Számítástechnika -Internet - 65273 db

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Ilyen ár szinteken inkább nem használtat akarok venni :/ de köszi :D
hopp tényleg nem kapható :-) Win8 szériás notesz volt, fél éve megszûnt a forgalmazása. Hogy miért, jó kérdés, lehet a Win8 "sikere", vagy hardver gondok...
A kérdező hozzászólása: Na ja nagyon jó laptop szerintem. 1 oldalt találtam de ott sem rendelhetõ átmenetileg. Az már az oldal hibája. Remélem betudok majd szerezni egyet :D
google!? [link]
[link]
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok hülye 2 szer végigjártam minden oldalt... [link]

Tudnám valahogy lopni a netet nagybátyámtol?

Thomeos internete van modemmel csatlakozik a netre felhasználó név és jelszóval
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Csak az õ routerjébõl kell egy UTP RJ45-ös kábelt átvezetni a te gépedbe...
Kérj egy routert, meg egy keresztkötésû rj-45ös csatlakozós kábelt; kösd a routert meg a modemet össze, azt .. nah jó hosszú.. szerintem menni fog nem nehéz.
Úgy érted hogy a bátyád internetkapcsolatának a PPPoE adataival te is tudnád-e használni a netet? Nem, nem tudnád. Csak úgy tudnád ha felcsatlakozol a routerére ( WiFi-n vagy vezetékkel).
Veszel egy routert, azzal menni fog, az õ modemjéhez kell kapcsolódnod és onnan már tiszta sor. Feltéve ha egy házban laktok.

Gmail-nél hogyan tudom beállítani, hogy egy bizonyos e-mail címről jövő küldemények visszamenjenek a feladónak, vagy legalább arról tudomást szerezzen, felesleges küldözgetnie, nem érnek célba?

Azt tudom, be lehet állítani a szűrőknél, hogy olvasatlanul törölje a leveleket, de én azt is szeretném, hogy a feladó tudja, nem fogadom a küldeményeit. Köszi a választ.
gyakorikerdesek.hu

Miért nem tudok internetezni telefonnal, mit kell beállítani?

T mobilos, samsung galaxy young telefonom van, dominos vagyok, azon belül még az előző telefonommal váltottam surf díjcsomagra. Se a régi, se a mostani telefonnal nem tudtam internetezni, de azért a havi 890 ft-ot levonták. Csak akkor tudok, ha bekapcsolok még napi go netet vagy ilyesmit, aminek szintén díja van. Most hogy is van ez? Be kell valamit állítani?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Megtörtént, az volt a gond, hogy nem aktiválták.
A kérdező hozzászólása: Engedélyezve van, meg mobilinternet meg minden ami kell. Azt írja, hogy a hálózat nem érhetõ el.
Ha fizetsz egy net csomagért de azt mégsem aktiválják az elõfizetéseden akkor reklamálj a telefonos ügyfélszolgálaton ( 1430 ).
Adatkapcsolat engedélyezve van? Mit ír ki amikor megakarsz valamit nézni a neten?

Facebookon hogy tudom megnézni, hogy kit követek?

Szinte az összes barátnőmnél az van kiírva, hogy követem. De én nem kattintottam rá, akkor ez hogy is van??
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Minden egyes ismerõsömet követem! Hát ez mi???

Hogy lehet kikapcsolni a Norton DNS-t?

Nagon zavaró hogy amikor pl megnyitom az Ncore-t, akkor kiírja hogy vmi ACCESS not valid vagy vmi ilyesmi...De nincs fönt semmilyen Norton program, és DNS sincs beállítva...Mit csináljak?
gyakorikerdesek.hu

Mi az hogy: A szervezet tanúsítványa érvénytelen?

Nem enged be az oldalra ezzel az okkal!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: sajnos nekem valahogy nincs olyan opcióm hogy Speciális beállítások / HTTPS/SSL....nem értem miért...beállításoknál ilyen nincs

A régi magyar filmeknek 1945 előtti ki a jogtulajdonosa?

használhatom a You Tube-on ?
gyakorikerdesek.hu