Ezotéria -Reinkarnáció és karma - 701 db

Ez lehetséges szerintetek? Újjászületés családon belül?

A dédim egy kissé mufurc ember volt. Nem szerette, vagy nem mutatta ki soha,a nagymamámat se, aki haláláig ápolta, gondozta. Én nem tudok senkinek nemet mondani akkor is segítek ha nem szívlelem az illetőt. A nagyimnak csak én maradtam. Vigyázok rá, gondozom stb. A nagyapámnak valamiért a kedvnce voltam. A kórházba ahol meghalt én voltam az utolsó latogatója azt mondta mielőtt meghalt, hogy csak engem várt meg. Előkerült egy kép a dédiről a vonásai hasonlóak de amikor megláttam nagyot dobbant a szívem mintha én lettem volna. Lehet hogy zagyva amit írtam, de lehetséges hogy az a küldetésem hogy visszaadjam mindazt a gondoskodást a nagyimnak amit ő adott a dédimnek? Bunkók kíméljenek!!!!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
[link] :)
Igaza van az elsõnek. Az ujjászületés csak babona és beképzelés. Az, hogy gondozod a nagymamádat, minden jóérzésû embernek természetes kell legyen.
pszichológusként csak annyit tudok írni, hogy tévképzet, sajnos ha ezt egy ember tovább táplálja, rögeszmés tévképzet is kialakulhat, ami a tudat többféle kóros elváltozását idézheti elõ, és a késõbbiekben pszichés kezelés is képbe kerülhet. további szép napot.
ez egy nyilvános oldal, és topik, és mivel egybevág az érdeklõdési körömmel ez , kapcsolódik a munkához is, ezért szoktam itt bogarászni a kérdések és válaszok közt... és még szép, hogy vannak itt szkeptikusok, (vagyis normális gondolkodású emberek), meg vannak a szinte mindent egybõl vakhit alapján elfogadó, logikátlan gondolkodást elõtérbe helyezõ emberek, fõleg fiatalok...
Már a régi öregek is megmondták, a tulajdonságok hetedíziglen "visszaütnek". Az én nagyobbik fiam szinte kiköpött nagyanyám, a gének sajátos játéka folytán.
Biztos vagyok benne, hogy az általad "mentálisan sérülteknek" nevezett személyeknek nagyjából a fele nem problémás valójában, hanem a valóságot állítja. Szomorú, hogy ennyire bezárultak lelkileg az emberek az utóbbi századokban, és csak a "ridegnek" nevezett "valóságot" látják. És az is, hogy az "Ezotéria topicban" még engem pontoz le a sok szkeptikus, "tudós", akiknek semmi keresnivalójuk nem lenne itt, kivéve, ha megvilágosodtak.
A kérdező hozzászólása: A lényeg az hogy szeretem a nagyimat és talán majd egyszer megértem mi miért van/volt. De nem szeretnék betegesen ragaszkodni ehhez, de kíváncsi voltam kinek mi a véleménye errõl. Azért köszönöm a válaszokat. Szép napot!
a reinkarnáció azért nem ilyen gyorsan megy... elméletileg pár száz vagy ezer évet eltöltünk a pokolban/purgatóriumban, és csak az után van esélyünk úlra a földre jönni. (aki a mennybe jut, az kikerül ebbõl a körforgásból)
A végén kiderül, hogy sokuknak igaza van, és nem, betegek.
jól írtad, utolsó, nem betegnek hívják õket, hanem mentálisan sérülteknek, vagyis gondozottak... azért pár fanatikus kiskamasznak, megmutatnék egy ilyen pszcihés kezeltekkel foglalkozó gyógyintézményt, hátra jobb belátásra lehetne õket bírni, bár egyre több a fiatal ilyen intézményekben, fõleg különféle ezoterikus tanok tévképzetté társítása miatt!
Utolsó? egy elméleti és érdekes kérdés! akkor miért van hogy aki így gondolkodik, és késõbb ez a gondolkodás már az életében is megjelenik, azok kerülnek pszichés kezelésre...?
én nem azt írtam, hogy nem létezõ jelenség, egy pszichátriai osztályon, legyél kedves végig sétálni, és meglátod mirõl is beszéltem. ott aztán van ufo hívõ, meg buddha leszármazottja, démonos, angyalos ember is. amikor néha itt ezen az oldalon választ írok, kb ugyanezt látom...a válaszírók közt is.
*és nem betegek.
Tényleg , kedves második válaszíró? Akkor miért van az, hogy majdnem minden nap van ilyen kezelt beteg aki ezt adja elõ? Légy szíves indokold már meg!
11:37 Azért, mert létezõ jelenség. Ha nem létezne, kevesen foglalkoznának vele.
Lehetséges. Elsõ válaszoló hülyeséget beszél.

Ki volt a III. Antikrisztus?

