Sport, mozgás -Egyéb kérdések - 40684 db

kérdésre adott válaszok
Nekem akkor nem volt narancsbõröm mikor leadtam 8 kg- ot és kezdtem hasonlitani egy anorexiásra;) A hasamon már látszodtak a felsõ kockák;) A narancsbõrt " kicsináltam", viszont nem éreztem magamat jól a bõrömben:S Ezért inkább elkezdtem kicsit többet enni. Az edzês, sok víz, egészséges étkezés, celulit krém stb. nekem nem használt, kizárolag csak az elõbbi módszer! Vagyis vidd lejjebb a testzsírszázalékodat és akkor kevesebb narancsbõröd lesz;)
9 hónap azért már nem kevés;) Rólam 3 hónap alatt ment le a 8 kg úgy, hogy nem is volt tudatos a dolog, csak épp egy olyan idõszak volt, hogy egymást érték a próbák...

Van valami jó gördeszka félcső Kecskemét közelében?

Lehetőleg ingyenest közel a Hunyadi városhoz.
gyakorikerdesek.hu

Ti mit szóltok ahhoz, hogy az önvédelmi edzére nem jár el az edző?

Heti 2-szervan edzés és egy hónapban min. a hónap feleében nem jön el. De az órát a régebbiek megtartják,de újat nem nagyon mutatnak.Terészetesen a havi bérleti pénzt kérik.30/n
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Az pont olyan, mint amikor a tanár nem megy be az órára, vagy a taxis odaadja a kocsikulcsot, hogy vezess te. :)
Ja tényleg azt nem is néztem. Mondjuk ez lett volna az elsõ tippem.
nem értem, miért jó ez embereknek? tényleg ennyit számít a marketing hogy kifizetnek x ezer forintot havonta egy szar edzésre mikor fele ennyiért találnának értelmeset is ami több alkalommal van egy héten..
Tipikus krav edzés.Menekülj onnan.
Mondcsak milyen edzés ez? Jó mondjuk van pártippem. Húzz el onnan egy normális helyre keress egy jól oktatott harcmûvészet és hagyd ott ezeket az önvédelmi cuccokat. Akik tartják azoknak nincs instruktori jogosultságuk egyébként?
és ilyen helyre jársz??? akkor elismerésem.
cimke alapján kravmaga de amúgy ja jobban járnál egy jujitsuval vagy egy késes botos harcmûvészettel

kérdésre adott válaszok
ahhoz tudni is kellene használni, h önvédelemre jó legyen.
Elsõsorban védekezésre szolgál.Erre alapult is egy egész önvédelmi rendszer a KFM, ahol alapállásban szinte végig rá van támasztva a fejre a tenyér, így a könyök és az alkar folyamatosan védi a fejet, ugyanakkor a fõ támadó fegyver is a könyök és a fejelés a rendszerben.
Elég eszement ez a KFM vagy micsoda. Az egy dolog, hogy véded a fejed, bár az a roszabb célpont egy támadás során, de mindezt úgy, hogy kizárod a kezeid amivel dolgozhatnál. És így azt se felejtsük el, hogy az egész test védtelen marad, ami amúgy is nagyobb hatékony támadási felületeket kínál. Nonszensz. Valamit vagy rosszul írtál vagy teljesen idióták f**szságait is benyalják az emberek.
Nyugati országokban, most nagyon megy a KFM.De nézz bele ilyen http://www.youtube.com/watch?v=Pvi54YLYIC0
háát a videó alapján ez akkor mûködik, ha amúgy is van némi jártasságod a harcmûvészetekben. A legtöbb ember megfogj a fejét és utána könyökkel hadonászik, modszer. két erõs test rugás után össze rogynak és testüket tapizzák utána már támadható a fej is.
Fenntartom a véleményem videóval is. Az látszik, hogy a fejtámadásokat szépen levédi, a videóban fõleg ilyen támadásokat láttunk nyilván, de az a néhány félgyors testámadas az bemegy ahogy annak rendje módja. Illetve ami a videóból kitûnik az az, hogy a küzdõtáv gyakorlatilag életveszélyesen lecsökken. Ennek a fajta technikának egyetlen helyzetben látom létjogosultságát a nagy tömeg káoszból való kikeveredés esetén.
igen könyökkel csavarod ki a másik kezébõl a kést..
Testközelben elég nagyot tudsz vele csapni, és kis felületen adódik át az erõ, szóval jó lehet, de ez egy részletkérdés. Nem attól leszel jó önmagában önvédelemben, hogy nagyot tudsz könyökkel ütni.

