Ünnepek -Anyák napja - 103 db

kérdésre adott válaszok
még mindig én : amióta megszületett a kisfiam, sokkal érzékenyebb lettem, többször elsírom magam (így akartam).
A kérdező hozzászólása: igen..én is ilyen bõgõs vagyok, jövõre már az én kislányom is versel majd..
Megható...szép mûsort adtak elõ, az én fiam nem szeret szerepelni, de azért szépen elmondott két mondatot, a szemeim végig könnyben álltak, de a leg szebb az volt amikor átadta a virágot és a kis ajándékát, megdícsértem és az a boldog mosoly (a szemei is nevettek) amivel megajándékozott, az volt a leg csodásabb!!!
nekünk mindíg nagyon"szemét" módon csinálják meg, mert a gyerek az ölünkbe ül és átölel , és a fülünkbe mondja a verset, idén az ovónéni írta kicsit vicces is volt, de nekem mindíg patakokba folyik a könnyem, én ilyen hülye bõgõs vagyok :) volt egy kis játék is a gyerkõcök elbújtak egy paraván mögé, csak a kezüket dugták ki egyesével, és ki kelett találni a saját gyerkõcünket. persze egybõl felismertem a kezérõl is. És fõztek nekünk teát, meg rajzoltak :)
Csodás volt:) A tavalyi nem sikerült túl jól, volt némi szervezési/ültetési probléma, ami eléggé a mûsor rovására ment, de idén nagyon nagyon jó volt. Annyira édes volt a fiam, hogy el nem tudom mondani. Ahogy ott álltak kint, és közben folyamatosan mosolygott rám azzal a huncut ábrázatával... :) Meg a versét is nagyon szépen mondta, persze nem egyedül még, kettesével-hármasával mondtak verset, meg néha picit belesegített az óvónéni, de hát õk még az ilyenektõl nem jönnek zavarba, mondták szépen tovább mosolyogva. Utána adtak a gyerekek virágot, meg sütit is, amit õk maguk sütöttek (persze nem egyedül:) ) szóval nagyon szép volt az egész.
Már nagyon várom, pénteken lesz! (életem/életünk legeslegelsõ anyák napja). Ahogy ismerem magam, mióta megszületett a kisfiam bõgni fogok...
Nekem már 37 éves a lányom, de minden évben eszméletlenül csodálatos anyák napi köszöntésben van részem. Az idén tervezett diplomákat, OKJ-s képzésrõl szóló okleveleket, amelyekben elismer mindenféle anyai tevékenység doktoraként, mestereként, szakembereként. Szóval az anyák napi köszöntés felnõtt gyermeknél is csodálatos.
Enyém nagyon szép volt én issírtam kõzbe .

Édesanyámnak vennék virágot, de hogyan?

Anya sosem szerette ha ajándékokat veszek neki, inkább virágokat. :) Meg szeretném lepni egy virággal, vagy egy csokor virággal, 5000Ft-om van rá, ennyiből kitelik? Milyen virágot vegyek neki? És vonaton jövök haza minden nap, ő meg általában ott vár az állomáson, akkor adnám neki oda, de nem lesz baja a virágnak a vonaton?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Születésnapja lesz
Ha hosszabb ideig vagy a vonaton (pl. akár 1-2 órát is), akkor inkább egy viszonylag kisebb méretû cserepes virágot választanék. Szépen, ízlésesen tudják díszíteni, csomagolni és már ott belerakatnám egy akkora reklám-szatyorba, hogy a vonaton kényelmesen tudd szállítani. Ha az út rövidebb, és édesanyád jobban szereti a szálas virágot, mint a cserepeset, csak abban az esetben vinnék szálasból készített csokrot. Még akkor is elõfordul, hogy valahol, valami sérül. Az 5 ezerbe be kell, bele fog férni, különösen, ha választás elõtt szólsz az eladónak, hogy úgy ajálgasson neked valami gyönyörûséget, hogy max. ennyit tudsz neki fizetni!
A kérdező hozzászólása: nem igazán
A cserepes virágnak semmi baja nem lesz, nyugodtan megveheted órákkal elõtte is.
Az elõtte lévõ megálló környékén nincs virágüzlet?
A kérdező hozzászólása: 8km az út kb. 10-20perc alatt megvan :) de még mielõtt megveszem be kell ugranom szolfézsre(vizsga lesz) 1órát kell állnia a virágnak, mert ha kijöttem szolfézsrõl rögtön mennem kell vonathoz.
Szerintem szedj neki te egy csokorral. Sokkal közvetlenebb, kedvesebb, és hidd el, õ is értékelni fogja. Persze nem arra gondolok, hogy szedj le 2 szál gyermekláncfût, hanem valami szép csokrot.