Nosztredámusz megjósólta hogy I. Antikrisztus Napóleon volt. II. Antikrisztus Hitler volt, de a III. Antikrisztus lehetett Osaba bin Láden és Saddam Husszein is. A C.I.A meggyílkolta mindkettőt, így nem tudjuk meg melyik tőrt volna világuralomra. Szerinted melyik ?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Orbán Viktor a III. Antikrisztus és még él ! Rossz a kérdésed kedves kérdésfeltevõ. A kérdés helyesen így hangzik ki a III. Antikrisztus és a válaszom rá az, hogy Orbán Viktor !!! Ebben 100%-ig biztos vagyok, mivel Orbán Európa Ura akar lenni.
Szerintem lesz még pár hasonló idióta. És van is a porondon. Francot se lehet tudni arról, hogy pl Afrika egyes részein mi folyik.
Orbán a 3. antikrisztus ! Ez az igazság, ne keressétek tovább !!! ORBÁN VIKTOR !!! MABUS=ORBÁN Orbán miért akar vajon Európa ura lenni ? Miközben 4, 6 millió magyar él az uralma alatt mély szegénységben ? Miközben megtéveszti egész Európát migráns politikájával !
Nem ki volt, hanem ki a 3. Antikrisztus, mert még él ! Orbán Viktornak hívják, akit Nostradamus Mabusnak, a Nyírkai Jóslat pedig Kis Kanászként jelöli ! Tehát az Antikrisztusok a következõk: 1. Bonaparte Napóleon 2. Adolf Hitler 3. Orbán Viktor
Orbán Viktor
Kérlek msesélj még a pszichiátrián töltött éveidrõl...
amúgy ez nem igaz így kérdezõ.. .egy piti arab katonai diktátorban hol van annyi erõ, és fegyverarzenál hogy az egész világot uralja? Ha már Szaddam husszein mondjuk orosz, vagy kínai, indiai, iráni lett volna, vagy az EU feje.. akkor már más lenne a helyzet, úgy még el is "hinném"... de ezek a kis bábuk? kizárt.
Jelen! 3. Antikrisztus Ne aggódj, majd megtudod :)
délelõtt óta keresünk egy kezelt beteget, akinek rögeszmés tévképzetei vannak, valamiféle világuralmi összeesküvésrõl... most ahogy olvasom a kérdést, azt hiszem meg is lett!
Én vagyok az.
A 3. Antikrisztus még kisgyerek, még nem szerepel a hírekben, úgyhogy senki nem tudja ki lehet az.
ha 3-at jósolt és eddig kettõ tört világuralomra akkor még késõbb lesz a 3. nem? :D amúgy rendszeresen kéne szedni a bogyóidat, nem hébe-hóba. :D

kérdésre adott válaszok
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!" -Mi diktálja a végzetet? -A mechanika? -Milyen mechanika? -Az univerzum mechanikája? -Hová van a végzet kódolva? -Az égi mechanikába = a csillagokba. -Ki az, aki erõsebb, mint az ég (a csillagok). -A hõs. -A közönséges ember milyen? -Szolga. (és szolgalelkû) -Mi az élet? -Anomália a káosz-alapú (=elvû) univerzumban. -Az ember hol bukik el? -A harmadik dinamikán. (következésképp az összes magasabb dinamikán egyre aberráltabb).
Ha valóban minden meg lenne írva elõre nem lenne értelmes az eletunk ... Nincs ertelme semminek. Ha meg lenne írva hogy pl csak 10 év múlva halász vagy serülsz meg, akkorm kell az atjaron átmenned és szétnézni sem, mert úgyis meg van írva hogy nem lesz semmi bajod . Úgy lettünk megteremtve, hogy szabad akaratunk van. Az eletunk alakulása nagyrészt töltünk függ a többi pedig az eseményektõl
További válaszokat találhatsz: [link]
a sorsunk nincs elõre megirva, változtathatunk rajta és ezt te is tudod...
adamsky neked már leáldozott a csillagod...azt kellene követned, ahogy eltûnik a süllyesztõben:)
Én is sokat gondolkoztam, kiknek higgyek, akik azt mondták, hogy szabad akaratunk van, vagy azoknak, akik azt hogy "meg van írva a sorsunk". Szerintem mindkettõ.Szabad akaratunk van, mikor megszületünk, de a legszûkebb környezetünk van a legnagyobb hatással ránk pozitív, vagy negatív irányban. Rengeteg mindent belénk "nevelnek" az évek során.Aztán ott vannak a rokonok, barátok, stb, tõlük is tanulunk valamit, így alakul ki a jellemünk, egyéniségünk, tehát szabad akaratunkból egyetérthetünk velük, vagy sem.Mi döntünk, szabad akaratunkból.Aztán az élet felkínál dolgokat, és hogy mi élünk vele vagy sem, ez is szabad akaratunk.Szabad döntésünk.Igen vagy nem.De az idõ telik, és mi megbánhatunk dolgokat-miért (nem) azt választottam, miért (nem) úgy döntöttem, miért (nem) úgy csináltam, miért azt tettem stb.stb.Ha az élet/"sors" újra felkínálja ugyanazt (szerintem nehezebben teremtõdnek ugyanolyan körülmények, helyzetek, de elõfordul)és még "belefér az idõnkbe", szerencsénk van.Tudunk változtatni és boldogok leszünk.De ha már nem lehetséges, mert nem fér bele az idõnkbe, pl.mondjuk én már olyat nem kívánhatnék, hogy pl.hollywoodi filmsztár szeretnék lenni, vagy híres fotómodell, vagy balett táncos, vagy ûrhajós stb.de egy tizenévesnek még simán belefér az idejébe.Na innentõl van az, hogy bezáródnak az utak, vagy nevezhetjük akárminek és mintha már nem lenne szabad akaratunk.Hát igen, az idõ miatt szûnik meg a szabad akarat!De ez bármivel kapcsolatban így mûködik, az életünk saját döntéseink sorozata gyerekkorunktól kezdve.Valamire igent mondunk, valamire meg nemet.Ennyin múlik az egész. A legegyszerûbb a legbonyolultabb!Bár az rejtély marad, hogy létezik-e az, hogy jó vagy rossz karmát hoztunk-e magunkkal és és ez befolyásolja-e, milyen a kezdet és hogy képesek vagyunk-e jól dönteni életünk folyamán.
Már senki nem válaszol a kèrdéseidre. Lõdd le magad.
neked nincs, ugyis csak a felesleges kerdesek szamat szaporitod.
eddig én is hittem, a sorsba, de el kell hogy áruljam, hogy ez hülyeség. És egyetértek az elõttem szólóval, ha lenne sorsunk, akkor nem lenne értelme ez életnek. :D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vannak dolgok az életben amik sorsszerûek és vannak amiket magunk választunk. Hogy melyik milyen mértékben van jelen az életünkben azt nem tudhatjuk. Ha valaki azt mondja hogy márpedig én irányítom a sorsomat és ha beugrom a kútba meghalok, ha nem életben maradok akkor annak igaza van. De ha azt mondom hogy kint ültem a haverokkal a hírlapárus bódénál majd oda jött két lány akiket õk ismertek, az egyik leült mellém és onnantól fogva mi egymásnak voltunk a nagy szerelem akkor én azt mondom hogy a sors létezik és nekem is igazam van. Ha te úgy gondolod hogy nem csinálsz semmit és a sorsra bízod a választást az tökéletesen rendben van. Ha valaki azt mondja márpedig a sorsom én irányítom és magam hozom a döntéseket az is tökéletesen rendben van. Az élet hozza-viszi a dolgokat úgyhogy mind a két típusnak meglepetésekben lesz része:-)
Bizony, az az értelme hogy át kell élned és egyensúlyban kell tudnod maradni. Ha valamit nem élsz át vagy elveszted benne az egyensúlyodat az ismétlõdik. Ez van.

