Fogyókúrák -90 napos diéta - 2654 db

Hogyan fgyhatnék rendesen?

172 centi vagyok és 73 kg. szerintem nem a legjobb helyre tettem a kérdést de nem tudtam melyikbe tegyem:) tél van nem tudk kiárni futni mert hideg van szerintem januártól megint lejárok edzőterembe.de leginkább a kaják érdekelnének:) ha valaki tud segítsen:)köszönöm!:)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ! bocsánat..lány vagyok:)
Interneten is találsz sok jó, ötletes és finom dolgot, attól eltérve hogy diétás / fogyókúrás. Talajgyakorlatokat próbálnék csinálni mint pl hasprés, vagy épp hanyatt fekszel a lábaid a levegõbe és úgy emelgeted. Ezek hasra jók. Nem tudom mire szeretnél edzeni . Csípõre ajánlom a hanyatt fekvést és a derekad felemeled . http://www.youtube.com/watch?v=ekqQdpKx0OM <- vagy Edzésprogramokat is találsz az interneten. Sok sikert ! És kitartás!
Esetleg leíhatnád, hogy lány vagy fiú vagy. Mert fiúknál, ha ez izom, akkor normális.
Az ideális testsúly úgy jön ki, ha a magasságodból levonsz 100 cm-t, így te pont jó vagy. Fogynod nem kell, maximum karban tartani magadat
En paleo-dietaval fogytam, nem egyszerre sokat, hanem szepen, fokozatosan.Ket honap utan mar lathato az eredmeny, foleg, ha mozogsz is mellette rendszeresen.Nem valtottam hosszu tavon paleo-eletmodra, mert vannak fenntartasaim, de rovid tavon (egy-ket honap) szerintem mukodhet, es egy kicsit megtisztitja a szervezetedet a sok karos anyagtol. Kitartas!:)

Van köztetek olyan, aki esetleg?

Sziasztok!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Szia:) 3.napomon vagyok, holnap jon a gyumolcsnap:) ha gondolod irhatsz:) Es csinalhatjuk egyutt:)
gyümölcsnap? ugye ez nem azt jelenti hogy csak gyümölcsöt eszel? (sok gyümölcscukor, szinte csak ch, fehérje és zsír hol maradna?)
17 éves lánnyal van amiben benne lennék, de 90 napos diétát felejtsd el. 6 nagyságrenddel jobban eszek, tehát.. ekkorát nem tudnék süllyedni, még ha szép nagy boci szemekkel néznek rám, akkor sem.

kérdésre adott válaszok
Nos, én ezen a téren (is) hedonista vagyok, szeretem megpakolni a pocót. Legalábbis ebédkor. Utána aztán persze valami mozgás kell. Némi domborulat rám is keredzkedett már, de 55 évesen bocsánatos bûnnek tartom. :D
Addig jó enni, amikor még nem vagyunk jóllakva, sõt akár egy nagyon kicsit még éhesek is maradhatunk. Ugyanis a jóllakottság nem azt jelzi, hogy megfelelõ mennyiségû tápanyag került belénk, hanem hogy a gyomor méretének megfelelõ ételt raktunk bele. Ha a gyomor ki van tágulva, akkor hiába eszünk csak éppen jóllakásig, az is sok lesz.
Néha elõfordul, hogytöbbet eszem mint "kellene" téhát a nem fér tôbb, de csak akkor ha kiszedtem és olyan, ami csak telít, de fél õra múva újra éhes volnék. Ha olyan mi tényleg kitart, akkor otthagyom , ha egy falat, akkro annyit..addig eszem, amíg jól esik. Ez néha jól lakás, néha pedig csak az éppen éhes nem vagyok a határ.. Nem szégyellek otthagyni ételt, ha nem én szedem ki, vagy ha. A sajátom, és késõbb elõ tudom venni, kidobni gyûlölök ételt.
Többnyire amíg úgy nem érzem, hogy már nem vagyok éhes. Vagy amíg jólesik. Néha éhség nélkül is eszem, mert úgy jön ki a lépés, meg kell kóstolni az ételt, vagy csak csokit akarok enni és kész. De ha jóllakott vagyok, akkor automatikusan nem. Olyan "nem fér belém több" tompa szintig nem megyek el, az nem jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi.:) Én kiteszem az adagomat de nem eszek annyit, hogy azt érezzem fullon vagyok.Csak annyit, hogy n legyek éhes.:)
van egy 15perces "késleltetés" ami annyit jelent, hogy ennyivel késõbb éri az agyat az impulzus, hogy jól laktam elég köszi. amikor még ugy érzed, ennél vagy tudnál még enni-ez ebben a kritikus 15percben amikor még nincs meg a visszajelzés, simán vezethet a degeszre ettem magam"állapothoz. akik rendelkeznek önfegyelemmel-azok nem eszik túl magukat sosem.(én nem tartozom közéjük sajnos)
Nálam mit sem számít az étel mérete (azt leszámítva, hogy jólesik mennyiséget enni, nem a gyomrom, hanem az élvezet miatt). Salátából nagyságrendekkel több kell a jóllakásig (pontosabban semennyivel sem lakom jól), mint valami szinte csak zsírból álló cuccból ;) Az utóbbiból elképesztõen picurka tud 600 kalória lenni (ami nekem egy étkezésnyi mennyiségnek számít, bár azért nem mindig eszem ilyen keveset egyszerre), mégis igen alaposan jóllakom vele, órák múlva sem jut eszembe enni semmit :)
igazság szerint csak adig kéne eni mig az éségérzet elmulik, de mikor valami anyira finom, telig, s ha még bünözok is kajálás közben akor szinte érzem hogy lassan tágul a gyomrom, és van mikor öszeszükul, bármenyire is éhes vagyok nem birom megeni azt az adagot amit kivánok.hát pufok vagyok kicsit. :)

