Ünnepek - 6329 db

MISKOLCon adventi vásár meddig tart most vasárnap (ezüstvasárnap)?

A sétálón nyitva lesznek az üzletek most vasárnap, ezüstvasárnap miatt? Adventi vásár hány óráig szokott tartani ilyenkor? Estig?
gyakorikerdesek.hu

Karácsonyi ajándékba fotókönyv?

Fotókönyvet fog kapni a családunk. Mivel én szerkeztek a borító képét most tanácsra lenne szükségem. Szerintetek mi lenne jó oda? A családunkról van benne kép, az esküsünkről, a két gyerekekről? Én arra gondoltam, hogy olyan kép kellene amin mind a négyen rajta vagyunk. Ti milyen képet tennétek bele az albumba?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A borítóra szerintem is olyan képet, amelyen mindenki szerepel:) Én már készítettem több Cewe fotókönyvet, most másodszorra Karácsonyra is:) Tavaly nagy sikere volt! Egyszerû megszerkeszteni, segítség, ha már kiválasztottad a képeidet:) Innen szoktam információkat gyûjteni, milyen típusú legyen a könyv, de itt megtalálod a szoftvert is hozzá, amivel könnyen meg is szerkesztheted:) [link]
Szerintem jó ötlet. Én is olyat tennék az elejére, amin az egész család rajta van.
Szia én is ezt fogom adni a páromnak karira, de nem tudom hogy mennyire nehéz megszerkeszteni???

kérdésre adott válaszok
A tesco és a hozzá hasonló multik azt árulják amire van igény. Manapság a zenei CD-piac halott. Manapság mindenki mp3-at használ, digitálisan szerzi be a zenéket. Így senki sem vesz már CD-t. A nyakukon maradt készleteket meg próbálják elpasszolni.
A kérdező hozzászólása: Az extrán leértékelt zenei cd-bõl pár példa: Lady Gaga - Born This Way: kb 280ft (!) Kylie Minogue Aphrodite hasonló árban. Mintha pár megmaradtól bármi áron csak szabaduljanak, de újabbakat nem rendelnek. Úgy 30-30db cd ha lehet itt az egyik tescoban, ill az auchanban
Mindenki youtube to mp3 konverterrel szerzi be a zenéket. CD lejátszó már 3-4 éve nincs is az új autókban. USB-rõl játsszák a zenét.
az alexandra.hu segíthet rajtad

Cigarettatárcár hol lehet készíttetni?

Arra gondoltam, hogy ahogy pólóra szoktak nyomtatni, ezt szeretném cigarettatárcára (egy képet szeretnék rá). Hol lehet ilyet Budapesten csináltatni? Kiszállítási díj nélkül, olcsóbban. Köszönöm a válaszokat.
gyakorikerdesek.hu

Édesapának, Nagypapának ajándékötlet?

Apu 50 éves, Papika 74, semmi ötletem nincs. Rengeteg a ruhájuk, a pipere cuccuk, ennyi idős korára mondjuk az embernek nagyrészt minden olyasmije megvan, amire vágyhat. Na jó, Apu szeretne egy új kocsit, de na, azt Karácsonyra, diákként azért mégse :D Mamámat kérdeztem, neki sincs semmi ötlete... Valakinek valami kreatív?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Tavaly túlestünk rajta :(
Szép boros-pálinkáspohár készlet? Én apum azt kapott (grappás poharat) szülinap+karácsonyra összevonva 2 éve, rágravírozva a monogramjával.
Közös fényképekbõl naptár? :D
Akkor hobbijukhoz kapcsolódó ajándékot pl barkácskönyv, vagy vicces feliratos póló, zokni, sál esetleg valami sapka/kalap ha hordanak.

kérdésre adott válaszok
Mi az erdeklodesi kote. De lehet megcsinalnam akedbenc etellet sutijet. Vagy rolad egy kepet graviroztatsz egy bogrere, vagy talan egy kozoskept.
Ha ismered a zenei stílusát akkor szerintem vagy vedd meg a cd vagy írj ki te magad. Vagy csinálj egy montázst a közös képeitekbõl
nem írtál árat, sem azt hogy mi az érdeklõdési köre: intellektuális típusnak: színház, mozi v. koncertjegy, könyv bulizós típusnak: cd, fasza bulizós ruha (póló vagy ing), különleges ital életkorától és anyagiaktól függõen: parfüm, bõr naptár-jegyzet füzet, pénztárca, egy jó minõségû esernyõ, bõr kesztyû, borotválkozó szett v. borotva, tusfürdõ-sampon
elsõ közös karácsonyunkon mi is 2 hónaposak voltunk. Én kerestem egy könyvet, ami az egyik hobbijához kapcsolódik (regényt)

Hol kaphatnék, sima egyszerű kartondobozt?

Szeretném a dobozt szépen becsomagolni,és abba beletenni az ajándékot,mert az ajándék,puha és szabálytalan alakú :( Sehol se látok :(
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Papírboltokban nézted?
pontosan, kisboltok, csak örülnek, ha viszed, minél kevesebb szemetük legyen :) esetleg cipõsdoboz?
Bemész egy közeli kis abc-be, ott tuti adnak. Mi is onnan szoktuk hozni, ha kell valamihez kartondoboz. Vagy egy patikába. Nekik mindig van felesleges, és csak kidobják õket.
A kérdező hozzászólása: Írószerben néztem, de ott 2.000(!!!) ft, annyit meg sajnálok egy dobozra.

Sajátkészítésű ajándék párotoknak?

nagyon szeretnék adni neki valami személyeset. ti mit csináltatok a párotoknak??
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
naptár képetekkel ?!
A kérdező hozzászólása: szeret sportolni, olvasni

Ilyet lehet kapni Magyarországon? Vagy honnan tudnék rendelni ahonnan lehetőleg karácsony előtt kiküldik?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]
gyakorikerdesek.hu

Milyen logikai játékot ajjánlotok egy 16-17 éves fiúnak?

osztálykarácsony, és nem szeretnék vacakot venni...kb. olyan 1500-2500 Ft között. nem igazán is merem, de ilyenekkel tuti játszik, mint a Perudo vagy a Quatro. ilyesmire gondoltam, lehet társas vagy 'egyéni' is. a Rubik-kockát nem tudja kirakni...:) )
gyakorikerdesek.hu