Ünnepek -Nőnap - 50 db

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy mikor van nõnap. ☺
Csak olyan nõnek, akinek az oviban szalonna volt a jele.
Nemcsak a neve virág, ez valóban a növény virága :) Úgyhogy ha a csaj megsértõdik, ki kell oktatni botanikából :) Az nem zavar, ha a pagodakarfiol olyan ízû, mint a normál, a normált is szeretem, s a karfiolnak még a nyers és fõtt íze sem azonos :)
Én nagyon örülnék egy fraktálkarfiolnak :) Nem tudom, mi a rendes neve, zöldebb és szögletesebb, mint a normál és teljesen fraktál :) A normál is az, de ez még inkább :)
én meg pont a kinézete miatt nem venném meg:D
Egyáltalán nem illik, én tudom hisz nõ vagyok
persze hogy lehet. ha megfõzõd és felszolgálod egy vacsora keretében
A kérdező hozzászólása: Fraktálkarfiol. Hm! Majd termesztek a kertben.
mustafa
Karfiol? Tökéletes!!!
Gyönyörü, de izben nem igazán különbözik a "normálistól". De én is a kinézete miatt vettem már többször.
Ha a "nõ" történetesen egy kecske..vagy nyúl..akkor igen. :)
Miért ne lehetne? A karfiol magyar neve kelvirág, és hát virágot lehet, sõt illik ajándékozni nõnapra. :-)
Mindenki örül neki :)
Hát én jobban örülnék egy fej karfiolnak, mint egy haszontalan virágcsokornak! Holnap rakott karfiol lenne az ebéd, jó sok tejföllel!!!
Persze!
nõ nap nem tegnap volt?
Abból is lehet klassz csokrot csinálni.
#10: Köszi, igen, ez az! Hát nem gyönyörû??? :D
Dehogyis!
Ha az ajándékozott jobban örül egy-két fej karfiolnak, mint annak pár szál virágnak, ami egyébként is 2-3 nap alatt a kukában végzi. A karfiolból legalább 1-2 alkalommal jólakik.
"Azt mondtad virágot ne." :)

Ti mit tennétek?

Senki nem köszöntött Nőnapon.Még a volt barátom se,aki amúgy sokat lóg velem...Sírtam....Fájt.Nagyon.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Ne szomorkodjatok. Tessék, még ha kicsit megkésve is: http://designyoutrust.com/wp-content/uploads/2011/11/tumblr_..
én a bátyámmal jártam hasonlóan, még aznap este megkérdeztem hogy : -"na hadd lám, aztán puszit én adok magamnak, vagy mi lesz?" erre egybõl jajj hát izé, meg bigyó, kérdem: -"na és valami virág, vagy én szedjek, esetleg csoki?" -ja a csoki kint van az autóba. -Én menjek ki érte? kizavartam a csokiért és így ennyi is volt. De a férfiaknak ennyit illene tenniük, hogy legalább nõnapon megköszöntenek minket. Aki számodra fontos és vártál tõle legalább 2 szót, azt így utólag nyakonvágnám figyelmeztetésképp. ;)
Ez komoly?? Ezért sírtál?? Ez csak 1 nap mint a többi. Nõnap, aminek kezd kimenni a varázsa a divatból.. Ma már csak a halloween és a valentin nap a lényeges.. Nõnap nem igazán.. Lépj túl rajta, és kész.. (na ezért utálom a sok majmolós ünnepeket)
Köszi! :) Normális cég ad a dolgozóinak ajándékot ilyenkor. Emlékszem a Vodafone-nál mikor dolgoztam, minden nõ egy szép üvegtálat kapott, telerakva finom süteményekkel, olyan mézeskalácsszerû volt. Csak színes cukormázzal, díszekkel a tetején. Celofánba volt csomagolva. Azt a mai napig õrzöm. Mármint nem a celofánt. :D A Kikában is minden nõ választhatott magának egy szál virágot. Volt vagy háromféle színû. Csak ennél a mostani munkahelyemen nincs semmi.
Ez van, így jártunk. :( Nekem se mondta senki, pedig a kollégáktól is elvárható lenne szerintem.
A férfiak sok egyéb dologban elõnyt élveznek, nekik nem kell külön köszöntés.
"De a férfiaknak ennyit illene tenniük, hogy legalább nõnapon megköszöntenek minket." Pasik napja mikor lesz?

