Egészség -Férfiak egészsége - 10647 db

A lent leirtak alapján, ez heresérv lehet?

Egy 24 éves fiatalember vagyok. Pontosan nem tudom, hogy születésemtől kezdve, vagy esetleg idővel lett, de amióta emlékszek(ez kb 10. életévem körül), a bal herém 2x-3x nagyobb a jobb-nál, egy kisebb tojás méretű, a jobb pedig jóval kisebb. Eddig nem is nagyon foglalkoztam vele, amig a mai napom mesélte egyik isemrősöm hogy régen heresérve volt, és kérdeztem, hogy az mi... mert sose hallottam még ilyenről. És mondta, hogy szintén a balheréje tojásnagyságú volt, és mütötték is..stb. Ekkor felmerült bennem, hogy talán nekem is ez lehet a bajom?! Soha nem éreztem semilyen fájdalmat vele kapcsolatban, szóval nem tudom. Orvoshoz nem szivesen mennék, csak ha nagyon muszály, nem igazán szeretem mutogatni másoknak. Ha valaki tud valami hasznos információt, annak nagyon megköszönöm.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A te ismerõsöd nagyon nem ismeri ezeket a dolgokat.A here sérv nem azt jelenti, hogy a here a beteg !! Ez egy népies megfogalmazás , a köztudatban így terjedt el .Here sérvnél jobb, vagy bal oldalon a hasfal szakad ki, és ha nagy a repedés , a bél lecsúszik a zacsiba .Ezért látszik nagynak a zacsi akkor .A herék nem egy forma nagyok, akár nagyobb eltérés is lehet köztük .Herét víszér betegséggel szoktak mûteni, de ez annak is a súlyosabb változata már. Here víszerességnél a legtöbb esetben az elzáródott vénát mûtik a hasfalon keresztül, a herék közelében sem járnak .

Az jelent valamit?

Az jelent valamit ,hogy ilyen átlátszó dolog jön ki a péniszemből amikor maszturbálok?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Igen az már jelent valamit, olyan opálos átlátszó, így van ez megnevezve felvilágositó oldalakon .De ez még nem spermium , mint azt talán írni is fogják neked .Egyenlõre még ami most jön , azt a prosztatád termeli.Ez a nemi szerved kezdett el dolgozni nemi izgalomkeltés hatására .

Miért van merevedése a páromnak éjjel amikor alszik? A reggeli merevedést értem, de mi van az éjszakaival?

Ne értsétek félre, nem zavar vagy ilyesmi, csak kiváncsi vagyok rá :)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Igen, észrevettem. Van egy 1éves kisfiam, és neki is szokott ágaskodni a kukac :) Köszi a válaszokat
Ez nem véletlenül van, ennek a tudományos magyarázata is, a kõvetkezõ.A férfiak egyik legfontosabb szervérõl van szó, hisz az utódnemzés nagyon fontos, a faj fenntartása miatt .Ezért az agy éjszakai alvás közben leellenõrzi a véráramlást.Ez 70-100 percenként következik be .Ez már az egészem kisfiuknál is így van .Az emberi szervezet, csodálatosan mûködik .
Ez így van ahogy leírtam.A merevedésért a szimpatikus idegrendszer a felelõs .Ennek a hatásnak az elnyomásáért meg a paraszimpatikus .Az agy a központi idegrendszeren keresztül vezérli ezeket .Mindig az erõsebb érvényesül . A hajnali, reggeli merevedések is ebbõl adódik .Az utolsó fázisok erre az idõre tevõdnek . 3 voltam .
Nem tudom, de ha megnyugtat, nem csak a te párodnak van. Szóval szerintem normális :) Lehet, hogy ilyenkor erotikusat álmodnak :D
ez a spontán merevedés egy éjjel 6-7x fordul elõ mindenkinek van, akinek nincs szervi impotenciaja
Ne kérdezd, inkább használd ki. Volt egy barátnõm, az kicsit nimfomán volt, (kár volt lecserélni, na mindegy), nemegyszer fordult elõ hogy szép erotikusokat álmodtam de egy kis segítséggel, mert álmomban ha kemény lett , azonnal rábukott, és mikor fölébredtem már élvezésközelbe voltam szopva:)
Lehet éjszaka azt álmodja, hoyg reggel van.. ezért merevszik.
Az enyémnek is van, fel is ébreszt éjjelente, meg reggel is :)

Mutálás?

