Emberek -Emberi tulajdonságok - 2278 db

Szerintetek ez beteges dolog?

egy fiút elkezdtem elemezni buszon, hogy milyen személyiségű lehet, mire gondol stb. (voltam már bent pszichiátrián is)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Messzire kerülöm a kórházakat, ha csak tehetem. Nincs szükségem a nõvérkék és doktorbácsik "szeretetére". Megkapom a családomtól és a barátaimtól. Így egészséges akarok maradni mindig.
A kérdező hozzászólása: szerintem csak féltékenyek vagytok rám
A kérdező hozzászólása: de én sokkal mélyebben belegondolok a dolgokba
voltál - bocs, pedig nem is tini vagyok, csak kapkodós.
Dehogyis, nálam (és másoknál is) ez mindennapos, elképzelem, hogy vajon milyen ember lehet, miért néz olyan csúnyán, mi történhetett vele, milyen lehetett a gyerekkora... :) De számomra ez szórakoztató, legalább nem unatkozom a buszon. :D
ha te is fiú vagy akkor szimplán buzy vagy
Húúú, voltár már bent... Aztaaaa.... Egyébként unalmában sokmindenen töri az ember a fejét. Fõleg ha tinilány és meglát egy tinifiút.
Én is szoktam, de nekem általában be is jönnek az elemzéseim. Milyen mélyen gondolod bele magad?
megdugnálak a buszon.... Az beteges?

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! ;)
Unalmas, jellegtelen, olyan, akivel semmi érdekes nem történik és semmi érdekeset nem csinál.
A második válaszoló egy idióta. Nem neked kell változtatni, hanem a "barátaidnak", ha egyáltalán megvannak még.
A snassz negatív jelentéssel bír. Ha azt mondják, hogy snassz vagy, kb erre gondolnak. - nem érdekel mi van veled - bénán öltözöl - bénán beszélsz - nem vagy jó semmire. Ha ilyet mondanak akkor valamin biztos változtatni kell.
semmilyen, unalmas

Lányok, nektek számít az, ha a srác küzdő sportol?

Elég régóta,versenyszerűen. Nektek számít valamit,ha a srác meg tud védeni titeket ?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Ha egy ffi megvéd nem azért lesz, mert küzdõsportol, hanem azért, mert a jelleme is FÉRFI!
nyilván az jó, de nem a legfontosabb, ez már egy plusz :)
A mai világban sajnos még fényes nappal is rászorul az ember arra, hogy megvédjék.
Alapbol jo dolog ha sportol mert jo az alkata es egeszseges a mozgas amugyis. Abbol a szempontbol nem erdekel, hogy megvedjen… kitol a farkasoktol? En is sportolok, hogy fitt legyek es egeszseges nem egyebert...
A kérdező hozzászólása: Azt írtam, hogy megvéd, nem azt, hogy megvereti magát :D
Az imponáló ha sportol és meg tud védeni, de csak akkor, ha ez nem jelenti azt, hogy úgy alapjában véve agresszív, verekedõs.
"Az imponáló ha sportol és meg tud védeni" Mitõl kell megvédeni? Hagyjuk már ezeket a filmes dumákat...:D
Ha a helyesírási kéziszótárat is forgatja, akkor igen. :) Egyébként engem nem kell megvédeni, meg tudom magam védeni. Ettõl függetlenül a férjem több, mint 20 éve küzdõsportot ûz. Gyk: a "küzdõ sportol" nem létezõ kifejezés, helyette helyesen így mondjuk: küzdõsportot ûz.

kérdésre adott válaszok
Vonatkozhat más területre is, egyéb rendezetlenségre az életedben, lelkedben... Mi az, amin "puszta megszokásból és lustaságból" nem változtatsz régóta, pedig nagyon kellene?

Szánalmas, nem?

