Szerelem, szex -Egyéb kérdések - 72410 db

Hogy segitsek a barátnőmnek?

Nemrég egy fiú összetörte a szívét,azóta alig eszik,sokszor hányingere van,szomorú,levert,sápadt és fáradt...Régebben mindig odajött hozzánk beszélgetni,de most már szinte meg se szólal,ha odamegyünk hozzá akkor meg elzavar.Sokkal jobb/viccesebb és élénknek ismertem meg,de elvesztettem egy hülye pasi miatt..Mivek szünetekbe lent van a szivtipró pasi is,a bnőm mindig őt nézi.A gyerek ilyenkor nagyon butákat mond neki,de ő hagyja,régebben mindig kiállt magáért de most..öngyilkos akar lenni :( És az a legrosszabb az egészbe hogy lecsesz ha kiállok mellette és beolvasok a srácnak akkor csak a fejemet szedi le.És a bnőm most elkezdte facebookon betegesen zaklatni,fenyegeti hogy megöli őt.A gyerek ahányszor letiltja csak új facebookot csinál magának amin szintén fenyegeti..Mit tudnék csinálni? Beszéljek a fiúval hogy ne legyen bunko?
gyakorikerdesek.hu

Miért nem hagy békén?

Van egy fiu a suliba es állandoan szekáll azzal h dagadt vagyok...Nem vagyok kövér se,pont jó husban van a testem..De akkor se hagy békén,csak minden nap basztat ezzel..meg azt mondja h milyen ronda vagyok meghogy kicsi a csöcsöm...Nem hinném h ronda vagyok,ink átlagos,és mindig koszon nekem h ,,csá dagadt". Ilyenkor csak mondom neki h milyen jo alakom van meg ilyenek,és azt se hiszem h vonzodna hozzám mert a vékony lányoknak a képét mindig likeolja,meg irja nekik h milyen szépek,meghogy milyen jó kép lett.....Facebookon bejelolt,de én letiltottam mert ekkora egy fasz.Később feloldtam a tiltást hátha akar majd vmit irni..Az egyik haverjával ossze akartam jonni,erre ő rohogve zavart el a haverjatol h haggyam ot beken..Haverja szerint meg bejovok neki mert egyik emberrel joba vagyok es azzal uzent nekem..De nemhiszem asse h bejonnek neki mert a haverjanak már nemtok hinni mivel már 5 fiut lokott oda hozzám h szeretnek engem..:P mé basztat?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
irj nekem beszélgetni:[email protected] vagy skype cimem lacika0525

Miért csinálja ezt velem? Miért tesz tönkre?

Van egy fiu a suliba,pár honapja vettem neki sziv alaku bonbont,(esobe volt szal romantikus) de nem kellett neki..azota ahányszor meglát felkiált h ,,jajj a bonbon".multkor az ablakon orditotta ezt nekem..mindenkinek elmondta,állandoan szol nekem h hey bonbon,odafigyelek erre megkérdi h ,,mivan bonbon" ilyenkor csak bokolok neki,ha ránezek lecsesz h ne nezzem..miert csinálja ezt velem? Ő 15,én meg 12 év
gyakorikerdesek.hu

Miért futok bele mindig elérhetetlen férfiakba?

Már azon gondolkodtam h öngyilkos leszek mert én már nem bírom..jó ötlet?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
ne csinálj ilyet!!inkább irj. [email protected]
ott a cimem.....

Miért csinálja ezt velem?

Van egy fiú (iskolába) és kb 8 hete vettem neki bonbont csak úgy (esőbe adtam neki oda szal romantikus volt) de nem kellett neki...utána még néha néha ránéztem de igazából békén hagytam,de ezután kb 3 héttel elkezdte azt csinálni h ahányszor meglát hangosan felordít h: ,,jajj a bonbon!" És állandóan mondogatja nekem h ,,hey bonbon" addig amig nem figyelek rá. Aztán amikor odafigyelek és mondja h mivan,akk én ilyenkor bókolok neki,aztán azt mondja NEKEM h hadjam békén :p de nem értem akk meg minek szól? Folyosón is ordít nekem h bonbon,multkor jöttem az iskolába és az ablakon ordított ki nekem h bonbon!! De ha csak odanézek akk meg csak néz h mit reagálok..miért csinálja ezt velem?!
gyakorikerdesek.hu

MITCSINÁLLJJAKKK? NAGGYONFÁJJ! :'(

Masztiztam,és annyira erösen csináltam,h a sunámat teljesen lekarmoltam mikor elélveztem...:S vérzett,de nagyon fáj..nem tudok aludni normálisan,masztizni se tudok,én meg nem birok várni 1 hetet mire elmulik,ezert ugy masztizok h mindig feltépem a sebet..mit tudnék csinálni,h ne fájjon annyira?????? Kurvára tud csipni....
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Szerintem kenegesd vmi kenoccsel..... Ja es a faszommal;) szeretnek mar egyet dugni
Ez most nagyon beinditott..♥♥♥♥ ok, add meg az email cimed mert nem tom h h kell privit irni csao♥

Miért fantázialok ilyenekről?

Már csak olyan pornókat nézek ahol a csajt megkötözik,megerőszakollják,megalázzák.már hidegen hagynak a sima egyszerü sex.és állandóan arról fantáziálok h milyen jó lenne ha engem is megbasznának,állandóan ezt álmodom...ez már beteges?
gyakorikerdesek.hu

Fiuk ti mit csináltok ha tetszik egy lány?

Csak azért kérdem mert,egy fiú többször egymás után rám kacsintott,nem tikkelt a szeme.és hozzá teszem h a bal szemével kacsintgatott.de az a lényeg h3-4 en voltak..puszikat küldtek,integettek,nézett az egyik mint egy pszichopata xd.a lényeg: csak szivattak vagy télleg bejövök az 1-iknek? Ja és ha tetszik egy lány akk milyen jeleket küldtök neki?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Ez biztos?
Szivatas

Fiúk ti tudjátok, vmi tipp?

Lány vagyok,egyik nap az egyik szünetbe (iskolába) kb 3-4 fiú integetett,kacsintgatott,puszikat küldött,meg az egyik gyerek (még azelőtt h ez történt volna) meredten nézett az egyik mire én mondom neki h MI VAN?! kurva idegesítő volt,de mind1.Szivatnak vagy télleg bejövök az 1iknek? Hozzáteszem h szabadidő ruhába voltam szal nem lehettem olyan sexy.sokan mondják h jol nézek ki,vkinek meg szar az izlése.a lényeg: h van egy lány ronda és azt vki más szivatja h átkarolja oszt röhögnek rajta..Na akk mit akarnak tölem?
gyakorikerdesek.hu