Ezotéria -Parapszichológia - 704 db

kérdésre adott válaszok
onnan hogy tele van szellemmel az én szobám és házam is tele volt velük de a sok babos kaja elõzte õket (ha nem akarsz szellemet egyél babot)
A kérdező hozzászólása: Kösz, amúgy is csak poénból tettem fel a kérdést.
Egy komoly válasz is a sok hülyeségre: Miért jelenti ki valaki 100 % ban, hogy bizony, szellemek pedig nincsenek? Azért, mert nem foglalkozik velük, nem hiszi el, él bele a jelen világba, oszt hajrá. Szépen megöregszik, utána meghal, és teste szétrohad, vagy hamuvá válik, és ennyi volt. Jön a nagy sötétség. Az élet pedig ennyi, néhány más epizóddal, minthogy reggel felébredsz, este lefekszel? Valóban, csak ennyi? És nem figyelsz a háttérben a zörejekre, hangokra jelentésekre, jelekre, csak mész elõre és öregszel, igás lóként a halál felé? Szemeden ellenzõ, hogy csak elõre menj, elõre, elõre, semmi más ne zavarjon, semmi nesz, semmi zaj, hiszen, ha oldalt eltakarod, a szemed már nem is látod, nem is akarod látni, vagyis nincs, akkor hát 100 %, hogy nincs?
Egy biztos jele lesz ennek. Éspedig az, hogy az egyik reggel, egy üzenetet fogsz találni a konyhaasztalon a következõ szöveggel. Kedves emberek. Mi szellemek elõbb laktuk ezt a házat mint ti. Elnéztük, hogy ideköltöztetek, hogy hoztatok egy pudvás pincsit is, hogy anyuci büfög szeksz közbe, hogy a kicsi gyerek sír minden nap megállás nélkül, mint akinek kukoricacsutkát toltak a fenekébe, de már az átlátszó fa..unk ki van azzal, hogy az egész házat telifingjátok. Légyszives takarodjatok el innen. Üdv a szellemek.
Onnan tudhatod, hogy poénból feltetted ezt a kérdést. JA VÁRJ, nem, onnan azt tudhatod, hogy kis butuska vagy =)
Onnan hogy nincsenek szellemek. Fõleg nem otthon.
Ha szerepelsz a blikkben, akkor szellemjárta.
írj nekem én elmondom a z egészet
"amúgy is csak poénból tettem fel a kérdést." Tudod, kérdezõ, a SZELLEMESSÉG nem itt kezdõdik.
A szellentést egyböl észrevested, mert büdös lesz! Vagy! Leesnek a képek a falfról, elrepednek a tükrök, és recsegnek a bútorok!Hüvös hehellet libabõr!!
Úgy, hogy ha zajt hallasz, beképzeled magadnak, hogy ott szellemek járnak. Szellemek NINCSENEK! Már nem a középkorban élünk, hogy higgyünk a babonákban.

A szellemek vagy démonok miért csak esténként, sötétben, jelennek meg?