Én vagyok az egyetlen nő aki utál virágot kapni?

Más nők tök boldogak, hogy a vázába rakhatja a szál virágját, és nézheti ahogy lassan az meghal... engem ez valahogy cseppet sem boldogít, sőt kifejezetten haragszok ha valaki virágot ad. Én lennék az aki hülyén gondolkodik és nem akar haldokló virágokat bámulni az asztalán?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Én sem szeretek virágot kapni, õszintén: sajnálom a pénzt amit erre mások költenek. Egy csokor több ezer forintba kerül, én annak az árából inkább könyvet kérnék. Azt elolvasom, felteszem a polcra és évek múlva is meglesz és tudom, hogy kitõl kaptam. Míg egy virágcsokor bírja vagy 1 hétig miközben szépen elsárgul a vázában :)
Én nagyon szeretem a virágokat, de fõleg a cserepes virágokat. Azoknak semmi baja se lesz. Kibírja a cserépben sokáig, sõt van ami évelõ. :)
Én is csak a cserepes virágot szeretem kapni, abból is azt, amit ki lehet ültetni a kertbe.
Nyugi, nem vagy egyedül! :) Én is utálom, mert értelmetlen! Én 40 szál vörös rózsát repítettem a 4.emeletrõl, októberben!!! Annak az árán értelmesebb, tartósabb ajándékot is lehetett volna venni:) )Ráadásul, a volt kedvesem tudta, hogy nem értékelem a szálas virágot.Inkább hozott volna egy cserepes mályvát! :) Igaz, az is repült volna! :) Felesleges pénz kidobás, pár nap és kuka.....
Az anyukám is ugyanígy vélekedik és egy volt tanítónénim is. Én speciel imádok virágot kapni:)
21:15 :D A zöldséget megesszük, arra való, és nem mondható túlságosan szépnek. A virág azért szép, és tényleg rossz látni, ahogy lassan meghal, elhervad.
Attól, mert a növény virágját leszedik, a legtöbb esetben nem hal meg a növény. Én szeretem a virágokat nagyon!
A növények még hagyján! De én még a nyáron egy csomó szúnyogot is agyoncsaptam! Ott haltak meg a szemem láttára, de nem könyörültem!
Van, ki nem azt nézi, hogy meghal, hanem, egy ideig gyönyörködik a formájában, színében, illatában. De a mezõn is meghalnak a virágok. Azután itt van a rendezése. A természet idáit már nem értjük. A virágrendezéssel egy ideát kifejezhetünk. http://3.bp.blogspot.com/-qWEmId4maCY/Tf3e-KY3fUI/AAAAAAAABv..
Én nem utálok virágot kapni, egyszerûen csak hidegen hagy. Nem örülök neki, de nem is haragszok. Vázába teszem, aztán valaki mindig figyeli a vizet, mert engem nem érdekel az egész.
Azt kell megnézni, hogy a természeti népeknél hogy van ez, mert az a normális.
Remélem, akkor is van legalább egy kis bûntudatod, mikor a brutálisan meggyilkolt sárgarépákat, vagy a kegyetlenül letépett petrezselyemzöldeket beleteszed a kajádba és megeszed.
Én se szeretek vágott virágot kapni, miattam ne vágjanak le egyet :) amit még jobban utálok ha valaki kiszárítja
Én szerettem volna tegnap pl. legalább 1 szál virágot kapni, de mégsem jött össze.
Nem igazán szokott meghalni attól egyik növény sem, hogy letépik a virágát. Amúgy meg gondolom a nõk nem a virágnak magának örülnek, hanem hogy gondoltak rájuk.
a 4-es válaszolóra gondoltam, bocsi
Én szeretek virágot kapni. A vágott virágot direkt eladásra termesztik. ha nem akarnák eladni, eleve nem is lennének.
Ha nem vágják le a virágot, az akkor is elhervad a szárán, viszont azzal, hogy levágták segítettek a virágnak a megújulásban, ettõl a virág erõsebb lesz és szebb virágot fog hozni. Én így gondolkodom és szeretek virágot kapni. Szeretem ha mindig van valami szép és illatos az asztalomon.
Most azt hiszed, nagyon humoros voltál, utolsó. Nálatok a répa az asztalon fonnyad el egy vázában, mint dísz? Egy szóval nem írta a kérdezõ, hogy bûntudata lenne. Csak nem szereti a haldokló növényt a lakásában. Kedves kérdezõ, ezzel nem vagy egyedül!! Sem én, sem a lányom nem szeretjük a vágott virágot, pont ezen okból! Csakis a cserepest és a fákat, de azt viszonylag ritkán kapunk:)
Ráadásul papírra is írtok. Fából készül! Borzalmas! Van, aki azzal is fût. :D Sõt (a gyengébb idegzetûek ne olvassák tovább) én még csipkebogyót is szoktam szedni az erdõben teának és levendulát szárítok a kertbõl. Ez már a horror kategória úgy hiszem. :D
Én is jobban örülök a cserepes virágnak, mint a vágottnak :) Érdekelne mi a véleményetek a karácsonyi fenyõirtásokról, pedig azok 8-10 évig is nõnek, mire kivágják õket. Én szép, minõségi mûfenyõt állítok, a vázába pedig az illata miatt fenyõ ágakat teszek. A lelkiismeretem így tiszta marad!

