Szerelem, szex -Szüzesség - 11660 db

LÁNYOK! Szerintetek mit csináljak, hogy végre megtaláljam azt a lányt, akire várok?

Sajnos az élet nem sodort olyan helyre, ahol rendesen ismerkedhetnék. Jó humorú, jólelkű , eléggé őszinte (tán néha túlzottan is,) Mackós, hűséges stílusú/típusú srác vagyok. Immáron lassan 25 éves leszek, de még nem voltam lánnyal. Tény hogy nem vagyok egy Adonisz, tény hogy nincsenek milliók a bankszámlámon, de nem is érdekelne az olyan nő kik emiatt akarna velem lenni. Válogatós sem vagyok, egyedül a nagyon nagyon telt nők, illetve az elől deszka hatul léc kategóriákat nem csípem. Tévedés ne essék, nem éppen a külső a lényeg sőt, pont hogy nekem lelki/élet társra van szükségem. Ami nehezen megy rettenetesen az a beszélgetés kezdeményezése. Minden építő jellegű kommentet/privátot szívesen fogadok.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Az az érzésem, hogy valamiféle komplexusod van a csajokkal szemben. Ezt pedig csak gyakorlással lehet leküzdeni. Ha rám írsz, küldök privit.
Együttérzek, de nem nagyon tudok segíteni, az a vak vezet világtalant esete lenne.
A kérdező hozzászólása: Az az érdekes, hogy jól tudok kommunikálni (ráadásul a munkám is ehhez köthetõ) De nagyon nehezen kezdeményezek beszélgetés... nem csak hogy nehezen, kb nem tudok kezdeményezni :S
Kedves kérdezõ! Ha gondolod, írj privátban.... :)
Szia! A külsõdön nem tudnál változtatni, mitõl éreznéd magad jobban a bõrödben? Esetleg öltözködésen javítani, másik haj. Elkezdhetnél sportolni, például különbözõ küzdõsportok sokat segítenek, hogy férfiasabb legyél, férfiassághoz pedig hozzátartozik az önbizalom. Valamin változtatni kell, ha az ami most van, az nem tetszik neked. Pedig az a lényeg, hogy valamilyen szinten megtaláld a harmóniát önmagaddal. Valamint jó dumával is belehet vágódni lányoknál, írtad, hogy jó humorú vagy...tökéletes, van mire építkezned. Hirtelen ezek jutottak eszembe. L
Utolsó:Aki mackós az nem is lehet férfias? Szerintem a kommunikációt gyakorold.Menj el valahova inni és ismerkedj!Enélkül meg vagy lõve.
Hány lánnyal voltál együtt??

Feministák, pinabubusok és lélekbúvárok, tudtok erre magyarázatot?

