Egyéb kérdések -GYIK - 3573 db

kérdésre adott válaszok
A legegyszerûbb, ha regisztrálsz másikat.
Hol? Itt sehogy. Eldugni tudod. Esetleg írhatsz a moderátornak. De nem tök mindegy?!

A moderátorok azt látják, hogy én jelentettem egy kérdést/választ?

Ha jelentek egy kérdést/választ azt látják, hogy melyik felhasználó tette vagy csak azt, hogy jelentették a dolgot?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mivel az oldalon csak a felhasználók válaszolnak, és õk nem látnak bele az oldal mûködésébe, nehéz lenne megmondani. Vélhetõen igen. Amikor elkezdték elfogadni a csevegõs kérdéseket, nem láttam hogy van ilyen kategória, így azt hittem hogy még törlik. ("Van kedved beszélgetni?" - nekem ez eldöntendõ kérdés és nem lehet rá válaszolni, így szerintem az oldal eredeti elveivel is ütközik, mert nem lehet megoldást nyújtani benne. Bizonyára elegük lett abból hogy napi 20 ilyen kérdés volt és inkább hagyják mint hogy vég nélkül foglalkozni kellene vele). Majd válaszként azt kaptam hogy nem fogják ezentúl törölni, de a többi szabálysértést jelentsem ahogy korábban is, azt köszönik. Ez alapján kikövetkeztethetõ hogy látják hogy miket és ki jelent. De ez csak a tagokon felül érvényes, te ebbõl ugyanúgy nem látsz semmit ahogy más sem. Elõnyöd sem származik belõle, hátrány akkor ha indokolatlanul és rendszeresen jelentgetsz valamit mert épp nem tetszik, de a szabályoknak megfelel. Akkor biztos rád szólnak hogy hagyd abba, esetleg még le is tilthatják egyedileg.
Szerintem látják.
Elméletileg látniuk kellene, hogy ki jelenti fel azt az adott kérdést/választ.

kérdésre adott válaszok
Kérdést csak moderátor törölhet és Õ csak szabálytalanság esetén töröl, tehát ha egy moderátor mér szignózta azt, hogy maradhat a kérdés, utána azt a kérdés már nem lehet törölni.
Írj rá valami rettentõ durvát nekem egyszer bevált de ne mond a moderátoroknak, hogy direkt volt azóta is félek nyugtatót szedek FÉLEK!
Meg kell találni a 3 kincsesládát és ha megvan , akkor megkeresni a hozzá való kulcsot , utána tudod törölni a kérdést.
A moderátorok tudják csak törölni kérés esetén, de meg kell indokolnod, miért szeretnéd töröltetni.
Még annyit hozzátennék: amennyiben a személyes okok fennállnak és kérésre nem törlik, belehet jelenteni az ombudsman hivatalba!
Melyik kérdést szeretnéd törölni?
De lehet kérni a törlést moderátortól még akkor is, ha már átment a szûrésen. Ahogy említették, meg kell indokolni. Amennyiben túl személyes a kérdés vagy egy válasz, és általa belehet azonosítani az íróját, ez pedig õt hátrányos helyzetbe hozza, kötelességük törülni kérés esetén!

Nektek is van olyan, hogy adott kérdésnél nem viszi át a másik oldalra?

Tehát mondjuk van 2 oldalnyi válasz egy kérdésnél, de hiába nyomjátok a " 2 " -es oldalra átirányító gombot, mert nem történik semmi.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Igen, pl. ma is volt ilyen.
Ritkán fordul elõ nálam
olyan még nem volt eddig.