19 elmúltam,barátaim nincsenek,nem is voltak
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Én jobban tudom jól mondja. Kicsit próbáld meg könnyebben venni a dolgokat, a humor sok mindenen átsegít. Lányként vagyok nagyon hasonló helyzetben. Nekem egy ideje sikerült jó irányba terelnem az életem, aztán elrontottam mindent. Most újra megpróbálom, de legalább tudom, hogy mit rontottam el, mit kell másképp csinálnom. Az eleje a legnehezebb. Ha a kezdeti nehézségeken átvergõdnöd magad, már könnyebb lesz fent tartani a motivációt. Ha egy kis ösztönzésre van szükséged írj nyugodtan.
Töröld a játékaidat(hogy ne egész nap azt nyomogasd), vállalj valami diákmelót(lesz pénzed), és menj el valamit sportolni(önbizalom építõ, és emberek közt leszel). Ezek mellett saját magad sajnálására sem lesz idõd.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Leírom a sztorimat. Hasonló helyzetben voltam, mint Te, annyi különbséggel, hogy én nem tudtam sportolni sem, mert béna voltam viszont volt 1-2 haverom, akihez azért tudtam szólni. Barátaim sajnos nekem sem voltak. Az érettséginek úgy álltam neki, hogy elõtte mikor kezdõdött a szünet kiderült, hogy nem vettek fel a rendészeti szakközépiskolába, ami minden vágyam volt. Teljesen letörtem, hogy még ide sem vagyok jó, hát nem lesz érettségim sem. Jött ekkor egy fordulat. Elkeztem konditerembe járni, mert egyedül szerettem tölteni az idõt és nem foglalkozni a világgal. Igazi barátságot kötöttem két emberrel és az edzés kiegészítéséhez nagyon jól jött a tanulás az érettségire és át is mentem. A suli után egyre több barátom lett, mert jött az edzéssel egy kis önbizalom is. Béna vagyok, de súlyokat mindenki tud emelgetni. Buta vagyok, de szorgalommal kompenzálhatom. Ennek hatására, hogy megtudjam a határaimat és többre vigyem, mert vágytam rá elmentem a Magyar Honvédséghez felvételizni és sikerült a Légierõhöz kerülnöm. Rájöttem, hogy szorgalommal szinte bármit kompenzálhatok. Elmúnt a gyomoridegem idegen társaságban és nem szorongok. Nemrég szereztem egy diplomát és most tiszti beosztásban szolgálok. Ezt tudta volna a szorongós kis énem, na meg a mostani kollégáim, senki sem hinné el. Csak zökkensd ki magad valamivel ebbõl az állapotból. Legyen a tested edzése, mert meghálálja, vagy a munka, hogy érezd, hasznos tagja vagy a közösségnek. Elõbb-utóbb megleled a helyed. Sok szerencsét és kitartást kívánok!
üdv, én negyven évesen vagyok ilyen, mint amit a kérdésedben írtál...és a kutyát sem érdekli.
Most akkor olvasd vissza mit írtál saját magadról. Ha te is buta, szegény, szánalmas valakinek tartod magad miért várod el hogy más többre tartson? Felnõtt ember vagy, nem ártana összeszedni magad.
Nincs neked semmi bajod, csak lusta vagy. Szeretsz játszani a gépen, meg filmet nézni, így kitölti az idõdet. Sokkal egyszerûbb sajnáltatni magad, és magaddal is elhitetni hogy ennyi vagy, mint megrázni magad, és elindulni valamerre. Ha valaki túl sokáig punnyad, az punnyadtá válik. Most ebbe a cipõbe jársz. Mivel nem jársz emberek közé, nyilván eleinte nem lesz érdekes a társaságod, hiszen szerintem már beszélgetni is elfelejtettél. Elsõ körben nyiss egy kicsit a szüleid felé. Segíts nekik valamiben, no meg tanulj meg újra emberek közt lenni. Sok sikert hozzá.
Fura, hogy pont én próbálok segíteni, mert ugyanez vagyok, csak lányként. Videókat meg zenéket kapsz motivációként: http://www.youtube.com/watch?v=TH1DkiacnGw http://www.youtube.com/watch?v=5JKH3Wm1OYQ http://www.youtube.com/watch?v=gl_vsL5nrvg
A kérdező hozzászólása: majd meglátjuk, köszönöm mindenkinek
Ne légy az, aki ferde periszkópon át vizsgálja a világot, amikor az egy lépésre van tõle! [link] Legyél, aki képes meglátni, hogy a sötétben jár és kezd el keresni a fényt! [link] Ne félj a változástól! Változtass a félelmeiden! [link]
