Emberek -Egyéb kérdések - 2321 db

Kinek van elege a karácsony mizériából, és kinek nincs?

Én személy szerint utálom az egészet.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Magát az ünnepet szeretem, sõt a sütés-fõzést, dekorálást is. De jelenleg egyetemistaként már két éve a karácsony csak a vizsgaidõszakkal egyenlõ. Most is úgy fogok hazamenekülni a nehezebbnél nehezebb vizsgák után, és lesz rá 3 napom, hogy ráhangolódjak... És örülök majd, ha legalább azt a 3 napot ki tudom majd élvezni, anélkül, hogy a tanulás nyomasztana. Alig várom, hogy lediplomázzak, és ismét úgy tudjak örülni a karácsonynak, ahogy régen.
A kérdező hozzászólása: Hát, igen... A szeretet kötetlen ünnepe... Ismerõs.
éppen ma jutott eszembe ez a kérdés. :) Magukkal az ünnepekkel nincs bajom, de még az extra sütéssel- fõzéssel, dekorálással sem. Viszont amióta párommal vagyok már nem ugyanaz mint régen. Az én családomban 3 nap evés-ivás-lustulás volt az ünnep, mindenki azt csinált amit akart. Itt viszont mintha házirend lenne kötelezõ beosztással. Egyik nap ide jössz másik nap odamész, gyere pontban 12-re, 13-ig evés, 14-kor ajándékozás stb. Mintha Spártában lenne az ember, azt is megszabják mennyit ehet (még az ajándékot is megszabják mit kérnek). Azóta õszintén szólva utálom az ünnepeket és gombóccal a gyomromban "várom".
Szeretem a karácsonyt, mert téli szünet van, és nem a koliban kell szenvedni, de szinte csak emiatt. Ahogy idõsebb lettem, sajnos egyre jobban megutáltam. Sokszor van veszekedés, és nem igazán van kedvem ünnepelni. A filmekben és mesékben látott karácsonyok sajnos elmúltak. Nem tetszik, de ez van.
Én szeretem megajándékozni a többieket és õk is engem. Ennyi a dolog. Ami a tévében, a boltokban, a templomokban megy, az hidegen hagy.
én szeretem a karácsonyt, de azt nem szeretem ha valaki emiatt teljesen megváltozik és mihelyst vége visszaváltozik
Az elsõ válaszolóhoz hasonlóan állok a dolgokhoz. A sütés-fõzés, készülõdés, dekorálás részét nagyon szeretem, van, hogy hetekkel karácsony elõtt elkezdek nézegetni karácsonyi oldalakt, hogy inspirálódjak, de sajnos nem túl jó a viszonya édesapámnak a keresztszüleimmel, így általában görcsösen zajlik a karácsonyi vacsora, mindenki arra vár, hogy mikor robban ki a hatalmas családi veszekedés stb. de magával a karácsonnyal semmi bajom, nem vagyok egy grincs, de ez a része telhetne békésebben :)

Milyen emberek olvashatják a híres fikablogot, a napiszar.com-ot?

Milyen tulajdonságok jellemezhetik őket?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
5# neked bizony a jo kur!/a anyudat, azert mert 1 ember alapjan altalanosithatsz. Melo kozben, unalom uzesbol, sok olyan nezi akire nem is gondolnal, 1 fiatal csaj ismim puruttya extremet nezett mig volt, meglepodtem :D De teccett. Sztem barmilyen ember nezi, es sok olyan aki a legjobban tagadja :) Amugy esik a szinvonal... Puruttyaval miett?
Például te.
Én 13 évesen néztem, nevettem rajta, de érzelmileg változtam. Most már inkább szomorúnak tartom a hülyeséget, mintsem röhögjek rajta, fõleg hogy gyakran lelki okai is vannak, hogy valaki idióta dolgokat csinál. 18/L
40 felé vagyok már, de néha megnézem az oldalt...
Mindenféle korosztály. 32 éves férfival randiztam és csak arról az undormány oldalról tudott beszélni. Elég kiábrándító volt. Én egyszer láttam, az elsõ oldal után meg is volt a véleményem róla, és azokról akik nézik nap mint nap.
Azt hiszem 6-os jól bemutatta milyen ember nézni :) Egyetemet végzett 40/F vagyok. Egyszer megnéztem, amikor már sokszor olvastam róla, gondoltam valami primitív, aljas oldalak ezek. De nem, egyszerûen unalmasok.
Már csak megszokásból nézem. Néha-néha akad egy jó bejegyzés, de inkább trollfészre váltottam.
