Ezotéria -Agykontroll - 1256 db

Tudatos álom segítség?

Az esetek 99%-ban csak a dálutáni alvásoknál következik be a tudatos álom spontán. Viszont észrevettem, hogy "kellemetlen" érzés belépni a tudatos álomba és ijesztő is sokszor, nálam ez szinte csak erős hanghatás(ok) fülsípolás, erős fülzúgás következtében fordul elő , ezért sokszor visszaesek és kezdhetem előről.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Ez leginkább az alvásparalízisre hasonlít. Arra keress rá.
agykonTROLL
én is csak akkor tudok tudatosan álmodni amikor nem vagyok fáradt...pl este elalszom, reggel felébredek de nem csinálok semmit hanem vissza is alszok és akkor sikerül a tudatos álmodás :S

Van itt még olyan, aki ért már el sikereket telepátiával?

Kisebb koromban is voltak furcsa dolgok. A bàtyàmmal jàtszottuk többször is, hogy 0-10 között gondol egy szàmra, aztàn leirja egy cetlire. Ezt 10-böl 7-8 alkalommal eltalàltam, az elsö 5-t szinte mindig zsinòrba.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Én az ellenkezõje vagyok.Terápia nélkül élek, sikereim vannak.
Egy file megosztó oldalra feltöltök egy txt dokumentumot, amiben csak 1 szám lesz, 1-tõl 1000-ig. Te költözz belém, olvass a gondolataimban, vagy mittomén oszt' találd ki! Miután itt leírtad, megosztom a letöltési linket és mindenki megnézheti és hüledezhet a csodás képességeiden. Ott lesz majd a feltöltés dátuma is, így ke lehet zárni, hogy utána töltöttem csak fel, miután te megmondtad. Oké?
A kérdező hozzászólása: Tùl messzevagy ès nem ismerlek egyàltalàn xD 523? :D de ne csalj
Kormányváltás után milyen illatra fogsz gondolni?
Köszi, csak azt akartam megtudni komoly-e a kérdés. Hát nem az :DDD
645

Ez minek számít?

Sokszor előfordul, hogy beszélgetés közben, mikor hosszasan az illető szemébe nézek, furcsa érzéseim támadnak. Egyszerűen érzem, hogy én vagyok "felül", mind1 ha bénazok is valamit a beszélgetésben, vagy ha hülyeséget is mondok, nem érdekli. Azaz érzés kerülget, mintha a "gondolataimra" szomjazna, sokszor érzem is, hogy csak úgy issza magába az illető. Tegyük hozzá, hogy ez nem mindig sikerül és nem is mindenkinél válik be. ÉRTELMES VÉLEMÉNYEKET VÁROK!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
1. Csak szimplán nem érdekli, amit mondasz, vagy 2. Nem akar veled beszélgetni. Még a godolataidra szomjazik te jó isten. Ezt honnan vetted? Azta... :-D :-D :-D :-D :-D
> ez nem mindig sikerül De mi az, ami sikerül? Nem egészen értem. Amúgy az, hogy benned érzések támadnak, nem jelenti azt, hogy bármilyen módon hatsz a másikra, vagy azt, hogy az érzést a másik ember váltja ki belõled.
nekem is van egy ismerõsöm mindig mondom lassan beszéljen mert meg kell emésztenem amit mond..ráadásul a "felûl" alul dolgokat mindig keverem..talán majd ha megmutatja jobban memorizálódik :)
úristen, gondolatvámpír
Lehet, hogy úgy nézel rá, mintha 'meg akarnád babonázni'. Ismerek én is ilyet.
én is erre gondoltam gondolat energia vámpír.. örülj amíg nem a véred szívja vagy.. :P

Hogyan ne számítsak a jó dolgok spontán megtörténésére?

