Szórakozás - 255662 db

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: köszönöm, azt nem tudod hogy a disneyn hanyadik résznél tart?
Erõsen kétlem, hogy kiadnák könyvben, de bármi megtörténhet :) Amúgy indavideón kb. a 22. részig mindegyik fent van, onnan tudod nézni: [link]
A sorozatbaráton is fent van! Amúgy 71-dik résznél tart a Violetta most jelenleg!! Könyv is van több! Violetta regény 1/2. Violetta: A naplóm A titkaim Az álmaim. Az auchanban megvehetõ jelenleg 990 Ft-t a két regény (Az nem a teljes sorozat) A naplósban az egész sori benne van Vilu szemszögébõl (teljes napló) az 2500 Ft kb. De sztem neten is lehet rendelni!!
Az auchan-ban lehet(ett) venni, interneten én nem találtam olyan könyváruházat ahol meglehetne rendelni, de nagyon egyéb információt sem, pedig én is megszeretném venni, a solymári auchan-ban a 3-as, 4-es kötet kapható, hétvégén voltam ott.
A Disney-n ugyanott tart mint indán, vagy max 1 résszel elõbb, mert gondolom miután lemegy a TV-ben, utána kerül fel a netre.
A kérdező hozzászólása: meg hogy meglehet nézni online a violettat?ha igen hol?az elozk reszeket hol lehet megnezni ?linkeljetek pls fontos lenne.
és lehet a teskoba vásárolni ilyet?? könyvet?? és hol lehet rendelni az interneten?? lécci irjatok fontos!!
van miskolcon???én szerintem igen!!!!!!

kérdésre adott válaszok
Shiver, Linger, Forever
Ayani, a sólyom lánya
Vagy még ott a Farkasok Bálja is :)
Az elõbbi Shiver-Linger-Forever egy sorozat szépen sorjában. Aztán van még.: - Alkonyat triológia - A Fehér farkas - Vámpírnaplók ( abban is van ) - True Blood ( abban is van ) Kb. ennyi jut eszembe. :)
Annette Curtis Klause: Vér és csokoládé Kresley Cole-nak is van valami ilyen sorozata.
[link]

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod
Attól függ, hogy mire gondolsz. Illetve, hogy ki az illetõ számodra. :) Ha barát, akkor valami jópofa dolgot, ami emlékeztet rátok (közös emlékek, stb). Ha szeretett nõszemélyrõl van szó, akkor egy ékszernek biztos örülne (ha nem találod drágának- karkötõ, nyaklánc) Ruhában nehéz lenne mit mondani, mivel nem ismerem az ízlését, de egy szép felsõnek is biztos örülne.

Mennyi a TESCO-ba a GTA 5?

gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
9900.- de gazdaságos kiszerelésben; nincsenek benne jármûvek és fegyverek.

Sporttal kapcsolatos dráma?

A Csapatszellemhez és a Szív bajnokaihoz hasonló filmeket keresek. Nem muszáj Amerikai Fociról szólnia, bármilyen más sport jó.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Remény bajnoka Acélököl Dühöngõ bika Rocky sorozat Csoda a jégen Golfbajnok Harc a másodpercekért Több mint sport Ahol a hullámok születnek Életem a szörf Rádió
Emlékezz a titánokra Mindent a gyõzelemért A Millió dolláros bébi A pankrátor Tûzszekerek Fejjel a falnak Ali A Pálya csúcsán Minden héten háború Pénzcsináló
Egy kosaras naplója

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: köszi :) vitt már elég szép játékokat is(Crysis, Aliens vs Predator 2010, Assassins creed revelations, ...), még ha némelyiknél le is kellett húzni a grafikát. Majd a Fallout3-at is szeretném megpróbálni...
Nem 3d játékok.
Na, nem kell annyira lehúzni ezeket a kártyákat. Régi gépen HD Graphics 1000 van, mégis viszi a régebbi 3D-s játékokat, mint S.T.A.L.K.E.R. - SoC, Amnesia The Dark Descent, Far Cry, Sniper Elite, Call of Cthulhu. Nézz körül max 2008-ig, biztos találsz kisebb gépigényû játékokat :)
A kérdező hozzászólása: Mellesleg nemrég vittem ki a Far Cry 3-at és a Crysis2-t... úgyhogy aránylag jól mennek a 3d-k is.

Ha Bella összejött volna Jacobbal és születik egy lányuk akkor Jacob bevésődött volna a lányába?

Mert ugye elvileg Bella azért vonzódott Jacobhoz h már akkor is Nessie vonzódott hozzá!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Nem, akkor Edward vésõdött volna be :D
Ha Bella és Jacob összejöttek volna, akkor nem Nessie születik meg -egyrészt más lenne a neve, másrészt ugye más génjei lennének. Szóval akkor inkább az lett volna, hogy Jacob boldog családapa, aztán egyszercsak meglát egy lányt, bevésõdik, és szakít Bellával - ki tudja, ha egy hárpiába vésõdne be, talán még a lányukat is elhagyta volna. Én legalábbis ezt így tudnám elképzelni.
Nem. Az azért enyhén beteg lett volna...

Fifa 14 ben hogy lehet billentyűzetet beállítani?

Megvan, hogy hol lehet már csak azt nem tudom, hogy hogyan lehetne beállítani. Nem tudok az egérrel sem, sem a billentyűzettel ráálni például a "rövid passzra" hogy megváltoztassam a billentyű kombinációját.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Irányításnál átállítottad azt is, hogy ne Billentyû+Egér legyen hanem simán Billentyû? Utána válaszd ki, hogy Alternatív és egyesével menj rá a dolgokra majd enter és utána üss be egy saját betût amit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, sikerült beállítani :D

Valaki felismerni ezt a zenét?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=ER5EnjskCvE#t=792' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=ER5EnjskCvE#t=792
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Nincs mit:)
A kérdező hozzászólása: uuuuuuh köszi... Hallod egy isten vagy:)