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: #8 Szerinted maga a tény, hogy gyk-n toboroz magának pácienseket nem volt gyanús?
Tehát itt is - mint máshol is - csak feltûnõsködni akarsz, felhívni magadra a figyelmet. Pszichiáter vagyok, akarsz róla beszélni?
Ha nem szeretsz a háttérben maradni, az pont azt jelenti, hogy az elõtérbe szeretnél kerülni. A reflektorfénybe, ahol mindenki lát, mindenki veled foglalkozik. Ez kóros.
Singularity tudod milyen gonosz emberek járnak a szerelem szex kategóriába :DD Volt idõ mikor engem is leszavaztak, de volt olyan is hogy minden ok nélkül tolták fel a százalékom..ez van, remélem ezzel a nickel sikerûl végre elérnem a 100%ot :D
Soha nem nézem a százalékomat, mert nem érdekel.
A kérdező hozzászólása: #4 Nem akarok szándékosan feltûnõsködni csak túl sok az idõm és nem szeretek (már) a háttérben maradni. És köszönöm az ajánlatot Doktor úr/nõ de pszichiáterekkel csak személyesen beszélnék. :)
Jaj ilyen annak idején nekem is volt, belefutottam pár idióta tiniringyóba , aztán nem tetszett a kis hercegnõknek , hogy ellettek küldve, persze igazuk sem volt , csak nem azokat írtam a mit hallani akartak. Na , ezek után volt , hogy mindig 0, 48 meg ilyen alacsony százalékok jöttek ki a válaszaimra, függetlenül attól, hogy mit írtam. De most ha ettõl bosszút álltak.... Ez kb olyan , hogy lerajzol egy papírra , és összetép xd.. Nem kell kiírni a nickneved pont ezért
A kérdező hozzászólása: #2 Mivel itt a kérdésnél is látszik a nevem így a válaszaimnál is. :) Szerelem/zex toplistán meg elsõ vagyok szóval meglehetõsen aktív abban a kategóriában ahol a legtöbb ... van szóval nem nehéz rám felfigyelni. Szóval így utólag belegondolva, vegyétek a kérdésemet tárgytalannak :D
#6-os, te elég olcsó pszichiáter lehetsz, ha képes vagy ilyen hülyeségeket beszélni. Hol tanultad ezt a baromságot, hogy a világon két válasz létezik: igen, vagy nem?
Egyrészt: egyáltalán látszik a neved a válaszaid felett? Ha nem, akkor hogyan szállhatna rád bárki is? :D Másrészrõl nem hiszem, hogy valakinek ez lenne az életcélja, hogy egy idegen felhasználót "tönkretegyen" egy adott oldalon. Harmadrészt meg minek foglalkozol ezzel? Én már nem is írok a családi/állat kategóriákba, ott mindenkit lepontoznak ok nélkül. Ha meg le is pontoznak, hát ez legyen a legnagyobb gondod az életben, azt kívánom. :)

Lehet nevet változtatni a GyakoriKérdések-en?

Csak az írjon aki ismeri az oldalt ;)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Az elsõ jól írta, én már megtettem egyszer a dolgot.
Nem lehet, az ilyen ügyekkel az anyakönyvi hivatal foglalkozik.
schimán lehet. én is változtattam meg, de csak egyszer tudod megváltoztatni! amúgy írj e-mailt arra az e-mail címre, amit az elsõ válaszoló megadott, hogy, pl: Jó napot kívánok! Szeretném megváltoztatni a nevemet: Józsybáá van a fronton-ra, kérem változtassák meg, aztán mikor válaszolnak a leveledre, te már Józsybáá a fronton leszel :) ))
Jó ez a név, ami most van, hagyd.

Szerintetek el tudok érni 100%-ot itt GYK-n?