kérdésre adott válaszok
Olyan ételeket, gyümölcsöket egyél, amiknek alacsony a kalóriatartalmuk, és telítenek.
http://www.nosalty.hu/receptek/fogyokura?utm_source=google&u.. Itt nem egyet, kismilliót találsz a 90 naposhoz minden naphoz.
"Én is a 90 naposat csinálom, de nem fogyózok!!!! Használd arra, hogy megtanulod, mit, mivel együtt, mikor lehet" És ezt hogy tanulná meg a 90 napos baromságból? Kérdezõ, fogyókúrás recept? Sülthús.
pont az lenne a lenyeg, hogy ne a kajalas korul forogjon minden gondolatod... mozogni, mozogni, mozogni, nassolast kizarni, unalombol eszegetest kizarni, mozogni, mozogni, mozogni. maskepp maximum jojozni fogsz (hol lefogysz a dietaval, hol visszaszeded haromszorosan).
Egyél nyersz halackát, Gollam is csak erre esküszik... Bocsi, ezt nem tudtam kihagyi! :) Kicsit konkrétabban milyen fajta kajákra gondolsz?
Utolsó, így van!
"Esznek annyit, amennyi jólesik, és fogynak!!!" Nem is csoda. :) Az update-es kaják annyira szarok, hogy minél kevesebbet eszik belõlük az ember, annál jobban esik neki. Így tényleg lehet fogyni...
Ezredszer is idemásolom: A fogyókúrának van egy nagy rákfenéje. Tudtad, hogy az izmok fenntartásához háromszor annyi energiára van szükség, mint a háj megtartásához? Nos, ha te nem is tudod, a tested nagyon is jól tudja. Így aztán amikor fogyókúrába kezdesz, hülye lenne a hájat elégetni, amikor az izmok jóval több kalóriát követelnek. Magyarul: az izmodból fogsz fogyni. Csakhogy! Amint az izmodból elkezdesz fogyni, kevesebb kalóriára lesz szüksége a testednek, tehát még kevesebbet kell enned, ha fogyni akarsz. Ha kevesebbet eszel, megint takarékos üzemmódba kapcsol a tested, így aztán megint az izmodból fogsz fogyni, és ez így megy tovább a kúra végéig. A kúra végén pedig szépen visszahízod az egészet, de már nem izom, hanem zsír formájában, aminek a fenntartásához ugyebár kevesebb energia kell, és kezdõdik minden elölrõl.
A legtutibb amivel találkoztam egyszerû és nagyon nagyon hatékony. Aki megcsinálta mindenkinek bejött. Szóval íme: Tedd le a tejet. Tedd le a gabonából készült ételeket. Csak hús és sok sok zöldség. ha nassolni akarsz gyümölcs vagy olajos magvak (bármelyik) ha szomjas vagy tiszta víz (nem csapviz) citrommal nem a levével hanem a gyümölcssel (turmixgép megoldja) ugyanis a hízás hájasodás a savasság miatt emelkedik. folyománya, lúgosítani kell. a citrom lúgos a leve savas. ha a fentieket betartod garantált a tartós fogyás. nekem 2.5 hónap 17.5kg tartósan. viszint van még egy szabály. a második hét után wl kell kezdeni mozogni. mert igy felgyorsul az anyagcsere és nem csak "kisebb" leszel de energikusabb és frisebb is. a séta hegynek felfelé megteszi. a lényeg hogy fokozatosan emeld az távot sok sikert.
Vannak mérgek, amiktõl leépül a test, aztán végül elgyengül és elpusztul. Az updét nem ilyen, de a hasonlatom találó. Az update sz.ar. Annyit valósít meg, hogy cukor nélkül eszel. Jéé, így lehet fogyni? Mekkora már.. lerágott csont, persze hogy lehet fogyni, ha valaki leáll a cukor töméssel és a többi gyors szénhidráttal. Aztán rákban meghal az ember a sok gluténtól, szójától amivel helyettesítik a cukrot (keményítõt, tök mindegy). A rák is fogyaszt egyébként. Pénztárcát, de a hájat is leviszi bizonyos stádiumában. Go N.Update!
http://youtu.be/O2VO_wTio8U Mindenképpen próbáld ki, én nagyon tudom ajánlani.
teletal.hu NorbiUpdate menüsor. A környezetem, barátnõ, após, anyós, fodrászom, barátok, barátnõk ezt nyomatják. Esznek annyit, amennyi jólesik, és fogynak!!! Az anyósom seggét veri a földhöz, mert már dereka is van, pedig az évekkel ezelõtt eltûnt. Nekem is az az ebédem, mert elkezdtem pocakosodni. Ez a folyamat leállt, pedig én éjszakánként tolom mellé a Burger Kinget, Mekit, vödör Pepsit :) Szal szidhatjátok a marháját de magam látom, hogy nem hülye!

