Számítástechnika - 310910 db

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: de a Blenderhez én nem értek, csak ránézek és megzavarodok! valami egyszerûbb módszer kéne
A Movie maker nem tud ilyet.
Akkor Virtualdub.
use Blender

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok hülye 2 szer végigjártam minden oldalt... [link]
google!? [link]
A kérdező hozzászólása: Na ja nagyon jó laptop szerintem. 1 oldalt találtam de ott sem rendelhetõ átmenetileg. Az már az oldal hibája. Remélem betudok majd szerezni egyet :D
A kérdező hozzászólása: Ilyen ár szinteken inkább nem használtat akarok venni :/ de köszi :D
[link]
hopp tényleg nem kapható :-) Win8 szériás notesz volt, fél éve megszûnt a forgalmazása. Hogy miért, jó kérdés, lehet a Win8 "sikere", vagy hardver gondok...

Valaki okos ember, aki ért a számítástechnikához?

Kaptam az oviból egy másfél órás videofelvételt a kisfiam ünnepségéről DVD lemezen, nem R+ meg R-, hanem sima filléres DVD lemezre gondoljatok. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a felvételt később át lehet vinni gépre, vagy egy másik lemezre másolni, vagy felejtős, mivel nem újraírható DVD??
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Veszel egy másik DVD-t és elsõnek berakod a meghajtóba az ovis lemezt majd bemész a Nero-ba és ott a lemez másolása opcióra menve elindul a másolás ha kész akkor berakod az új lemezt és akkor rámásolja kb ennyi.
A kérdező hozzászólása: De akkor nem lényeg, hogy nem R+-os??? Ez nem számít?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! A "nem újraírható" DVD azt jelenti, hogy ha egyszer rákerült valami a lemezre, a tartalmát nem lehet módosítani. Olvasni viszont igen, így tetszõlegesen lejátszhatod, illetve másolhatod (az adott DVD szempontjából a másolás olvasás, mert nem ráírni akarsz, hanem leolvasni róla a rajta levõ adatokat; "õt nem érdekli", hogy ezt követõen az adattal mit kezdesz). Ha a lemez nem másolásvédett (miért lenne az egy óvodai felvétel?), akkor egy új üres DVD -re (vagy egy újraírhatóra, törlést követõen), bármelyik DVD író alkalmazással át tudod másolni a rajta levõ tartalmat. Ugyan ez elõttem válaszoló a NERO használatát ajánlotta, én azonban ezt két okból ellenezném: 1.) A NERO fizetõs szoftver, megvenni, így hirtelen nyilván nem fogod, a szerzõi jogok megsértésére pedig - kissé klisésen - nem buzdítanálak 2.) Annak ellenére, hogy a NERO eléggé ismert CD/DVD író program, a minõsége, használhatósága jelentõsen elmarad számos ugyaezen célra való, kevésbé ismert, ingyenes alkalmazásétól. Használhatod például a Burn4Free nevû programot, vagy nemes egyszerûséggel a Windows beépített CD/DVD író alkalmazását is. Természetesen a másoláshoz egy DVD -k írására képes optikai meghajtóra van szükséged (ezek elõlapján gyakran, de nem kivétel nélkül szerepel a "DVD-RW" felirat) Amennyiben laptopod/notebookod van, amely rendelkezik optikai meghajtóval (MacBook Air, hasonló vékonygépek, illetve netbookok kiestek, mert ezekben nincs DVD), az nagy valószínûséggel tud DVD-t írni, hacsak nem egy sokéves, öreg masináról van szó. Remélem, segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :)
filléres lemezek is R-/+ -osak, max nem olyan feltûnõen írják le. pl.: [link] Ezen is csak belül látni hogy Verbatim és hogy DVD+R DL 2.4x
nem számít

Mit szóltok ehhez a konfighoz?

