni? Szerviz függõ. Ha kimennek, az nyilván plusz költség. Szintén meg kell õket kérdezni. 6. A kocsinak milyen papírjait kell vinni a szervizbe? A forgalmit célszerû, de ugye anélkül eleve nem kelsz útra. És ha volt elõtte javítás, akkor azokat sem árt, hogy képben legyenek. Amúgy meg mindent elmondanak.
Jézusom, te nem vagy komplett. De jó, legyen neked igazad, a bátyám gyökér volt, te ilyen komoly hibát nem követnél el, tök biztonságosan vezetsz. Oké. (Nem Magyarországon történt a baleset.)

A feleségem megteheti, én nem tehetném?

A feleségem mindig is jobban kijött a férfiakkal, oké. Van egy jó barátja még egyetemről, vele szokott beszélni telefonon. Nem zavart korábban, de mostanában egyre jobban. Heti 3-szor beszélnek kb., de akkor fél órát, 1 órát legalább. A pasi elmondja a nőügyeit, a párom szokott neki tanácsokat adni. De sokszor elég idegesítő, hogy annyit beszélnek, pláne úgy, ha én valamelyik barátommal beszélek 2-3 percet, egyből jön, hogy én nem törődök vele, a hülye haverjaim fontosabbak, mint hogy vele foglalkoznék. Mondtam neki, egy szót ne szóljon, nem én beszélgetek órákat egy másik pasival. Erre jött a válasz, hogy az más. Meg mondtam neki, hogy nem tetszik, hogy ennyit beszél egy másik palival, meg miért nem tudja a nőügyeit a haverjaival megbeszélni, miért a feleségemmel kell. Mondom kíváncsi lennék, ha én beszélnék ennyit egy másik nővel, mekkora balhét csapna, erre mondta, hogy elég nagyot. Most akkor mi van, neki szabad, nekem nem? MIndig azt mondja, ez más. Tuti nincs és nem is volt köztük semmi amúgy. Elég messze lakunk, csak telefonon, neten beszélnek.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Én olyan vagyok, mint a feleséged. Csak férfi barátaim vannak, a nõkkel nem jövök ki. Középiskolás(!) barátokkal tartom a kapcsolatot, heti szinten találkozunk, beülünk valahová, telefonon is beszélünk, mind pasi. Sosem volt a több, mint 14 év alatt semmi köztünk, nem is lesz, egyszerûen nem tudok rájuk úgy tekinteni, mindig is jól el tudtam határolni a barátságot a szerelemtõl. A párom is ismeri õket, nem zavarja, neki is vannak nõ barátai, az meg engem nem zavar. Szóval azt tudom mondani, hogy ne zavarjon téged, fõleg, ha tudod, nincs köztük semmi. DE! Ne engedd a feleségednek ezt. Mondd meg neki kerek-perec, hogy nem más a helyzet egyáltalán, neked is ugyanúgy fontosak a nõ barátaid, és igenis fogsz velük beszélni. Ha nem tetszik neki, az az õ baja, majd megbékél. Ne hagyd magad! Nem is értem, hogy gondolta. 24N
Kamu. A kérdés feltevõje: unatkozó nõ.
Akkor beszélj a haverjaiddal, amikor õ nincs ott, és akkor nem mondhatja, hogy nem vele foglalkozol. Mondjuk akkor állj neki telefonálni, amikor õ is beszélget valakivel. Probléma megoldva. A telefonra meg ne legyél már féltékeny, mert irtó szánalmas amikor egy pasi még a kisboltban az eladóra is féltékeny, mert megszólította a feleségét.
Jééézusom milyen emberek vannak itt? Már miért csalná meg azért, mert van egy ellenkezõ nemû barátja? Hol éltek? Milyen párotok van nektek? Na mindegy. Kérdezõ: elhiszem, hogy az a része idegesít, hogy téged meg b.tat, egyszerûen szembesítsd vele, hogy is ennyit meg ennyit beszél a barátaival. Kész. Van ilyen, hogy valaki nem látja be a saját dolgait sajnos. De mi nem is élünk veletek, hogy igazságot tegyünk, de azért, ha egy nõ meg egy ffi sok éve barátok, akkor nem kell a legrosszabbra gondolni, mint ahogy helyesen nem is teszed. Gyiken a többség amúgy is paranoiás, szóval ne hallgass rájuk :D
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem mondanám barátoknak õket, mindig a csávó hívja a páromat(elég gazdag gyerekrõl van szó), párom nem szokta hívni, megvárja, míg õ hívja. Ha valami miatt nem hívja 2 hétig, akkor sem hívja fel. Mondjuk ilyen szempontból párom elég érdekes, minden "barátjától" elvárja, hogy õk keressék, õ nem szokta õket keresni, de ez már egy másik történet.