Ha kombinálom az alábbiakat a válaszolásban:
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
na en sajnos járok a politikába, meg is látszik a százalékomon.
Gondolkodj(atok) kicsit józanul...hogy a fenébe érne el 100%-ot? Ha valaki valaha adott neki lefelé mutató ujjat, (feltételezem, nem most kezdte a gyk-s pályafutását, akkor matematikailag lehetetlen, hogy száz százalékos legyen...
Ezek szerint neked is van :D
"2. Válaszoló vagyok. Engem is lepontoztál?" Persze. De már akkor is nyolcvan körül voltál...
A kérdező hozzászólása: Na oda se néztem még be. Még meg sem éltem a GYK végtelen gazdagságát!
A kérdező hozzászólása: Ráadásul ez a cucc nem is számolja, hogy hány pontozásból jött ez össze. Ha egyet válaszolok, és azt egyvalaki hasznosnak ítéli, jobb átlagom lesz, mint annak, aki ezer választ adott, amibõl mindet 100-an értékeltél, de összesen 10-en rámnyomtak a lefelé mutató kézre. Általában fórumokon az adott hasznos válaszok száma ad rangot, nem az aránya.
Ezotériások nem szeretik, ha beírod, hogy álljanak le a fûvel.
Mindig azt válaszold, amit hallani akarnak. Véletlenül sem õszintén.
Igen, sajnos csak akkor, ha azt írod, amit hallani akarnak, mert mindig lesz olyan, akinek nem tetszik a válaszod, és lepontoz :) Nem lehet könnyû, de úgy látom másnak is sikerült :P Utolsónak csak annyit, hogy igen, talán sokszor úgy tûnik, hogy az életben nem megyünk semmire õszinteséggel, de sokkal jobban értékelik az õszinteséget, ( pl. munkahely, stb. ) , valamint szerintem ettõl vagyunk egyéniek, hogy mindenki máshogy lát dolgokat, ami pedig nem mindenkinek fog tetszeni, de nem kell vele foglalkozni :)
"Amúgy jó nagy csicska vagy." Ilyeneket írogat a százalék-szánalom-barátunk privátban. :) )
Én nemtom, hogy mûködik ez a pontozós dolog... kb. két hete voltam 89% -on és egy ideje figyelem, h egy csomó válaszra 100% ot kapok ennek ellenére most néztem épp és lecsökkentem 88% -ra. Lehet Én nem értek valamit h hogy mûködik ez az egész, na mind1.
Várjatok, ír a 100%-os válaszoló, és már le van pontozva, csak mert 100%-os :D Na itt van a jóság. :)
"Mindenkit felpontoztam, aki válaszolt, basszátok meg! ;)" Ezt hogy csináltad, kérdezõ? Protekciód van a trágárságszûrõnél?
Már rá is repültek a "bennszülöttek" az elsõ hozzászólásomra. :) )
#5/7-esnek írtam, nem az utolsónak, mert mire begépeltem, már született egy újabb válasz addig :)
elõzõ vagyok 26: ezt Én is gyakran tapasztalom. Annyira egyszerûen rávágják kicsit sem tudják beleélni magukat a másik helyzetébe... Mondjuk nyilván azért van, így mert soha nem voltak még hasonlóba :) De tényleg mikor valamelyik kérdezõ írja, hogy nagyon csúnya és nem talál párt magának, legtöbben mit mondanak rá? A belsõ érték számít legyél ilyen legyél olyan és nem lesz gond.. aha, ha ez így mûködne.. Belsõn sokkal nehezebb dolgozni mint a külsõn szerintem.
Én nagyon sokszor hasznos válaszokat adok még is lepontoznak :( Amúgy semmi se lehetetlen. van 1 100%-osunk itt kommentbe, de szerintem az is kerekített érték. De nem az számít mennyi a százalék, mindig lesz olyan válas, ami valakinek nem tetszik.
Az emberek csak azért is lepontoznak ha te jobb vagy mint az átlag. Akkor is ha valaki nem jó választ írt de te igen, akkor ezek az emberek sok esetben minden választ automatikusan "nem hasznos"-nak értékelnek, mert ha õk megkapták akkor másé se lehessen jó. Soha nem lennél 100%-os, mivel még a csak objektív és csak hozzáértõ válasz esetén is lesznek akiknek ez szemet szúr. Ezen kívül vannak kérdezõk akik olyan dolgot akarnak hallani ami nem az igazság. Te jóhiszemûen megadod a jó választ, és õk lepontoznak azért mert nem arra kíváncsiak, vagy nem képesek elfogadni hogy az a jó válasz. A többi már matek. 100% az tényleg 100%, esetleg 99, 5% fölött kerekítve. Nem lehetséges úgy 1000 választ írnod hogy abból legalább 995 csak jól legyen értékelve, mert az emberek nem fogják ezt megtenni.
Máskülönben meg, ha meglátlak, mint 100%, lehet, hogy az jut eszembe, hogy opportunista gerinctelen. Nem az, hogy hûû, de jó válaszokat adhat.
A kérdező hozzászólása: Tudjátok mi idegesítõ még? Az együttérzés hiánya, fõleg személyes problémáknál. Pl. "30 éve képtelen vagyok rászánni magam arra, hogy...", és akkor azt írják, tedd meg! Nem nehéz! Vagy pl. valaki azt írja bigott vallásosak a szülei, és nem engednek neki ezt vagy azt. És akkor "Tedd meg, és majd megértik". Persze, minden halálkönnyû elméletben észt osztva. Semmi beleérzõképességük nincs, valakinek valami miért nehéz vagy lehetetlen. Olyat olvastam, hogy fiatal érettségi elõtt álló srác a szülei többmilliós adósságával kûzd, és hogy tudna 200 ezret keresni, és az optimista kommentelõk szerint ezt végzettség nélkül simán elérhetõ!