kérdésre adott válaszok
Nem szabad semmi olyanba belekezdeni, amit nem tudsz véglegesen betartani.
heti 1 kg fogyás az egészséges, ha ennél többet fogysz annak jojo effektus lesz a vége. inkább egyél rendesen, napi 5ször, kerüld a szénhidrát dús ételeket, és figyelj a mennyiségre...
férjem három hét alatt 6 kilót fogyott vele, én 5, 5öt... õ lassan abba is hagyja, én végigviszem, de az tuti hogy ha most õ is elkezdene úgy zabálni ahogy rég egybõl feljönne újra neki, szóval utána is ésszel kell enni
Diétával tartós fogyást majdhogynem lehetetlen elérni. Az akaraterõ ugyanis egy idõ után elfárad. A cigirõl le lehet szokni, hiszen 3-4 hónap után jelentõsen lecsökken a nikotinéhség, de a jóllakás, a teltségérzet sokkal tovább tud hiányozni. Életmódváltás kell.
Attól függ, mennyi a súlyfelesleg rajtad. DE azt tudd, h elõbb a víz fog csökkenni és az izomtömeg, rengeteg folyadékot igyál közben!!!Én anno 2, 5 hónapnál abbahagytam a 90 napos diétát. Lement vele 10 kg. Szép és jó volt minden, mindaddig, míg utána le nem tettem a cigit. 3-4 hónap bõven kevés h a nikotin kiürüljön a szervezetedbõl.Nekem másfél év kellett, h az az utáni vágyam elmúljon.Addig muszáj volt vmivel pótolnom... így jött a nasi és az evés. aztán a leadott kilóm duplán jött vissza. Csak ésszel csináld, kitartást hozzá, és diéta után se ess a régi étkezi szokásaidba!

SoS! Hogy fogyhatok?

Sokszor más ember néz vissza a tükörből mint akit szeretnék mit egyek? Mennyit mozogjak??? Csak 12 éves vagyok 159 centi 57 kiló lehet nem tünik olyan soknak de le kell fogynom mivel nem érzem jol magam a bőrömbe. Meg ez a sulyfelesleg a legrosszab helyeken vannak. Ti mit tenétek? Segítsetek!!!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
sport, torna
Melyik testrészedbõl akarsz fogyni?
A kérdező hozzászólása: Combról
Hát combra tudom ajánlani a futást ez legjobb!A második pedig le ülsz valamire úgy, hogy a lábad lógjon és elkezded a gyengébbek kedvéért a térd alsó részét fentrõl kinyújtani teljesen ezt így csinálod pár napig!Utána ha van rá kereted veszel bokasúlyzót és már azzal csinálod!Ha közben futsz is akkor is tedd fel a boka súlyt!Ne Várj nagyon gyors változást de ilyen 2 hónap alatt ilyen 2-3 kg ledobsz a lábadból és még egy kicsit izmosodni is fog! :_D
Fiú vagy lány vagy? Érzésem szerint az önértékeléseden kellene inkább javítanod. Õrült fogyókúrába ne kezdj, mert idejekorán tönkrevágod az egészségedet. Egyszerûen csak sportolj valamit, és mindennek csak a felét edd meg, mint eddig. A kenyeret és magvakat kerüld. Egyébként meg akaraterõvel fogyhatsz a legtöbbet.

