Szórakozás -Sztárok, bulvár - 7646 db

Milyen magas lehet Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter a beugróból?

Múltkor ott állt mellettem Pokorny Lia és kb. velem egy magas volt, 173 centi vagyok. Akkor milyen picik lehetnek ők? :) Amúgy nagyon "NAGY" színészek. Csak kíváncsi vagyok.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Google, elsõre kiadja a számot, pl. Rudolf Péter 170cm.
Magassarkú? Egyik elõrébb állt?
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=BfMks9gU93I mondjuk ezen a videón. :D
Rudi 170 cm, ez teljesen biztos. Én 173 cm magas vagyok és nálam kicsivel alacsonyabb, de nem zavaróan, úgyhogy biztosan annyi.
A kérdező hozzászólása: Ezt én is megtaláltam, de szerintem nem igaz, sokkal kisebbnek kell lennie, Kálloy-nak meg még kisebbnek. Ha a Pokorny Lia 170 valahány centi magas.
A kérdező hozzászólása: lapostalpú és egymás mellett állnak, mint pl.: záróakkord

Az X-Faktorban lesz karácsonyi koncert? Ha igen hol és mikor?

Köszönöm a vàlaszokat előre is! :)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: És mikor szokott lenni? :)
Én debreceni vagyok és eddig mindig volt a Debrecen Fõnix csarnokban! Szval szerintem most is lesz:)
Nincs mit!:)
Hát elõre nem tudom megmondani, de körülbelül amikor vége az x-faktor adásainak, akkor úgy 1-2 héttel késõbb:) De nem tudom, de ugy dec.20 környékén!

Kik azok, akik még ilyen "botrányos" hírességek?

gondolok itt olyasvalakikre mint Miley Cyrus, vagy éppen Justin Bieber(ő a nemi identitása miatt). Ha tudtok egy oldalt, ahol vannak felsorolva ilyen személyek, akkor elküldhetitek. Köszi!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Remek! Ha esetleg példát is tudnál hozni, nagyon megköszönném :)
[link]
a szórakoztatóipar 90%-a ilyenekbõl áll, akik egy kis aprópénzért bármit elvállalnak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi! Nekem valamiért mostanában semmit sem ad ki a google.....
Régebben Paris Hilton, Nicole Richi, Lindsay Lohan, Britney Spears... mindegyiknek agyára ment a pénz és a hírnév de még sok ilyen van... Hollywood 99%-ban, nem, inkább 100 ;)

Ariana Grande vélemény? Ha valaki nem ismerné beírhatja google-ba hoyg Ariana Grande képek, és kid egy csomó képek róla. Ha a zenéket nem ismered youtube. Ba beírod:Ariana Grande:All songs Ja és még a Victorousban is megnézheted.

szerintem gyönyörű lány(tudom hogy nem lehet csak így rámondani valakire hogy tökéletes,de ő tényleg az!) kedvesnek tűnik,tehetséges...stb.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
ahogy a többi híres ember is.Nem tökéletes csak híres..Olyan, mint bármilyen más ember.Amúgy nem azért, de szerintem van nála sokkal szebb nõ is.És amúgy honnan tudhatnád, hogy gyönyörû, ha csak sminkkel nyilvánul meg az emberek elõtt?Lehet, hogy smink és fodrász nélkül tök ronda.
Te mindent elhiszel amit a szennylapok a lejáratására írnak? Irigyek a tehetségére, és kész.
Túl közel ülnek egymáshoz a szemei, de egyébként szép. Csak a barátja egyik videójában láttam, de kedvesnek is tûnt.
Szerintem régen cuki volt, most próbál nagyon menõ, dögös lenni csak sajna nem nagyon jön neki össze. 5 kiló sminkel igen szép...De amúgy ha már pop énekes nõkrõl van szó Ariana grande messze van a legszebbtõl.
Szerintem is tehetséges és szép nem értem miért mondják rá hogy nyávog amikjor kíválló hangja van szerintem azok akik ezt mondják csak féltékenyek!xD
Gyönyörûûûû és szerintem is rálehet mondani h "tökéletes" :)
A vörös haj nagyon elõnytelenül áll neki, de fekete hajjal szép. Kár, hogy ezt a vöröset erõltetik. Legalábbis a Google képei alapján.
Csinos, szép arcú, és eszméletlen gyönyörû hangja van. És élõben is kitûnõen énekel. Hajrá Ariana! ♥
Imádom a zenéjét és a hangját, bár nem õ az egyetlen ilyen énekesnõ. Egyiket sem a szépségéért hallgatom, ha bejön a zenéje lehet akár betty a csúnya lány is, hallgatni fogom.
Ariana grande bunkó a rajongóival és túl dívás meg beképzelt. Ha nem hiszed el üsd be a google-ba azt hogy: "velvet-ariana grande a legkiállhatatlanabb celeb" és megnézheted. Aztán döntsd el hogy még szereted-e!