Mondjuk teljesen átlagos emberek? Legtöbbször mondjuk a 15-25 közötti korosztálytól hallani az oldalról, nyilván õk látogatják legtöbbben, de 99% teljesen normális ember.

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); :D igen a fentiek lettek a számok. szóval ha az gyk-ásból összerakom, hogy mely számok voltak amire többen tippeltek: 1: ketten 3: hárman 4: ketten 43: öten 16: ketten 19: ketten 44: ketten 45: ketten 15: hárman 40: ketten 41: ketten 9: hárman 18: ketten 27: ketten 36: ketten akkor ezt kellett volna megjátszani 3, 9, 15, 43 és még két számot, ami rizikós elég szavazat híjján ebbõl már lett volna 2 találatunk (ha négyes lottóról van szó, 50 %-ban találatosak vagyunk. ami a 6-os lottón 1220 Ft csak) kár, hogy pont én nem tippeltem :(
Amúgy utolsó voltam és matematikus vagyok...
Némi matematikai érzékkel könnyû látni, hogy a LOTTÓ NEM STRATÉGIOAI JÁTÉK! Magyarul nem tudod a nyeremény várható értékét stratégiával megváltoztatni. Érthetõen: ha két szelvényt veszel (és nem egyformán töltöd ki...), akkor kétszer akkora az esély, de 2-szer annyiba is kerül...ha 100-at, akkor 100-szorosa az esély, de százszor annyiba kerülnek e szelvények is...ennyi. A szervezõ meg nem hülye és nála pozitív a nyeremény várható értéke, magyarul nem éri meg lottózni...
3, 9, 15, 16, 27, 36
szerintem az országban több ezer (lehet hogy keveset mondtam) ilyen csoport van... személyesen is többet ismerek, akik már évek óta isten tudja mennyi pénzt beleöltek, és ami néha kevés visszacsurran, az a töredékét sem fedezi, és csak azért nem szállnak ki mert "hamár ennyit beleadtunk..." Én nem tudom milyen karmára gondolsz, de a matematikai esélyeket nem lehet befolyásolni. A számsorral amit írtam, próbáltam rámutatni arra, hogy ennek az irreális számsornak is ugyanolyan esélye van a kihúzásra mint bármelyik másik hatnak, szóval szerintem lottózz ha jól esik, vegyél hetente egy, esetleg két szelvényt, de többet nem érdemes rá áldozni.
40, 41, 42, 43, 44, 45
# 3 Minél többet töltesz ki, annál nagyobb a nyerési lehetõséged. Ennek mégis mi köze a karmához?
nos az én számaim a következõek: egy, kettõ, három, négy, öt, negyvenhárom. Amúgy: igen persze, hogy több esélyed van, ha több szelvényt adsz fel, és nyílván ha mondjuk 10-en adjátok fel akkor 10-szer akkora, de még így is iszonyatosan kicsi az esély rá...
7 16 19 31 37 43 Nekem jó a karmám, jó ember vagyok.:D
3, 9, 18, 27, 41, 43
A kérdező hozzászólása: de ha az a másik két szám is talált volna, akkor 4-es találatunk lett volna, ami 5.025 Ft. valami jobb strat. kellene
A kérdező hozzászólása: nem is logikai alapon próbálkozom, hanem csak úgy ráérzés szerûen, hogy nyernénk e együtt. még 2 nap és meglesznek a számok
9, 18, 32, 36, 43, 45. Na, milyen a karmám?? :) ))
8 11 15 17 19 44
mint fentebb kifejtették erre nincs stratégia, ez nem sakk. A tipp mixel nagyobb esélyed van nyerni, ha kicsit ismered a csapatokat
1 4 14 15 24 40
A kérdező hozzászólása: én valami karmára gondoltam, mert igen, így is kicsi az esély, de sokszor ez esik meg, hogy összefogással megvan
Inkább menj lefeküdni.
13 16 20 31 33 40

Miért bánnak úgy a dohányosokkal, mint ha csernobili fertőzöttek lennének?

Kirekesztés, szankcionálás, piszkálgatás. Ezt csinálja mindig az aljas média. Akik direkt az embereket ugrasszák egymásnak.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Meg rendült a bizalmam a nem dohányzók iránt, ha ennyire utálják a dohányosokat. Ha beszélnek a dohányosok a nem dohányzókkal, õk azt gondolják, dögölj meg, mit érdekelsz engem, te dohányzol!
Te bizonyára csak nemrég dohányzol. Annak idején a föiskolán szabad volt a folyosón is cigizni. Senkinek se kellett a másik orra alá fújnia, mert tele volt vele a levegõ!