A párom annyit se mondott h boldog nőnapot, pedig tudja hogy ma van, velem van a baj, hogy rosszul esik?

Ma egész nap, meg tegnap együtt voltunk, most ment haza, messzebb lakik. Ma a rádióba is mondták, a városba járókelők virággal voltak, nagybátyámmal összefutott, aki épp virágot vett, de nekem annyit nem mondott h boldog nőnapot. ajándékot nem vártam, mert most a kocsijára költött, de egy kedves szó jól esett volna. Tudta h ma van mert az apukája mondta neki h még nem vett virágot az anyukájának. Bennem van a hiba, és én látom rosszul ezt a dolgot? Tegnap éna névnapján felköszöntöttem, meg decemberbe tartottuk, de én tegnap is felhívtam, a valentín napot nem tartjuk, de a nőnapot elvileg igen...3 éve vagyunk együtt 21l 25f
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Már ne haragudj, de nem ismersz, ha valaki kinyitja az ajtót nekem, legyen az bárki, nem vagyok bunkó, megköszönöm! A véleményedet elfogadom, én kérdeztem meg, te válaszoltál, de nem vagyok egy hisztis valaki, aki rögtön nyivákol, ha ehhez hasonló esetek történnek. A párom elég konzervatív ember, ezt megint nem tudhatod...pl én a májusfát abszolút eszembe se jutott volna, hogy kapjak, és õ miután lehozta kijelentette, hogy õ ilyen, és neki ez a normális dolog, vagy pl. a házasság...Úgyhogy nem ismered, leírtak alapján azonban igazad lehet, köszönöm, hogy válaszoltál, megpróbálok nem nagy ügyet csinálni legközelebb az ehhez hasonló dolgokból...
Lehet, hogy így akarja veled lazítani a kapcsolatot. Nem biztos benne, hogy veled akar maradni egész életében, vagy az is lehet, hogy már biztos benne, csak nem akarja megmondani. Vagy úgy van vele, hogy amíg nem talál másik barátnõt, addig nem szakít veled.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat...azért nem hiszem hogy smemit enm jelentek neki, mert bizonyítja más dolgokkal, csak furcsa...kedves utolsó :D de igen dél körül, mert még reménykedtem XD ugy döntöttem irok neki egy smst h köszi h nem mondtál semmit, látom mennyire vagyok fontos neked, de amúgy nem fogom neki flehozni :)
Bocs. A válaszom: Igen.
A kérdező hozzászólása: :D :D jó jövõre nem fogom elfelejteni neki hogy nincs szex aznap :D akkor biztos érezné a dolog súlyát :) Amugy még nem válaszolt, nemrég írtam neki, de dolgozik, úgyhogy 6 körül veszi észre majd :) írok h mi volt :)
Jövõre ha még együtt lesztek, és felköszöntene nõnapon, akkor is maradjon el a szex. :D Hadd érezze milyen, mikor õ törõdött a másikkal, de viszonzást nem kapott.
Nem minden pasinak esik le.! :) Az enyémtõl virágot nem kaptam, de gondolt rám és felköszöntött, és kaptam egy hatalmas csókot.:) Mondjuk ez nekem többet jelent, mint bármennyi ajándék, virág.:) Szerintem azért hozdfel neki hogy ez mi volt, és mond meg neki hogy téged zavar. Egy kapcsolatban ahoz hogy jól müködjön kell az érzelem, és nagyon sok kommunikáció.!
Szerintem komolyan elkéne bezsélgetnetek az érzéseitekrõl, jövõrõl..
Legyetek boldogok, ez a lényeg! Ezek triviális apróságok. De ha csak ennyit irok le az nem gondolkodtat el ennyire. Örülök, h már így látod. Ezek a sztereotípiák, mint a kötelezõ ajándékozás, meg hogy minden fickonak a farka körül forog a világ, hogy minden nõ k#rva, a szokek meg h#lyék; nos ezek baromsagok. Azt érezni fogod, ha a párod nem szeret, de arra semmiképp sem ilyenekbol fogsz rajonni. Fejlõdõképes vagy, úgy látom, a kombinalast hagyd meg a fejletleneknek. Hajrá-hajrá!