Lehet ez valami jel?

Édesapám testvére 3 éve halt meg. Szinte a második édesanyám volt. Nagyon megviselt a hirtelen halála. A temetésére vittem neki egy szál vörös rózsát amit a koporsolyára dobtam. Egy szirmot eltettem emlékbe. A temetés után mikor hazamentünk, elövettem a rozsaszirmot, megnéztem. Ekkor egy lepke szállott el elöttem. Azt kell tudni, hogy február volt és bent voltunk a házban. És nem molylepke volt. Ez valami jel lehet, vagy hasonló? Nagyon szeretném tudni, azóta is mikor lepkét látok ő jut eszembe.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Bizonyos értelemben egyetértek az elsõ hozzá szólóval.Az elménk valóban hajlamos arra, hogy abban is jelet látunk amiben nincs.Azért azt nem gondolom, hogy egyáltalán ne léteznének más dimenziókból hozzánk "szóló jelek".Lehetségesnek tartom , hogy szeretett hozzátartozónk miután elköltözött e földi dimenzióból egy másik dimenzióba , s látva a szenvedésünket akár valamilyen formában "jelez" nekünk, hogy "nem halt meg teljesen", valamilyen formában tovább él.Azért ezekkel a jelekkel óvatosnak kell lenni.Ha "kapsz egy jelet" és azt érzed e mellett, hogy a hozzád tartozó "jó helyen van, jól érzi magát". akkor fogadd el ezt a "jelet" , és azt , hogy jó helyen van a szeretted. Ha lehet a szélsõségekbe ne essél bele. Van valami bölcselet ami azt mondja, hogy A bolond mindenben összefüggést keres , a bölcs meg csak ott ahol van.
Neked lehet jel, csak annak kell tekintened.Nem igazán fontos, hogy mások szerint lehet-e.Mások szerint ellenben a koporsó szóhoz -ja birtokosrag illik és nem -lya. Elkövettél még számos túl rövid magánhangzót is, amit megbocsájtok és nem részletezem.Használd egészséggel a beépített helyesírás javító szoftvert.
Õ onnan fentrõl figyel téged.A lepke annak a jele lehetett pl hogy amikor elovetted a rozsaszirmot akkor tudta hogy gondolsz ra es hogybo is gondol rad vagy vmi hasonlo. Egyebkent reszvetem
Lehetett jel. Annak a jele, hogy kezd felborulni az évszakok sorrendje, és a lepke hamarabb kelt ki a relatíve meleg idõjárás következtében, mint kellett volna neki. Az ember egy-egy haláleset után érzelmi stresszt él át. Minél közelebb állt hozzá akit elveszített, annál mélyebb és hosszabb ez a trauma. Ilyen állapotban hajlamos mindenben jelet látni: olyan banális apróságokban is, mint egy kipukkanó villanykörte, egy leesõ kanál, egy hullócsillag, vagy régi ismerõs telefonívása, akivel rég nem beszélt, stb. Nem jelent semmit, csupán a stresszt átélõ agy próbál mindenbe kapaszkodót keresni, mert nehezen tudja feldolgozni a hozzánk közel állók elvesztését. Részvétem.

Honnan lehet megtudni, mi az életem célja?