Miért csak szemsarokból, félhomályosan, átlátszóan látják őket, akik látják? Miért csak úgy hallják őket, hogy a hang azonosíthatatlan, vagy alig érthető suttogás? (aki nem hisz bennük és csak gúnyolódni akar, tegye máshol)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Mennyi IQ birka...
A démonok nem csak éjszaka láthatók, és sokszor nem is láthatóak. Akik igazán látják õket, azok nappal is látják, és nem csak félhomályosan. Annak pedig hogy sokak szerint csak éjszaka láthatók, az lehet a háttere, hogy gonosz lények, és így az éjszakához lettek kapcsolva, és persze az ember éjszaka fél, hiszen az éjszakában semmit se lát, és a fél világ alszik, ez elég ijesztõ sok mindenki számára. A hang pedig lehet suttogás is, meg beszéd is. A démonok pedig beleköltözhetnek egy emberbe is, de akár emberi test nélkül is lehetnek bárhol. Hosszas kutakodás után én egyenlõre ezt tudtam megállapítani.
Ittvannak azok nappalis, de mivel "fénylények" ezért csak este láthatóak..
Hogy hasonaltosak legyenek azokkal, akik látják és hallják õket.
Kedves kérdezõ ! Az agyunk éjjel, sötétbe ún. ingerszegény állapotba kerül. Nem kell neki annyi információt feldolgozni. Pl. ha valaki 2 órán keresztül fekszik egy sötét szobába, elõfordul hogy fura, nem odaillõ hangokat hall, esetleg lát valami nem odavalót. Ez a dolog nem más, mint az, hogy az agyunk ingereket kreál magának, hétköznapi nyelven : Képzelõdünk. Minél több idõt töltünk ingerszegény környezetbe úgy, hogy az agyunk "éber", annál valószínûbb hogy képzelõdünk. A sötét tömlõcök lakói gyakran ebbe õrültek bele, több hét sötétség és csend után... Remélem érthetõ voltam, és tuttam segíteni. Martin Blue
Így van, mint ahogy az egyik válaszoló már írta. Az ingerszegény környezetben jobban észre lehet venni azt, ami egyébként nem látható, vagy nem foglalkozik vele az ember. Aki pedig nem is hiszi el, kizárja magából, semmit sem lát, hiszen nem is akarja látni, kivéve, ha egyszer drasztikusan kell meggyõzõdnie az ellenkezõrõl, de akkor is elõfordul, hogy nem fogja hinni, hogy van más is, mint amit születése óta sulykolódott, sulykoltak neki. Nem lehet kijelenteni, hogy semmi más nincs, mint az anyagi világ. Nem csak az van, amit az ember tapasztalt, fõleg akkor nem, ha mást nem is akar tapasztalni!
Félnek a világosba..:D
1. válaszoló tetszik a sötét szó ilyen történõ fogalmi definíciója...:)
A kozmikus múlt tudatossá válása kikerülhetetlen állomása a szellemi evolúció útjának.

Ez mi/ki lehetett? (regény lenn)