Scavenger of human sorrow elsõ alapelve: Aki elvárja, az nem érdemli meg. Azon is picsogsz, ha nem enged valaki elõre az ajtón gondolom, de ha megteszik, annyira sem veszed a fáradtságot, h kinyisd a szadat egy köszi erejéig. Miért van, h a mi több, mint 10 éves kapcsolatunkban soha nem merült fel ekkora gond? A kötelezõ ünnepek mutatják meg milyen rettentõen szereti egyik a másikat, ugye? Nem az, amikor csak úgy, június 57-én, egy átlag napon átad egyik a másiknak pl egy saját készítésû valamit. Az biztos nem olyan, mert különben is minél drágább az ajándék, annál jobban kifejezi a partner érzelmeit. Szerintem add be a valokeresetet. Vagy olesd meg valakivel. Tudom, h azt írtad, h nem vártal ajándékot, de azok után, h ezek szerint számodra a naptári ünnep a szerelemmero, ez kétséges.
Jajj, neee! Most már addig ne szexelj vele, amíg bocsánatot nem kér tõled virággal, bonbonnal az elmaradt nõnapért!
Ja, es meg annyit tennek hozza, hogy szerintem vege a kapcsolatodnak csak te ezt nem akarod elfogadni es nem akarsz reagalni, pedig a "baratod" pont azt akarja veled ereztetni, hogy abszolut zero vagy a szemeben, akit meg csak nönek sem lat , egy jo szot sem varhatsz töle
Boldog Nõnapot!
Ha ez megnyugtat:Nem vagy egyedul:) Én sem kaptam semmit:)
Ha három év után nem kérte meg a kezed, az összeköltözés sem került szóba, akkor felejtõs.
Hú lányok, nem gyõzök huledezni. Mekkora bolcsessegek. Pont ez mar szét egy kapcsolatot. Az ilyen kinyilatkoztatasokra hajlamos elme. 10 ev alatt én sem kértem még a kezét, nem is fogom. Papír kell a szerelemhez? Tudom, ez azt jelenti, h nyitva akarom hagyni a kapcsolatot. Vagy már csalom is, nem? Õ lesz gyermekeim anyja, s õ életem egyetlen igazi kincse. Miért van az, h évek óta hordja azokat a kis apróságokat, amiket készítek neki, es szándékosan soha nem unnepnapon adom át? A "legertektelenebb" egy darab agbol faragott fej, borszijon. Számára mégis az a legfontosabb. Most is itt alszik mellettem, es ezért érzem én a világ leggazdagabb emberének magam. Ti meg magatoknak generaljatok a stresszt, meg a kapcsolat végét. Helyes. Csak így tovább! Mizantróp személyiségemet többek kozott a hozzátok hasonló emberek miatt szereztem. De biztos én látom rosszul, aki boldog, és igazából szerelmes.
És az nem is lehetséges, hogy azért akarja menteni a helyzetet, mert ekkkkkkora ügyet csinálsz belõle. Kizárt. Szerintem tényleg olesd meg, aztán feldarabolt testet meg vesd a kutyák elé.
A kérdező hozzászólása: irt vissza, azt mondta tegnap vett, és hogy ma este akarja odaadni az ajándékot, nem nagyon hiszem, mert akkor miért nem adta oda tegnap, ez az egyik, a másik meg nem az ajándék a lényeg, hanem hogy aztse mondta sza*ok rád...sztem menti a helyzetet, csak nem értem miért ilyen :(
Mert pont az van, hogy sz*rik rad, kar hogy ezt nem tudod elfogadni, ez egy ponton túl szanalmas...
A kérdező hozzászólása: szóbe került mindkettõ, májusba költözünk össze, és lehet h aznap egy szót s mondott, másnap adta oda, de olyan dolgokat tesz meg értem, hogy vki azt egy házasságban se teszi meg...ezért nem értettem, de helyrehozta a dolgot, többszöris bocsánatot kért, hogy máskor idõben lesz...
A kérdező hozzászólása: nem haragszik, mert azota beszéltünk, hivott...amugy mondom, eddig tartottuk, legalábbis mondta...
Válaszolt már az sms-re?
Hát ez elég fura... nem lehet hogy haragszik rád valamiért? Miért nem kérdezel rá, hogy mi a véleménye a nõnapról?
Remélem nem szexeltél vele.