Mindig mindenki azt mondta hosszú ideje, hogy azért nincsen barátnőm mert önsajnáló vagyok, hiába mondtam, hogy ez csak az interneten van így. Tegnapelőtt este fordult a kocka. Annyira besokalltam, hogy elkezdtem bőgni férfi létemre. És nem férfiasan sírtam hanem hisztérikusan, szánalmasan bömböltem mint egy kisgyerek. Erre egy lány ismerősöm akit már ismertem mert csoporttársam de mindig távolságtartó volt odajött és erre mindenfélét összehordtam összeakadtak a szavaim meg teljesen hülyén beszéltem, de ekkor úgy voltam vele hogy leégettem magam ennél lejjebb már úgysem lehet, nem érdekelt semmi. És ekkor megcsókolt ez a lány én visszacsókoltam és alig 1 órával később megtörtént a dolog. Nem tudom annyira részletesen leírni mert még mindig a hatása alatt vagyok, annyira gyorsan történt minden és nekem ez az első alkalom volt. Tegnap reggel megbeszéltük és annyira aranyos lány, hogy rám bízta a választást. Azt mondta hogy kicsit belém szeretett és örülne neki ha járnék vele de abban is benne van ha csak szexelni járunk össze és megérti ha nem akarok vele lenni többet. Mint egy valóra vált álom. Még mindig a hatása alatt vagyok. És ha belegondolok hogy az egészhez egy szánalmas férfiatlan bömbölés vezetett akkor még hihetetlenebbnek tűnik. Ezt a dicsekvés mellett azért írtam be hogy választ kapjak a kérdésre. Hogyan sikerülhetett? Hogyan vehette el a szüzességem ez a lány? És ilyen hirtelen? Nem sokkal a csók után? Még csak alkoholt sem fogyasztott egyikünk sem mert koliszobában voltunk. Én weblapot szerkesztettem ő meg nem tudom. Most a kérdés közben jutott eszembe hogy ezt még meg se kérdeztem tőle hogy miért jött át, de nem tűnt ittasnak és nem is olyan lány.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
....aztán megszólalt a vekker.
pont egy ilyen loserre vágyott :) gratulálok, a szép nõk keményebbek :D
Erre innunk kell!
A kérdező hozzászólása: Nem elõtte mondta hanem reggel mikor zavarban voltam mert nem tudtam mire vélni a történteket. Valóságos sokkhatás alatt álltam. Ja és nem tudom kinek milyen az ízlése de szép lány. Így nem tudok most mondani senki ismert személyt akire hasonlítana de szép lány. Vékony, eléggé magas kb. 175 centi, hosszú hullámos sötétbarna haj, zöld szem, vékonyságához képest formás és méretes mellek az arca is nagyon szép.
*csak ha nem látja senki
Nem hiszem hogy azért szeretett beléd, mert önsajnáltató vagy, viszont ez a kirohanás talán segíthetett neki meghozni a bátorságát. Ettõl függetlenül egyetértek veled, hogy idióták azok, akik azt magyarázzák állandóan, hogy ezt meg az szabad csinálni egy férfinak.
ismerõs .... mármint haverom is bõgött szex elött mikorr elvesztette xDD azért annyira ne örüljél :DD majd elmúlik ;)
szép történet... történet
fura sztori, én is sírni fogok a matek kettesért. :D
Próbáljátok meg :)
orbitalis kamu
A kérdező hozzászólása: Én sem azért sírtam hogy nõt kapjak csak mikor megszólalt a hátam mögött ijedtem meg és nem elállt a sírás hanem még jobban elkezdtem zokogni. Annyi lány kihasznált már akikkel több hónapig jártam és csak szájrapuszi volt most meg nyelves csók és utána máris megtörtént.
Akkor sem fogok sírni.
Õ egy Angyal, akit azért küldtek h Neked jobb legyen, másh nem igen lehet felfogni. Lehet h 'cuki'-nak látta ahogy sírsz, nem tudom. Bármi lehet. De gondolom azért is írtad ki, mert így megosztottál egy élményt (akár névtelenül is). De ez jó mert ez segít a hirtelen történt események feldolgozásában! ;) Sok sikert a továbbiakban! ;ddd
Hát egyet tudok mondani neked, gratulálok.Neked legalább összejött, szerencsés vagy.Bárcsak egyszer az életben velem is történne valami hasonló... :/
Sokuk azt sem tudja mit beszél, csak kántálja amit másoktól hall. Egy önsajnáló férfit is lehet szeretni, tapasztalatból tudom.
Hideg történet.
Ha azt mondta kicsit beléd szeretett az biztosan nem 1 órával az együttlét elõtt történt..ha már szeretett és úgy látott meg sírva, összeroppanva akkor ez csak egy lehetõség volt számára hogy végre legyen valami indoka odamenni hozzád. Szóval tuti nem a bõgéstõl szeretett beléd. :)
Na van végre egy csajozós módszered.Csak legyen nálad mindig egy fej vöröshagyma.Én is kipróbálom majd ezt a módszert de nekem elég lesz csak rád gondolnom.
Nehogy elhiggyétek már ezt a szar, tálalt szöveget. Már az írása stílusából is lelehet venni, hogy tiszta kamu az egész story.

