Szépség és divat -Öltözködés - 42944 db

Fekete, csipkés blúzt linkelne valaki?

Lehetőleg olyat, ami kapható mostanában nálunk. :) Az ára ne nagyon menjen 7000 Ft fölé, és jó, ha V nyakú a kivágása. Tudtok linkelni ilyen felsőket? Sürgős!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
[link] :) az àra egy kicsit magasabb :) )) [link] ez nem nagyon csipkès: [link]
Nézz be a New Yorkerbe, ott vannak csipkés blúzok, 4000 ft-tól kezdõdnek.

kérdésre adott válaszok
Van felnõttben? Nekem elég kényelmetlen lenne. De ha te szereted, nem ciki, úgyis csak alszol benne, nem az utcán mászkálsz így. Kicsit azért fura, a baba rugdalózóra emlékeztet. Meg ha pisilni kell, nehéz levetkõzni.
Szerintem nem ciki, nekem volt egy nem is olyan régen. Ajándékba kaptam és sajnos kicsit kicsi lett rám. Így nem kényelmes, mert bevág és én amúgy is a laza, jó bõ pizsamákat szeretem. Hátránya, hogy ha pisilni kell, akkor gyakorlatilag az egészet le kell venni. Elõnye, hogy nem lesz ki a derekad. 27/n
Én utoljára csecsemõ koromban hordtam olyat, de ha te szereted, akkor vedd fel, úgysem látja senki :D

Kétségbe vagyok esve, póló L vagy XL?

Amcsiból szeretnék pólót rendelni, de teljesen összezavarodtam, az L-es méret hossza 76 cm, szélessége 54,6 cm, az XL-es hossza 80 cm, szélessége 58,5. Elővettem itthon egy csomó pólómat, de totál más értékek jöttek ki, nem akarok csónakot, de azt sem, hogy kicsi legyen.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
és akkor mi van, ha hosszú? inkább legyen hosszabb, mint hogy ne menjen rád..
Én ugy vagyok vele, hogy szeretem ha kényelmes a ruha. Vegyél XL eset és ha zavar a hossza, fölvarhatsz belõle.
Szerintem elég az L-es. A régi pólóid már kinyúlhattak a mosástól és a viseléstõl, azért szélesebbek.

kérdésre adott válaszok
'' Amennyiben Ügyfél a termék házhozszállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt az áru átvételét követõ 8 munkanapon belül, indoklás nélkül megteheti. '' A weboldalon írták. :)
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm a választ! :D
Tehát ki is cserélik 8 napon belül, ha nem az árát kéred vissza. (azt is visszaadják)

Hogyan tudok rendelni erről az oldalról?

tudna valaki segíteni pontosan hogyan kell, vagy mit kell csinálni hogy rendelhessek? vagy magyarországra nem is lehet rendelni?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
[link] Add to cart

Hol lehet rendelni TIMBERLAND bakancsot?

Lehetőleg NEM barnát!! Csak képeket láttam fehérről/feketéről és rögtön szerelembe estem!!! kérlek segítsetek :)))
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
ebay.com -on biztos találsz outletekbe nézd meg [link]

Van olyan szivacsos melltarto ami nem nagyobbitja hanem inkabb egy picit lenyomja a mellemet? 15/L

AZ a helyzet hogy nekem eleg nagy melleim vannak, es ez nem rossz csak a suliban allandoan csesztetnek miatta, es inkabb olyan melltartot szeretnek jordani ami nem osszenyomja, felnyomja a mellemet hanem egy kicsit lenyomja
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Minimizer-nek hívják, Triumphnak is van, BonPrix-n is láttam, Marks&Spencerben is. Nekem úgy tûnt a pánt nélküli is olyan szabású, hogy kicsit kisebbnek látszik tõle, bár nekem az még pánttal sem kényelmes.
Van kisebbítõ hatású, de az szerintem nem szivacsos és nem is lenyomja. (csak hallottam, nekem kicsi van ....)

Poppy köntöst be lehet cserélni másikra?

anya megvett nekem egy köntöst de pont nem olyat amit akartam nekem ez nem tetszik tudok mit csinálni? mivel ajiba kaptam és tök gáz lesz h átadja nekem meg nem tetszik olyan ideges vagyok h megtalaltam es a sok szép közül a legcsúnyabbat vette meg
gyakorikerdesek.hu

Melyik kabát néz ki jobban?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] vagy
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) nekem is a második jobban tetszik valamivel:)
Nekem a második tetszik jobban, valahogy jobban kiemeli az alakot, az elsõ olyan mintha egy zsák lenne aminek a mell alatt része össze van húzva, nem derékban... Második, kár hogy csak keki színben van
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) az elsõt is kekiben néztem, csak nem úgy linkelte be nemtudom miért:/
Ha télre kell, a másodikat rövidnek találom. Én fázós vagyok :) Az elsõnek kicsit fura a derékrészre, de egyébként az jobban tetszik. Tényleg nagyon drágák. Ennyi pénzért már majdnem két kabátot vehetsz, egy melegebb sportosabb kabátot és egy csinibb szövetkabátot. Érdemes inkább üzletekben körülnézni, szerintem biztosan találnál olyat, ami ezeknél jobban néz ki és praktikusabb is.
Nekem igazából egyik sem stílusom, én inkább sima, fekete szövetkabátokat hordok, nekem az elsõ túl plázacicás a minta miatt, a második pedig egyszerûen nem az én öltözködésembe illõ darab. Mindenesetre az árát egyik sem éri meg.
A második, de nagyon drága
2.:) ilyesmi van nekem is, csak a tallyban vettük és feleannyiba került:D
mindkettõ jó:) nekem olyasmi van mint az elsõ, csak a belseje nem ilyen mintás hanem csak sima fekete. a második is nagyon jó. nem tudok dönteni. de mondjuk a fekete több mindenhez megy:)
3. vagyok, ja a laura scott jó márka már én is vettem az Ottónál olyan cuccokat, bírják:)

kérdésre adott válaszok
Lehet, hogy ez ilyen bõvebb fazon és nincs elszabva. Szerintem ha összemosod, akkor mindenhol kisebb lesz, az ujja is. Inkább menj vissza a boltba és próbáld fel még egyszer az S-est.