Hogyan tudok viszonylag gyorsan lefogyni?

16/L 160 cm es 70 kg vagyok Milyen jol bevallt filleres tisztito, meregtelenito kurak vannak? Akinek van szemelyes tapasztalata, kerem irja le.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
16 évesen gondolsz ilyenre ez tiszteletre méltó! Még semmi sem késõ , ideje elkezdened a rendszeres mozgást és az egészséges táplálkozást es lesz eredménye! Ilyen fiatal szervezetnek nincs szüksge nagy elvárásokra, mozogj sokat, égess el több kalóriát mint amennyit beviszel! Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, csirkét, halat, rízst, tojást, olajos magvakat, salátákat semmi bonyolult dolog:)
A fogyásra idõt kell szánni. Ha gyorsan fogysz le, akkor a bõröd nem fog visszafeszülni, és csúnya lesz. Ha fogyni akarsz, akkor életmódot kell váltani, gondolok itt a táplálkozásra, mozgásra. Ha gyorsan akarsz fogyni, akkor gyomorgyûrû, ami mondjuk nem éppen filléres, de attól olyan gyorsan fogysz, hogy a bõröd lógós, kinyúlt lesz. Olyat meg te sem szeretnél.
Mozgásról hallottál már? Vagy vágd le a két lábad, az gyors.

kérdésre adott válaszok
Kicsit ezzel vitatkoznék. Lényeg hogy egészséges legyél. Ha ez megvan, akkor ennek a következménye lesz, hogy szép leszel, ÉS jól fogod magad érezni a bõrödben. A "90 napos diéta" nevû förmedvény pedig nem egészség hanem betegség.
...body.builder.hu Sárga kapszula...
Küldtem neked privit kettõt, majd még beszéljünk!
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat kérnék :D kaptam is privibe... amugy utolsó 3 kommentelõ : az akkor volt most ez van .. én nem akkor születtem éss akkor ? miért éljek akkori modokkal :/
Kérdezõ, kaptál normális választ, csak végig kéne olvasni... Amúgy: hülyeség, hogy 90 nap alatt akarsz fogyni. Most olyan étrendet követsz, ami miatt felesleg van rajtad. Tegyük fel, hogy x idõ alatt leadod. Vége a diétának, visszatérsz az eredeti szar étrendedhez, ami a hízást okozta, és visszahízod amit lefogytál. Nem logikus? Nem diéta kell, hanem életmódváltás. Ne a kaja mennyiségére figyelj, hanem a minõségére. Van olyan étel ami hízást okoz, és van, ami nem. Ami hízást okoz, általában egészségtelen. Húst kell enni sokat, és zöldséget. Gabonákat és tejtermékeket pedig nem kell fogyasztani. Biológiai képtelenség, hogy ezzel a módszerrel ne legyen jó alakod. Igen, tapasztalatból beszélek.
Maximálisan igazad van, kedves uccsó, én meg félreérthetõen fogalmaztam. Természetesen senkit sem akarok arra buzdítani, hgy ugorjon le a sarki közértbe egy pár (sok cukrot, és 7 féle "E"-t tartalmazó) virsliért, meg a hozzá tartozó, búzát még hírbõl sem ismerõ zsemlét. Arra akartam utalni, (csak sajnos a grafomániám odáig már nem terjedt), hogy termeljük meg a betevõnket mi magunk, és nem máris kell diétázni.
A kaukázusi népek és a tibetiek eleve rendkívül egészséges életmódot folytatnak, nincs telenyomva kemikáliákkal az étel, nem ülnek egész nap a számítógép elõtt, stb stb stb. Ha elhagynák a tejtermékeket, még ennél is egészségesebbek lennének. Tejre egyszerûen nincs szükség, nincs benne semmi, ami hasznos. A fehérjetartalma elhanyagolhatóan kevés, ahogy a Ca tartalma is, hiába mondja a nagymama hogy ezekbõl sok van benne, ezekért felesleges fogyasztani. De van benne teljesen haszontalan zsír, és szintén haszontalan cukor, ami káros. Meg ugye a borjúnak szánt növekedési hormonok... De igaz, nem a tej a legrosszabb. Ha valaki elhagyja a gabonákat, már sokat tett az egészségéért.
Eccerûûû... megtartod a programodból, diétádból azt, amit késõbb is be tudsz tartani. A többit kicseréled ilyenre. És mondjuk, 90 napig kipróbálod, hogy tetszik és fõleg, hogy változik a tested, lelked. A 90 nap végén pedig eldöntöd, hogy mi legyen tovább, továbbra is maradsz szép, és egészséges, vagy szép és nem annyira egészséges. Lényeg, hogy jólérezd magad a bõrõdben.
Érdekes, hogy nagyon hosszú életet élõ kaukázusi népek és a tibetiek mind rengeteg tejet és tejterméket fogyasztanak...Amitõl okos tanácsadók eltiltanák az életmódváltás nevében a kérdezõt. Miért pont a tej a bûnbak? Talán a divat az oka...nem az ami a tejben van az biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm... ebbe most belegondoltam ... és tényleg egy komplett életmódváltás kéne :/
Diéta? Én ahhoz a korosztályhoz tartozom, amelyiknek a dédszülei hírbõl sem ismerték Norbit, a vegetarianizmust, vagy épp a paleolit-izét. Ették, ami az asztalra, vagy a tarisznyába került, (télen jellemzõen húsfélét, nyáron inkább csak zöldséget) és messze elkerülte õket a túlsúly, meg a betegség. Jellemzõ volt az õ generációjukban a 92 éves bácsika, aki még bizony felfûrészelt (kézi fûrésszel) néhány köbméter fát, s ha elfáradt, kiült a még nála is öregebb szomszéddal a padra, elszívni egy pipát. Aztán egyik reggel nem ébredt fel. Ma meg minden 50 feletti ember beteg, s a halál sem csak „úgy jön”, hanem hosszas szenvedés, betegeskedés elõzi meg. Szóval lehet hinni ebben, vagy abban az irányzatban, de ezekhez fûzõdõ referencia nem létezik, míg õseink táplálkozásához igen. (A referencia alatt egész népcsoportra és több generációra kiterjedõ tapasztalatot értek.)