Általában, ha valamire nagyon vágyom, csak akkor kapom meg , hogyha már nem foglalkoztat a dolog. Hogyan tudnék elvonatkoztatni a kívánt dolgoktól? Nem akarok mindig azon rágódni, hogy mikor történik meg az amit szeretnék. 23/L
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
igen errõl én is hallottam.. de ha vmire vágysz nem kapod meg törlöd és már nem is akarod-akkor mi jó abba ha akkor teljesül??
Attól spontán egy dolog, hogy nem számítunk rá. Tehát a spontán dolgokra nem lehet számítani, különben nem spontán dolgok. Az pedig, hogy egy idõ után már nem foglalkoztat az, amire vágysz, az azt jelenti, hogy jelentéktelen dolgokra vágysz. Ha lenne jelentõsége a dolognak, akkor foglalkoztatna az után is, hogy megkaptad. Ha pedig nincs kedved azon rágódni, hogy mikor fog megtörténni, akkor tegyél a dolog érdekében, ne csak várd, hogy a szádba repüljön a sült galamb. Addig se rágódsz azon, hogy mikor lesz már a tiéd, és sokkal jobban fogod értékelni, mikor végre megkapod.
Erre csak egy megoldás van. Egy hihetetlen érdekes, és nagyon bonyolult megoldás: ne gondolj rá.

Miért más lányok vonzzák be azt a férfit, akit/amilyet én (is) elképzeltem magamnak?

25 éves vagyok és nagyon régóta van elképzelésem a "nagy Õ ről". Vannak lányok, akit találnak ilyet, de nem sokat tesznek érte. Mitől van ez? Tényleg közrejátszik, hogy én milyennek látom magam? Vagy csak jobban kellene hinnem abban, hogy ilyet találhatok?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Azért kérdezõ, mert egy hülye vagy.
Ez nem "bevonzás" csak irigy vagy. sztem egy lány a nem vonzza be a férfiakat. csak el csábítja õket próbáld ki egyszer sikerülni fog! mély dekoltázzsal. Üdv: Király Jigsaw :D
Azért mert nemlétezik olyan hogy "bevonzás".
ez most komoly? XD
Lehet, hogy azért, mert más lányok nem bevonzani próbálják a pasikat, hanem aktívan tesznek azért, hogy kialakítsák velük a kapcsolatot?
NA látod nem hinni kell, a kérdésed cáfolja meg ezt az egész bevonzásos dolgot, mert Te elképzeled azzal a sráccal, más meg tesz érte/lenyúlja elõled... Mi lenne ha nem vágyakoznál, hanem mondjuk tennél is valami produktívat az ügy érdekében???!!!
Tényleg közrejátszik, hogy én milyennek látom magam? " Igen. Hiába tartod te ideálisnak, ha te nem tartod magad szintén ideálisnak hozzá, csak egy "álom pasi" a valóságban is megmarad annak.

kérdésre adott válaszok
Igen a sorsodat betudod vonzani a tudatalattiddal mert senk sem kerülheti el a sorsát mindenki céllal születik a világra legyen az ember vagy állat rovar mindenek céljja van a világon senki nem születik céltalanul mindenek oka van. a legszebb meséket az élet írja ne hallgass senkire. csak rám én az igazat mondom
Ez egy szabad(?) ország. Mindenki azt hisz amit akar, és az sem kötelezõ.
ki pontozott le? nyalja ki a fülemet
Szerintem nem minden esetben. pl. bevonzod magad köré a rossz embereket, akkor nem az lesz a sorsod, hogy rossz emberek vegyenek körül egész életbe XD
Nem, mivel egyik sem létezik.
én kinyalnám... de nem a füledet:)
utolsónál a pont. ne szórakozz ezekkel a dolgokkal, mert lehet annyira butuska vagy, h épp 10 év kénszerszabadságot vonzol be vmelyik 3. világbeli munkatáborban....csak azért mert a reptéren rávigyorogtál a vámosra:)
Bevonzani valamit csak akkor tudsz , ha az elõsegíti az igazi céljaidat. Végülis mindenre rá lehet fogni ami megtörténik, hogy ez volt a sors, de igazából ezt sose tudhatod biztosan. Ha létezik sors akkor az 1 valamivel ütközik. A szabad akarattal, mert ha van sors akkor sose azért döntesz valahogy, mert azt Te úgy akarod, hanem mert az meg van írva akárhogy is.döntesz.
Nem. Mert lehet az a sorsod, hogy azt vonzd be, amit éppen be fogsz vonzani :)
a sors az teremt egyfajta élethelyzetet, amibe vagy beleszületsz, vagy késõbb alakul ki, de sokszor az embertõl függetlenül kerül oda, ahova. majd jön a szabad akarat, vonzás...meg miegymás... azt csinálsz az adott helyzettel amit akarsz, elfogadod, küzdesz ellene, vagy mérges vagy rá, de akkor is életed része lesz, magyarul sorsod. de ebbõl ki is jöhetsz, a lényeg h a sors a karma mind a tanulás miatt van, mert amúgy az adott élethelyzetekbe nem kerülnél bele. de azt vonzol be amit akarsz, ha értesz hozzá, vagy tudod használni...de ne a domján -féle meg silva -féle módszerekre gondolj, ahhoz h ez mûködjön is egy kicsit, jobban el kell merülni az okkultizmus rejtelmeiben.

