Szerelem, szex -Randizás - 42597 db

Szerintetek gáz ha egy lány megy oda egy fiúhoz?

Van egy srác (idősebb nálam egy évvel), aki tetszik. Szoktunk egymásnak köszönni és folyton mosolyog rám. Eddig kétszer beszéltünk, és egyszer én mentem oda hozzá, de nagyon rendes volt, folyamatosan beszéltünk és végig mosolygott. Szerintetek én is tetszem neki? De ha igen, akkor miért nem kezdeményez? És nagyon gáz ha én mentem oda hozzá?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Ja es ha nem jonne ossze akk atpasszolhatnad nekem a , , pasid" :D
Köszönöm!
Hidd el, nálam jobban ugyse lehetnél gázabb (én egyszer egy bonbont vettem egy fiunak xd) nem kellett neki...a lényeg: ha többször mész oda hozzá, egy idő múlva ugyis odamegy majd hozzád...lehet h bejössz neki de ez még nem biztos

Edzésről tetszik egy fiu. Hogy tudassam vele hogy tetszik nekem?

Heti egyszer találkozok vele. Nem vagyunk köszönőviszonyba, de már szóltunk egymáshoz. Egyik héten tök aranyos velem, odafigyel rám meg minden, másik héten meg ugy tesz mintha nem is léteznék... Ő kapus én mezőnyjátékos így nem beszélünk sokat.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Odamész oszt leszopod
Allj be te is kapuba!:D en is kapus vagyok...

Szerintetek milyen ez a lány?

http://www.otomobilsayfasi.com/static/photos/gallery/original/5617.jpg?v=1349702628000
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
jó! :D

Lányok, fiúk! Ti beleszeretnétek egy siket lányba/fiúba? És ha a szerelmetek megsiketülne, elhagynátok?

Én lehet, hogy beleszeretnék, és tuti, hogy nem hagynám el, de kiváncsi vagyok, ti hogy vagytok ezzel. 14L (trollok, undokoskodók: kíméljenek!)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Nem hinném, hogy siketek társaságába kerülnék, így nem. Ha a párom siketülne meg, biztosan nem hagynám el. Ma volt megint az M1-en az a film? :D 21f
Nekem tetszett is regen egy ilyen fiu.Es nem, nem hagynam el...
Nem hagynám el, de sajnos szánnám ami nem tenne jót a kapcsolatnak. Viszont a szavaimmal nem tudnám megbántani :)
A kérdező hozzászólása: Nem néztem filmet. :)
A kérdező hozzászólása: #11 Sok sikert nektek :)
nem hagynám el.
Tuti ott lennék neki, mindenben számíthatna rám, és az most nem olyan duma...és nem sajnálatból lennék vele, hanem azért mert komolyan nagyon szeretem.
Én már beleszerettem egy siketnéma lányba, egyszerûen imádom :)
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy sok ilyen ember van. :)
erre gondoltam... mintha láttam volna a reklámját mostanában, de nem... http://www.port.hu/hallgass_a_szivedre!_listen_to_your_heart..
Igen, ha tetszene beleszeretnék, és nem hagynám el, ha megsiketülne sem.
ugyanolyan ember, mint a többi, miért ne lehetne beleszeretni :) ha pedig a párom megsiketülne, attól még ugyanaz az ember lenne, akibe beleszerettem... aki ilyenekért elhagyná a párját, az sosem szerette... igyekeznék neki minél többet segíteni, hogy elfogadja és beleszokjon az új életbe, együtt tanulnánk meg a jelnyelvet, stb. 24/L

