Szórakozás -Filmek, sorozatok - 61223 db

Sporttal kapcsolatos dráma?

A Csapatszellemhez és a Szív bajnokaihoz hasonló filmeket keresek. Nem muszáj Amerikai Fociról szólnia, bármilyen más sport jó.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Emlékezz a titánokra Mindent a gyõzelemért A Millió dolláros bébi A pankrátor Tûzszekerek Fejjel a falnak Ali A Pálya csúcsán Minden héten háború Pénzcsináló
Remény bajnoka Acélököl Dühöngõ bika Rocky sorozat Csoda a jégen Golfbajnok Harc a másodpercekért Több mint sport Ahol a hullámok születnek Életem a szörf Rádió
Egy kosaras naplója

kérdésre adott válaszok
2.évad4.rész
második évad dynamic duetts asszem vmi ilyen címe van :D

kérdésre adott válaszok
Mindkettõ nagyon jó! Az elsõ jobban követi a könyv eseményeit, a másodikban sokkal több a rendezõ által kitalált jelenet, de sokkal izgalmasabb, akciódúsabb. De egyetértek az elõzõvel, a három film lesz majd egy egész.
az elsõ nekem látványosabbnak hatott és a történet is kerek volt... a második izgalmasabb igaz ez is nagyon jól meg van csinálva de a befejezés nekem nem tetszett... lehet azért mert még egy évet várnom kell a harmadik részre.. arra a kérdésre hogy melyik a jobb nem tudok válaszolni mert nekem a 3 film lesz egy egész... de kib*szott jó az biztos :D 3D-ben igen látványos.. Azog feje közelrõl ultra brutal.. mindenképpen ajánlom..

Tudtok mondani olyan oldalt amin az összes mlp fim szereplő rajta van?

Nem tom mindegyik nevét és szeretném hogy az összes rajta legyen... Előre is köszönöm!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Mi az a Mlp ?
A kérdező hozzászólása: Nem mesét!!! ÖSSZES SZEREPLÕ
A kérdező hozzászólása: My little pony friendship is magic/ én kicsi pónim varázslatos barátság
There you go, sir. [link]
A kérdező hozzászólása: SOS LENNE

Tudtok nekem óriásos, góliátos, trollos és küklopszos filmeket?

Mindegy milyen a műfaj és a gyártási év.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Ogre - Az elátkozott város titka [link]
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Az óriásölõ [link] A küklopsz szövetsége [link] Titánok harca [link] A trollvadász [link] David e Golia [link]
Egy rövid film: The Saga Of Biorn

kérdésre adott válaszok
nos a hazárdmegye lordjai sztifleres verzióban van olyan rész, hogy megállnak a négerek?nél, ugye az is olyan színû kocsi. Passz hogy mo szól, de akkor festettek rá egy déli zászlót a kocsi tetejére amibõl balhé lesz.

Van ilyen film?

Olyan filmeket mondjatok, amiben szerelmesek vannak, akikből az egyik fél elutazik/utazna huzamosabb időre és a másik ezt nem akarja, de vagy nem meri felfedni érzéseit, vagy egyéb :D Lényeg, hogy az utazás-együtt maradás jelentse a fő dilemmát. Biztos vannak ilyen filmek :) Köszönöm, aki segít.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Pont tegnap néztem ehhez hasonlót:D Õrülten hiányzol Meg még ehhez hasonló: Hétmérföldes szerelem
Ha maradnék...
Kedves John!
A Segítség, apa lettem! is ezt a témát járja körül részben. Jó kis film.
Nekem csak a Holiday jutott eszembe.

Az melyik évadban van a Született Feleségekben, mikor Gabi visszamegy modellnek, de az anyuka szerepét osztják rá, valamint az, hogy Bree mindenféle pasikat visz haza bárokból?

Letöltöttem, elkezdtem nézni elölről és már volt az, hogy Gabrielle visszament modellnek, de konkrétan ez a jelenet nem volt benne, pedig emlékszem rá mikor még először néztem!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
3 evead
AZ utolsó évadban is ez van.
A kérdező hozzászólása: oké köszi :)

Mi annak a filmenk a címe amiben szerepelt egy testvérpár akik kinyitnak egy könyvet és mesebeli lények jelennek meg a ház körül?

Mi annak a fulmnek a címe, ami hasonlít az Arthur és a Villangókhoz, amiben az a lényeg hogy van egy testvér pár egy fiú meg egy lány, és a nagyapjuk valami rejtett világot fedezett fel amit szabad szemmel nem lehet látni. Az a jelenet ragadt meg, hogy valami malac szerű lény szemen köpte a kis srácot, és elkezdte látni az a azt a csodavilágot. És a sztori lényege hogy valami könyvet nyitott ki a kis srác amivel egy régi ház köré vonzotta a mesebeli koboldokat akik meg el akarták kapni a gyerekeket...
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Szerintem is ez lesz az.
A kérdező hozzászólása: igen.. erre :) nagyon szépen köszönöm ! :D
Erre gondolsz? [link]