Éjszakánként többször felriadok, és egy alakot látok a sarokban vagy a szoba közepén, két kete két lába van, de nincs ott bútor, amire azt hihetném hogy egy személy, csak egy nagy massza van ott. Amikor felkapcsolom a villanyt, már nincs ott. A lelkiismeretem jó, nem használok semmit úgyhogy nem hallucinálok.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon érdekes...és az arurákhoz személyiségeket is tudsz kapcsolni? Tehát mittudom Én, ha valaki körül piros van, akkor az ilyenfajta aki körül kék az olyan?
Szerintem nem a nagyapád.Viszont ha nem "zaklat", nem történnek egyéb furcsaságok, akkor nem kell vele foglalkozni. Hasonlókat szoktam néha én is látni.Hogy van-e lába, azt nem tudom, de fekete, imbolygó alakokat látok néha a sötétben, elég "tömörnek" tûnnek, Már megfigyeltem, hogy nem szemkáprázás, mert nagyjából egy helyben vannak, viszont nem is árnyék.Egyszer láttam ugyan ilyet zöld színben, amit az ágyam felett lebegett. Legnagyobb veszélyük, hogy esetleg hatással lehetnek az ember energiájára, tehát ha gyakran levertnek, fáradtnak érzed magad, akkor esetleg ennek is lehet köszönhetõ.
A sötétben ugyan az van mint világosban... Semmi!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Most emiatt lehet hogy sokan fogtok oltogatni, de leirom a sajat kis tortenetem.. Az elejen tisztazzuk hogy nem vagyok medium es SOHA nem is leszek az. Szoval a legkisebb hugom sokszor felhivott az ejszaka kozepen, hogy egy "csunya" ember van a szobajaban (7eves a hugom, es gyorshivason van a szamom a vezetekes telefonkonyvben, tudja hogy a masodik nyomas en vagyok). Nekem ez mar akkor gyanus volt, mert ahogy vissza hallottam nagyszuleimtol, ennyi idosen enis sikitoztam szinte minden ejjel hogy valaki bantani akar, de ok nem lattak, vagy nem akartak latni senkit. Ezt elmondtam a szuleimnek, azt mondtak hogy ok is ereztek mar, hogy a lakas bizonyos pontjain - altalaban a szoba kozepen - joval hidegebb van mint mashol. Az egyik ejszaka a hugommal aludtam, amikor kopogasra ebredtem, es fel perccel a kopogas utan mintha valaki megsimogatta volna az arcomat. Gondolom azt mondani sem kell hogy ossze szartam magam majdnem, de nem visitottam, inkabb felultem az agyban es bamultam magam ele, probaltam kivenni azt a feheres alakot, aki ott allt az agyam elott.. Behunytam a szemem es probaltam felidezni mindent amit a neten olvastam az ilyen esetekrol, aztan eszembe jutott hogy kerdezni kell.. Ki az, honnan jott, mit akar? stb. A hugom belemaszott az olembe es figyelt, nyikkani nem mert szegeny. Tehat magamban kerdeztem tole hogy ki vagy? Semmi valasz.. Miert jottel? Semmi valasz.. Itt mar kezdtem egyre jobban felni, amikor a polcrol levert egy kepet. A polcon a dedimamank kepe volt az egyetlen. Elkezdtem sirni, mire egyre kozelebbrol ereztem a hideget, es megint a simogatast az arcomon. Aztan suttogva azt kerdeztem tole, hogy a dedi vagy? Aztan valami megszolalt bennem, hogy igen, csak elkoszonni jott, mert nem tudott addig nyugodni, amig nem bucsuzott el. Masnap ahogy elmondta a hugom, valami nyugalom szallta meg, es nem felt tobbet. Elmeseltem anyueknak, ok meg azt hittek hogy valamit beszedtem az este, es halluztam az egeszet. Meg aznap egy latot hivtak, es azt mondta hogy barmit is hallunk a szobabol ne menjunk be. Kb. 1ora elteltevel kijott, es megerositett abban amit mondtam, es hogy mar elment, tobbet nem jon vissza. Felre hivott, es kerdezte hogy miota van ez? Mondtam neki hogy amiota az eszemet tudom. Kerdezte hogy mit titkolok meg a szuleim elott, es annyit mondtam erre hogy szineket latok az emberek korul es nem csak a lakasban latom a feher vagy sotet arnyakat. Nagyjabol felvazolta mi a helyzet, es eleg sokat beszelgettunk errol. Aztan elmondta hogy neha anya is latja oket, de nem mindig, es a hugomban ez vagy megmarad, vagy elassa a tudatalattijaba. Majd kiderul mi lesz vele. Azota honapok teltek el, es nagyjabol megtanultam egyutt elni vele, mar meg sem ijedek ha ejszaka jon valaki. Az eletem resze, de nem sokan tudjak ezt rolam.
A mûtõkbõl és intenzív osztályról "sokmindent" haza lehet vinni.Ezeken a helyeken sokan kilehelik a lelküket.Lehet a nagyapád vagy valaki más entitás is.Annak idején beszélgettem néhány anesztessel.Érdekes, hogy vannak akik hisznek ezekben.Beszélgess el egyszer errõl anyukáddal.

Mi történt velem? Valami belém szállt, fel-alá mászkált, nem tudtam mozogni, hangot kiadni.

Korábban is történt velem hasonló eset, hallottam az álom paralízisről, betudtam annak a történteket.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Ha gondolod írj üzenetet nem vagy vele egyedül...
Alvásparalízis volt.
DOSTA? Most tényleg? Rossz démon lehetett! :(
A kérdező hozzászólása: Ne már! Megijesztesz! Évente 1-2-szer elõfordul velem ilyesmi. Sõõõt! Volt 1-2 durvább sztori is, de azt inkább nem írnám itt le.
Érdekelne, hogy mi volt az, amirõl nem akarsz beszélni, ha nem akarod itt leírni, írhatsz privátot, ott kielemzem. Kérdés viszont az, hogy tényleg nem álmodban történt-e ez Veled, vagyis mennyiben tudod igazolni azt, hogy ébren voltál. Ugyanis, hogyha álom, akkor az teljesen általános, elfogadható. Például én régen állandóan azt álmodtam, hogy tudok repülni, hirtelen helyet változtatni akár kilométerekre a levegõben, illetve lebegni bárhol.

Mit jelenthet az 52 szám állandó kísértése?