AMD FX-8320
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Ki beszéli gyengébbre?! Csak, ha észrevettétek volna 8320 mellé egy HD 7850 eléggé aránytalan. Kingston RAM-mal pedig nem tudom mi bajod van második. Én azért ajánlottam FX-6300-t, mert a felárból kijön egy sokkal erõsebb VGA, ami jobb játékra, mint a 7850. Jó vegye meg a 750W-os tápot, mikor a gépe nem eszik 400W-nál többet, jót fog tenni ez a hatásfoknak..:D Na mindegy, legyen nektek igazatok. Mindenki azt vesz amit akar...
Nincs bajom a Kingtsonnal sem, de hallottam már ezt azt azokról a RAM-okról. Semmi rosszat nem fog tenni a táppal, hogy nincs teljesen kihasználva. :)
A RAM-ot cserélném Corsair Vengeance 8GB 1600MHz CL9 KIT-re (mindenképpen 2x4gb legyen!!!), valamint egy combosabb kari is elférne pl. Sapphire Radeon R9 270X. Ne beszéljétek gyengébb dolgokra, mert most lesz csak igazán szükség arra a 8 magra, hogy minden arra lesz optimalizálva, hála a nextgeneknek. A táp meg jó, és ha késõbb akarna esetleg még egy VGA-t, nem kell cserélni, ne engedjen a minõségbõl.
Te aztán érthetsz hozzá, te szerencsétlen
Felesleges akkora táp. Bõven elég az 550W-os FX-6300-val és Asus M5A97 R2.0-val venném és a megspórolt pénzbõl R9 270X vagy R9 280X VGA-t vennék, ha kijön.
3: Nem kell mindenhez hozzászolni, ha nem értesz hozzá.
:DDDDDD
Mi a baj a Kingston ramokkal? Az egyik legjobb gyártó a Corsair mellett. Az tényleg igaz, hogy a gyengébbre nem kéne rábeszélni az embereket. FX 6300-at látok mindenhol, bárki bármilyen config tanácsot kér ezen az oldalon. 2-3 éve biztos jó volt, de most már azért kell az erõs processzor, még játékokhoz is.

kérdésre adott válaszok
attól függ mire használnád, szerintem az xp jobban húzná
Eldöcögne rajta a win7 is, de én is az Xp-t javaslom.
kb ilyen az én régi gépem is csak ati radeon 128mb van benne és 700mb ram tökéletesen ment nekem rajta még játszani is tudtam!
Erre jobb az Xp, ha bõvíted a ramot 2 gigára akkor mehet a Windows 7 Home Premium

Melyik videó kártyát vegyem meg?

Azt szeretnmém megkérdezni, hogy megéri megvennem ezt a videókártyát:(<[link]) játékokra szeretném használni. Vagy ha tudtok akkor légyszi mondjatok jobbat hasonló árral.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!! :D
[link] ennyi pénzért megéri, de ezt vedd ez ddr5ös, szal sokkal gyorsabb mint a ddr3as, az hiába 2gb míg ez csak 1
Semmit nem ér a 2GB memóriával, mivel ki sem tudja használni az a kártya, ráadásul DDR3-as, régi és lassú is... DDR5-öst vedd.
Vagy esetleg ez:[link] mivel ebben 2 GB memória de én is a sapphire-re szavazok.
Belemenne.
A kérdező hozzászólása: Ebbe az alaplapba belemenne az amit linkeltél?
15-ért ennél jobb nincs újonnan, de ennyibõl inkább használtat vegyél.
A kérdező hozzászólása: az alaplapom egy Asus P5LD2-X/1333
Még egy gtx650ti sem képes rendesen kihasználni 2gb-ot, nemhogy egy gt630, ami egy átcímkézett gt440....

A Windows 7 volt frissitve a gépemen és a billentyuzeten miért nem lehet irni most magyar abc-ét?

Elotte még mukodott, de volt frissitve a windows és nem lehet át állitani, hogy rendes betuket irjon magyarul.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Nah már sikerült nagy nehezen.:D Köszi.:)
A kérdező hozzászólása: Jaj nem lehet haljak meg már.:P Talán csak angolt és szlovákot lehet.
[link]