így van :)
Hat csapjal balhet te is, mi akadalya? Az egyetlen dolog hogy nem csal vele (HA! nem csal vele...) az az hogy messze van. Ezzel nem fogod megtartani, csak halasztod a dolgot, a vege ugyis az lesz hogy elhagy. Akkor meg mar miert ne te lepj ki ebbol addig amig meg van valami (ha meg van...) a gerincedbol?
Az a baj, hogy papucs vagy.
Te is megtehetnéd, na ná! Azért azt érdemes lenne megtudakolni a feleségedtõl, hogy mi a francért izgatja a volt osztálytársa sorsa, élete ennyire. Ez ugyanis már nem normális egy férjes asszony esetében.
Ez olyan gyerekes, már ne haragudj. A feleségednek gondolom már akkor megvolt ez a barátja, amikor megismerkedtetek. Eddig nem zavart, akkor most miért? Tudtál róla mikor elvetted? Miért lett ez most probléma neked? Talán van valaki akivel te is órákat csevegnél? Vagy csak nincs otthon feszkó, csinálsz egy kicsit. Tényleg nem értem mi a bajod? Eddig bíztál benne? Most miért nem?
Õszintén szólva nem tartom ezt teljesen normális dolognak egy férjes asszonytól, szóval szerintem jogosan akadtál ki, és igazad van.Ugyanakkor hagynod sem kéne, hogy fennálljon a jelenlegi helyzet, az asztalra kéne csapnod, mert ha engeded elfajulni a dolgokat, te fogod a rövidebbet húzni.
Te is megteheted miért ne tehetnéd? Kicsit sem más a helyzet, amíg õ ezt csinálja én is ezt csinálnám hogy észhez kapjon.
Túl fiatalon nõsültél, az a fõ gond. És persze papucs vagy.
Akár mennyire nem hiszed, pedig komplett hülyére vesznek, és elég nagyképûen.
Elõsször is vedd a kezedbe az irányitást..ne engedd hogy ennyi idõt foglalkozzon más férfival.ez nem normális...te vagy a férje és te szabod meg a határokat...te vagy a fej a családba és a vezetõ...állj a sarkadra...
A kérdező hozzászólása: Nekem nincsenek nõ haverjaim, szerintem nem is lenne normális, ha az ellenkezõ nemmel cseverésznék órákat. 26 évesek vagyunk. Engem az zavar, hogy õ nyugodtan beszélgethet vele, de ha én tényleg 2-3 percet beszélek valamelyik haverral heti 1-2 alkalommal, akkor már besértõdik, meg miért nem vele foglalkozok, lesz arom õt, fontosabbak a haverok. Na meg ez veri ki a biztosítékot, hogy nyíltan meg is mondja, hogy õt nagyon zavarná fordított helyzetben a dolog, de ha õ csinálja, az más.

Ti milyen következtetésre juttok az alábbi mondatból?

Azt mondta a férjem, hogy nem mozgatja más nő, csak én. Az előzmény több hónapnyi veszekedés, részemről gyanú és féltékenységi jelenetek, részéről bizonygatás, hogy nincs senki. Ezt pedig tegnap mondta, nem kérdésre, nem is erről beszélgettünk, csak úgy mondta. Szeretném azt gondolni, hogy ez azt jelenti, hogy csak én kellek neki, mindenféle értelemben. Szerintetek?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Én ezt úgy értelmezném, hogy nem akar megcsalni, és nem tette meg. Most azon lehet vitatkozni, nyilván minden pasi felizgul, ha egy nagyon jó nõ rámászik, itt nem a fizikai dolog a lényeg, hanem, hogy tud-e nemet mondani... Vannak pasik akik a legyet is röptében, de vannak olyanok is, akik képesek nemet mondani, mert a családjuk racionálisan fontosabb egy numeránál. Szerintem ha egy pasi nem tud parancsolni a farkának, az nem normális férfi, hanem gyenge. Ha mindig mindenki azt tenné, ami ösztönösen jól esik neki, akkor szegény hivatalnokokat naponta agyonvernék, hogy csak egy példát mondjak, mégsem verjük õket, mert sz.r a rendszer és lassú az ügyintézés.
Megcsalt és most próbálja minden eszközzel bizonygatni, hogy nem tette meg, te vagy az egyetlen.
1-es, hidd csak ezt, ha neked nem jutott jobb... Kérdezõ, akár igazat is mondhatott a férjed, a kérdés, hogy te miért féltékenykedtél? Ha annyira csak te kellesz neki, hogy-hogy nem érzed/érezted?