Véletlenszerű, állandó kísértést érzek az 52 számmal. Pl:ha épp az órára nézek, ügyirat szám, töltő telítettség, repülőn ülésszám, bár milyen sorszám stb...... mind-mind 52.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Játszd meg a lottón! Ha bejön már "csak" 4 számot kell eltalálnod mellé... :D
Mert ráfókuszáltad az agyad erre a számra. Az összes többi is megjelenik hasonló gyakorisággal (minél nagyobb szám, általában annál kisebbel), csak azokat észre sem veszed, mert mindenhol az 52-es számot keresed. Azt akarod látni mindenhol, hát azt is látod. Nincs semmi jelentõsége ennek, csak az agyad járatja a bolondját veled.
az 52-es körzetre utalnak a jelek.
Velem is hasonló történik xÐÐ Ahányszor bulizni megyek, mindig Zsolti a neve annak a srácnak, akivel csókolózok az nap este... de komolyan :D Talán csak véletlen :) Eddig 4x voltam buliban, és mind a 4x Zsolti volt, de négy külön személyrõl van szó... :)
ennek oka van.. írj privibe..
Ez a sors jele ! 5 + 2 = 7 ! Te vagy a kiválasztott !!
WoW! Ezek híres számok!!! mind a kettõ prímszám! A különbségük is és az összegük is prím szám! Tuti, hogy 52 évig fogsz élni....vagy tovább

kérdésre adott válaszok
Volt. >Talán korábbi életeinkbõl hoztuk õt magunkkal? Nem, ezek pusztán azért vannak, mert az az ember véletlenül hasonlít egy bennünk kialakult képre.
A kérdező hozzászólása: nem
Kétszer éltem át ilyet, nagyon fura volt, mindketten mosolyogva köszöntöttük egymást, valami nagyon erõs vonzalmat éreztem kettõnk között, pedig az egyik nõ volt, a másik pedig egy férfi. Nem tudom mi lehet az oka, talán egy okosabb majd megmondja.
Igen volt már velem is ilyen! Pl a võlegényemmel mind a ketten úgy érezzük mint ha már 1000-éve ismernénk egymást és amikor találkoztunk akkor is ismerõs volt és rögtön olyan dolgokról kezdtünk el beszélni amikrõl csak a házasok vagy régebben együtt lévõ emberek szoktak beszélni pl ami nap beszélgetünk és csak anyit mondot, hogy emléksze ara mikor a régi házunkban éltünk
Nem hoztuk magunkkal, egyszerûen, az elõzõ életeinkbõl ismerjük, már volt dolgunk vele. Az élet újra összehozott vele, csak nincs dolgod vele. Az akivel találkoznod kell, azzal úgy is fogsz. Tetteid következményeképp találkozol azzal akivel kell.
volt, mar nem is egy, es nagyon fura.

Lehetett e pillanatnyi halál?

Sziasztok!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A halál az halál. Ha meghaltál volna, akkor most nem írnál ide. Mivel írtál ide, nem haltál meg. Olyan nincs, hogy most kicsit meghalok, aztán majd lesz ez meg az. Szerintem álmodtad azt a sistergést meg a pillanatnyi fényt, amolyan félálom-szerûségben, ezért keveredett az álomkép a valósággal. Az, hogy hidegnek érezted magad, az lehet pszichés hatás is, de attól is lehet, hogy tegnap a rémálom hatására elfelejtettél még begyújtani is.
Meghaltál Ez már biztos
Nem tudom mi lehetett, de kíváncsivá tettél. Halál valószínûleg nem.
Valóban nem túl etikus és törvénytelen és a törvény nem-ismerete nem ment fel a törvény alól..
sehol sem definiáltak még olyat hogy pillanatnyi halál
Remélem nekem nincs olyan barátom aki elalvás elott arrol fantáziál hogy megnézne mit csinálok abban a pillanatban otthon....a wc-n....a papírral...
Nem vagy bolond Nekem voltak spontán kilépéseim. Mindig egy norma szerint történt: szédülés, tarkó bizsergés, idõtlenség érzése, zuhanás vagy óriási száguldás egy sötét tölcséren vagy barlangon vagy csövön keresztül és egy hatalmas hangrobbanás, majd a Fény vagy épp nem a Fény látványa. (ha csak ide a közelbe léptem ki pl szoba ahol tartózkodtam akkor elmaradt az alagút élmény és a hang robbanás) Nem tudom nálad mi lehetett, halál az nem, de nincs kizárva egy apró kilépés..
Lehetett e pillanatnyi halál? Persze. Agyhalál.

