Szórakozás - 255662 db

kérdésre adott válaszok
A sorozatbaráton is fent van! Amúgy 71-dik résznél tart a Violetta most jelenleg!! Könyv is van több! Violetta regény 1/2. Violetta: A naplóm A titkaim Az álmaim. Az auchanban megvehetõ jelenleg 990 Ft-t a két regény (Az nem a teljes sorozat) A naplósban az egész sori benne van Vilu szemszögébõl (teljes napló) az 2500 Ft kb. De sztem neten is lehet rendelni!!
és lehet a teskoba vásárolni ilyet?? könyvet?? és hol lehet rendelni az interneten?? lécci irjatok fontos!!
van miskolcon???én szerintem igen!!!!!!
Erõsen kétlem, hogy kiadnák könyvben, de bármi megtörténhet :) Amúgy indavideón kb. a 22. részig mindegyik fent van, onnan tudod nézni: [link]
A kérdező hozzászólása: meg hogy meglehet nézni online a violettat?ha igen hol?az elozk reszeket hol lehet megnezni ?linkeljetek pls fontos lenne.
Az auchan-ban lehet(ett) venni, interneten én nem találtam olyan könyváruházat ahol meglehetne rendelni, de nagyon egyéb információt sem, pedig én is megszeretném venni, a solymári auchan-ban a 3-as, 4-es kötet kapható, hétvégén voltam ott.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, azt nem tudod hogy a disneyn hanyadik résznél tart?
A Disney-n ugyanott tart mint indán, vagy max 1 résszel elõbb, mert gondolom miután lemegy a TV-ben, utána kerül fel a netre.

kérdésre adott válaszok
Vagy még ott a Farkasok Bálja is :)
[link]
Shiver, Linger, Forever
Az elõbbi Shiver-Linger-Forever egy sorozat szépen sorjában. Aztán van még.: - Alkonyat triológia - A Fehér farkas - Vámpírnaplók ( abban is van ) - True Blood ( abban is van ) Kb. ennyi jut eszembe. :)
Annette Curtis Klause: Vér és csokoládé Kresley Cole-nak is van valami ilyen sorozata.
Ayani, a sólyom lánya

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod
Attól függ, hogy mire gondolsz. Illetve, hogy ki az illetõ számodra. :) Ha barát, akkor valami jópofa dolgot, ami emlékeztet rátok (közös emlékek, stb). Ha szeretett nõszemélyrõl van szó, akkor egy ékszernek biztos örülne (ha nem találod drágának- karkötõ, nyaklánc) Ruhában nehéz lenne mit mondani, mivel nem ismerem az ízlését, de egy szép felsõnek is biztos örülne.

Mennyi a TESCO-ba a GTA 5?

gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
9900.- de gazdaságos kiszerelésben; nincsenek benne jármûvek és fegyverek.

Sporttal kapcsolatos dráma?

A Csapatszellemhez és a Szív bajnokaihoz hasonló filmeket keresek. Nem muszáj Amerikai Fociról szólnia, bármilyen más sport jó.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Emlékezz a titánokra Mindent a gyõzelemért A Millió dolláros bébi A pankrátor Tûzszekerek Fejjel a falnak Ali A Pálya csúcsán Minden héten háború Pénzcsináló
Egy kosaras naplója
Remény bajnoka Acélököl Dühöngõ bika Rocky sorozat Csoda a jégen Golfbajnok Harc a másodpercekért Több mint sport Ahol a hullámok születnek Életem a szörf Rádió

kérdésre adott válaszok
Nem 3d játékok.
A kérdező hozzászólása: Mellesleg nemrég vittem ki a Far Cry 3-at és a Crysis2-t... úgyhogy aránylag jól mennek a 3d-k is.
Na, nem kell annyira lehúzni ezeket a kártyákat. Régi gépen HD Graphics 1000 van, mégis viszi a régebbi 3D-s játékokat, mint S.T.A.L.K.E.R. - SoC, Amnesia The Dark Descent, Far Cry, Sniper Elite, Call of Cthulhu. Nézz körül max 2008-ig, biztos találsz kisebb gépigényû játékokat :)
A kérdező hozzászólása: köszi :) vitt már elég szép játékokat is(Crysis, Aliens vs Predator 2010, Assassins creed revelations, ...), még ha némelyiknél le is kellett húzni a grafikát. Majd a Fallout3-at is szeretném megpróbálni...

Ha Bella összejött volna Jacobbal és születik egy lányuk akkor Jacob bevésődött volna a lányába?

Mert ugye elvileg Bella azért vonzódott Jacobhoz h már akkor is Nessie vonzódott hozzá!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Nem. Az azért enyhén beteg lett volna...
Ha Bella és Jacob összejöttek volna, akkor nem Nessie születik meg -egyrészt más lenne a neve, másrészt ugye más génjei lennének. Szóval akkor inkább az lett volna, hogy Jacob boldog családapa, aztán egyszercsak meglát egy lányt, bevésõdik, és szakít Bellával - ki tudja, ha egy hárpiába vésõdne be, talán még a lányukat is elhagyta volna. Én legalábbis ezt így tudnám elképzelni.
Nem, akkor Edward vésõdött volna be :D

Fifa 14 ben hogy lehet billentyűzetet beállítani?

Megvan, hogy hol lehet már csak azt nem tudom, hogy hogyan lehetne beállítani. Nem tudok az egérrel sem, sem a billentyűzettel ráálni például a "rövid passzra" hogy megváltoztassam a billentyű kombinációját.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Irányításnál átállítottad azt is, hogy ne Billentyû+Egér legyen hanem simán Billentyû? Utána válaszd ki, hogy Alternatív és egyesével menj rá a dolgokra majd enter és utána üss be egy saját betût amit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, sikerült beállítani :D

Valaki felismerni ezt a zenét?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=ER5EnjskCvE#t=792' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=ER5EnjskCvE#t=792
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: uuuuuuh köszi... Hallod egy isten vagy:)
Nincs mit:)