kérdésre adott válaszok
10-es. A hasonlatodban a kéz a férfi, a száj a nõ? És mi vagy ki a lócitrom?
"ahhoz képest, hogy a pasik képesek prostival elveszíteni én meg is értem, hogy ezt õk miért nem értik, hogy nagy dolog." Akkor itt abban állapodjunk meg hogy egyik nem sem érti a másikat. A férfiak nem értik hogy a nõknek miért fontos hogy kivel veszítik el, a nõk meg nem értik hogy a férfiaknak miért mindegy.
A nõk nem lehetnek lócitromok csak habos krémes sütemények? A legtöbb ember nem csak a szájába nem venne lócitromot, de a kezét sem dugná bele.
Nem a férfiakat és a nõket illettem a lócitrommal és a süteménnyel, hanem magát az élményt. Azt szerettem volna érzékeltetni, hogy más dolog valamit beengedni a testedbe, mint belehatolni másba.
Mert némelyiküknek van önbecsülésük.
Én nem tartottam fontosnak úgymond. Úgy voltam vele, hogy nem tervezek el semmit, nem fogom siettetni. Aztán amikor összejöttem az elsõ barátommal, mindig azt mondogattam, hogy még nem... De amikor az alkalom, úgy hozta, akkor még is megtettem. Mindenkinek szíve joga, hogy hogyan akarja elveszíteni, de az a legjobb, ha spontán jön az egész.;) 19/l
És neked miért fáj, ha valakinek ez fontos dolog?
Többségünknek a szüzességtõl függetlenül sem mindegy, kivel fekszünk le.
Lehet, de nem biztos, hogy azért, mert valószínûleg... Most komolyan? Mert szerinted ha egy olyannal vesztik el, aki leszarja, és emiatt örökké lelki betegek lesznek, vagy többet élvezni sem tudják miatta a szexet, az teljesen elhanyagolható?
13-as: a lócitrom a rossz élmény/nem megfelelõ partner
csak?
ahhoz képest, hogy a pasik képesek prostival elveszíteni én meg is értem, hogy ezt õk miért nem értik, hogy nagy dolog.
Én nem csináltam belõle nagy dolgot, amikor meguntam, hogy szûz vagyok, szexeltem. Nem mindenki bonyolítja túl.
a férfiaknak simán ösztön/szex alapú a dolog, a nõknek meg érzelmi. ezért nem ért senki senkit.
Utolsó - ennél ízléstelenebbre már nem sikerült? Amúgy meg ez az egész "A nõknek érzelmi alapú a férfiak meg csak dugni akarnak" egyszerûen röhejes. Egyrészt minden nõ nézzen magába és mondja nekem azt õszintén, hogy az ilyen srácok nem okkal csinálják amit csinálnak. Lássuk be hogy bõven van kit dugni és ez vagy azt jelenti hogy nagyon sok nõnek is csak a szex kell vagy annyira ki vannak éhezve egy jó drámázásra, hogy belemennek az egyéjszakásba aztán másnap reggel van mirõl panaszkodni. Másrészt pedig ott van pedig ott van a férfiak azon része akikrõl senki nem beszél...tudjátok azok a szörnyû pofák akik nem csak megdugni akarnak, de mivel nem tudják elég "férfiasan" eladni magukat, mindenki szarik a fejükre. Õket olyan kedves jelzõkkel illetik, mint a "perverz, beteg, vesztes, szerencsétlen, idióta, nyomorék"....és ezek csak azok amikkel engem küldtek melegebb éghajlatra. Amúgy mikor tervezitek már abbahagyni ezt a fekete-fehér látásmódot? Komolyan nem érzitek magatokat hülyén amikor ilyen f..szságokról vitatkoztok?
10-es szerintem találóan gyönyörû megfogalmazás volt :)
Hm... azért nem mindegy, hogy valakit a testedbe engedsz vagy te lépsz be egy másik ember testébe. Képzelj el magad elé egy nagy kupac lócitromot. Két lehetõség lenne: vagy a szádba veszel belõle egy darabot, vagy beledugod a kezed. Ha a kezedet dugod bele, érzed, hogy meleg, büdös, miegymás, majd szépen megmosod a kacsód, és el is felejtheted. Viszont ha a szádba veszed, érzed az ízét, az állagát, a szagát, és már attól a gondolattól is felfordul a gyomrod, hogy egy adag gõzölgõ sz*r van a szádban. Megmoshatod a fogadat, csinálhatsz akármit, de a sz*r íze örökre megmarad... Ezért tehát nem mindegy, hogy egy habos krémes süteményrõl vagy egy lócitromról beszélünk.