Neked komolyan ez életed legnagyobb gondja?
A kérdező hozzászólása: Ok! Itt a bizonyíték, hogy az Európai Unió uszította az emberket egymásnak. Miért találták fel a cigarettát, akkor nem választottuk volna! Miért jajgatnak az emberek, hogy az autók roncsolják a levegõt? És mégis azzal járnak? Közben meg egyre több autót gyártanak, még Magyarországon is van Japán cég. Nem a fogyasztó a hibás, hanem a gyártó! Ha a gyártó nem gyártotta volna meg, akkor a fogyasztó nem használná! A média, aki hamis hírekkel szintén egymásnak ugrassza az embereket, és az EU!
A kérdező hozzászólása: Utáljátok a dohányosokat, mint Hitler a zsidókat! És ezt a média és az EU okozta!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Heló! Csak a saját véleményemet mondhatom. Engem nem zavar, ha valaki dohányzik, amíg: Nem gyújt rá a buszmegállóban, fõleg nem akkor , amikor estik. Ez oylan szemét dolog , amit rühellek. Erre volt, aki azt mondta "Nem tetszik, állj ki az esõbe.". Hogyne! Amíg a közelekedési eszközökön a kijelölt helyen csinálják, ha pedig nincs, akkor nem. Amíg nem a szórakozóhelyek, kocsmák... ajtajában lógva csinálják, hogy véletlenü lse tudj úgy bemenni, hogy ne fújják rád 3-4-e na füstöt. És végül, amíg nem jön be cigivel a kezében a tömegbe kocnertnél, és nem égeti meg a kezed, nayakad, cska mert leszarja, hogy ott vannak mások. Akik ezeket csinálják, azok idegesítenek. De ezek bunkó barmok. És szerintem a dohányosok is rájuk szólnának és legszívesebben a francba küdlenék õket.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy mindenki a médiára hallgat, és a média megfertõz mindenkit. Így mégjobban széthúznak az emberek. a dohányosokat meg kiközösítik és leköpik az utcán!
A dohányosok: nagyarcú, önzõ, beteg és büdös emberszabásúak, akiket majd az én adómból fognak gyógykezelgetni és eltemetni. A szomszédom is sírt-rítt egész életében, hogy semmire sem telik, közben több garzonlakás árát is elfüstölte! Majd jött az állandó krákogás, a tüdõrák, az egyik láb amputálása, pár hétre rá a másik lábának a levágása, majd nem sokkal késõbb a temetése. EZ VÁR TERÁD IS! Csak éppen mi fizetjük a "mulatságodat"!!
Nem érdkel, ki mit szív. Csinálja. Azt ne csinálja, amit leírtam. "Senki sme olyan aljas". Szernecséd van , hogy akkor te nem találkoztál iylennel. Mert én elég sokkal - sajnos. Ennek ellenére évente 4-5 tahóval mindig összeakadok. Nekem ez a bajom. De azt hiszem, ez a teljesen alap, és elvárható minimum, hogy iylet ne csináljon seki sem.
A kérdező hozzászólása: Az Európai Unió azért hozta meg ezt a törvényt, hogy az embereket egymásnak ugrassza, és a dohányosokat kiközösítse. Minek találták fel a cigarettát, ha most meg már baj van belõle? Tudhatták volna azt, hogy káros, akkor nem gyártják tovább! Persze mindig a dohányos a bûnbak.
Jézusom, te beteg vagy. Hidd el, sokkal nagyobb problémákat okoz a média, mint a dohányzás de te pont itt ragadtál le. Nem látsz ennél tovább?
A kérdező hozzászólása: A média piszkál állandóan. Tulajdonképpen akik kocsit vezetnek, vagy a gyárkéményekre nem haragszanak ennyire, mint most a dohányosokra.
A kérdező hozzászólása: A mai világban sokal nagyobb gond az, hogy az utcán nyeljük a gyárkémények és az autók kipufogó füstjét. Azon meg nem horkan fel senki sem, csak mindig a dohányos a hibás. A média ezt is tudja, csak ezt elhallgatja.