Azaz sorsom vagy ilyesmi, karmám vagy mi.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Neked kell rájönnöd :)
Neked szerintem az hogy az úfók után kutakodj!
Mindenkinek ugyanaz a célja. Spirituális fejlõdés!
A nyolcast támogatom. A spirituális fejlõdés, az emberi dolgok tanulása és megtapasztalása a karma végsõ értelme. Hogy ezt milyen úton-módon, milyen akadályokon és nehézségeken keresztül éred el, tökéletesen mellékes. Tedd a dolgod becsületesen az életben, és a végsõ elszámolásnál úgyis megtudod, hogy mit csináltál helyesen vagy mit rontottál el. Sikeres utazást az életben!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Törekedj arra, hogy jó ember légy és ne azt nézd, hogy neked ebbõl milyen hasznod származik. Persze minden ember esendõ és sokszor hibázunk, de nem is ez a lényeg. Én úgy vélem, hogy az élet egy nagy próbatétel, vagy kiálljuk vagy nem. Szerintem az ember nem azért van a Földön, hogy élvezkedjen és kimondottan boldog legyen. Itt van három idézet, ami elgondolkodtató. , , Mert az égi útnak elve: kúszva, vérzõn, énekelve, portól, sártól piszkosan menni mindig, biztosan…" /Dsida Jenõ/ , , Ha nagy csapás, lelki fájdalom ér, mindenekelõtt gondolj arra, hogy ez természetes, mert ember vagy. Mit is képzeltél? Ember vagy, tehát kedveseid meghalnak, barátaid elhagynak, s minden, amit gyûjtöttél és szerettél, elrepül, mint a por a szélviharban. Ez nem csodálatos, hanem a természet rendje szerint való, ez az egyszerû és természetes. Inkább az a csodálnivaló, hogy nem érnek mindennap nagy csapások. Ember vagy, tehát szenvedned kell; s szenvedésed nem tart örökké, mert ember vagy." /Márai Sándor/ , , Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás." /Márai Sándor/ U.I.: Egyébként nem szoktam ebbe a kategóriába járni és írni, lehet most sem kellett volna.
szetintem meg az hogy össze tudj állítani egy pt100-as hõmérõ kapcsolási rajzát. Meg hogy tudj tápegységet tervezni :D
Ne keresd az élet értelmét, hanem töltsd meg értelemmel azt!
ezt soha nem fogod meg tudni
Válassz magadnak egyet és élj aszerint. (Pl. gyik-en legyél te a legnagyobb troll!).
De milyen értelemmel. Ezt megtalálni is lehet az élet célja.
Sokan mondják, hogy neked kel rájönnöd, valaki szerint meg csak a halálos ágyadon derül ki, hogy megtaláltad-e. Állítólag ha akkor és ott megkérdezik, hogy ha újra élhetnél, ugyanígy élnél-e, és a válasz igen, akkor megtaláltad.
Az emberi élet akkor nyer értelmet, ha megérti mi miért történik vele.
mi lenne ha esetleg te döntenéd el, hogy mi az életcélod? (persze ez csak egy hülye ötlet...)
Nem tudom mi köze a karmához, de azt én döntöm el, hogy mi a célom. Szerintem te dönts, és szerintem ne hagyatkozz ilyenekre. Kellemes ünnepeket!

Szerintetek az lehetséges, hogy a nagymamám vagyok?