Virág helyett csoki?

Sok helyen olvasom,hogy anyák napjára virágot adnak.Én mégis dezertet akartam vinni anyumnak.Nem tudom,szokás csokit adni? (nálunk most lesz vasárnap)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Virág az általános, de azt adsz, amirõl úgy gondolod, hogy örülne. Én adtam már csokit, de kisebb értékû ékszert, kozmetikumot, sálat is. Mikor mire vágyik. virágot akkor szoktam, ha nincs ötletem.
Nem mindegy, ha õ azt szereti? :)
Én a 7 hós fiam apukájának mondtam, hogy a pici fiamtól nem virágot szeretnék, hanem vmi nagyon finomságot. Jó ízlése volt a fiamnak :-)), nagyon extra édességeket választott. A virág valószínû már elszáradva a kukában landolna, a csokikból még mindig van.

kérdésre adott válaszok
Igen Ma este munka után megyek is hozzá, viszek virágot. Nem tudja, hogy megyek, meglepi lesz :)
Igen, vettem neki viragot. + anyumnak es keresztanyumnak is.
Mi felköszöntöttük :)
Természetesen. Alap.
Legutóbb mikor nem köszöntöttem fel utólag kifejezte, hogy kicsit megsértettem ezzel. Nem emlékszem, hogy az utóbbi pár évben valamikor is felköszöntöttem volna, de kicsi koromban mindig eljött az iskolai anyáknapi mûsorra, úgyhogy gondolhattam volna, hogy szeretné. Nekem valahogy nem volt ez olyan egyértelmû, szüleim köszöntötték a saját szüleiket, én meg az én anyukámat. De ezen túl fel fogom köszönteni, mert már tudom, hogy fontos neki.
Felköszöntöttem régen, de ma már sajnos egyik nagymamám sem él már..
Igen
Régen mindig felköszöntöttem, de most már 7 éve nincs erre lehetõségem :( A temetõbe szívesen kimennék csak az õ kívánsága volt hogy a szülõhelyén legyen eltemetve ahol a többi családtagját temették el, és mivel 250 km-ert kell utazzak autóval így sajnos erre így nincs lehetõségem. Pedig nagyon közel álltam a nagymamámhoz, nagyapám néha leutazik oda és visz neki virágot, mert a sógora a mamám egyetlen élõ testvéréhez szokott menni látogatóba aki nagyapám munkatársa volt hosszú évekig. Az apai nagymamámat sosem ismertem, fiatalon halt meg amikor apám öccse született, csak egy olyan képem van róla ami még 25 éves korában készült és 26 évesen halt meg.
Igen ! Kapott tõlem virágot ! :)
Természetesen. :)
Igen, most voltunk nála.
igen fel.
Én felköszöntöm. Nagyon jó viszonyban vagyunk az egyetlen élõ nagymamámmal, szinte a második otthonom volt nála. De ahány ház, annyi szokás.
Sajnos, csak a sírjukra tudtam ma virágot vinni. Elutaztam a közeli városba, ott vannak eltemetve.

Verset anyák napjára?

Tudnátok linkelni olyan anyák napi verset ami kicsit komolyabb,vagy viccesebb,18 éves lány vagyok,és olyan anyák napi verset keresek amit elmondhatok köszönöm előre is
gyakorikerdesek.hu

Mennyibe kerülhet egy szál sárga rózsa?

Teljesen kiment a fejemből, és szeretnék venni valamit anyumnak. A csokit nem kifejezetten szereti, hobbija nincs, így a virágon kívül nincs más ötletem, a sárga rózsa pedig a kedvence. 17/L
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
700 Ft Kb. (Bp-i piacon ennyi)
Szerintem van már akár 250-300 Ft-ért is.

Hol tudok virágot rendelni, hogy még ma kihozzák házhoz?

Nagytarcsai vagyok, még ma kellene a virág anyák napjára. Egyébként az ilyeneket kiskorú átveheti? Nagyon köszönöm a válaszokat előre!!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Google!

A szomszédnénit felköszöntheti a fiam anyák napján, mert sokat vigyáz rá, és neki nincs gyereke?