Az égett ruha vagy mûanyag meglehetõsen büdös, ugye? Ezt talán még a dohánytól csökkent kapacitású szaglóhámmal is lehet érezni és fintorogni. Na most, ha egyes embercsoportok úgy döntenek, hogy tömegben, iskola elõtt, plázák elõtt, ahol sok ember megfordul, mindig ilyen "illatú" füstölni valót szívnak, ill. fújnak, mert hogy JOGUK van, akkor bizony mondom néktek, a dohányosok is rájuk szólnának. Pedig füst-füst. Most csak megvetõen azt mondják, ne kényeskedjetek. Helyén van ez így?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Mindig ez a válasz! Az Európai Unió direkt a "nem dohányzók védelmében" hozta meg ezt a törvényt. " Azért, mert EZ maga A VÁLASZ a kérdésedre. "Akkor a dohányosok mit mondjanak, ha piszkálják õket?" Õk saját maguk választották ezt az életformát, hogy károsítják a saját egészségüket. Nekik kell igazodni azokhoz, akik egészségesek akarnak maradni. "Egyébként nemcsak a dohányfüst okoz rákot. A sok permetszer, ennivalókban is vannak rákkeltõ anyagok: E412, stb..." A melletted álló dohányfüstjétõl nagyobb eséllyel betegszel meg, mintha olyan állna melletted, aki mérget eszik ;) "Az Európai Unió azért hozta meg ezt a törvényt, hogy az embereket egymásnak ugrassza, és a dohányosokat kiközösítse." Nem. Az Európai Únió az egészséges emberek érdekeit képviseli, ha már egyes idióták a saját döntésükre mérgezik magukat. Unió nélkül is utálom a bagófüstöt. "Minek találták fel a cigarettát, ha most meg már baj van belõle?" Addig azt hittem, hogy csak fiatal dohányos vagy. Most már tudom is, hogy csak simán fiatal, pontosabban gyerek vagy. A dohányzás több ezer éves cselekmény, minden bizonnyal az õsi indiánok fejlett orvostudományuk volt, hogy megállapítsák, találmányuk káros, de csak azért is, tudatosan elkezdték mérgezni velük magukat. Gratulálok. Okos vagy. "Miért jajgatnak az emberek, hogy az autók roncsolják a levegõt? És mégis azzal járnak?" Te tényleg ennyire hülye vagy? Autóval jut el mondjuk az élelmiszer abba a boltba, ahonnan te vásárlod az ételed. A cigaretta, az mit is csinál? Ami szükséges ahhoz, hogy életben maradj? "Innentõl a dohányos nem fog segíteni a nem dohányzóknak! E két tábor ketté szakadt! Ha leköpik õket!" Te meg mélyebbé tetted a szakadékot a normális, és az idióta emberek között. "A média piszkál állandóan. Tulajdonképpen akik kocsit vezetnek, vagy a gyárkéményekre nem haragszanak ennyire, mint most a dohányosokra." Dehogynem. "Utáljátok a dohányosokat, mint Hitler a zsidókat! És ezt a média és az EU okozta!" Figyu, mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de te nagyon csúnyán visszaélsz ezzel!
A kérdező hozzászólása: Sajnos már eljutottunk egy olyan világba, hála a médiának: -Hé, az ott egy cigány! Fúj büdös! Roh*dt gyilkos! -Hé, ott egy csendes ember. Te nem beszélsz sokat! Viszlát! - Hé, emitt egy dohányos! Fújj, büdös, és az arcomba fújja a füstöt! Takarodj! -Hé, ez egy kövér! Hogy néz ez ki? Hánynom kell! -Hé, itt egy sovány! Itt maradtál a vonattal? Vagy tápon élsz? -Hé, ott egy csúnya! Miért nem húzol afejedre zacskót? -Hé, neked miért nincs okostelefonod? Te maradi lúzer! Szóval egyre jobban húzunk el egymástól!
A kérdező hozzászólása: Innentõl a dohányos nem fog segíteni a nem dohányzóknak! E két tábor ketté szakadt! Ha leköpik õket!
A kérdező hozzászólása: A nem dohányzók vannak megsértõdve? Akkor a dohányosok mit mondjanak, ha piszkálják õket?
A kérdező hozzászólása: Egyébként nemcsak a dohányfüst okoz rákot. A sok permetszer, ennivalókban is vannak rákkeltõ anyagok: E412, stb..., ruhadarabok anyagai is okoznak rákot.
"A dohányosok: nagyarcú, önzõ, beteg és büdös emberszabásúak, " ááááá kicsit sem általánosítás ... Kidófejtenéd, hogy aki dohányzik az miért is lenne nagyarcú vagy önzõ és beteg? ( büdös se feltétlen de erre azt mondom oké)
Eddig a nem dohányzók voltak telibe sz..rva, mert mindenki jött a "nekem jogom van dohányozni" dumával, most fordítva van, hol itt a gond? :)
A kérdező hozzászólása: A 60-as, 70-es, 80-as években semmi gond nem volt a cigánysággal. Nem loptak, nem gyilkoltak. Valaki valakiket felbégázott, hogy így elmérgesedett a kapcsolat. És szerintem a magyarokat. Ugyanez van a dohányosokkal is. Annak idején pipáztak, (ami ugye füstölt) mégsem fújjogtak, meg kiabáltak, hogy menj arrébb.