Szeretnem mar kiprobalni egy fiuval! Hogyan kell?

16 éves vagyok,s pasim sem volt még,de flörtölgettem 1-2 szer,de az nem sokat jelent. Minden nap gondolok rá hogy milzen lehet a sz(x...Nagyon kiváncsi vagyok...s leginkább fantáziálok róla egy jó pasival...Mivel nekem a divatos,cuki,jófej pasik jönnek be..s őszintén félek bele kezdeni egy kapcsolatba,pedig már megőrülök a sz*xért... :-s
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Nekem is küld el, hogy hol laksz? :)
Beteg kamukérdezõ
ha igazán szeretnél már pasit menj el bulizni vagy bármilyen helyre ahol ismerkedhetsz... ha komoly kapcsolatot szeretnél akkor próbáld mondjuk suliban kiszemelni a fiút, mert ugye akkor sokszor taliztok mondjuk.. bátorság!
Nem tudok csak annyit , hogy ne vigyél óvszert mert ha 2 fiú szexel abböl nemigen lesz gyermek.
Legyél óvatos! Így könnyen ágymelegítõként végzed, ami nem egy elõkelõ poszt.
Hasonló problémám van nekem pasi szemszögbõl :) :S hol laksz?
Béla eriggy' aludni
én úgy megdöngetnélek hogy utána mozogni is alig bírnál.

kérdésre adott válaszok
De jó haverod van neked.... Az én haverom csajokat mutogat, hogy na ennek tetszek.De ez.. Nem gond ez nyugi. Néhány év múlva meg szûz lányra fog vágyni.
Egyáltalán nem zavar és nem gond! Sõt! Nekem kifejezetten imponál, hogy nem dobtad oda magad valami hülyének csak azért, hogy elveszítsd!
Nem zavar. 17/f
Nem zavar, a fiú haverod meg egy bunkó.
Nagyon menõnek hiheti magát ez a fiú haver, ha ezért kiröhögött. Szívesen leépíteném verbálisan :)
Nem, számomra kifejezetten izgató "betanítani" egy szende lányt :)
A haverod tényleg fiú még. És nem férfi.
Mond meg a gyökérkefe barátodnak, hogy szégyen az, hogy õ már nem szûz, ha annyi idõs mint te! Még minimum 2 évet várjál a szexszel!
17 évesen, egyenesen botrány, hogy még szûz vagy!!! Na nem azért a két forintért, de én akiket ismerek ilyen korban még 10-bõl 6 szûz!
nem, de ha téged zavar hogy én az vagyok akkor szégyelld magad :D F20
Micsoda? Hogy téged kiröhögnek? Nem, nem szokott.
mier zavarna?

kérdésre adott válaszok
Kedvem van, csak nem így. És nem veled.
A kérdező hozzászólása: Szeged töl nem messze....
hol laksz?
ha gondolod írj

kérdésre adott válaszok
Gondolom jársz suliba vagy van munkahelyed, ott is elég sok emberrel (köztük lányokkal is) találkozol, ezen kívül járj el szórakozni, sportolni, hátha ott találkozol a számodra megfelelõ lánnyal. Nem fogjuk tudni neked megmondani, hogy pontosan hol fogod megtalálni, a lényeg, hogy legyél sokat társaságban, ismerkedj és ne akard túlságosan, hogy legyen valakid. tudom, hogy ez nem könnyû, de ha sikerül, akkor fog jönni az a lány, akire szükséged van.
GyakoriKérdések, ahova a közhelyek halni járnak!
Hát ne itt! Bár itt is lehet sikeres találatot elérni. Nekem már volt szerencsém. De keresgélj, akárhol ahol hozzád hasonló, az igényeidnek megfelelõ lányok találhatóak. És keress közös beszédtémát, beszélgessetek és ha õ meg olyat akar mint te akkor úgyis leveszed a lábáról. De légy kicsit tökösebb, mert ez a szöveg ez elég férfiatlan. Egy melegbárban még talán elmegy.
Eszt elba.tad fiam az a baratno az enyem azt pedig az anyukád ;)
Baráti körben. Mindnen más idõpocsékolás.