Egy rózsát a hölgyeknek?

http://farm3.static.flickr.com/2420/2592914261_4dcc954952.jpg
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Jaj de szép! Köszönöm szépen :)
A kérdező hozzászólása: Lehet jönni bátran, itt osztom a boldogságot :)
Köszönöm szépen.
De szép! :D Aranyos vagy, imádom a rózsát.
A kérdező hozzászólása: Szívesen! :)
aaah, és igazi, és nem egy ördög, vagy egy farok... ó, egy igazi gavallér :) köszike :*
Nagyon kedves vagy, köszönöm! :) Legalább virtuálisan kapok egy szép virágot.. Pedig lenne, akitõl nagyon szívesen fogadnék egy szál vörös rózsát. :)
A kérdező hozzászólása: Én találtam a képet az internetben :)
Ó :)
aranyos vagy :)
Ó!

kérdésre adott válaszok
Nagyon aranyos vagy!! :)
Én is nagyon köszönöm!:) Sajnos ma még én sem kaptam köszöntést, egyedül a barátom az aki gondolt rám, de csak szóban, de legalább felköszöntött. Igaz hogy telefonon hívott fel mert messze lakik és még messzebb van a munkahelye, de a szándék a fontos. A többi fiú barátom egyáltalán nem gondolt rám ezügyben, pedig velük is nagyon jóban vagyok.
Köszike! :) Te vagy az elsõ és valószínû egyetlen, aki felköszöntött.. :(
Én már asszony vagyok. Kimaradok? :)
De édes vagy, köszi :)
Köszi, aranyos vagy! :)
milyen édibédi kis cukker vagy te! 4/6, szomorú életed lehet...igyál egy pohár bort, abból nem lehet baj! :)

kérdésre adott válaszok
Nem, pláne, ha valami fideszfanhoz akarod hozzávágni :)
Nem ciki!
Szerintem szép virág. Anno anyunak is sokszor vettem csak úgy egy szálat, mert olcsó, szép, egyszerû virág. Én is örülök, ha kapok ilyet.
Miért lenne ciki? Nagyon szép virág.
Ne már emberek, miért nem tudjuk meghagyni a virágokat a maguk egyszerû szépségében? Miért kell már õket is politikához kötni? Most akkor ennyi erõvel Erdélyben ciki rózsát adni, mert az az egyik román politikai párt szimboluma. Ugyan már. Nem, kérdezõ, nem ciki. Én kifejezetten szeretem a szegfût.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, talán mert manapság olyan fapadosnak tûnik pl rózsához, tulipánhoz, csokorhoz képest.
mandarint eszem és rózsát adok :)
7/7. Akkor narancsot se egyél, mert az meg a Fidesz nyúlta le. Nem ciki, és az egyik legszebb, legillatosabb virág.
a szegfût szimbólumot lenyúlták a komcsik, ezért ciki.
Szerintem szép, bár én minden nemû virágnak örülök:)

kérdésre adott válaszok
Elsö: szuper. :) ))) èn úgy tudom olaszországból indult, ott biztosan, csak íriszt kapnak a nök. németországban is egy kicsit, annyira nem jellemzö, de itt is ismerik.
Fõleg volt kommunista országokban tartják ezt a szokást, de hivatalosan nemzetközi.