Egyébként nem utálom a dohányosokat, én is sokáig szívtam, És nem tapasztaltam eddig, hogy piszkálnák õket. legalábbis az én ismeretségi körömben nem.
Kérdezõ! Mindig érdekelt, hogy van-e élet az agyhalál után?! Te vagy rá a bizonyíték, hogy VAN!!!
Tudod mit? Én nem szidom a cigiseket, cserébe te ne használj se gépjármûvet, sem olyan terméket ami elõállításához környezetszennyezés társul. Sok sikert! Hogy kvittek legyünk, cserébe én nem szívok cigit.
Ne etessétek a trollt :D
Jaj te kis ártatlan áldozat. Hát te csak bagózni akarsz, és felháborodsz amikor más szóvá teszi, hogy õ nem akarja a füstödet szívni? Ha odaszarok az ebédlõasztalotokra, akkor is a pártomat fogod fogni remélem; mert ha neked jogod a bagózás, akkor nekem ugyanolyan jogom az asztalod telibefosása.
Semmi bajom a dohányosokkal amíg azt nem az én közelembe teszi, de hadd ne szívjam már a sok dzsuvát. Ja és anyám mindig is dohányzott mellettem, nem érdekelte, hogy mindig köhögtem a cigifüsttõl. Nem csak az én anyám csinálta ezt, hanem sok szülõ is, akiknél vendégségben voltunk..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "..Nem a fogyasztó a hibás, hanem a gyártó! Ha a gyártó nem gyártotta volna meg, akkor a fogyasztó nem használná!.." A kereslet szabályozza a kínálatot, és nem fordítva. Más kérdés, hogy mindent elkövetnek, hogy megvedd és rászokj. De ha senki nem venné, nem érné meg nekik gyártani. A dohányzás káros és sok embernek aki nem szívja, büdös is. Namármost, szerintem a dohányzásra is kellene hogy vonatkozzanak alapvetõ íratlan szabályok, amik sokminden másra is úgy általában. Pl. nem köpünk a földre a buszon, vagy zárt térben (ahogy régen szokás volt). Nem szellentünk (vagy legalábbis próbáljuk elkerülni) társaságban. Nem böfögünk hangosan, nem turkálunk az orrunkban aztán nem esszük meg, rendszeresen tisztálkodunk, hogy a hónaljszaggal ne üldözzünk el mindenkit aki mellénk ül a villamoson, vagy épp nem fújjuk a másikra a füstöt. Ugyanígy ha dohányzunk, félre kellene húzódnunk, vagy a kijelölt helyen a többi dohányzóval bagóznunk. Ez szerintem egyszerûen jólneveltség kérdése. Az általad felhozott példák "vegetáriánusok, kövérek, soványok" nem hasonlítanak. Õk ugyanis nem ártanak senkinek, és az életvitelükkel nem zavarnak másokat.
Megfordult már a fejedben, hogy más emberek egészségét teszik tönkre? Az, hogy magukkal mit csinálnak, a a kutyát sem érdekli, de jól van ez így, nem tudom az ilyen embereket sajnálni.
Véletlenül nem te tetted fel azt a kérdést amiben ugyanígy nyomatta valaki a cigis-médiás dumát, meg mellette politika, vallás, chemtrail is bejött? :D
"...Miért bánnak úgy a dohányosokkal, mint ha csernobili fertõzöttek lennének?" Szerintem nem ugyanaz a helyzet. A csernobili fertõzöttek nem tehetnek semmirõl, a dohányosok saját maguk választották a keresztet, az egészségük károsítását. Csakhogy ezzel másokat is károsítanak, ugyanis a passzív dohányzás károsabb, mint maga a dohányzás. A dohányos persze duplán szív, mert le is tüdõzi, és a passzív füstöt is belélegzi. Én nem sajnálom a dohányosokat, én is szívtam 13 évig, tudom mit jelent a függõség. De mindig tekintettel voltam másokra közben. Ez az, ami sok emberbõl hiányzik, ezért rühellik a nemdohányzók a bagósokat. A szüleim is mindketten szívják, semmi nem érdekli õket, "mocskos cigaretta" mondják, de nincs elég akaraterejük leszokni. Ha jön a rák, akkor meg ugye már minek.