Szeretnénk elkezdeni 2014-es nyáron, de hogyan?

Sziasztok,én és a legjobb barátnőm szeretnénk a 2014-es nyarunkat arra fordítani hogy leadunk 12-15kg-t ezen a nyáron.Lenne rá 62 napunk és a sport lehetőségek ezek: Kosár,futás,spinning,normál bicikli,úszás.Én 75-78kg vagyok,160cm,a barátnőm 65-70kg 155-158cm. Majd a pontos súlyt meg a magasságokat lemérjük. Szeretném ha abban segítenétek,hogy egy megfelelő diétát adnátok számunkra. Mindent megfogunk tenni hogy sikerüljön,csak egy normális étrend kéne nekünk,amúgy 15 évesek vagyunk! :) Előre is köszönöm hogy ezt leírhattam ide,remélem tudtok segíteni!! Puszi ;)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Az olyan szezonfüggõ kúra-szerû fogyások eleve halva-született ötletek....visszamegy az összes súly a kúra után. Az életmódot , vagyis a táplálkozási, mozgási, pihenési szokásokat véglegesen kell helyes mederbe terelni...Ja és nem majd a jövõ nyáron hanem mától.
Jó nagy hülyeséget találtatok ki, addig még 8 hónap vissza van és felszedtek még fejenként minimum 5 kilót. Pont hogy most kellene elkezdeni és nyárra meglenne. És mivel ezt a súlyt nem 62 nap alatt hanem éve munkája volt összeszedni, nem is érdemes ilyen kevés idõt rászánni. Ha jól megnézem a súlyotokat akkor jó 20 kiló felesleg van rajtatok, azt ha egészségesen akarjátok leadni akkor heti fél max 1 kiló, barátok közt is számolva 20 hét, ami nem 62 nap.
Kisasszony most jól bemutatkoztál a trágár stílusoddal, pedig amit írtam azt mindent csak jó indulatból írtam. És más is ezeket fogja írni majd. Az hogy hülyeséget találtál ki még nem ok arra hogy ilyen ocsmányul reagálj rá. Te kérdeztél én válaszoltam, ha nem tetszik akkor nem fogadod meg. De ha egy kicsit is olvasol a kommentek között más kérdéseknél, ott is azt javasolják hogy heti 1 kilónál többet nem ajánlatos fogyni mert nagy az esélye a jojónak. Illetve nem 62 nap alatt növesztetted meg magad ekkorára, mert azért valljuk be jó kis túlsúlyt összeszedtetek. Amire még nyárig rádobtok párat. Majd ha idõsebb leszel és több eszed lesz akkor megérted.
Már a kezdetektõl el van cseszve. Az ilyen "majdekkormegakkorelkezdem" akciók eleve halálra vannak ítélve. A most-nál soha nincs kedvezõbb idõpont valamit elkezdeni.
Miért nem most kezditek és nyárra lefogytok?