4-es: Hidd el, tényleg nem mi tehetünk róla, hogy neked nem jutott jobb. Vannak hûséges férfiak, nem is egy. Nõként az õ nevükben kikérem magamnak a soraidat.
bevonzani....na ez a másik mai nem normális dolog, állandóan ezt hallom. ugyan áruld már el, h ugyan te mit vonzol be, mágnessel a vasreszeléket? amúgy kb ilyen korúra gondoltalak. tudod életvidám vagyok, csak tisztában vagyok azzal is h mindenki csal mindenkit. egy haverom pl egy frissen házasodott feleségen osztozkodott a haverjával. külföldre kamionozott a srác, és amikor nem volt itthon, akkor õ kezelgette az asszonyt, hordta bevásárolni, meg miegyéb, ha hazajött az ember, akkor õ maradt a háttérben...és ez már évek óta megy náluk. pedig még az esküvõn is a férj tanúja volt, és ezeregy ilyen lenne még.
Kedves kérdezõ! Szerintem higgy a férjednek, miért hinnél egy idegennek? Nálunk anyukám ugyanígy féltékeny volt apukámra, akinek volt egy lány barátja, s a lány meg is mondta apámnak, ha nem lenne családja (nem lennénk mi), szívesen összejönne vele... De az én apukám ugyanezt mondta anyámnak, mint neked a férjed! És tényleg igazat mondott, mert valóban nem kellett neki az a másik nõ. Sajnos ez a nõ addig addig furakodott, míg végül egy balhé lett belõle, gondolom szét akarta ugrasztani a családot, csak hogy nem sikerült neki, inkább õ maradt hoppon, mert azóta apám nem beszél vele.
Na, részemrõl vége ennek a roppant "értelmes" párbeszédnek, semmi értelme szanaszét offolni a kérdést. Én boldog vagyok, szóval miattam aztán gondolj azt, amit csak akarsz, 62%-os :) Nekem nem fáj.
A kérdező hozzászólása: köszi 8-as, õ is pont ezt hajtogatja. :)
Nagyon tévedsz, nem vagyok kislány, és naiv sem. Ellenben hosszú, jól mûködõ párkapcsolatban élek.
üdv:)
hát a világom az biztos nem beszûkült, mert nagyon sokfelé megfordulok... és sajnos bárhol vagyok, az ismerõseim panaszkodnak hogy így meg úgy...és sajnos ez a tapasztalat, amit írtam. de nem csak férfi ismerõseim vannak, hanem sok nõ is igaz nem a 16-20 éves korból, mint amilyen te is lehetsz. és õk is mindezt mondják....egyik csalja a másikat ahol tudja...majd ha te is elérsz egy bizonyos életkort, lesz élet tapasztalatod és mondjuk nem háztartásbeliként otthon töltve az egész napot osztod az észt, majd akkor rájössz, h a világ így mûködik:)
vannak hûséges férfiak??? aha...vhol valamelyik holivudi filmben, bár már ott sem menõ a téma, mert akkor nem lehetne drámát csinálni.... az összes haverom félrekafircol....de én hû vagyok azért:)
25 múltam...Attól, hogy valaki kinõtt a tinédzser korból, még nem kell besavanyodottnak és kiábrándultnak lennie. Láttam én is sok szar kapcsolatot/embert magam körül (élen a szüleim házasságával), mégsem fordult meg soha a fejemben, hogy ez általános, és nem lehet máshogy élni. Ekkora negativitással nem is fogsz életvidám, szeretetre méltó embert bevonzani magad mellé.
Abszolút egyet értek az 1-sel. Amúgy felesleges féltékenységi jeleneteket rendezni, meg feszkót csinálni, mert ha meg akar csalni, úgy is meg fog. Max nem tudod meg. Örülj neki, hogy ezt mondta, mást nem tehetsz, mint hiszel neki. Ha meg valami kiderül, vagy bevallja, hogy van valakije, akkor már lehet beszélgetni a dolgokról.
A kérdező hozzászólása: hú. nem vagyok beteges. a mozgatja szó ezek szerint neked csak ennyit jelent. nekem nem, és talán másnak sem, én pedig erre voltam kíváncsi. köszi 2-es! nem mertem hinni neki, mert én azt gondoltam, hogy a kolleganõ többet akar. mondjuk most is ezt hiszem. de most próbálok hinni neki. és nem abban, hogy nem lépett félre.
2es te még nagyon fiatal kislány lehetsz és a mesékben hiszel, gondolom még nem volt komolyabb kapcsolatod, ahol ált mindig van egy megcsalás is...és még kitudja mi, nem számolnak be mindenrõl...