Amolyan második anyuka, sajnos elég cudar a munkabeosztásom. Elég sokat étellel kínálja,órákig elbeszélgetnek, már volt, hogy ott is aludt. Egyedül él, nincs senkije, de ott segít, ahol tud, nagyon jóravaló asszony. Sértésnek venné, vagy örülne neki?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Átmentünk egy csokor orgonával és egy tábla csokival. Mentegetõzött, hogy õ nem vár el ilyesmit, persze mi sem az elvárás miatt vittük. Azért láttam, hogy nagyon jól esik neki. Ezekután ha valaki hasonló helyzetben lenne, én azt tanácsolom, ne féljen kimutatni a háláját, mert az emberek nem veszik rossz néven a törõdést, hiszen ez sem a megajándékozásról szólt, hanem inkább arról, hogy "hálás vagyok neked, amiért törõdsz velem, pedig csak a szomszéd gyerek vagyok, még csak nem is rokon" Köszönöm mindenkinek a válaszadást!
Nem tudhatjuk, de szerintem a fiad csak mint második anyát köszöntse fel hogy milyen sokat vigyázott rá. És te is megköszönhetnéd neki.
Szerintem tuti örülne neki! gyerekkoromban nekem is volt egy ilyen pótanyám, igaz aludni nem aludtam nála, de minden mást igen, és bizony én neki is vittem ilyenkor mindig egy szál virágot. Neki volt gyerek mégis mindig megkönnyezte.
Mindenképp köszöntsétek. Mi is felköszöntjük a szomszéd nénit is, mert tudjuk hogy senki sem fogja, és velünk mindig nagyon kedves, segítõkész! Ez természetes!
Valóban anyák napja, de ugye "anya csak egy van". Szóval köszönteni épp lehet, de nah...
Na mi lett???
Szerintem biztos örülne neki.
Nem az én anyám napja ez hanem minden anyák napja

Hogyan éli meg az anyák napját egy olyan nő, aki évek óta küzd azért, hogy végre anya lehessen ( eddig reménytelenül)?

Természetesen nem rólam van szó, akkor nem kérdezném. Mennyire fájó pont nekik május első vasárnapja minden évben?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Igen én is csak ezt tudom mondani, változó, mint ahogy az is, ahogyan a mindennapokat megéljük. Ez egy küzdelmes, nehéz idõszak, de a cél, amiért küzdünk, a legszebb, ez a vágy a legerõsebb, így - legalábbis nekem - nem nehéz újra és újra hinni, remélni és persze megtenni mindent a sikerért. Ez az idõszak hozott az életembe sok jó dolgot is, és hiszem, hogy semmi sem véletlen, még ha ezt sokszor - csalódások után - képtelen is vagyok elfogadni. Én ilyenkor anyák napján nem gyászolom magamat, nem nehezebb nap, mint a többi, minden anyák napján azt mondom, a következõn már én is édesanya leszek! És egyszer így is lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Kívánom mindkettõtöknek, hogy így legyen. Köszönöm, hogy válaszoltatok.
Változó. Tegnap hallottam a tv-ben egy dalt az édesanyákról, akkor kibõgtem magam, hogy már nekem is anyának kellene lennem. Ma pedig megyek és szeretettel megölelgetem az édesanyámat, a keresztanyámat, és az anyósomat.

SOS! Milyen ajándékkal lepjem meg anyukámat? Nem olyan egyszerű a dolog! Többi lent .

Külföldön élek , és szeretném anyumat valami széppel meglepni( nem versre, vagy idézetre gondoltam) , valami kis aprósággal, amit skypon meg tudnék mutatni neki . Semmi ötletem sincs. nagyon szépen köszönöm előre is a kedvességeteket!
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, megkérdezhetem , hogy hány éves vagy ( csak a rajz miatt ) :)
A kérdező hozzászólása: Jah értem , köszi szépen mégegyszer :)
16, de én ilyen mûvészeti suliba járok, azért szoktam mindig meglepni vele :)
Hát én anyukámat minden évben meglepem valamivel, általában rajzolni szoktam neki. Most letöltöttem a videoszerkesztõ programot, abba beletettem a közös képeinket és leírtam benne, hogy mennyire szeretem. Nem tudom, hogy ezt skypon megtudod e neki mutatni, de szerintem az is szép ajándék, ha elmondod neki, mennyire szereted. :)