Az ádámcsutkám kiugrott.Ez okozhatja mutálást?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Ez nem okozhatja .Az enyém szinte nem is látszik , mégis mutáltam .
Okozhatja. A serdülõkorban a tesztoszteron hatására megnövekedik. Már több ehhez hasonló kérdést feltettél ebben a témában, igaz? Mitõl félsz? Vagy mi nem világos pontosan?

Miért nagy az alvásigényem?

Jelenleg 3 műszakban dolgozom elég fárasztó, de a munkatársaimhoz képest sztem sokat alszom.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kimerültség miatt fáradtabb vagy, próbálj meg vasat és magnéziumot pótolni. Nálam a vas segített. :)
Nem mindenki bírja a 3 mûszakot éjszakázást.Van akit jobban kimerít .Pihenj hétvégén ha van rá lehetõséged, a szervezetnek is regenerálódni kell .A fiatalt is megviseli ez .Tapasztalatból tudom .
vagy csak nincs semmi dolgod, mikor megébredsz meg lusta vagy felkelni és maradsz fekve, aminek elõbb utóbb mibdig visszaalvás a vége.

Miért csavarodik, permetezik, megy jobbra, balra vagy egyszerre két irányba (néha mint a kígyó nyelve), esetleg derékszögben lefele a vizelet?

Nem minden napos, de nem meglepő, amikor valamelyik eset előfordul és messzire elkerüli a toalettet.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A vizelet egy sugárba való csavarodását, a makk utolsó szakasza , a kifolyó rész szabályozza .A férfiaké pontosan azért ilyen, hogy ne szét szórt legyen , mert mi állva pisilünk, ellentétben a nõkkel, akik ha nincs más , akkor leguggolnak .Ha a miénk is olyan szét szórt lenne , megnézhetnénk elõl a ruházatunk .Ha bõr nincs hátrahúzva , az viszont különbözõ irányokba is terelheti .
Próbáld meg bõrt hátrahúzni. H szabad a makk eleje, akkor nem biztos, hogy spriccel mindenfelé.
A kérdező hozzászólása: És ha nincs mit hátrahúzni?
Akkor valami útját állja a vizeletnek. Pl. egy apró vesekõ, vagy a szoros alsógatya elszorítja. Vizelés elõtt gyurmázd meg kicsit..

Műtéti meddővé tétel? Megteheti?

A barátommal öt éve élek együtt. A szerelmi és a szexuális életünkkel nincsen gond. Anyagi problémáink nincsenek, mindkettőnknek van állása. Autónk, lakásunk is megoldott. Õ nem szeretne gyereket én viszont igen. Nyomós indokot még nem mondott, hogy miért nem akarja. Emiatt sokszor veszekedünk. Az utolsó kijelentésén viszont nagyon megijedtem. Azt mondta, hogy elkötteti magát ha nem fejezem be a könyörgést. Volt urológusnál vizsgálaton. A műtét ugyan még nem történt meg.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Persze, hogy joga van hozzá. Miért ne lenne, saját magáról van szó. Ha nem szeretne gyereket akkor nem szeretne. Nem lehet ráerõltetni. Két lehetõséged van. Vagy beletörõdsz, vagy keresel mást. Semmilyen más megoldás nem fogadható el. Egy gyerekhez két ember kell.
az ilyen ne szaporodjon :D
Valóban megteheti, csak ehhez egy kérelmet kell eljuttatni ha jól tudom az eü minisztérimba .Mert a törvényben elõirások is vannak erre nézve .Életkor, vannak e gyerekei ? Részére ez nem is lenne ingyenes beavatkozás .Ha ennek a törvény nem szabna gátat, sor állna az urológia elõtt . urológusnál azért lehetett, és a elmondták neki a dolog menetét .Pár hónappal ezelõtt valaki még az ide vonatkozó törvény is bemásolta ide . A gond ezzel orvosilag csak annyi, nem garantálják a visszacsinálást is .
Utolsó te egy igazi trollvagy
én a helyedben megvárnám amíg tényleg elkötteti magát, csak aztán hagynám el
vagy elfogadod õt így vagy elhagyod és mást keresel, jobb megoldást nem látok..ha nem akar, akkor nem akar, felesleges bármin agyalni, abból jó úgysem sül ki.
egyetértek elsõvel... miért ne tehetné meg? az õ teste, nem a tiéd, azt csinál vele amit akar. Nézd, ha õ nem akar gyereket, és õ láthatóan nem akar, akkor vagy tegyél le errõl a vágyadról, vagy keress egy olyan pasit, aki akar...
keress olyat aki akar gyereket
Igen, megteheti. Inkább azon gondolkodj el, hogy miért olyan pasival élsz, akibõl erõszakkal vagy alattomban akarod kipüfölni a gyereket? Megértem, hogy ketyeg a bébitikktakk, de azt te értsd meg, hogy vannak emberek, akik nem valóak sem apának, sem anyának. Senki sem kötelezheti õket arra, hogy azzá legyenek. Vagy az a gond, hogy valójában magadnak akarsz szülni? Tönkre akarod tenni a gyerekedet azzal, hogy sem apja nem lesz, sem testvére? Ha mindenáron gyereket akarsz, akkor keress a mostani pasid helyett olyat, aki akar gyereket és aki apának való.
Viszont annak a mûtétnek lehetnek mellékhatásai pl: Hogy sosem fog többé felállni neki. Így is vele maradnál? Kb 1 éve néztem róla egy filmet és volt egy pasas akinek ez a mûtét egy életre elcseszte a nemi életét.