Szkeptikusok kérem kíméljenek! Miért van az, hogy ahogy rájövök álmomban hogy álmodok rögtön elkezdődik a felébredés folyamata?

A mai álmomban is ahogy rádöbbentem hogy álmodok egyből elkezdtem felébredni.. görcsösen bent akartam maradni az álmomban éreztem ahogy vissza akarnék kapcsolódni a halványuló képekbe....Hogyan tudnék akkor is bent maradni az álmaimban amikor tudom hogy álmodok?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Nem értem miért kíméljenek a szkeptikusok. Itt nincs is helye szkepticizmusnak, ez nem ezotéria meg egyéb maszlag. Párszor én is álmodtam így, igazán tudatos kontroll egyszer sem csak félig meddig...
A kérdező hozzászólása: velem nagyon sokszor fordul elõ..:/ csak ígyse megyek vele sokra hogyha felébredek mielõtt azt csinálhatnám benne amit akarok
Alkotó álom címû könyv. Ott mindent megtalálsz.
Velem ilyen hogy tudom az almomban, hogy almodok, meg csak egyszer fordult elo. :/ Pedig jo lenne ha tobbszor lene, MERT pl multkor azt almodtam, hogy kit nagyon szeretek, az lop almomban, vagy barmi ilyesm, es zert almomban es AZUTAN is szorongas van bennem..:/
Pont a görcsösség, a heves reagálás az oka.Nem szabad erõszakosan akarni, csak hagyd magad sodródni a képekkel.A tudatos álomhoz is kel bizony némi gyakorlás.
Amikor én álmomban rájövök, hogy álmodok (ami igen gyakori) és azt az álmomban ki is mondom, akkor nem tudok felébredni és mindenki rám támad. Elég ilyesztõ tud lenni :D Amúgy ennek tényleg semmi köze az ezotériához vagy a "tudatos" álmodáshoz.
Nekem is volt már egyszer, kétszer , hogy annak a tudatában voltam, hogy álmodok... Elég furcsa érzés volt.Ilyenkor tudtam irányítani az álmaimat. Tehát amikor gondoltam valamire, hogy mit tegyek az álmomban akkor az rögtön meg is történt.
Én is szkeptikus vagyok, bocsi :) De adok egy választ, aztán majd eldöntöd, mennyire "szkeptikális". Szerintem kevered az okot az okozattal. Azt mondod, hogy amint rájössz, hogy álmodsz (ok), azonnal megindul a felébredés folyamata (okozat). Cseréljük meg a kettõt: Lehet, hogy elõször megindul a felébredés folyamata (ok), és mikor már félálom-szerûségben vagy, amikor már az agyad többé-kevésbé Te uralod és nem szabadon csapong a gondolatok, álmok között, akkor jössz rá, hogy csak álmodtál (okozat). Szerintem így sokkal logikusabb a dolog. (Felébredés közben gyakran kerül az ember egy rövid, átmeneti idõzavarba, ami közben nem tudja eldönteni, mi történik elõbb és mi késõbb.)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az Álom egy magasabb Tudatú asztrális kivetülés a Szellemi Aurádban. Célja szolgálni a lelki és szellemi fejlõdésedet, és tesztelni a Nagy Szellem számára, hogy milyen esetre hogy reagálsz. Álmot a lélek magától nem hozz létre. Minden esetben egy magasabb Entitásnak kell jelen lennie az Álom nyitásnál, melyet a harmadik szemed vetít ki a Szellemi Aurádba. Entitás lehet a Szellemi segítõd, az Angyalok, Isten, Földönkívüliek, de akár Démonok is, vagy ilyen képesség birtokában lévõ, de szellemi világban tartózkodó lény. Álom csak a Felsõbb Éned hozzájárulásával indul meg!!!!! Az Álom célja a sérülésmentes megtapasztalás, de minden esetben az álmodban szerzett energialenyomat hatással van a lelki minõségedre, így ha akármit csinálsz, azzal a valóságképedet rongálod, és ezt természetesen a Felsõbb Éned nem hagyja, inkább felébreszt, azaz lezárja a Harmadik szem Szellemi Aurádba történõ kivetülést. Aki nem hiszi, nem kell elhinnie, ez egy spirituális beavatáson részt vett személy szemlélete.
Van tudatos álmodás. Nekem eddig csak 2-szer volt olyan álmom amikor tudtam, hogy álmodok. Nem ébredtem fel rá. Egyszer azt álmodtam, hogy saját temetésemen ott vagyok, mikor mentem kifele a temetõbõl láttam magam és annyit mondtam "ezt úgy is csak álmodom" és mentem tovább..:) Lehet beválna neked az, ha tudatosítanád magadba hogy nem szükséges felébredned amikor azt álmodod hogy tudod hogy álmodsz. Gondolom elalvás elõtt ezt párszor elmondanád, és úgy aludnál el, lehet segítene. Pl régebb egy kérdésre kerestem választ és próbáltam megálmodni a választ rá..elalvás elõtt a kérdésre gondoltam...és meg is álmodtam. Mostanság már másképp tenném ezt: imában kérnék segítséget, de ez akkor még ismeretlen volt számomra.