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 2-es: én tavaly érettségiztem, és nem mondom azt hogy rosszul sikerült mert egyáltalán nem, de mégis az általános intelligenciám szerintem még néhány olyanét se éri el, akik a 2-esre hajtottak érettségin nem is a tanulással vannak gondok(bár egyetemen már azok is kezdenek elõjönni) a többieknek: egyébként sportolok(kosárlabda), de ott se tudok túl sok mindent kezdeni, egyszerûen nincs nagy szám, így nem nagyon érdekel senkit, hogy ott vagyok, amúgy is már megvan ott mindenkinek a haver ja és egyáltalán nem önbizalom építõ, mivel mint mondtam semmiben nem vagyok túl sikeres, így ebben sem, szinte mindenki jobb nálam(még ha régebbóta játszanak is) a számítógépes dolgot meg szerintem félreértettétek, nem arról van szó, hogy azért nem megyek sehova mert gépezek, hanem azért gépezek mert nincs kivel menni akárhova is a diákmunkára meg nem tudok mit mondani, gondolom gyáva vagyok azt is bevállalni tanuljak meg újra emberek közt lenni?ezzel csak egy gond van szerintem, hogy akkor meg az egészségem romlik még jobban, hiszem (mióta egyetemre mentem, másik városba) gyomoridegem van gyakran, ha a városba megyek tudom, hogy senki nem fogja jobbá tenni az életemet, max én, de azért legalább itt ki tudom sírni magam ha máshol nem is
Ezzel nem vagy egyedül. Csak annak van normális élete akinek van pénze vagy adnak neki pénzt. Van egy bizonyos pont amikor ha valakinek megrekedt az élete onnan komoly pénz nélkül lehetetlen felállni. Diákmeló sokaknak nem lehet opció egyrészt a közösség miatt másrészt idõhiánya és fizikai állapot miatt sem. Sokszor teljesen kívülálló erõk dönthetnek élet és halál felett vagy szánalmas, sz*r élet és a paradicsom között. A neten könnyen mond bárki bármit de ahhoz hogy mondjuk valaki diákmunkát vállaljon annak a rétegnek akinek szüksége lenne rá nincsenek meg a hozzá kellõ tulajdonságok.
A diákmunkáról annyit, hogy ahol voltam gyárban, vagy épp utcai szórólaposok között is kb nyugdíjas nénik, bácsik is voltak, ha õk képesek elvégezni a munkát akkor 90% hogy te is. De persze sokkal egyszerûbb rinyálni, és kifogásokat gyártani, "nincs munka", "nem vagyok rá alkalmas"...ja, aztán a legtöbben meg sem próbálják. Az megint hülyeség hogy "nincs aki támogasson", "nem volt még barátnõm"...egyrészt magadért csinálod amit csinálsz, saját magad kell támogatnod, mert amíg egy rinyálós senki vagy, már bocsánat a kifejezésért, addig nem is fog odamenni senki hogy segítsen, vagy ha mégis, akkor is hamar meg fogja unni a folyamatos rinyálást. Elsõ körben ezt az önmarcangolást kell elfelejteni, hogy "semmi nem fog sikerülni", ha így beszéled be magadnak, és mellette nem is teszel érte, akkor ne is várd hogy bármi összejöjjön. Elsõ körben biztos hogy megszabnám hogy napi X mennyiséget gépezek, megnézek 1 filmet, játékot meg törlöm a fenébe. Inkább kezdj el valamit, mondjuk nyelvet tanulni, angolt, németet, késõbb bármelyik jól jöhet, és sok anyag is van hozzá. Sport, diákmunka, valamit biztos kellene szerezni, egyrészt pénz, másrészt meg kell próbálni szocializálódni. Meg mi ez már hogy "nehéz az elsõ lépést megtenni"...b..ssza meg hagy ne sajnáljalak már ezért. Mindenkinek meg kell tenni elõbb utóbb, nem lehet a gép elõtt ülve eltölteni a céltalan életünket. Elsõnek mindenképp abba kell hagyni az önsajnáltatást, és célokat találni, meg legalább felépíteni egy napirendet, utána jönnek majd a barátok és barátnõk is.
Mintha magamat látnám. (És ez nem a szokásos GYK-s duma) Én is kb. hasonló helyzetben vagyok. Az életem 1 és ugyanaz mint amit itt leírtál, jövõben érettségizek de tudom h úgyse fog sikerülni, munkám se lesz, igazi családom se, csak a remény van bennem. Kilátástalan az életem, életképtelennek tartom magam és én sem tudom h merre menjek, éppen ezért egyelõre hagyom h sodorjon az ár, nem gondolkodok csak élek egyik napról a másikra h majd lesz valami, és sehogy se tudok ebbõl kijutni. Avval h itt sajnáltatjuk magunkat abból se lesz semmi, csak egy fajta feszültséglevezetés h kimondom magamból. Ismerõs ez a "na én most megmutatom a világnak" meg a "mától megváltozom" érzés de másnap már el is felejtettem. Szerintem rajtam még pszichológus se tudna segíteni, kiskoromban alakulhatott ki bennem valami belsõ szorongás féle ami miatt elég antiszoc. személyiség vagyok és bár szeretnék változtatni, sehogy se tudok. Csak annyi kérdésem lenne h hány éves vagy és milyenek a tanulmányaid... Én 18 vagyok, a "tanulmányaim" elég gyengék (kivéve 1-2 amit szeretek és érdekelnek). Láthatod nem csak te vagy az egyetlen aki ilyen szánalmas(nak érzi magát) a világon, viszont én nem hiszem h bárki is tudna itt segíteni ha nem lépünk elõször mi valamerre. Csak merre....?
#3: Aha, persze, ez így mind szép és csak csak annyi a bökkenõ h bár leírni meg elmondani könnyû, én is leírhattam volna viszont lépni már nem ilyen egyszerû, fõleg h nincs aki motiváljon és támogasson.