4 éve elhunyt nagymama és nemlétező 2 év körüli gyermekem egy álomban jelenthet valamit?

15 perc alatt képes voltam ezt osszehozni az oracsorges utan meg rahuztam 15 percet hogy akkor csorogjon...
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Egy nagyon szép, és igen positiv jelentésü álom! A nemlétezö gyermek, sajátmagad, a tudatalattidban rejtözö "örök gyermeket" jeleniti meg. A még fel nem tárt positiv képességeid és személyiséged. Az elhunyt nagymama megjelenése pedig feleveniti az egykori szeretetteljes kapcsolatot, ami még ma is elkisér, és eröid részbeni forrása...de az álombéli nagymama változásokat is jelez az életedben, és tanácsokra is van/lesz szükséged. Az élteröd és a krativitásod a piros babzsák formájában jelenik meg. Piros szin: élet-erö, bab: mag, csira-fejlödés!
A kérdező hozzászólása: koszonom a választ!

Lehet valami oka a sok dejavu érzésnek?

sok a dejavüm, föleg amikor cuccozok (füvezek) volt rá példa, hogy hosszabb ideig tartott. ugy kb 15-20 perces volt. egyik alkalommal paraflash-em is volt ez okbol kifolyolag cuccozás közben. de vannak estek amikor valahogy tudok előre dolgokat a semmiből. valaki valami tanács vagy hozzászolással segitsen már..... thx
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Olyan nincs, hogy dejavu, az csak hiba a matrixban
Ja, a sok L.S.D xDDDDD
Miért reklámozod magadat, te max parlagfüvet szívsz és akkor szoktál cuccozni amikor anyukád rádszól h kisfiam pakold össze a cuccodat. vagyhogy rakj rendet a szobádban ezért van a dejavu érzésed mert sokszor helyre parancsolnak téged. és ezért lehet ismerõs a szituáció!
Gyújts rá, aztáán jöhet a dézsa víz...
Esetleg le kéne szokni a szarjaidról, nem?

Ez mit jelenthet?

A kutyám folyamatosan az ajtót nézi,mintha látna valamit és nem tudom hogy ez mit jelent.Most is egyedül vagyok és nagyon félek.A konyhából hangokat is hallok.Ez mit jelent?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Mint az 1. válaszoló is mondta lehet csak hall vmi kinti zajt vagy érzi hogy hamarosan hazajön a család többi tagja. A konyhából kiszûrõdõ hangok okozója lehet egy sima egér vagy patkány. Viszont a kutyák érzékszervei valóban elég kifinomultak és sokkal többet látnak, hallanak és éreznek mint mi, emberek. Lehet nem vagy egyedül, de amíg a kutya nem jelez, addig nincs gond. Viszont ha csak erre tudsz koncentrálni akkor igyekezz elvonni valamivel a figyelmed. Én ilyenkor énekelni szoktam vagy bekapcsolom a TV-t, olvasok, zenét hallgatok vagy felhívok valakit beszélgetni. :)
Elsõ lépés: Ereszd ki a kutyát szaladgálni. Második lépés: Tisztitsd ki a csöveket a konyhában.
A kérdező hozzászólása: Én is ezen gondolkodok.
"Minden nap ezt csinálja.Fõleg amikor egyedül vagyok:s Eléggé félelmetes" Hát, engem is tisztába kéne tennni, ha egy kutya az ajtót nézné...
A kérdező hozzászólása: Minden nap ezt csinálja.Fõleg amikor egyedül vagyok:s Eléggé félelmetes
lehet csak ki akar menni :)
Mondjuk egy betörõ, szellem, dementor, ... vagy csak anyád :D
lehet, hogy csak hall valamit és hallgatolozik, vagy tényleg olyat lát amit te ill mi nem. a kutyák érzékszervei kicsit különlegessek.... na meg a megérzéseik is. sokan a kutyát csak kutyának tekintik, pedig aztán többek. én sokszor azt is rühellem ha egy kutyát a gazudája a neve helyett kutyának szolitja
A kérdező hozzászólása: Oké köszi:)
A kérdező hozzászólása: Nem csak ez szokott történni
Nincs kizárva, hogy nem lát ott valakit!