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: de én nem szeretek hozzám hasonlókkal együtt lenni mert csak emlékeztetnek rá hogy más vagyok..
Ha balesetet szenved amikor már hosszabb ideje együtt vagyunk ús biztos nem hagynám el de, hogy így összejönnék-e egy mozgáskorlátozott lánnyal a válaszom az, hogy nagyon valószínûtlen. De nem teljesen kizárt. Sajnálom, ha ez kissé érzéketlenek tûnik.
Ha bejön, akkor simán.
engem semmiben sem zavar hha normális az elméje miért lenne gond?
A kérdező hozzászólása: akkor egy mozgás sérült keressen magának egy hozzá hasonlót?:S
8 banyek :S Pasi vagyok de kajak bekönnyeztem :( annyira átéreztem.
Hát én nem. Tudom, hogy azt kellene mondani, hogy az igazi szépség belülrõl jön, meg ilyenek, engem zavarna. Persze ha azalatt lenne mozgássérült mikor már járunk akkor változna a helyzet. Az ilyen speciális emberek egyébként is inkább egymás között találják meg egymást. Vak a vakkal, bipoláris magatartászavaros a bipoláris magatartászavarossal...
Na itt kezdõdnek a dongok...
Össze jönèk vele persze
Nekem nem lenne kizáró ok. Teljes mértékben az illetõtõl függ. Ha van benne olyan ami megfog... Tudod, a szerelem nem ismer határokat, ahogy mondják. Mondjuk ha kerekesszékes lenne, az elég sok nehézséget vetítene elõre. 22/F
Nem vagyok elõítéletes.. Ha meg tudom kedvelni akkor igen..
Õszintén? Ismerkedésben igen. Szerelemben nem. Ezek után engem ne szavazzatok le és ne fikázzatok.
Biztos nem. Itt mindig azt mondják, hogy keressen mindenki magához valót. Egy mozgássérült nem az.
Egy nem mozgássérülttel kb csak annyi a téma, hogy húúú neked biztos szar lehet, egy másik mozgássérült pedig kb olyan helyzetbõl látja mint te.
Volt egyszer egy vak leány, aki gyûlölte magát amiatt, hogy vak volt. Mindenkit gyûlölt, kivéve a kedvesét. A fiú mindig vele volt. Mondta egyszer a barátjának: - Ha láthatnám a világot, hozzád mennék feleségül. Egy napon valaki hozott neki egy szempárt. Amikor levették szemérõl a kötést, láthatta az egész világot, beleértve a barátját is. A fiú megkérdezte: - Most, hogy látod a világot, hozzám jössz feleségül? A leány a fiúra nézett, és látta, hogy vak. A lehunyt szemhéjak látványa szinte sokkolta. Erre nem számított. Az a gondolat, hogy az élete hátralévõ részében ezt kell nézze, arra a döntésre vezette, hogy visszautasítsa a fiút. A fiú csendesen könnyezett, majd pár nap múlva írt néhány sort: "Vigyázz jól a szemeidre, mert mielõtt a tied lettek, elõtte az enyémek voltak." Valahogy így mûködik az emberi agy, amikor megváltozik a helyzetünk. Csak kevesen emlékeznek arra, milyen volt az életük azelõtt és ki az, aki mindig mellettük volt a nehéz idõkben.
"Ha bejön, akkor simán." elég kétértelmû!! Nem hinném, igazából fogalmam sincs!
Nem kizárt, ha beleszeretnék.
amúgy a 8as miért nem csak az egyik szemét adta neki?
Szerintem ez hülyeség, de embere válogatja.
Miért kétértelmû a "ha bejön, akkor simán" ? Ha tetszik külsõre meg belsõre is, akkor nem érdekel, hogy mozgássérült. Fõleg, hogy számomra ez a kombó elég ritka.

Fiúk, ti járnátok olyan lánnyal, akinek pasija van?