Valaki ismer egy jo dietat?

Imadok enni,ez a bajom.Kene egy jo ajanlatt dietara.Tudtok?? (idiotak ne szoljanak hozza)!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Nekem van egy jól mûködö módszerem. Edd 3/4-ét annak, amit eddig ettél, kerüld az édesség minden formáját, és mozogj heti 2 órával többet, mint eddig.
alacsony szénhidrát és magas zsír
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek koszonom
Kérdezõ, a 6. válaszoló nyilván meg akar téged ölni, ha jót akarsz magadnak, ne hallgass rá. Kétlem, hogy komolyan gondolja... - Tök mindegy, mekkora adagokat eszel. Olyan ételeket kell enni, amik egészségesek. Ami egészséges, tehát a szervezeted képes normálisan hasznosítani, az eleve nem fog felhízlalni. Van amibõl a szervezet zsírt tud létrehozni, és van, amibõl nem. - A lisztbõl készült dolgok (kiflifélék, kenyér, stb), és egyéb gabonák akadályozzák a fogyást, ráadásul baromi egészségtelenek is. Sõt, a tévhit ellenére csak rövidtávon biztosít energiát, hosszútávon mínuszban jössz ki. - Került a szénhidrátot, viszont a zöldségekre, magvakra ez nem vonatkozik, mértékkel gyümölcsöt is lehet enni, mivel a gyümölcscukor napi 50g alatt tölti a máj glikogénraktárait, nem lesz belõle zsír, nem emeli a vércukrod. - Húsokat egyél, és sok zöldséget. Kerüld a gabonát, a cukrot, és a tejet. - SOHA NE VEGYÉL A KEZEDBE NÕI MAGAZINOKAT!!! Hogy miért? Mert olyan hülyeségeket fogsz beszélni, mint itt a legtöbben. Be kéne azokat tiltani.
Kedves Sowilo! Nyugodtan eldugulhatsz te is a hülye beszólásaiddal! Azt hiszed, nem vettük észre, hogy a hozzád hasonlóan hülyeségeket, meg állandó beszólásokat osztogató Tápi "eltûnt", és pár napra megjelentél itt??? Az, hogy új nevet vettél fel, de a modorod a régi maradt, a lényegen semmit nem változtat. Senki nem akar senkit megölni, de a te dumád az már szerintem nemcsak engem kezd kiakasztani, másokat is. Szállj már magadba, és vedd észre, hogy nem lettél jobb, ugyanolyan vagy, mint Tápi, de szerintem te ugyanaz vagy!
Íme egy régebbi kommentem: A fogyókúrának van egy nagy rákfenéje. Tudtad, hogy az izmok fenntartásához háromszor annyi energiára van szükség, mint a háj megtartásához? Nos, ha te nem is tudod, a tested nagyon is jól tudja. Így aztán amikor fogyókúrába kezdesz, hülye lenne a hájat elégetni, amikor az izmok jóval több kalóriát követelnek. Magyarul: az izmodból fogsz fogyni. Csakhogy! Amint az izmodból elkezdesz fogyni, kevesebb kalóriára lesz szüksége a testednek, tehát még kevesebbet kell enned, ha fogyni akarsz. Ha kevesebbet eszel, megint takarékos üzemmódba kapcsol a tested, így aztán megint az izmodból fogsz fogyni, és ez így megy tovább a kúra végéig. A kúra végén pedig szépen visszahízod az egészet, de már nem izom, hanem zsír formájában, aminek a fenntartásához ugyebár kevesebb energia kell, és kezdõdik minden elölrõl.
nem tudom, hogy idiótaság e , de egy haverom a bébiételes üveg módszerrel fogyott le, -reggelire is, ebédre is, és vacsorára is csak annyit evett , amennyi belefért az üvegbe,