Miért észlelhető az aura a képeken is?

Egy egyszerű kis ingával kipróbáltam és még a digitális képen is kilengett az ingám a vizsgált személy esetében a saját ingakitérésének megfelelően, viszont ha halottal csinálom nincs kitérés sőt a képen is eltűnik a kilengés. Kipróbáltam ezt térképen és élő esetén pontosan azokon a helyeken mozgott az inga ahol járt halott esetén nem mozgott. Miért van ez? És mi az oka annak, hogy az élők útvonala pontosan meghatározható? Van erre már valamilyen műszer, vagy még csak az ingát ismerik? Ismerek egy olyan kísérteties sztorit, hogy egy rendőr csapat egy tagja gyakorlatban kipróbált egy ingához nagyon értő embert (ez megtörtént) egy gyilkossági nyomozásban belföldön és sikerrel megtalálták a tagot pontosan egy frissen ásott gödörben szóval az energia lenyomat még jelen volt annak ellenére is, hogy a tag sírja fölött még egy frissen épített betonplacc is volt (elakarták tüntetni). Az eset a 60-70-es években történt.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Aura: a fing vetülete a képeken, ezzel magyarázható a halottak szaga, ezáltal az aurájuk láthatósága
Az aura egy energiamezõ, ilyen pedig csak élõlénynek van, tárgyaknak és halottaknak nincsen, hiszen élettelenek. Ez olyan, mintha vérnyomást akarnál mérni egy halotton, nyilván nem sikerülne.

Miért van az, hogy másik viccén nem nagyon nevetek?

1. 29 fős osztály vagyunk (fiú), ha mondok valami poént ami pont a témához tartozik, akkor mindenki röhög (mondták is már, hogy jó a humorom)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Mibõl gondolod, hogy a humor mértékegysége a reagált nevetés? Néha egy-egy poén nem röhejes, csak egyszerûen humoros.
Utolsó jól mondja. Nyilván szereted, ha az egész közösség nevet a poénodon, ezért veszélyeztetve érzed a poziciod, ha más viccelõdik. Viszont nem csak az kovácsolja a csapatot össze, ha az egyik viccén nevetnek, hanem ha te is nevetsz. Hosszútávon az alfahimeskedés nem hoz eredményt.
értékelésnek nevezik ezt a fajta érzelem kinyilvánítást, elismernek. te meg nem értékeled, nem ismered el a másikat. hosszú távon nem a legbölcsebb ez, még akkor sem ha valaki alfa a csoportján belül.
Hát ezzel én is így vagyok.
A kérdező hozzászólása: Én egyáltalán nem érzem magam alfahím típusnak. Nem is szeretnék az lenni az osztályban. De valahogy nem mindenki viccén tudok röhögni. Lehet azért van mert úgy külön "klikk" alakult ki és akivel én egyben vagyok annak a viccén röhögök. Akivel nem nagyon beszélek azén nem bírok. Hogy is mondjam, hát kb. debil poénokat nyomatnak.

kérdésre adott válaszok
Ha nagyon unatkozol, menj inkább játszani, ne kamu kérdéseket írj ki ...
huje kocsogcsoka vagyok more, heeeeee, beeee
Hát szerintem vagy túl fiatal vagy, vagy genetikailag hülye.
*olyan, amilyen
A kérdező hozzászólása: de az is lehet h túl fiatal vagy
Ez kamu, a címkék közt ott van a "helyesírás". :D
A kérdező hozzászólása: Mé lennék hüje? Te vagy a hüje.
Te ahogy elnézem se nyelvtan órára nem jártál, (így nem tanultad meg a LY betû használatát) se biológiai órára nem jártál. Ha jártál volna akkor tudnád hogy OLYAN, AMILYEN, HÜLYE mind LY betû..Azt is tudnád hogy a genetika soha nem változik..Az emberi viselkedés mint pl: a te esetedben butaság az nem genetikai tulajdonság!
A kérdező hozzászólása: Nem érdekel a hejesírás!! Le fóó...om! A világ miliárd értelmesebb dolgot tartalmaz. A kérdésre válaszoljatok.
Nem látjátok, hogy mindenkit csak provokál? Azt várja, hogty mindenki majd beleköt a helyesírásba és akkor mehet egy jó kis vita itt, hogy ki a hüje és ki nem... Vagy ha mégse akkor írd le a címed postázok egy nyelvtankönyvet