Ismerkedtem egy sráccal, egyszer beszéltünk, most rám írt, hogy kedden megismerkedett egy lánnyal, akinek van párja, de utólag derült ki. És már járnak! Ad neki egy esélyt, ha kidobja a pasiját. 1. Nekem ehhez mi közöm? 2. Nem ez az első ilyen pasi, komolyan vannak ilyen idióták?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Nem ez az elsõ ilyen kérdezõ, komolyan vannak idióták? Mást akartam írni, de az durvább lett volna.
Én jártam... egy hónapig megvolt neki az elõzõ barátja, de csak hétvégente találkoztak és full rideg volt már a kapcsolat. Viszont késõbb megtanultam, hogy ez a lány, úgy, ahogy erre képes volt; képes volt sok más gazságra is... Úgyhogy most már az a válaszom, hogy krvára nem...
Soha!
A kérdező hozzászólása: Szememben az aki leáll egy ilyen nõvel, minimum idióta, mást akartam írni, de az durvább lett volna.
Kizárt!Messzire elkerülnél!
nem vagyok g*ciláda, engem is megcsaltak, nem kívánom másnak
Amúgy ez a kérdés érdekes logikai buktatókat tartalmaz. Járhatsz olyan csajjal, akinek nincs barátja? Mert, ha te vagy a barátja, akkor van barátja, tehát senki nem járhat olyan csajjal, akinek nincs barátja.
DAFUQ?!
szerelmes lett a lányba. normális kémiájú emberi agy nem hoz ilyen fatális döntéseket.
Nem.. Én nem járnék olyan lánnyal..
Azért, mert elmondta nem idióta, de még azért se mert szereti azt a csajt. Azért, mert nem érted a másikat attól még nem idióta. Nem lehetsz valami intelligens lány.
Csak az foglalt akit dugnak éppen :D
Hát, ebbõl semmi jó nem fog kisülni, szóval a válaszom: NEM Milyen "nõ" lehet az ilyen, aki, ha talál egy jobbat, akkor a meglévõt lapátra rakja. Mondjuk ezért is van mostanában a rengeteg válás. Lehet tökéletesebbnek tûnik az új, és ha jobban megismeri, akkor kiderül, hogy még rosszabb, mint az elõzõ...
Járni nem ! Csak járatni , persze csak forró fürdetés után :) ))
ilyen*

kérdésre adott válaszok
Hát az lehet hogy a miniszterelnök úr jó csajnak hiszi magát! :)
Aki 100%-ig beképzelt és önimádó, az mióta jó csaj?
mert még nemjött meg az eszük
Ugyanazért amiért a jó pasiknak
Kérdésedben a válasz.
Azért, mert jó csajok és megtehetik.
Lassan megtanulhatnánk gondolkodni. Ilyen esetekben nincs nõ és férfi, itt ember van. Mindegyik nemben van ilyen és olyan. Képzelj magad elé egy Yin&Yang szimbólumot. A fekete fehér nélkül nem létezik, ahogy a fehér sem fekete nélkül. Vége a filozófia órának, nyomás aludni!
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudom én se... De valamire fel csak azok...
Szerintem a jó csaj fogalma kimeríti a kívül és belül is szimpatikus lányt. Aki jól néz ki, de s-ggfej, az nem jó csaj, hanem egy idióta.
A kérdező hozzászólása: 100% beképzelt, önimádó. Úgy gondolják körülöttük forog a világ, és mindenki a lábuk elõtt hever, és mindenkivel úgy beszélnek, ahogy akarnak...
#15 pedig alkotmányba foglalták. Tesómnak a miniszterelnök úr elküldött egy példányt az érettségijére és én abban láttam.
Nem kell annak lenniük, nincs ilyen törvény Mo-n. Ezt rosszul tudtad :)
A kérdező hozzászólása: De azt hiszi sok, hogy rajta kívûl csak bányarémek vannak...
Mert annyit álltak a szépségosztásnál, hogy elfelejtettek az ész sorba is beállni
hû de nagy világfájdalmad van!
Beképzelt vagy magabiztos? Mert nem mindegy :D
Nem érted a kérdést!

Mikor kéne találkoznunk?

Van egy lány akivel kb. egy hete beszélgetek interneten, és én szeretnék vele találkozni minél hamarabb. Szerintetek nem korai? Ha korai akkor meddig várjak? 14 évesek vagyunk, és kb 50 km.-re lakik tőlem
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Fejezd már be
ha egy válasz se kielégítõ akkor marha egyszerû a válasz. próbálj te tanácsot adni a kérdezõnek. te milyen tanácsot adnál?
A kérdező hozzászólása: de még senki sem válaszolt rendesen

Hogyan irjak ra egy csajra fb-n hogy vissza irjon?