42 éves vagyok. Én kértem ki magamnak a szavaidat. Nem vagyok besavanyodott htb, saját vállakozásomban dolgozom rengeteg emberrel foglalkozok. Látok ilyet is, olyat is. Ezért továbbra sem értem az általánosító stílusod, valószínû nem is fogom megérteni soha. Nem sok empátia szorult beléd, az egyszer biztos. Nem tudom, van-e kapcsolatod, de remélem nincs. Magadból, és a környezetedbõl indulsz ki, és nem vagy hajlandó tudomásul venni, hogy másképp is lehet élni, és vannak emberek, akik máshogy élnek. Te vagy az a fajta, aki akkor is megcsalást kiabál, amikor nem történt semmi. Van egy hasonló haverom, na õ már pszihplógusnál is járt ezért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Nem is az érdekel, hogy megcsalt-e, mert az elmúlt hónapokban sok minden történhetett. Inkább az, hogy ez más szerint is jelentheti-e azt, hogy mellettem áll, engem akar, velem tervez, ilyesmi. Örülök, utolsó, hogy ezt írtad, mert lassan a férjem is itt tart, hogy rosszul van a csajtól, aki piócaként viselkedik. Ez a mondata lökött rajtam abba az irányba, hogy újra társként tudok tekinteni rá, mintha visszakaptam volna a másik felem. Nem tudom értelmesebben írni. Csak a félelem még dominál néha, és kicsit tartottam attól rossz perceimben, hogy bolondot csinálok magamból, ha nem hitetlenkedek tovább 3 lépés távolságból.
beteges vagy...szted egy férfit nem izgat más nõ? mikor arra van biológiailag programozva, h minél rövidebb idõ alatt minél több nõt megtermékenyítsen...ezért a sok megcsalás is. csak némelyik egyed a férfiak közül képes alkalmazkodni az éppen aktuális társadalmi viszonyokhoz és eszerint élni, de ez nem azt jelenti h ne motoszkálna benne a gondolat:)
Én csak 22 éves vagyok (decemberben már 23 juhé) és engem csalt már meg pasi (az ex). Én soha nem csaltam meg senkit, van is párom, nem csalnám meg és õ se csalna meg engem, mert nagyon szeret és én is õt! Ezt annak ellenére 100%-ra állítom, hogy tudom az elõzõ barátnõjét megcsalta. Az emberek csak addig csalfák, míg meg nem találják azt az embert akit mindennél jobban szeretnek és értük bármit megtennének.
7-es: Akkor viszont gratulálok, és továbbra is kikérem magamnak amit írsz. Nem az háborít fel, hogy te ilyen vagy, mert nem lehetünk egyformák. Valakinek ilyennek is kell lenni. A bosszantó az, hogy általánosítasz.
Kérdezõ, két dolog lehetséges: 1. Igazat mond. 2. Megcsalt, és magának is próbálja meg nem történtté tenni, ezért már akkor is magyarázkodik, ha nem kéne.
Valakinek nagyon keserû az élet.. De nyugodtan hidd csak azt, hogy minden férfi és nõ csalfa, élj ebben a tudatban, ha jól esik. Azért én csak bízom a páromban, a barátainkban. Látom hogyan néznek egymásra, és a párommal mi hogyan nézünk egymásra.. Persze mindez nem jelenti, hogy nem néznek meg más nõket, vagy mi sem más férfiakat, nem jelenti, hogy nincsen néha kísértés, de félre tudjuk tenni mindezt, mérlegelünk, és végül belátjuk, hogy semmi értelme nem lenne, csak elveszítenénk azt akit igazán szeretünk. Léteznek hûséges emberek.. Az pedig, hogy a barátaid, ismerõseid utolsó férgek...hát..elõttem jól írták. Madarat tolláról.. (62%-osnak szólt az üzi) Kérdezõ. A férjed ezzel azt szerette volna a tudtodra adni, hogy csak te létezel a számára, te vagy a legfontosabb.. Ha próbálkozik a kolléganõ, akkor majd a párod lekoppintja. Ha kitartó, akkor többször lekoppintja. Próbálj meg bízni benne. Biztosan nálad is néha próbálkoznak, vagy flörtölni próbálnak, és mégsem csalod meg a férjed. Hát ezzel õ is így van. :)
csak aztán a nagy sietségben ahogy válaszolni akarsz, mert már látom izzik a billentyûzet, nehogy leégjen a pörkölt, vagy rosszul fesd ki a körmöd...
10-es, madarat tolláról... Lehet, hogy te ilyen szánalmas körökben mozogsz, de attól még ne képzeld azt, hogy az egész férfi nem olyan, amilyennek te látod a beszûkült kis világodban :D
nem is nõ vagyok...vmit félreolvastatok....én a férfiak nevében írtam!