a családom,szerint olyan vagyok mint a nagymamám sajnos ő már nincs köztünk és nem is ismertem!!Meg a nővérem is 1-éves volt amikor a mama meg halt és a nővérem és köztem 9-év van!! Az lehet,hogy a nagymamám vagyok csak újra kel élnem az életet??
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Szánalmas, hogy az embereknek a hasonlóságról egybõl ilyen ostoba babonák jutnak eszébe.
az egyik barátom kistesója kérdezte egyszer anyukáját: Anyu, ha én meghalok és te szülsz még egy gyereket, akkor az én leszek?...nagyon aranyos volt...én kicsit hiszek az ijenekben
Európai szemmel minden kínai egyforma. Akkor õk most kik? Kínai nagymama egymilliárd alakban újjászületve?
Rólam is mindenki azt mondja, hogy tisztára olyan vagyok, mint a nagyapám. De szerintem nyugodj meg kicsit és tanulj meg írni.
Azért vagy elmebeteg, mert ilyesmi egyáltalán megfordul a fejedben...
A kérdező hozzászólása: értem! De viszont azt nem értem, hogy anyukámnak van egy képe a mamámról és össze hasonlítottuk az én képemet és a mamám képét és mintha ikrek lennék ( vagy mintha õ én lenék)!! Ez akkor, hogy van?
kétlem... ezek a reinkarcániós dolgok nem ilyen gyorsan zajlanak, nem ilyen kis idõközökkel...
Az öcsém a nagyapánkra hasonlít (aki él), mintha ikrek lennének.. van egy gyerekkori képe a nappalijukban, ha egy olyan ember látná, aki nem ismeri õt, azt hinné, hogy a kép az öcsémrõl készült. Ez egyáltalán nem ritka dolog, biztos, hogy nem vagy a mamád reinkarnációja.
Tudod mi a hasonlóság oka? A válasz a génjeidben rejlik. Nem tom hány éves vagy, de majd ha tanulni fogsz a genetikáról akkor megérted. (12.es biosz anyag) Tudod léteznek öröklött tulajdonságok.
Nem, a nénikéd térde kalácsa vagy. Hazudnak neked, mert nem mernek szembesíteni a tényekkel. Mindenki olyan mint a felmenõi. Ki jobban, ki kevésbé, de olyanok vagyunk. Részben genetikailag, részben szocializálódásunk során örököljük meg õseinket.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Milyen remek, hogy az ezotéria rovatba csak olyanok vannak, akiknek közük sincs ehhez az egészhez. Ez egy szimpla kérdés a kérdezõtõl, és ahelyett hogy elmebetegnek tituláljátok, talán értelmesebben is meg lehetne közelíteni a kérdést. Én hiszek a reinkarnációban, és hiszek abban, hogy minden életünkben ugyanazokkal az emberekkel találkozunk, csak más kapcsolatba kerülünk. Más feladatokat kell megoldani a segítségükkel. Tehát ha a reinkarnációt igaznak gondolja a kérdezõ, mert az eddigi válaszolók a válaszokból adódóan egyértelmûen nem gondolják úgy, akkor akár az is lehet, hogy az õ születése elõtt meghalt nagymamájának a lelke, benne nyert új életet. Az én fiam az én dédapám kiköpött mása. Még sose gondolkodtam azon, hogy így jött volna vissza, de miért is ne lehetne.
Bszki velem ugyan ez van:D:D mindenki szerint a mamám vagyok "új életében" mert kbaszottul hasonlítok rá külsõleg is meg belsõleg is pedig nem is ismertem mert már rég meghalt mielõtt megszülettem volna.
Egyszerre genetika.A mamádra hasonlítasz.Én is õrá, mégsem vagyok a reinkarnációja.Olyan a termáészetem, a kislábamujja is úgy áll, még pont ugyanolyan nagy melleim is vannak. Olyan az arcformám, a kezem ugyanolyan tömzsi.Rá hasonlítok, tõle örököltem.
Kérdezõ, mibõl gondolod, hogy ha egy lélek új testbe száll, akkor külsõre is hasonlítani fog az elõzõre? A másik, hogy ha jól értem, te 10 évvel a nagymamád halála után születtél. A nagymamádra azért hasonlítasz, mert rokonok vagytok.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Én hiszek a reinkarnációban, de ez egy kicsit bonyolultabb dolog annál, mint ahogy Te képzeled. Persze lehetséges, hogy elõzõleg a saját nagymamád életét élted, de ez az élet más feladatokat tartogat számodra, melyeket itt és most kell megoldanod. Nem a nagymamád életét éled újra, hanem a sajátodat. Ha érdekel a téma, olvass a karmáról, mely igen leegyszerûsítve azt jelenti, hogy a lelkeknek életrõl életre fejlõdni kell, míg képesek lesznek a kiszabott feladatokat tökéletesen végrehajtani. Tehát, ha valaha Te a nagymamád voltál (vagy bárki rokon) akkor jól vagy rosszul végigéltél már egy (amúgy sok) életet, de maradt számodra tanulni való, (ne iskolára gondolj, hanem emberi kapcsolatokra és dolgokra) amit csak ebben a családban tudsz befejezni. A reinkarnáció egyik fontos szabálya, hogy ne a múlttal foglalkozz, és ne a jövõben élj, hanem most oldd meg a problémáidat! A hasonlóság valóban genetika. Sok sikert ehhez az élethez! :)
Ja nem, 8 évvel utána. Mindegy... :)
Lehet, hogy csak egyszeû genetika, hiszen a lelkünk reinkarnálódik és az új élettel új testet veszünk fel.
Szerintem te reinkarnáloddtál!
* nem egyszerre, hanem egyszerû bocsánat
Természetesen. Csak akkor az a feladatod, hogy megtaláld a nagypapádat, szexeljetek és megszülethessen a papád/mamád, mert különben nem jöhetsz a világra te sem. (Remélem iagazán világos!)
NE drogogzz!
Nem vagy az csak beképzeled magadnak. ;)
Csodálatos (és úgy tûnik, titokzatos :D) dolog a genetika.

Az hogy anorexiás vagyok, milyen lelki, karmikus eredetű?

Mi miatt vagyok gíógtjatlan anorexiás?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok Verokina.
vagy egy anorexiás csirke:)
Az anorexia általában vagy a gyomor helytelen mûködésére, vagy pszichés, mentális eredetû problémákra vezethetõ vissza. Semmi köze a karmához meg ilyesmikhez.
Ha valaki anorexiás akkor kovernek látja magát így nem tudja magáról hogy beteg. Szóval sztem neked semmi bajod.
Õszintén kívánom, hogy gyógyulj meg ! :-)
volt itt egy anorexiás veronika nevezetû egyén, aki folyton nyomta a trollkodásokat... azóta pár névvel már újraregisztrált! azt hiszem személyedben be is mutatkozott az új regisztrációja:)
szeretem magam! reggel este 5x hangosan tükör elõtt. nettó 3 hónapig. utána gyere vissza. lelki és karmikus is. az a feladat hogy túl nõlj rajta
Adamsky ezt komolyan mondom nem képzeltem volna rólad, hogy anorexiás vagy méghozzá veronika.
:D lehet elõzõ életedben kövér disznó voltál..

Hogyan kéne elképzelni az őrangyalokat?