Aki volt agykontrollon, tapasztalta, hogy utána megfigyeli és kielemzi az emberek viselkedését, jellemét?

Mióta voltam agykontrollon és sokat olvastam is ezzel kapcsolatban, azt veszem észre, hogy megfigyelem a környezetemben élő emberek viselkedését, szokásait, egyszerre észreveszem, ha valaki nem él harmóniában önmagával, a lelki betegségeket megtudom állapítani, kielemzem mit miért tesznek, nem rossz szándékkal, ez csak jön magától. Volt olyan eset, amikor elmondtam, mert gondoltam segíteni tudok ezzel, de az érintett felháborodott és megsértődött, miért osztogatok kéretlen tanácsokat. Baráti körömben én vagyok a tanácsadó, és úgy érzem már komolyabban is foglalkozhatnék ezzel, például pszichológusként, igaz ahhoz még kicsit tanulni kellene. Van valaki hasonló helyzetben?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Én személy szerint kiváncsi lennék, hogy rólam mit mondanál, milyen embernek gondolnál stb. :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ez így van, de én tényleg nem bírom elzárni, igyekszem nem megosztani másokkal, de közben néha kibukik belõle, feltörnek az érzéseim, és õszinte vagyok, néha azt mondják bunkó, emiatt...
Aki nem kéri, hogy kielemezd, azt ne elemezgesd, ez csak bajt okoz. A végén minden barátod elkerül, mert félnek, hogy kielemezed õket. Te sem örülnél neki, ha valaki megmondaná neked, hogy mit miért csinálsz. Például szerintem te is felháborodnál, ha valaki odaállna az ismerõseid közül, és azt mondaná, hogy világmegmentési kényszerben szenvedsz, és ezért akarod a jótanácsaidat osztogatni boldog-boldogtalannak.Vagy, hogy azért ártod bele magad mások dolgába, mert a saját életed nem tudod rendbe rakni. Egyszer sem biztos, hogy igaza lenne az illetõnek, de még ha igaza is lenne, sõt talán akkor méginkább neheztelnél rá, ha kéretlenül az arcodba lökné a véleményét.
Értékeled (és leértékeled õket) és ezt nem szeretik.
Ha tanulsz egy kis pszichológiát hasonlóképpen látod az embereket . Kevesen tudják, de rengeteg információt megtudhatsz az emberekrõl a testbeszédük, hangjuk, szemük alapján .

A két napos agykontrollos tanfolyamról tapasztalatokat tudnátok írni?

Pozitív és negatív is érdekel, miben változtatok, stb...
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: És milyen gyakorlatok vannak egy ilyen tanfolyamon?
én voltam, nem volt rossz. Igaz kevés újat tudott mondani, de érdekes volt mindenképpen
Nekem volt már ami ismerõs volt, de kell a tanfolyam.Az ott lévõ erõ, ami kell, azt otthon egyedül enm tudod "elõállítani".elõszörre bizti nem. Am 2*2 napos tanfolyam és kell az a hét szünet is közzé, h ülepedjenek a dolgok. milyen gyakorlatok? mindenfélék.Alvás-, ébredés, álomkontroll stb. Ha érdekel szívesen megírom a többit is.
már tudom hogy amennyiben lusta vagyok az csak rajtam múlik hiszen az eszközeim meg vannak ahhoz hogy változtassak