Most akkor a Taylor az lány vagy fiú név?

Mert ugye van Taylor Lautner aki férfi
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Unisex, több ilyen angol név is van.
Is-is. Vannak még ilyen nevek. Pl: Alex, Alexis, Ashley, Kelly, Robin stb.

Szerintetek ez Péterffy Lili saját facebook oldala?

Https://www.facebook.com/peterffy. Lili.3? fref=ts
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: X-Factorban egy énekes 2 hete esett ki :/
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)
Inkább ez : [link]
[link]
Nem ez a hivatalos. :)
Õ kicsoda? vagy egyáltalán ismert ember?:
Sajnáljuk, ez az oldal nem érhetõ el. nálam van a hiba?

Számomra hihetetlen, hogy ezért a szar könyvért ennyien érdeklődtek. Ti megvennétek? Vagy már mindegy ki mit ír, akkor is megvesznek az mberek mindent.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Nem, tudom, engem az háborított fel, hogy Justin Bieberrõl van könyv. és nem azért, mert szeretem, vagy nem szeretem, hanem mert fiatalabb nálam, pedig én csak 20 vagyok. nem is élt még szinte semmit.
Ha jól van körítve, bármilyen szart el lehet adni, nem csak könyvet. Ezen te ma még meglepõdsz?
Égen-földön keresem Slash önéletrajzát, sehol nem lehet megvenni, bezzeg ez a rakás **** mindenhol toplistás az életrajzok között -_-
Azért láthatóan nem a Magyar Tudományos Akadémia tagjai állnak sorban érte.

Szerintetek ez ki lehet?

Részlet Keleti Györgyi könyvéből:
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Szerintem Szabó Zsófi .....õ sír minden egyes magazinban, hogy nincs rendes párkapcsolata és játszik sorozatban is.
A kérdező hozzászólása: Mibõl gondolod?
Pósán Nikolett alias Niki Belucci.

Axl rose mért öregedett meg ennyire? Rá sem lehet ismerni.

Jó tudom már túl van ötvenen és egyértelmű hogy nem húszon évesnek kellenne ki nézni-e de pl bon jovi letagadhatna 10 évet.lehet hogy ez siker miatt van hogy akik sikeresek maradtak a mai napig pl bon jovi azok lassan öregednek de pl axl rose ők buktak a guns n roses fel oszlott a kilencvenes évebben lehett ez is meg viselte nagyon amitt ma csinál éneklést az szerintem csak erőlkődés érdekes a hangja nem változott ugyan olyan mint a 80- as években volt lehet plébekről énekel csak tátog?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Ez az ember egy állat, sajnos. Valószínûleg a rengeteg pia, drog meg az élethez való hozzáállása tette tönkre. Az original GnR feloszlását csak magának köszönheti. Slash egy nem túl régi interjújában, amelyben arról kérdezték, hogy nem szeretné-e Axlt meghívni énekelni az albumára, annyit felelt, hogy valószínûleg a sz*rt is kiénekelné bármelyik számából, de még ebben az évezredben szeretné kiadni a lemezt :) Szóval valószínûleg tényleg van hangja.
Ahogy minden másra, úgy valószinüleg [email protected] arra is, hogy kordában tartsa magát. Ennyi idõsen az átmulatott éveknek nyoma van és ha nem tesz ellene semmit, akkor bizony így néz ki.
Axl egy vesztes. Valszeg a pia meg a drog is rátett.