Õk mindig velünk vannak, vagy csak néznek ránk le, mintha tv-t néznének? Õk mindig is őrangyalok voltak, vagy csak aként születtek újra? Hogyan képzeljem el őket?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Mindenkinek van õrangyala, egészen születésétõl a halálig.Mindig mellettünk vannak de nem minden rossztól védenem meg minket mert mikor rossz történik velünk utána pont a rossz miatt egy sokkal jobb fog történni.
Eric Werber egyik könyve róluk szól. Sajnos, nincs meg magyarul. Õ úgy képzeli, hogy azok a halandók/emberek, akik elértek egy bizonyos szintet, választhatnak, hogy akarnak-e õrangyalok lenni. Akkor van bizonyos hatalmuk (álomban és macskán keresztül kommunikálhatnak a védencükkel), de nincsenek ott a nap 24 órájában, csak elég sûrûn odanéznek. Ha az emberük jól él és õk is összehozzák halálukra a megfelelõ pontszámot, akkor az õrangyal is kap egy pontot. A legjobb õrangyalokból istenek lesznek - teremthetnek világot.
Akárhogy, csak ne bosziknak xD :)
Õrangyalod jelenlétét a hited közvetíti a tudatod felé.Minél magabitosabb vagy ill. szilárdabb az önbizalmad, annál intenzívebben fogod érezni õrangyalod jelenlétét.
én olyannak képzelem az õrangyalom, mintha a bátyám lenne, és pofánvágna mindenkit, aki bántani akar. meg ilyenek.
Nincsenek is õrangyalok. De ha mégis, enyém tuti a lucifer.
lényegtelen elképzelned hogy itt vannak-e vagy sem. a lényeg hogy higgy bennük és akkor biztosan védeni fognak. de én valami olyasmiképp gondolom mintha bennünk lennének a lelkünkben és onnan vezérelnének, segítenének vagy bármi
A kérdező hozzászólása: Tehát magyarán szólva õk kiegyensúlyozzák az életünk?
Persze, õk a béredet is kiegyensúlyozzák.
Úgy kell elképzelni, mint egy Bélát. Viccet félretéve, sehogy se kell elképzelni. Nincsenek õranagyalok. Te magad vagy, neked kell vigyáznod magadra, senki nem fogja megtenni helyetted.
A kérdező hozzászólása: Miért hova írnám? Családi kapcsolatok? :-D Egyébként köszönöm szépen a válaszokat :-)
Bocsi, a nem kimaradt a létezõ elõtt, tehát az elképzeléssel (imagináció) új dolgokat teremtünk.
Esetleg Kultúra és közösség / vallás?
A kérdező hozzászólása: Itt egyre viccesebbek az emberek..
Az õrangyalod te vagy egy magasabb tudatállapotban. Kérdéseket tehetsz fel neki és ha tiszta a tudatod megjelenik gondolatban, érzésben a válasz. Az elképzeléssel a még létezõ dolgokat, lehetõségeket tudjuk kiaknázni. Ez a módszert a jógik használják, fénytest létrehozására. A segítõ angyalok/identitások egy másik történek, õket is belül tudod megérezni. Minden esetben tudatállapot váltás történik, más szóval emelkedik a rezgésszinted. Élesedik a látás, nyugodt leszel, ráébredsz dolgokra, egyensúlyba kerülsz önmagaddal.
Ez a kérdés miért az ezotéria kategóriában van? Amúgy meg az õrangyaloknak csak lelkük van, így nem is nagyon lehet elképzelni õket.

Ezzel a módszerrel elérhető a halhatatlanság?

