Ünnepek -Születésnap - 1430 db

Ki ünnepli ma a születésnapját?

Ha valaki igen, hanyadikat?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: Az jó. :D
Én ma féléves vagyok. :)

Holnaputan 31. f31?

elek a parommal mar 4 eve.ket honappal ezelott hozzank koltozott a baratnoje aki ket evig kint elt afrikaban. sajnos ott elvesztette ferjet es ezert lakik nallunk. anyagi gondok. holnaputn SZNAP . ugydontottem hogy hogy holnap tartom veluk de ez is koran van. o meg holnaputan dolgozik. a kovetkezo alkalom meg csak a kovetkezo hetfon lenne. ha meg ha holnap tartanam mit is keszitsek vagy rendeljek
gyakorikerdesek.hu

Tudnátok mondani feladatokat 18. születésnap alkalmából?

Barátnőmnek lesz a születésnapja, és úgy gondoltuk,hogy feladatok elé állítjuk, de sajnos nem sok jutott eszünkbe. Előre is köszönöm a tippeket ! :)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: hogy bizonyítsa érettségét. :D
vetközös póker
Szerencsétlen csaj :D Mért adok neki feladatokat ?
Könnyebítsen egy impotens férfin mindenféle bogyó nélkül

Mit vegyek az osztálytársamnak a 12. születésnapjára? SOS!

Holnap lesz a bulija, és kb. 1 hete tudtam meg, hogy lesz és meghiv, nem vagyunk olyan "bff"-ek de jóban vagyunk. Csak sajnos nem tudok mit venni. Valamilyen "lasminute" ötletek?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Hát édességet szerintem mindenképp tehetsz a csomagba, mondjuk limitált kiadású karácsonyi Milkát (tábla csoki, van, ahol 200, - Ft, máshogy kicsit drágább). Ha van valami elérhetõ dolog a rajongása tárgyával kapcsolatosan (pl. fizet, amin õ van, vagy toll, tolltartó, ilyesmi), akkor azt, ha nem, akkor állíts össze neki egy albumot a kedvenc sztár képeivel, egy szép, saját készítésû emlékkönyv-szerûségben. Szépen feldíszített, üres könyv (de tényleg szép borítóval), amibe a saját történeteit írhatja.
A kérdező hozzászólása: Édességet majdnem elfelejtettem, köszi :) Az a baj, hogy neki már mindene van a sztárral kapcsolatban, füzete ami tele van a képeivel, poló, táska, ezért arra gondoltam, hogy összeálitok képekbõl csomagolópapirt (mondjuk szerintem nem lesz szive széttépni). Csak mit csomagoljak be?? 2000-nél többet, amugy sem szeretnék költeni...

Bérelhető ház egy éjszakára Győrben?

Estétől reggelig lenne szükségem valamilyen házra/lakásra házibuli helyszínnek. max 30000 Ft-ért. Tud valaki ilyenről?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
NEM! Menj 1 hotelba...
sikerült találni.??
A kérdező hozzászólása: okos vagy

Egyedi, kreatív ajándék ötlet férfinak?

Sziasztok! Van valami ötletetek egy tuning mániás férfinak szülinapra? olyan érdekelne inkább ami egyedi vagy kreatív..
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Nem kreatív, de egyedi: Fizesd be egy bungee jumping ugrásra. Vagy egy ejtõernyõs tamdemugrásra. Ezek igazán férfias ajándékok.

kérdésre adott válaszok
Pl lehetne egy olyan szex est, hogy azt csinálok a csajommal amit csak akarok :P az nagyon jól esne ! Vagy mondjuk bármi ami szexel kapcsolatos :D gondolom a többiek is egyetértenek velem :D De egyébként én bárminek örülnék, pl eredeti bõr pénztárca, vagy valami kézzel készített dolog, ami nem horror ár, de nem is az a nagyon olcsó kínai cucc :) Ez az én véleményem de emberenként változhat :) (Remélem nem késtem el a válasszal...látom régebben írtad ki)

Hol tartsam a 13. Szülinapom?

Valami kalandosra gondoltam amit tèlen is lehet csinálni. Sok embert hívnèk meg szv. Talan a helyen nem kène sok embernek lennie.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
gyerekmegõrzõben.:) XI.kerben van egy kalandpark. oda felvesznek efféle foglalást.ajánlom!
Kékosztriga?

Mik a legromantikusabb születésnapi köszöntők?

Sziasztok! Szerintetek mik a leg romantikusabb születésnapi köszöntők egy barátnőnek / barátnak /feleségnek /férjnek szóval a szerelmemnek, amivel felköszönthetném Õt ezen a szép napon? Számotokra eddig mi volt a legszebb, legromantikusabb szerelmes köszöntés, amit a születésnapotokra kaptatok a párotoktól?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Boldog szülinapot édes! - kezében egy vörös rózsa :) és szuperjól nézett ki *-*

kérdésre adott válaszok
l., Kapcsold ki a TV-t, az se baj, ha a számítógéppel is ezt teszed. 2., Vegyél kezedbe egy könyvet( az se baj, ha szépirodalom)és olvass, olvass, olvass. Meglásd, ha megszereted az olvasást s lesz fantáziád és többet ilyen kérdést nem teszel fel.
Ha beírod a google ba akkor kiad egy csomót. Tapasztalatból mondom :D
Durva még én hittem azt, hogy semmi képzelõerõm sincsen, de amióta ezt az oldalt nézegetem úgy érzem végtelen ötletem van...
Ha a barataidal toltod jatszatok igazssag vagy batorsagot, azzal eleg jol el lehet szorakozni.
Tervezzen egy programot, ami a konzolról bekért számokból kiválasztja a primszámokat és ezeket egy dinamikus tömbben eltárolja.
egyèrtelmû. menjetek ki egy temetôbe, gyújtsatok gyertyàkat, àldozzatok fel egy kecskebakot ès tartsatok orgiàt :D
Attól függ hogy fiú vagy-e vagy lány? Ha fiú vagy ûsd ki magad ha lány rendezz egy orgiát:)
Társas, lan party, menjetek lézer-tagezni, szabaduló-szoba, mozi, rendeljetek/süssetek pizzát, nézzetek filmet, ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: Már megnézem, de sajnos nem találtam olyat, amit szívesen megvalósítanák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítseget! Utolsó hozzászólótól kérdezném: milyn a szabaduló-szoba?