Tudnatok segiteni?

Ha felal akkor a bor nem jon le csak ugy a negyedeig ez figymaszukulet?A tobi baratmonak lejon tejesen ha felal es ugyebar szuz vagyok:D
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
khm.. "Kedves 2 es, n" a kettes te vagy, én az egyes voltam :) Amúgy teljesen igazad van... és egyet is értek veled :) kössz a választ.
Bocs a 2 én vagyok, 1 est szerettem volna írni.
A kérdező hozzászólása: Es amugy nem mutattuk meg egymasnak csak megbeszletuk csak h tud.
Aha.. és meleg is vagy? :) ) (csak mert más "barátod" is.. engem nem zavar amúgy) Igen, annak lehet mondani... a napokban sok ilyen kérdés fordult elõ... van, aki a "kezes" megoldást tartja jónak. .vagyis elõtte valahogy puhítja a bõrt, majd óvatosan lehúzza, ameddig megy.. aztán ahogy haladnak a hetek, egyre jobban megy lejjebb a bõr.. Van, aki dokit kiált, hogy azonnal oda megy, majd õ megcsinálja.. nos ez is megoldás.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat es 1-es nem vagyok meleg :D
Kedves 2 es, nem kell ahhoz melegnek lenni, hogy a fiúk ilyet megosszanak egymással .Miért kell egybõl ezt gyanítani ? Ennek talán így kellene lenni, nem elzárkózni teljesen egymás elöl .A szexuál pszichológus a következõt mondja errõl.A fiuk , férfiak mindig hasonlítanak ahogy meglátják a másikét.Természetesen mindig a másiké, ami jobban néz ki .A szégyenlõség is ebbõl fakad, szégyeljük a sajátunkat, mert nem vagyunk vele megelégedve . Az ilyenek csak enyhe szûkületek, nem kell itt mindenki sorba körbe metélni .
Én is és még sokan mások azért szoktunk orvost javasolni, mert egy egészségügyi problémáról van szó (nem tudom, mi ebben a furcsa). Kenyérért sem a cipészhez megy az ember... :) Az orvos velünk ellentétben látja, hogy pontosan mirõl is van szó és valószínûleg jobban is ért hozzá, mint itt bárki, akinek nem ez a szakmája. Kedves Kérdezõ! Megpróbálhatod tágítani a fitymát, ha a fitymaszûkület valóban enyhe (meleg vízben, fürdés közben lassan fokozatosan tornáztatva a fitymát a szûk résznél úgy, hogy ne okozz magadnak nagy fájdalmat). De a legjobb akkor is az lenne, ha megbeszélnéd a szüleiddel és elmennétek orvoshoz!

kérdésre adott válaszok
Köszi! Viszont!
A bõr és függelékeinek(köröm, szõr) vitaminjai : A, B, C, E
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen a választ! :) További Szép Estét! :)

Nem legálisan beszerzett /pl:Net-ről/beszerzett potencia növelő szereknek milyen káros mellékhatásai lehetnek?

Én mintha állandósuló fülzúgást tapasztalnék, de nem vagyok benne biztos hogy ettől van.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Lehet, hogy csak szódabikarbónát küldenek és akkor csak egy kis hasmenésed lesz.
jobb esetben forgács, homok, rosszabb esetben patkányméreg
Elsõ vagyok, egyébként a tüneteid alapján csak a vérnyomásod dobja meg.
Természetesen a "csak"-ot nem megnyugtatásképp írtam, mielõtt még félreérted :) )
Az, hogy még ha érne valamit akkor sem fog, mert nem az van benne, aminek kéne. Sokszor jó kis mérget lehet kapni, azonnal hagyd abba, és menj orvoshoz!