A napokban volt egy halálról szóló kérdés, amiben a kérdező egy barátja történetét mesélte el, aki időlegesen meghalt majd újra visszahozták . A köztes állapotban a lelke az asztrális síkon létezett és ugyanúgy tudott gondolkodni és beszélni . A legenda szerint aki nem tudja itt elvégezni a dolgát vagy erőszakos kínhalált hal, az arra ítéltetik, hogy szellemként örökre a halandók között bolyongjon . Azon gondolkodtam mi lenne ha temetőkben vagy egy nagyobb mészárlás helyszínén klónoznának egy embert, akkor ebbe az új testebe a lélek talán bele tudna szállni . Így sok múltbeli halottat fel lehetne támasztani, vagy ha már nagyon öreg vagy, egyszerűen csak kínhalált kellene halnod egy klónozás közepén és máris még 100 évig élsz ...
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Elég súlyos gondolatmenet, a legdurvább, hogy van valóságtartalma. A klónozás valóság. Az életbõl, reinkarnációból kizárt lények is valóság. Ezek a lelkek azonban nem a be nem fejezett dolgok vagy kínhalál miatt vannak elzárva a leszületés elõl, hanem azért mert olyan mértékû gonoszságot és pusztítást követtek el földi életükben, hogy többé már a természettörvény nem engedi törvényes földi leszületésüket. Ezek a bukott lelkek azóta is kutatják a törvénytelen leszületési lehetõségeket és manipulálják az emberek gondolkozását és érzéseit. És valóban, az újvilág a klónozással lehetõvé tesz számukra a törvénytelen leszületést. Maga az Antikrisztus is egy ilyen lény lesz. Ugyanakkor ettõl még senki nem lesz halhatatlan, sõt amit ezek a lények nem tudnak, egy ilyen leszületéssel válnak csak igazán halandóvá. Ez az állapot az elmorzsolódás utolsó fázisa lesz. Ezután öntudatuk el fog veszni és a rotáció felemészti õket és csatlakoznak a salakhoz.
>az a baj hogy az astralt még senki nem bizonyította, és a szellemeket sem A dolog korántsem tart még itt. Nincs okunk feltételezni sem az asztrált és a szellemeket. A nekik tulajdonított jelenségekre van kielégítõ magyarázat. >Mielõtt elájulsz, tájékoztatlak ez csak egy elmélet, és egyáltalán nem megvalósíthatatlan . Ez nem elmélet. Az elmélet egy alaposan alátámasztott, kidolgozott, ellenõrzött dolog. Ez egy hipotézis, bár annak is harmatgyenge, mivel alapvetõ logikai hiányosságokból épül fel gyakorlatilag. És tökéletesen megvalósíthatatlan. >Az viszont több mint valószínû, hogy az ember halála után valamilyen formában egy bizonyos ideig még itt marad köztünk . Minden ember errõl számolt be akit a halálból visszahoztak ... És ezekre a HKÉ/NDE jelenségekre van több helytálló magyarázat is, és egyiben sincs túlvilág, asztrál, lélek vagy szellemek. Ha nem romantikus ábrándokat kergetsz, akkor látod, hogy nincs értelme ezeket feltételezni.
vágjál ketté gilisztákat temetõben, vagy hajtass rózsát. az is klónozás ész-lány.
"Az viszont több mint valószínû, hogy az ember halála után valamilyen formában egy bizonyos ideig még itt marad köztünk" Így igaz. Gyorsabban vagy lassabban bomló formában, a jelenlévõ kémiai és fizikai körülményektõl függõen.
A kérdező hozzászólása: 8# Mielõtt elájulsz, tájékoztatlak ez csak egy elmélet, és egyáltalán nem megvalósíthatatlan . 9# Az viszont több mint valószínû, hogy az ember halála után valamilyen formában egy bizonyos ideig még itt marad köztünk . Minden ember errõl számolt be akit a halálból visszahoztak ...
>De jó hogy régen a repülésre, ûrutazásra, vitorla nélküli hajózásra is ezt mondták :-) Hûha, elõhúztad az egyik leggagyibb kamu érvet, most mi lesz? Most még gyere elõ azzal, hogy Einstein is megmondta, vagy azzal, hogy a tudomány is csak egy hit, és teljes lesz a kép.
annácska drága:) menjél inkább vmi okj-s tanfolyamra és a felesleges idõdet értelmesebb dolgokra fordítsd. mert ez megint egy ritka bolond kérdés volt tõled!
nem. az agyhalál állapotából még soha senkit nem hoztak vissza...
Neeem! Ekkora hülyeséget rég nem hallottam! Ez egy abszulút irreális, logikátlan baromság.
Mi lenne, hogyha értelmesebb dolgokon gondolkodnál?:) Nem kell azon gondolkodni, hogy hogyan lehetne istent játszani, mert az élet ilyen jellegû szabályozása nem a mi dolgunk.
az alapötlet nem rossz csak legyen rá pénzed, mert e klónozás nem olcsó.:/
Prödl Annácska meg volt. képed azt mondani neked, hogy troll vagyok :D ha valóban létezik a lélek akkor én arra lennék kíváncsi hogy pontosan mi is az a lélek? vagy egyáltalán hogyan születik? ha a lélek maga a tudat akkor a klónnak a tudatát összeolvasztanánk az említett lélekkel akkor azaz ember nem ugyanaz az ember lenne, mint aki elõtte volt. szóval teljesen másik személyrõl beszélünk. így a kérdés, értelmét vesztette.
Missi_Key válasza: nem. az agyhalál állapotából még soha senkit nem hoztak vissza... Nem. Viszont a kérdés arról árulkodik, hogy akad, aki lábon kihordja.
A kérdező hozzászólása: "ha a lélek maga a tudat akkor a klónnak a tudatát összeolvasztanánk az említett lélekkel akkor azaz ember nem ugyanaz az ember lenne, mint aki elõtte volt" Igen felléphetnek efféle mellékhatások, de a tudatalattijában megõrzõdnek az emlékei és hipnózissal elõ lehet ezeket hozni, mint ahogy teszik ezt ma ... Gondolj bele, ha fel tudnánk támasztani egy több ezer éves fáraó lelkét, mennyi mindent mesélhetne, vagy akár Jeanne d'Arc-ot :-)
tetszik a gondolkodásmódod :) ..az a baj hogy az astralt még senki nem bizonyította, és a szellemeket sem...
hát ez nemsemi elmélet
Olcsóbb lenne pl szülészetet oda építeni, temetõre, akkor klónozni se kell a kóbor lélek egybõl beszáll a kisbaba testébe ez lenne a mellékhatás http://www.youtube.com/watch?v=Dk2Fg3d5bJ0
A kérdező hozzászólása: "És tökéletesen megvalósíthatatlan." De jó hogy régen a repülésre, ûrutazásra, vitorla nélküli hajózásra is ezt mondták :-)
Annácska, ennek se füle, se farka, csupa értelmetlen feltételezés és butaság. >egy nagyobb mészárlás helyszínén klónoznának egy embert, akkor ebbe az új testebe a lélek talán bele tudna szállni . Így sok múltbeli halottat fel lehetne támasztani, vagy ha már nagyon öreg vagy, egyszerûen csak kínhalált kellene halnod egy klónozás közepén és máris még 100 évig élsz Ha ezt komolyan gondolod (amit erõsen kétlek), akkor szórakoztatóbb bolond vagy, mint gondoltam :)
Aki halhatatlan lenne, õ inkább mást választana: hogy végre, véget érne az élete. Gondolj csak bele, több száz éven át élni, nem olyan jó dolog.