nem ismerjuk egymast csak fb lattam meg
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
szia erõs kezdés lenne sztem
ha neten keresztül se megy, akkor mit akarsz élõben?
Hello! Általában nem írok rá úgy csajokra hogy csak egy profilképet láttam, de öcsém, a tied megfogott! :) Kíváncsi vagyok, vajon a való életben is ilyen érdekes vagy-e...?
"csao szimpatikusnak talallak es szeretnek veled megisnerkedni"
Nagy a valagad és egyszerûen elviselhetetlen a hónaljszagod
ird meg neki hogy szeretned megismerni bla bla bla.... attab ha erdekled akk majd vissza ir
Szerintem pedig pont az ilyen nagyon menõnek és trendinek látszó beszólogatást mellõzd, és ne akarj mindenképpen lazának meg király arcnak látszani. Nem tudsz a csajról semmit. Semmi gond azzal ha sziával köszönsz, ja és jó pontnak számít, ha hozzá teszed a keresztnevét is, ettõl személyessé válik. Légy kedves, udvarias, hanyagold a rövidítéseket és a szlenget. Igen, most mondhatod hogy uncsi, meg fúj, meg nyál. De ha biztosra akarsz menni, akkor betartod az õsi szabályokat, hidd el, a lányok nagy részénél még ma is bejön. Nem kell hosszúnak lennie, de legyen lényegre törõ és ne ess túlzásokba. Gondolom meg szeretnéd ismerni, így megírhatod neki azt a klasszikus mondatot, hogy szimpatikusnak/szépnek/kedvesnek találod és meg szeretnéd ismerni. Lehetõleg mellõzd, hogy milyen szexi, dögös, milyen jó a melle. Ja és mutatkozz be, mármint ne a hivatalos neveddel, hanem hogy pl. Laci vagyok. Hozzáteheted, hogy örülnél, ha válaszolna neked és ne haragudjon, ha esetleg tolakodónak találná az üzenetedet. Elköszönés, aláírás. Na, kb. így nézne ki egy olyan levél, amit válaszra is méltatnék. Egyébként mennyi idõsek vagytok? Mert ha nagyon fiatalok, akkor lehet nem fogjátok értékelni a javaslatomat, de szerintem akkor se egy "csá mizu, tetszel, este chateljünk má', pusza" jellegû szöveggel indíts.
Írd meg neki, írj vissza. Garantált siker...
te tudod, ahogy érzed.
Lehetõleg köszönj neki és utána próbáld mellõzni a "mizu?" jellegû sablonkérdéseket.
18.15 Jókat írsz. Én nem facebookon, hanem társkeresõkön ismerkedem a saját képeimmel. Nem vagyok ronda, de helyes sem. Hasonlóan, mint te én is elég jól és szintén ilyesmi módon személyre szabottan küldöm el az üzeneteimet a kiszemelt csinos (nem bombanõk) csajoknak. Kb 15 bõl 1 választ kapok. Tehát sajnos szinte mindegy mit írsz, nem fogja õket nagyon érdekelni. Ez olyan, hogy ha elmész a henteshez és látsz ott 10 húst, abból 2 nagyon szép és vörös, a többi 8 nem annyira szép és vannak rajta foltok, zsír is van rajta, kissé egészségtelennek tûnik, akkor a hentes hiába fogja orrba-szájba dícsérni a , , megzöldült" húst, akkor sem azt fogja a vevõ választani. Teház olyan 90% külsõ ami folyik facebookon és társkeresõkön. Ne fûzz hozzájuk túl sok reményt, ha nem vagy kimagaslóan vonzó illetõ.
A kérdező hozzászólása: a kezdes a legnehezebb egy jo koszonos beszolas kellene amire felfigyel ne csak egy szia xd
Írjad neki, ha nem ír vissza, akkor egyszerû az agya, mint egy papucsállatkáé. Tuti visszaír erre.

Hogy legyen szerintetek?

Van 1 fiú akivel facebookon összejöttünk, kb 1 hete "jarunk" es holnap vegre talizunk. Nem tudom mit fog hozzam szolni, hogy fogok-e neki tetszeni. Sztetek mennyek smink nelkul egyszeru ruhaban, vagy pedig picit kifestve draga ruhakban? Azt akarom h tetszek neki de nemtudom mit csinaljak.. Segitsetek legyszii!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
nagyon kevés smink is elég, és hétköznapi ruhát vegyél fel
Ez már görcsös megfelelési vágy nálad. Szerintem nagyon fiatal vagy, és még évek mire rájössz, de nem az a fontos, hogy hogyan sminkeled ki magad, és mit veszel fel. Vedd fel azt amit amúgy is felvennél magad miatt, ne miatta. Örülj a találkozásnak, legyél lelkes, és örülj hogy vele töltheted az idõt. Ez így, inkább csak kényszer dolog amit leírtál. Legyél laza.
Gratulálok
lájkolom ezt a kérdést