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszaitokat, tanácsaitokat! Hasznosak voltak számomra!
Szerintem maximum 11-12fog menni.
Izmot kell addig fejlessz. Sok fehérje, csirkehús, sovány túró este. Ma csinálj 1 db fekvõt, holnap 2-t. 2 hónap múlvamenni fog a 60.
fegyencedzés címû könyvet tudnám a figyelmedbe ajánlani
2 hónap alatt fel tudsz készülni. Mindennap gyakorolj!

Nagyon egészségtelen betonon futni?

Heti négyszer
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
az, ahogy a hosszútáv futás is.
van aki szerint az, és van akinek semmi baja évek alatt sem, szerintem ez is inkább genetika és pénz kérdése(cipõ)
Annyira szar nem lehet. Pl. Margitszigeten is ott a futópálya, de kb minden második ember mellett fut a betonon....

Görkorcsolya védő felszerelés?

Sziasztok!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: hát igen... :) köszi.!
valamit amit védöfelszerelésként árulnak biztosan találsz 1-2-3000 ft ért, de nem hiszem, hogy többet érne mintha nem lenne rajtad semmi...

A vasasba vagy az uteba menjek boxolni?

Már egy ideje hobbi szinten gyakorlom, hol foglalkoznak legjobban a hobbistákkal ? Vagy később esetleg versenyzővel ? Melyik egyesület a jobb szerintetek ?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Nem tudom, hogy e kettõ közül melyik a jobb (én egy ideig jártam a vasasba, az jó volt), de tudok ajánlani egy nagyon jó klubot a környéken, ahol rendesen megtanítanak bokszolni és hobbistaként is ugyanolyan rendesen foglalkoznak veled, mintha élversenyzõ lennél. Az edzõ a nõi válogatott edzõje, egy régi klasszikus edzõ a legjobb fajtából. :) A csapat is nagyon rendes. [link]
A kérdező hozzászólása: Nekem igazából annyi kéne, hogy legyen minden edzésen sparring meg jó hangulatú legyen az edzés. Amatõr edzõre nem akarom hagyni magam mert be vannak gyepesedve. Azt tanítják amit 20 éve tanultak. Én versenyzõtõl veszek privát edzést mellét.

kérdésre adott válaszok
Hát majdnem minden sport ilyen; futás, úszás, pingpong, tenisz...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek :) ez a kondis szaunás zuhanyos nagyon tetszik ;)
A legjobb szerintem a konditerem, mert itt mind a ketten nektek megfelelõ terhelést kaphattok (utána pedig egy közös szauna és zuhany... ;); ezen kívül nagyon bensõséges hangulata van a futásnak, ha egyforma sebességgel és hosszan szerettek futni. Jók a tollaslabda/squash/tenisz is, ha béreltek ketten egy edzõt meg egy pályát, és együtt fejlõdtök (azaz egyikõtök sem profibb a másiknál). Ha a lány szereti a küzdõsportokat, akkor jó minden olyan, ahol püfölni lehet egymást (box, karate), de csak ha a lány eleve jobb, mint a fiú vagy szinten van. A labdajátékokkal az a baj, hogy fiúk/lányok többnyire külön csinálják, bár az egyik barátom csaja mb1-es focista és vele nagyon jó egy csapatban lenni teremfociban. :)

Most hétfőn edzettem, testépítés kat-mell volt. Szerintetek túlerültettem? Hétfő óta úgy fáj a karom, hogy kb L alakban kell tartsam mert durván fáj, többilent://

Szóval amikor mozgatnám valamerre, akkor nagyon fáj, mint ha eltört volna ( de nem ) Egyenesen akarom tartani, akkor ordítanom kell úgy fáj :P
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Most legalább megtanulod, hogy tisztelned kell a saját testedet ês vigyáznod rá!