A kérdező hozzászólása: Lassan már megutálják a dohányosokat. Mi lesz majd a kövérekkel, ha õket is piszkálgatja a média?
Azért, mert büdösek vagytok, és bûzt okádtok, azért.
A kérdező hozzászólása: Mindig ez a válasz! Az Európai Unió direkt a "nem dohányzók védelmében" hozta meg ezt a törvényt. Persze, hogy az emberek ettõl fellázadtak. A szemét dohányosok sem olyan rohad*kok, hogy az emberek orra alá fújják a füstöt. Aki ezt állítja, az félre lát. Az Európai Unió adott egy gyufaszálat, és az emberek ezt meggyújtották. Mégegyszer, senki nem olyan aljas, hogy a másik orra alá fújja a füstöt. Csak mostmár a nem dohányzók az EU és a média hatására (akik csak szítani tudnak) fellázították az embereket, mint Nelson Mandela tette annak idején.

Szerintetek gáz amit csinálok? Vagy ezt máshogy kéne lereagálnom?

Van egy srác, egy osztályba járunk és ma egész nap zaklatott :D általában ilyenekkel:
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: most augusztus óta, de ismerem õt.. utolsó, megnyugtattál :D
huhu, hát akkor valósak lehetnek azok amiket mond, de lehet hogy nem gondolja komolyan! Még nagyon fiatalok vagytok, lehet h õ így próbálja meg a tudtodra hozni hogy be jössz neki! :)
sanszos, hogy beléd van esve, és ezt a maga alacsony kultúrszintjével ezekkel a kezdetleges és primitív nyelvi eszközökkel próbálja veled érzékeltetni. fentiekbõl is kiviláglik, hogy van igazság abban, miszerint az ember a majomtól származik.
A kérdező hozzászólása: de õ a barátom :( nem jöhetek be neki.
gimibe barátnõmnek is szokták ezt mondogatni fiu oszt társai, õ most 11. es Kisbéren, de van egy gyerek aki ezt komolyan is gondolja! hát próbáld ki deríteni hogy ezt mennyire gondolhatja komolyan! :)
A kérdező hozzászólása: de én nem olyan lány vagyok akire ki lehet verni... tehát nem az a csajos alkat. nem vagyok se vékony se duci, nincs alakom, kb, és tök unalmas barna hajam van... még csak szépnek se tartom magam, tehát tényleg nem tudom hogy mire gondolhatná komolyan, gúnyolódni meg tudom, hogy nem gúnyolódna. már voltam vele úgy, hogy COD-oztam az ölében, de akkor is láttam rajta, hogy akar valamit... de akkor direkt arrébb ültem. eddig nekem olyan volt mintha a tesóm lenne, aki megvéd, szívat, meg minden, de ezek a poénok után... nem tudom, minek kéne érezzem õt.
A kérdező hozzászólása: rossz a kérdés, az akart lenni hogy ezt miért csinálhatja :D
Lehet hogy be jössz neki! :) sõt...! :D
szerintem tényleg ki szokta verni a képeidre
Nem biztos, hogy bejössz neki! Én is szoktam ilyenekkel hülyéskedni (mondjuk nem konkrétan ilyenekkel, hanem hogy "majd kiengesztellek", meg hasonlók), mégis csak hülyéskedek...
A kérdező hozzászólása: bármilyen témában lehet vele komolyan beszélni, kivéve ezt. :D a perverz dolgokat mindig elpoénkodja :D hidd el már rég rákérdeztem volna :D
Hát szerintem tetszel neki, csak olyan alacsony az intelligenciája, hogy így próbálja a tudtodra adni. Vagy csak szimplán azért mondd ilyeneket, mert vagánynak tartja/hallotta más barátaitól, hogy ilyenekkel viccelõdnek a lányokkal.
Háát attol függ menyire érzed barátnak, vagy õõ hogy érez utánad! mióta vagytok barátok?
azért nagy esély van rá hogy csak egyszerûen hülyéskedik
Szerintem poénkodik, mert ha meg akarna hódítani egy lányt, tutira másképp csinálná:) Nem így, hogy rögtön rátér a témára, hogy "akk most dugunk?" Bár, szerintem ezt csak õ tudhatja:D:D:D:D Am, a hajad én nem láttam, viszont lehet, hogy tényleg szexi:D:D:D:D De am a gyerek szerintem még nem érett egy párkapcsolatra, meg 14 évesek is vagytok, szal.. Meg am, ha barátok, akkor rá is kérdezhetnél szerintem:D:D:D:D És lehet, hogy tényleg szokta csinálni a képed nézése közben azt a kiverõset:D:DD::DD: Ja, am , hát lehet az, hogy viccesen próbálja a tudtodra adni , hogy tetszel neki, de lehet az is, hogy ezek tényleg csak ilyen gyermeki poénok:D:D:D:D
Értem, hogy 14 vag, de azért igényeid lehetnének. Milyen proli, paraszt, bunkó, aki ilyeneket mond???? Viccbõl se. Ha jót akarsz magadnak akkor tartást veszel fel és az ilyen lepra alakokkal szóba sem állsz! Undorító.
