Szórakozás -Zene - 58711 db

Valaki felismerni ezt a zenét?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=ER5EnjskCvE#t=792' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=ER5EnjskCvE#t=792
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: uuuuuuh köszi... Hallod egy isten vagy:)
Nincs mit:)

kérdésre adott válaszok
Flo Rida - Whistle Ez fütyüléssel kezdõdik....:)
Peter, Bjorn & John - Young Folks

NCS kedvenc zene?

sziasztok!
gyakorikerdesek.hu

Valaki meg tudja mondani, hogy mi a háttérzene ebben a Children of Distance videóban?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=xujW8Fxaw0g' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=xujW8Fxaw0g
gyakorikerdesek.hu

Lányok! Nektek mennyire jön be az elektromos gitár?

Az az igazság hogy hányingerem van az acoustic gitártól de még a hangjától is ezen az egyen kívül mindegyiket szeretem a cleant a nylont meg a steelt is. Azok is válaszoljanak akik nem annyira szeretik csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Te még mindig értelmetlen dolgokról beszélsz... :S Nagyon nem vagy képben szakmailag. :D
Ezt most a kérdezõnek írtad, vagy a 64%-osnak?
jaja, máskor azt szokták mondani, hogy hülye kérdésre hülye válasz, most meg hülye kérdésre hülye válaszoló..:D a kéznyomkorászó mit jelent? az megint egy értelmetlen szó. hiába magyarázol jazz gitárokról, ha megpróbáljuk értelmezni a kérdést, a nylon jelentése tegyük fel, hogy nylon húros klasszikus gitár, a steel a fémhúros akusztikus gitár, akkor még mindkettõ beleillik az "acoustic" kategóriába. :)
Elõttem szólónak van igaza.. tényleg értelmetlen baromság volt ez a clean nylon steel szöveg...
De nekem meg hozzád van kérdésem. Mi ez a sok hülye nemlétezõ kifejezés?
ez úgy baromság ahogy van :D méghogy a hangjától :) sose lehet tudni én elektromosan kezdtem és most akustikus van :D és hát egy gyagyi sose halott márkájú gitárnak tényleg rossz a hangzása és a csengése, de viszont egy minõségi gitárnak annál inkább.
Ennyien nem fogták fel, mit írtam? Vagy a szintiboyozás érinti érzékenyen a kéznyomkorászók kb. felét? Ennyi a felosztás az akusztikusokra, meg a jazz gitár, de az sose tisztán akusztikus, és erõsítés+eq nélkül nincs meg a jellegzetes karaktere, ezért nem ide tartozik. A többi lefedi az alaptípusokat, de az nem hasznos biztos.
De akkor van értelme ennek a mondatnak? :D Az acoustictól hányingere van, de a clean meg a nylon meg a steel tetszik neki. tehát? :D szakértõ úr válaszoljon! a klasszikus gitár hangját szereti, de csak ha nem akusztikus (????), és a fémhúros másnéven western gitár hangja is bejön neki, de ha az is akusztikus, akkor már hányingere van tõle? Várom a válaszát captain obvious!
Elõször is: beszélj magyarul. Attól csak a hozzád hasonlóan félmûveltek közt lehetsz menõ, hogy fölöslegesen angol kifejezéseket használsz. Másodszor: minden gitár akusztikus, melynek a hang erõsítésére akusztikai rezonátorteste van. Tehát akusztikus a nejlonhúros és a fémhúros gitár is. Harmadszor: se füle, se farka annak, amit mondasz, csak játszod az eszed, menõzni akarsz csajok elõtt a teljesen gagyi dumáddal - láthatólag nem jött be. Fingod nincs az egészrõl. És ne válaszolj, mert csak tovább égeted magad. :)
A kérdezõnek.
na akkor mesélj, mi a különbség az "acoustic gitár" és a "nylon" meg a "steel" között?
Tehát, hogy Te is megértsd, mutass olyan akusztikus klasszikus gitárt, ami nem akusztikus, illetve ha a steel a fémhúros akusztikus (vagy ahogy írtad, western) gitárt jelenti, (egyébként énis arra gondoltam), akkor mutass egy fémhúros akusztikus gitárt, ami nem akusztikus. :)
mondjuk a 66%os, 4es, 9es válaszolónak is mehetne, szintén hasonló szinten van. :d
Clean: effektek nélküli. Nylon: mûanyag húros, ami vagy klasszikus gitár, vagy spanyol (alakja elárulja), ezek az akusztikus két fajtája a háromból. Steel: acélhúros, vagyis western gitár, õ a harmadik. Talán nem a General Midi hangokon kéne mûvelõdni, szintiboy!
A kérdező hozzászólása: 1. köszönöm a majdnem választ :) az volt a kérdés mennyire jön be az elektromos gitár de adtál egy majdnem választ erre azért köszi

Ennek a zenének, van eredeti változata, vagy csak kitalált?

Rohadt jó hangzása van!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Köszi, de az övék sokkal jobb és pörgõsebb.:D
ebbõl variálták át sajátra :) [link]

Valaki leirná a Creed - hide c. dalnak a magyarra leforditott dalszövegét?

Ne linkeljetek..ha már megtaláltátok, akkor másoljátok be ide.Köszi. :)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); nem biztos...hogy ez az.... Minek köszönhetem ezt az ajándékot a barátom? Az életem, szerelmem, lelkem? I "ve táncol az ördöggel túl hosszú És ez "s hogy nekem öregszik Hogy nekem öregszik Let "s hagyjuk ... oh hadd" s megúszni Fuss területeken az idõ Ahol "nem ok, hogy elrejtse Mit fogsz csinálni az ajándék drága gyermekem? Életet ad, hogy szeretem, hogy lélek? Divided az, aki táncol A klinikán megfelelõ szakértelemmel orvosolni annyira kitéve Így téve Let "s hagyjuk ... oh hadd" s megúszni Eltéved az idõben Ahol "nem ok, hogy elrejtse Let "s hagyjuk ... oh hadd" s megúszni Fuss területeken az idõ Ahol "nem ok, hogy elrejtse Nincs ok arra, hogy elrejtse Nincs ok, hogy elrejtse innen szedtem : [link]