Reggel vagy este szoktál fürdeni?

Én csak úgy fekszem le, ha megfürödtem és totál tiszta vagyok, másrészt meg ezért nem fogok reggel fél órával előbb felkelnni
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Mindig este fürdök.
Detto úgy vagyok, ahogy Te. Allergiás vagyok, ha bármi koszos hozzáér az ágyamhoz. :-) Estén kívül akkor fürdök ha nagyon leizzadtam, piszkos lettem, kirandultam, strandon voltam, de ekkor is lefekvés elõtt jön még egy. Anno bulik után tökrészegen is mindig furodtem, sok ismerõsöm buli elõtt fürdik utána csak ledõl, nem rossz nekik izzadtan büdösen aludni?
Mindig este, max. 200-ból 1 alkalommal délelõtt.
én nem fürdök minden nap...van h csak heti egyszer. de mivel nem dolgozok, jól érzem magam így:)
A kérdező hozzászólása: tusolást, fürdést egy kalap alá vettem
A kérdező hozzászólása: ja, jó neked, hogy tiszta maradt akkor is, ha otthon ülsz egy nap..Hát én sem a sártól szoktam "koszos" lenni, szóval érted, az emberi szervezet termel bizonyos dolgokat, izzadsz, nemiszervek tisztán tartása... na mindegy...
Este szoktam, rohamot is kapnék ha fürdés nélkül kéne pizsit húznom és befeküdni az ágyamba :)
Amikor kedvem tartja! Nem tartom túlzottam fontosnak a fürdést! Ha éppen nincs más elfoglaltságom, akkor elmegyek tusolni, de csak azért mert hogy "tisztaság"(amikor egész nap itthon voltam, és nem csináltam semmi) azért nem megyek el!
Reggel és este :D
este, pontosabban éjszaka
Én csak minden másodnap fürdök. Karácsony másodnapján és Húsvét másodnapján. Vizet két évente cserélem
Szerintem erre a kérdésre 9 millióan hasonlóan válaszolnak. A maradék 700e-1M pedig, nem is érti a kérdést.
Én nem szoktam fürdeni nincs rá idõm.
Mindig este.
Mindig este, én koszosan, büdösen nem fekszek le az ágyba fõleg hogy olyan munkám van ami ezzel jár. Jó ha délelõttös vagyok akkor munka után fürdök délután de akkor csak gyors zuhanyzás aztán ennyi. És este is lefürdök mert délután is szoktam itthon dolgozgatni vagy elmegyek maszekolni. De mindig fürdök lefekvés elõtt, egyrészt nevelés végett, másrészt egyszerûen ne bírok elaludni azzal a tudattal hogy nem fürödtem. Jó ha buli után vergõdök haza ami nálam ritka akkor kiszoktam hagyni a fürdést de reggel kelésnél egybõl lefürdök. Reggel maximum akkor fürdök ha valamiért kimaradt elõzõ este, mondjuk mert nem volt víz, vagy olyan a helyzet, de megbolondulok fürdés nélkül ha csak egy napot veszek számításba.
pityubá megy a pacsi, én kicsit finomabban írtam le , h utálok fürdeni, de elsõnek én is így akartam, mint te:)

Nagyon kicdi ennyi idősen a mellem?

12 L.mell alatt 70cm a mellbőségem pedig 77cm.szerintetek?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
amúgy.. míg a lányok a mellmérettel, addig a srácok a farokmérettel vannak elfoglalva :) ezt most vettem észre :)
Majd 15 évesen térjünk a kérdésre vissza, , kicsit korai...
Szerintem 12 évesen teljesen mindegy, mekkora a melled.. majd 3-5 év múlva max...amúgy jó, simán! :) és.. a nagy mell nem feltétlen jobb is, sõõõõt.. én a formásat szeretem, és nem a "kannákat"! :)
Korai ez a kérdés de ha küldesz képet megmondom!!