Szórakozás -Játékok - 73047 db

Mennyi a TESCO-ba a GTA 5?

gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
9900.- de gazdaságos kiszerelésben; nincsenek benne jármûvek és fegyverek.

kérdésre adott válaszok
Nem 3d játékok.
A kérdező hozzászólása: köszi :) vitt már elég szép játékokat is(Crysis, Aliens vs Predator 2010, Assassins creed revelations, ...), még ha némelyiknél le is kellett húzni a grafikát. Majd a Fallout3-at is szeretném megpróbálni...
Na, nem kell annyira lehúzni ezeket a kártyákat. Régi gépen HD Graphics 1000 van, mégis viszi a régebbi 3D-s játékokat, mint S.T.A.L.K.E.R. - SoC, Amnesia The Dark Descent, Far Cry, Sniper Elite, Call of Cthulhu. Nézz körül max 2008-ig, biztos találsz kisebb gépigényû játékokat :)
A kérdező hozzászólása: Mellesleg nemrég vittem ki a Far Cry 3-at és a Crysis2-t... úgyhogy aránylag jól mennek a 3d-k is.

Fifa 14 ben hogy lehet billentyűzetet beállítani?

Megvan, hogy hol lehet már csak azt nem tudom, hogy hogyan lehetne beállítani. Nem tudok az egérrel sem, sem a billentyűzettel ráálni például a "rövid passzra" hogy megváltoztassam a billentyű kombinációját.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: köszönöm, sikerült beállítani :D
Irányításnál átállítottad azt is, hogy ne Billentyû+Egér legyen hanem simán Billentyû? Utána válaszd ki, hogy Alternatív és egyesével menj rá a dolgokra majd enter és utána üss be egy saját betût amit szeretnél.

Battlefield 3 Premium Edition tartalma dlc fegyverek stb? FONTOS?

Battlefield 3 Premium Edition xbox 360 megveszem és van xbox live-om és hogy ahoz vannak dlc pl:back to karkand... stb
gyakorikerdesek.hu

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: kössszönöm a válaszokat végre nyugotan játszok :)
nem! én is 3-mal jáccok és mégcsak figyelmeztetést sem kaptam
ha 10 accountal jatszol sem fognak szolni, ez nem utkozik egy jateknal sem szabalyba

kérdésre adott válaszok
Ha a Steam-en beregisztrálod, felveszi a játékaid közé, sõt még frissíti is. Konkrét példa: az X3 Terran Conflict regisztrációja után a játékot a Steam-rõl szedte le, telepítette és patch-elte fel. Viszont a tulajdonságainál ott van, hogy "DOBOZOS VÁLTOZAT". Azt nem tudom ez mennyiben hátrány. Van egy pár kiegészítõ, ahol "a játék steames változata szükséges" kritérium fel van tüntetve. Lehet, hogy ezeknél nem lenne jó a dobozos változat.
Nem biztos, hogy minden játéknál mûködik. A Steam bal alsó sarkában van egy opció játékok hozzáadására, ott van az aktiválás. Bekéri a kódot, amit a játékhoz adtak. Ha jó, jó, ha nem, akkor meg nem.

League of Legends kérdés. Ha beírom a nevét referrer-nek, kijelzi neki?

Most regisztráltam LoL-ra, és nem ő hívott...Egyáltalán nem ő hívott, de van valaki, akit ismerek és nagyon szereti ezt a játékot már 3 éve.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok és fiúnak szánom. :) Köszi.
ööö igen ki jelzi a summoner nevedet neki úgy tudom de ha olyat választasz névnek nem fog rá jönni hogy ki vagy amúgy lvl 10-et kell elérned azt hogy, hogy játszol sok reportot kapsz vagy valami az rá nem lesz kihatással de már csak puszta kíváncsiságból érdekel ha nem haragszol te egy lány vagy és egy fiú barátnak szánod? mert ez akkor olyan cuki :D
A kérdező hozzászólása: És az a nicknevem van, ami mindenhol, hagy tudják majd mekkora király vagyok OTT IS. (ha az leszek)

kérdésre adott válaszok
Igen. Meg kell venni a játékot és a kiegészítõit, és emellett havi kb 4000Ft az elõfizetési díja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
Tera igényes? Hát nem haragudj de a Tera egy vicc. Harcrendszere az egyedüli ami jó az egész játékban..
Ahogy az elsõ mondja. De én azt mondom már nem éri meg megvenni. Vanilla végétõl a Panda 5.2-es patchéig játszottam. A BC volt a csúcs, azóta hullám völgy, wotlk elment, a Cata egy f*s lett, a Panda egész jó lett volna ha pofátlanságokkal nem szarják el..
Mióta az eszemet tudom WoW-oztam voltam eredetin fizetõsön ugye bár 6k volt két hóra voltam gm tört szerveren és utoljára taurin majmultam vele. De mióta haver ajánlotta nekem a League of Legends (LoL)t azóta rá sem bírok nézni wow-ra eszméletlen jó játék igényes free és nagypn jó csak ajánlani tudom.
Szerintem se éri már meg. Vannak sokkal igényesebb játékok is havidíjmentesen + itemshop, ha van rááldoznivaló pénzed. Ilyen pl a Tera-online. Ez a legkevésbé pénzigényes mmorpg, amivel valaha találkoztam.