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok..
A kérdező hozzászólása: ??:DDDDDD
És a "kiverem a képedre" beszólásra legközelebb vágd pofán. Ne tartsd magad csak ennyire!! Mutasson tiszteletet!

kérdésre adott válaszok
Hajolj le szappanért... Amúgy ott szerintem vagy eszel, vagy megetetnek.
Senki nem fog könyörögni, hogy egyél, nem óvodában vagy. Aztán majd TALÁN kapsz gyógyszert a gyomorfekélyedre, mondjuk pár éve lejártat.
Semmit, a zárkamenõ úgy is levámolja a kajádat, az õrök meg leszarják, mert cserébe a menõ leboxolja, h ne legyen gond a zárkában. Annyit kapnál, h ne halj éhen. Ha meg annyira sztrájkolnál simán megmondaná õr, zárkalakó egy emberként, h nem ettél, kiöntötted. Két büdös pofon után pedig te is ezt mondanád.
hát akkor nem akarsz enni... szerintem a te döntésed, hogy kell-e vagy sem, de ettõl mást nem kapsz... mondjuk nem vagyok otthon szerencsére a témában :) )
Nagyon egyszerû vagy, ezzel ha meghal, hát meghal. Senki nem születik bûnözõnek. Ha azzá válik, abban mindenki hibás egy kicsit. Ami persze a személyes felelõsségét nem menti. Aztán: nem csak megátalkodott gazemberek ülnek, hanem pl. gondatlanok, s néha ártatlanok is. Az is dögöljön meg, aki pl. autót vezetve, egy bonyolult közlekedési helyzetben, egy pillant kihagyás miatt rossz döntést hozott, s gázolt? (Jó, tudom, nemigen ültetnek el elsõ alkalommal senkit.)
kényszertáplálás. ami kellemetlen. nagyon. http://www.youtube.com/watch?v=z6ACE-BBPRs (illusztráció) hasonló van itthon is.
Elsõ csacsiságot ír. Természetesen kényszertáplálást rendelnének el.
Igen, tehát csinálok egy életfogytiglanig tartó büntetést, aztán a börtönbe megölöm magam 2 hét múlva úgy, hogy nem eszek. Akkor minden 2. öngyilkosjelölt így ölné meg magát, csak elõtte még más 10 embert is, hogy bekerüljön a börtönbe.
Kettes, mondtam ne mvagyok otthon a témában, és nem is akarok... :) amúgy köszi h kiigazítottál. De.. miért kéne kényszeretetést csinálni az elkövetõn? ha meghal, hát meghal nem? eggyel kevesebb eltartott. vagy nem így gondolják ezt?
Szerintem amíg nem életveszélyes hogy valaki nem eszik a börtönben addig lesz...ják, saját érdek, ha öngyilkossági szándék akkor intézkednek valamit... keresztanyám pszihiátrián dolgozik és ott úgy van hogy aki nem eszik azt megtömik nem kíméletesen, nem valami pontos válasz, de börtönben sem tudnak mást tenni ezen kívül úgyhiszem :)
kapnál két taslit aszt ennél. esetleg aztmondanák hogy áttesznek a fütykösferiék cellájába egy hétre, ha nem eszel. egybõl ennél :)
Olvastam, hogy valahol így tiltakoztak a rabok a rossz bánásmód ellen. Õket "megetették". Egy (azt hiszem) rapper bevállalta, hogy a médiának megmutatja, hogy hogy (persze õ nem volt börtönben). Lekötözték, felnyomtak az orrán át a gyomráig egy vastag mûanyag csövet és azon keresztül tolták le a kétes eredetû eledelt. Mondanom se kell, szerencsétlennek a taknya/nyála egybefolyt. Szerintem itt is ezt csinálnák.
#3 grat, sikerült idekeverni a szappant...