Miért örülnek akkor is a "felköszöntésnek", ha tudják, hogy nem őszintén mondom?

Itt elsősorban a családom tagjaira gondolok, barátnőmet szerencsére ez nem zavarja. Nem tartom ünnepnek a nőnapot, mesterkéltnek gondolom, nem érdekel. Ezt meg is mondtam a családtagjaimnak, hogy nekem ez olyan nap mint a többi, ha szeretek valakit, nem most fogom kimutatni, mert most "ki kell". Ennek ellenére elvárják hogy felköszöntsem őket. Mondom hogy "Boldog nőnapot!", és örülnek.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Igazad van!
Bár már nem aktuális a dolog, de hátha valaki elgondolkodik rajt... Én nõ vagyok, de sosem vártam el igazán, hogy körbeugráljanak érte. Se nõnapon, se máskor... Idén viszont elgondolkodtam rendesen, hogy minek is ez a nagy felhajtás. És igenis kell! Azért kell a nõnap, hogy a rendes férfiak megmutassák, hogy igenis tisztelni kell a nõket. Mert hát, elég sok nõvel csúnyán bánnak... (igen, tudom, hogy van ellenpélda, olyan, aki meg nem érdemli meg, hogy nõnek nevezzék...) És persze, nem csak ezen az egy napon kell kedvesen bánni a nõkkel. De kell egy nap, amikor ránk figyel a világ. Hogy tudatosuljon mindenkiben, hogy a nõk tiszteletet és szeretetet érdemelnek!! A vízzel sem csak víz napján kell takarékoskodni, de kell a víz napja, hogy felhívja az emberek figyelmét.... Szóval, kedves kérdezõ, igenis tartsd fontosnak a nõnapot. És ne csak a körülötted élõ nõknek mutasd ki ezt, hanem mutass példát a többi pasinak is!!!
szerintem senki nem orul neki, mert azzal arra "emlekezteted, hogy oregebb lett/ide tartozik/oda tartozik. persze vannak kiveteles esetek is. en ugy gondolom, hogy megszokasbol vannak azok a reakciok, amik vannak es azert "orulnek"neki, mert nem akarnak bunkok lenni, ha mar odamesz hozzajuk, hogy boldog akarmit.
Mert jól esik a gesztus..2 szó csak, de valakinek egy nagyon széles mosoly..nem megéri?! :) Én nõként sem nagyon ünneplem a nõnapot, tehát nem tartom ünnepnek de még különlegesnek sem, mégis jólesik ha mondják, akár õszintén, akár nem. 2 szót, esetedben mondjuk valami apró ajándékot is, lehet tettetve is boldogan tenni, hisz tudod hogy ez másnak jó. Nem kell szajkóznod, hogy ez nem õszinte, inkább csak tedd meg, és ne hangsúlyozd az elveidet. Ha megkérdezik mondd el a véleményed, de minek rontod el más jókedvét..:)
Mert ezzel szebbé teheted valakinek a napját. Nálunk sincs túl nagy felhajtás a nõnapból. Ha eszébe jut apumnak, talán kapok egy tábla csokit, de ez sem biztos, más közeli férfi meg már nincs a családban, akirõl gondolnám, hogy eszébe jut és idõt szakít ránk, hogy meglátogasson. Ehhez képest unokatesóm meglátogatott ma, mert lebetegedtem. Elment és kiváltotta a gyógyszeremet és kaptam tõle egy kis csokit. Semmi extra, mégis sokat jelent nekem és jövõhéten is meglátogat majd minket. Nem azért, hogy hozzon valamit, egyszerûen csak azért, mert ritkán találkozunk. És ez tök jó érzés, rögtön sokkal jobban éreztem magam, mert tudom, hogy sokat dolgozik és most is melóból jött el egy pár percre.. Pedig tudom, hogy õ sem szereti a nõnapot és mégis kaptam csokit és pár kedves szót. :)