De itt nem rang a százalék! Olvastam már nagyon értelmes 20-30 százalékost és persze vannak tiszta demagóg vagy unintelligens 70-80 százalékosok is.
én már értem el annyit :)
Néhány tanács: politikába ne keveredj, ott mindkét oldal lepontoz azonnal. Nõi vitákban mindig olyanokat írj, hogy "Rúgd ki! Rohadjon meg! Lapát!" ezt nagyon szeretik, mert kibicnek semmi sem drága. Gyerek-ügy: nem bántani, azt csinál, amit akar, totális szabadság, még ha az asztalra szarik is, azt mindig felpontozzák. Állatok: imádod az állatokat, együtt alszol kutyával, macskával, lóval, leguánnal, egy tányérból eszel a madárpókkal, ezt imádni fogják, ezért plusz-plusz pont jár...
A kérdező hozzászólása: Mindenkit felpontoztam, aki válaszolt, basszátok meg! ;)
"Nem, mert ha elérnéd azért is lepontoznának, nehogy má százas legyél." Ez így van. Én pl mindenkit lepontozok, aki csak megemlíti a pontokat, kivéve a trollokat, akik direkt a lepontozásra mennek, azokat felpontozom. Lepontozom továbbá a 90%+ -osokat, mert azok õszintétlenek vagy feleslegesek, lepontozom azokat akik egy hétnél régebben lezárt kérdéshez írnak, lepontozok minden direkt destruktív hozzászólást (na abból van elég).
A kérdező hozzászólása: Nyilván azzal is tudok játszani, hogy csak olyan kérdéshez szólok hozzá, amiben a közvélemény egyértelmû állásponton van, pl. kifinomultan és jól megfogalmazott szöveggel szidom az állatkínzókat vagy a nõbántalmazókat, vagy csak ilyen tök egyértelmû dolgokhoz szólok hozzá. Ami meg kétesélyes, ott kussolok.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Bevallom, politika kategóriába még bele se néztem, mert nem érdekel, nincs tévém se, és nem követem a politikai híreket sem, annak ellenére, hogy vállalkozó vagyok, és az adókulcsok pl. érintenek. Az tény, hogy a politika kategóriában biztos kapnék lepontozást, ott ugye nem lehet megúszni, a nagy ellentétek miatt nem lehet megfelelni mindenkinek. A gyerek liberalizmus tényleg jó lehet. Voltam egy esküvõn, és az egyik rossz kisfiú vízzel töltötte meg a lufikat. Én két másik, díszbe öltözöttel álltam mellette, és a fiú kérdezgette: -Apa, földhöz vághatom a lufit? Mire az apja: -Igen, csak mondd meg azoknak az embereknek, hogy menjenek el onnan elõbb! Valamiért nem ott vágta földhöz a gyerek a lufit, pedig szétrugdostam volna az ünneplõ cipõmet a bordáin.
Nem. Mert nem a jó válasz a 100%-os. Hanem a trendi válasz. Tehát amit a legnagyobb hullám igaznak tart, azt kell nyomatni (ez mennyire felel meg a valóságnak, igaz válasznak egy kérdésre? gyakran ez nem a valódi helyzet, de ebben hisznek sokan). Ezt pontozzák fel általában, és az olyanok akik viszont tudják a valódi választ, azok vagy lepontoznak majd, vagy nem. Én nem pontozom le senki idióta (de trendi) válaszát, nem érdekel a pontozás. Tehát részemrõl el lehetne érni, viszont szerintem kicsi esély van rá :)
Nem, mert ha elérnéd azért is lepontoznának, nehogy má százas legyél.
A kérdező hozzászólása: De akkor minek van? Gondolom azért, hogy valamit elmondjon a válaszolóról, mivel kb. anonim az egész. Ha a hasznos ítéletek számát mutatná, akkor azért jobban elgondolkodnál a válaszon. Vagy pont az a jó benne, hogy minden válaszoló egyforma külsõben jelentkezik, és csak a tartalomra tudsz koncentrálni? Akkor a százalék se kellene.
A kérdezõt le lehet valahogy pontozni ?
olyat írj ami tetszik az embereknek, ne az igazságot. Õszinteséggel a való életben is kitörölheted a segged. :)

Miért nem tudom beállítani a kérdés kategóriáját?

Már rögtön a kérdés írásával foglalkozik és nem tudom beállítani.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Amelyik kategóriában vagy, ahhoz kapcsolja a kérdésedet.

kérdésre adott válaszok
lekváros bukta
-segíteni akarnak a válasszal -trollkodni -jót röhögni -beszólni -veszekedni
mindazért amit elmondtak, + mert érdekel, hogy az emberek mennyire tartják hasznosnak a válaszaimat.
a többi fórumozót nem érted, de én azért válaszolok egy kérdésre, hogy segítsek a kérdezõnek a kérdésében. bár, ha vicces kérdést tesz fel, akkor megpróbálok én is poénkodni. sztem mi a gyik-en egy közösség vagyunk és a legtöbb fórumozót tisztelem már, ezért is próbálok normálisan válaszolni egy kérdésre. és be akarom bizonyítani, hogy nem vagyok troll.
Unalomûzés céljából.
pali45 azt én is imádom. :D
Engem érdekel kinek milyen kérdései vannak, és melyikre tudok esetleg hasznos választ adni! Persze vannak topic-ok is amelyeket azért látogatok, mert jókat lehet a kommenteken nevetni! :D
TE