Hogyan legyek lányosabb lány? :D

14 éves vagyok. Mindig irigykedve nézem az osztálytársaimat (lányokat), hogy milyen csinosak és a viselkedésük is nőies. magamról: félhosszú, barna haj, nem vagyok túl magas, nem vagyok az a vékony lány, de az a kövér sem. Szeretem a színes cuccokat és a farmert. A viselkedésemmel van baj, elég harsány vagyok és hát...elég fiús :( légyszi segítsetek!! :))
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
2. vagyok. és 1 válaszolónak küldeném:Én elég csendes vagyok és egy csomó dolgon elröhögöm magam, de attól még nem leszek lányosabb.
Maradj aki vagy! Ha így megtalálod a baráti körödet, sokkal jobban fogod érezni magad velük mintha beilleszkednél a "nõisek" lányokhoz...mondjuk kíváncsi vagyok milyenek azok a 14 éves nõk. :) Mindenesetre ha magadat adod sokkal boldogabb leszel az életben.
szerintem
A nõiesség tanulható. Otthon ne erezd el magad, és akkor a nyilvános közegben sem fogod "lazán vihogva" elférfiasítani a finom kis nõiességedet. Nõvérem ugyan ilyen, és itthon olyan laza, hogy nehezére esik társaságban nem büfögni, meg nem hátba verni valakit... Otthon kezdj el nõ lenni, aztán az egész belülrõl fog fakadni, és a kézmozdulataid, a hanglejtésed, a viselkedésed, a serénységed is a nõies finomsággal fog átitatódni... (remélhetõleg)
második hozzászólóval egyetértek legyél önmagad ha nõiesen akarsz viselkedni az csak kín neked és elõbb utóbb úgy is kiderül hogy valójában milyen vagy egy idõ után látszik hogy olyan mû az egész és ez egy álarc
Legyél önmagad, most még lány vagy, idõvel nõ leszel. A somolygást hagyd meg az áldozattípusoknak. A nõiesség nem a mûkörömben rejlik.
Ne akarj lányosabb lenni!Légy önmagad és kész!
Legyél csendesebb, mosolygósabb, kedvesebb. Az mindig jó :)

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: velem megtörtént ;)
én halottam olyasmit hogy mindenkinek van egy hasommása a világban
Azt mondják, jo lenne tudni az igazat!
Állítólag van ilyen, de nekem gyanús a dolog...
hogy elhiszed vagy nem az döntsd el te :)
egy nagyon jo es közeli baratom mondta hogy Londonban utazott a metron es odament egy csajhoz akire azt hitte h en vagyok, hogy szia XY hat te meg mit csinalsz itt? a csaj meg: sorry?. Azt mondta nem hitt a szemenek, meg az anyajegy is ugyanott volt az arcan mint nekem.

kérdésre adott válaszok
"a bÉlaüze ni hogy a piros a popsid megint a."
"Szia! Furcsa lesz amit írok de komoly a dolog! Szükségem lenne szexnél elhasznált puncis-ondós óvszerekre. Vagy használt puncis vagy folyásos bugyira, de nõi pisi is érdekelne.Tudnál valamelyiket??? Megvenném õket. Várom válaszod." Jahm meg azok, amikben írják, hogy ringyó vagyok, mert tampont használok :D
"Az az érdekes hogy ezek a normális lányok itt olyanok mint Columbo felesége: mindenki beszél róla, de senki nem találkozik velük."
1. Szeret gyk hold ****alma XD (hogy ez mit jelent ne kérdezzétek) 2.Te egy felhõ vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én rendszeresen megkapom mekkora bunkó vagyok. Ami igaz is, de legalább õszinte. Azt hiszem, itt senkinek nem kell ecsetelnem, néha milyen kérdések vannak és, ha ez mellett jó kedvemben találnak, hát megmondom a frankót. Az meg sajnos néha fáj :) . Ja és az ezoterika kategóriába még nem is jártam :) ).
nekem az volt, h 10 000-ért szexelnék-e az üzenet írójával...
Ringyó mert tampont használ :D Ezen felnevettem.
"Rénszarvas. Kalapács. Büdös zokni."
Egy kérdésre válaszoltam, amiben a kérdezõ nõi pisit kért... írt nekem, hogy van-e eladó pisim, és hogy l/ft-ba milyen áron adom el... :D
Kp111-tõl: "Riba....nckám én ffi. VagOk tevhlyebnem vagod le hogy félrebbbsz a férjed ááa bugyuta tyúkeszü seggfing vagyol"
Ugyanazt kaptam mint a 2. :D :D :D
''Szeretel-e huncut kis hím macskákkal fajtalankodni? Mert én igen ;)'' xd
A kérdező hozzászólása: Jézusom...... :O Beteg aki ilyet ír.