Vajon ő lehet az ikerlángom?

Nemrég szakítottam a kapcsolatommal, és kíváncsi voltam, milyen a felhozatal az internetes társkeresőkben... Csak nézelődtem, nem is regisztráltam. Aztán megláttam egy fiút, akinek megragadt a gyönyörű szeme. Mintha a lelkéig láttam volna. Megnéztem az adatlapját. Teljesen olyan őrülten felvállalta a felvilágosult nézeteit mint én, és ez felkavart, és tudtam, hogy meg kell ismernem. Írtam is neki, de nem válaszolt. Éreztem, h nem miattam. Aztán megkerestem egy másik portálon, ahol gondoltam, többször előfordul. Így is lett. Örült neki, hogy megkerestem, és elkezdtünk beszélgetni. Nagyon sok közös van bennünk, sokszor ugyan abban a pillanatban, ugyanazt a dolgot írjuk, vagy küldjük egymásnak. Egyszer egyszer teljesen megnyílt nekem lelkileg, és éreztem egy megmagyarázhatatlan kapcsot közte és köztem, még így is hogy nem találkoztunk. Különös érzés, mintha már évmilliók óta ismerném, és ha beszélünk, vagy ha csak fent van a közös oldalon, már boldog vagyok. Azt érzem hogy Õ az akit keresetem. Csak sajnos 300 km van köztünk. Egyszer a sírás, máskor a boldogság kerülget, vele kapcsolatban. Nagyon szeretnék vele találkozni, és elmondani neki, mit érzek, de nem merem felvállalni az érzelmeimet. Mi van ha ő nem érez így, és akkor eltaszítom magamtól.... Nem akarom elveszíteni. Lehetséges, hogy Õ az ikerlángom? Még csak 2 hete beszélgetünk, de egyre erősebben érzem azt hogy nekünk meg kellett ismernünk egymást. Valakinek tapasztalat, vagy jótanács? Köszönöm...
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Hát, érdekes fejlemények, biztos vagyok most már hogy Õ az. Viszont rá kellett jönnöm, hogy most el kell engednem. :( Valamilyen szinten érzem hogy Õ is érez hasonlót, azért finoman adagoltam a dolgokat, burkoltan. :) Pozitív reakciókat kaptam vissza. Viszont nekem el kell utaznom messzire, így még nagyobb távolság lesz köztünk, idõközben õ meg talált párt magának. Örülök, hogy boldog, de azért szomorú is vagyok, de el kell fogadnom, hogy ez van. Boldog vagyok hogy megtaláltam Õt, és belül érzem, hogy még úgy is találkozni fogunk! :) Viszont ennek ellenére minden nap beszélünk! :) ))) Szép napot neked, és köszönöm az érdeklõdést!
Aki nem tudja, hogy mi az, az miért jár ilyen kategóriába? Az ikerláng alatt arra gondolunk, hogy minden léleknek van egy duálpárja, ami azt jelenti, hogy egy másik ember a tökéletes párod. Mindenben passzoltok, tökéletes harmónia kíséri a kapcsolatotokat. Viszont annak az esélye, hogy valaki megtalálja a párját, nagyon minimális és sokszor az is elõfordulhat, hogy azonos nemûek... Szerintem nálad is kérdezõ az lehet a helyzet, hogy (ha hiszel benne) már elõzõ életetekben is ismertétek egymást és azért érzed most is így, hogy hihetetlenül megérted és szinte már-már ismered õt. Tapasztalatom nincs, a jó tanácsom pedig annyi, hogy ez nem hétköznapi érzés, ezért mindenképpen megpróbálnék vele találkozni valahogy és szorosabbra fûzni a kapcsolatot. 200 km nem is olyan sok már a mai világban. :)
#1 olyan legesleglelkitárs szerintem. Mond meg neki szerintem, abból ha vár az ember még jó nem sült ki, cselekedj, az mozgatja a világot :) sok szerencsét
áhh szinte lehetetlen a keletkezéskori párt megtalálni. de összecsengõ párt nagyon is lehet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Megpróbálok úgy cselekedni, hogy a lehetõ legjobban sikerüljön a dolog. De ha nem, akkor azt is el kell fogadnom, mert mindennek úgy kell történnie, ahogy megtörténik.... :) De szomorú leszek, ha elveszítem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, megpróbálok a megérzéseimre hagyatkozni! :) Az általában be szokott jönni. De mint tudjuk, mindig minden úgy történik ahogy történnie kell....
Mi a tököm az az ikerláng? Lelki társ nagyon menõ elnevezése, vagy mi?
Szerintem 2 hét után azért még ne vallj szerelmet, ijesztõ tud lenni. Tartsátok a kapcsolatot továbbra is, beszélgessetek, aztán majd alakul, aminek alakulnia kell :-) Hátha hamarosan feldobja, hogy találkozzatok :-) Azt sajnos nem tudom, hogy õ-e az ikerlángod, mert ilyesmirõl még soha az életben nem hallottam.
Úristen, utolsó.... hogy a péklapátba van neked 70%-os összértékelésed?
Mi történt egy hónap alatt??
# 7 Ez oda-vissza mûködik :D Tõlem játszhatjuk, de csak te veszítesz vele, mert én sz.ar.ok a százalékra a nevem alatt.