Csajok. Szerintetek ez normalis? 19 eves lany.

nagyon kiprobalnam lannyal.. valaki volt mar igy (kicsit tartok a dologtol) ? valaki elmeselhetne milyen.. kivancsi vagyok . irhattok privit koszonommm
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
persze h normális, én is szeretnék sok mindent kipróbálni még 1 lánnyal :D 21\f
utolso :) )
Fuu én is :D Egy jó kis vékony, törékeny szexi lánnyal :D haha 17L
Minden nó biszex valahol...:)
A sok biszex itt mondogatja hogy normâlis... elárulom hogy hetero csajnak ez eszébe se jutna.
ha leszbi vagy biszex vagy akkor természetes.
Szerintem is normális!(: Én is szeretnék sokminden kipróbálni egy másik lánnyal!:D
hatodik ;):)
Szerintem ez normális, egyszer én is mindet ki fogok próbálni egy lánnyal:) L/17
hogy lenne már normális?? normális a férfi és nõ közötti vonzódás minden más abnormális.... ha ez nem így lenne akkor két azonos nemû is tudna szaporodni.. ez nem az jelenti hogy rossz, és mivel elék durva a kertõsmérce ezzel kapcsolatban nõként téged nem fognak agyon szívatni, megverni. F

Gyorsan benedvesedek baj?

tök gáznak érzem, hogy amint valakivel smárolok, vagy csak egy érzékibb érintést kapok rögtön benedvesedek. kehet azért meg csikis vagyok és érzékenyebb? vagy nem tom. :S és a pasik ezt nem fogják gátnak találni?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Nyugodtan, de hirtelen most csak ennyi jutott eszembe. Talán még ott van az, hogy a szemembe néz és egymásra mosolygunk. Vagy még az, amikor észreveszi adok egy puszit az arcára, viszonozni fogja, ha érti mire gondolok. :)
Szeretik a férfiak, de én úgy vagyok vele, hogy ha tetszik nekik és tudatni akarják velem, akkor NE mondják, hogy "hú jól benedvesedtél", mert attól nekem csak elmegy a kedvem, mert vajon miért?? Egyszerûen csak mutassák ki valahogy.
Az a baj, hogy ennyire sötét vagy...
Nem baj. Sõt. Mi férfiak, imádjuk. Mivel a nedvesség a szexuális izgalom egy természetes velejárója, ezért a minél több nedvesség, a minél nagyobb szexuális izgalom (látszatát) kelti bennünk, amitõl beindulunk.
A kérdező hozzászólása: az amint valakivel úgy értettem, hogy a barátommal. amibõl nekem még csak 2 volt. és nem 11 éves vagyok XDDD nehogy odaird h tuti 12 vagy és nem szûz :D mert tépem majd a hajam :D
Imádjuk, nyugi :) Nagyon nagyon szeretjük
Tudod mi a gáz? Hogy "amint valakivel smárolsz" - Te minden jött-menttel nyálcserét nyomsz? Mikor a kérdést láttam, kedveskedni akartam, de a folytatás elszomorított.
Tudod hogy fognak neki örülni?
Szerelmes lettem......:DD
Nem írtam ilyet, csak Te meg tanulj meg érthetõen fogalmazni!:) A lényeg: nedvesedj nyugodtan, imádni fognak érte!:)
Hogyan tudnánk kimutatni, hogy a párunk azt érezze, hogy szeretjük ezt? (a kérdés komoly, mert én mondanám neki , de ha zavarja tudni szeretném hogyan jöjjön le neki az amit én szeretnék mondani)
Kinyalnálak.:)
Adjanak ki valamilyen hangot, sóhajtsanak "húú", nézzenek a szemembe, simogassanak meg lent, nem kell azt kijelenteni. :) De hát, én ilyen vagyok, figyelek az apró részletekre. Jobban hat rám a non-verbális kommunikáció.
jaaaah értem. privben kérhetek tippet?

Fiúk! Ennek örülnétek ha ilyet kapnátok ajándéknak :D?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Igazságod van :D
A kérdező hozzászólása: a gyémánt f asz nem kopik
Ez tuti kidörzsöl, ott ahol nem kéne :D
Én hordanám:D