Utazás -Ázsia - 493 db

Jordániában, az ammani repülőtéren ugyanúgy lehet a vízumot megvenni, mint Aqababan?

Vagyis, nem szükséges előre igéynelni itthoni nagykövetségen?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
http://www.kulugyminiszterium.hu -utazas kulfolre informaciok.

kérdésre adott válaszok
ne hallgass az irigy bunkokra, en most is itt vagyok. kerdezd meg a recepciost batran, 90% ingyen enged be csajt. a vilag legszebb es leg odaadobb csajai itt vannak, a ledyboy csak 20% es latszik...
Thaiföldre kell utaznod ahhoz, hogy nõvel lehess. Csodálatos pasi lehetsz.
Ne költsd el ott az összes pénzedet! Tartalékoljál majd a hazajöveteled utáni gyógykezelésekre is!
Nagyon szépek a thai lányok, de rengeteg köztük az un. lady boy, vagyis fiú. Nem is lehet megkülönböztetni õket olyan szépek. Azok fizikailag is elég erõsek, és elég ügyesek ahhoz, hogy lenyúljanak rövid idõ alatt, úgyhogy nagyon kell vigyázni. (Fiú barátaim tapasztalata.)
beírod a keresõbe hogy "guest friendly hotels in...."(a pont helyére beírod a várost ahol keresel.)
Ha nem alszik nálad, a hotelek úgy száz százalékát nem érdekli hogy ki van a szobában...
A kérdező hozzászólása: Köszi igazából nem csak ez a cél, de ha megyek... Ha a csaj tud valami helyet azért parás ha valami átb*ás
jó tanács: ne menj most Thaiföldre!
Szerintem tökmindegy. Ott úgyis a nõk 95%-a férfi. :D
A kérdező hozzászólása: A tüntetésekre gondolsz? Szerintem nem indítanak gépet amikor akkora a baj.
A kérdező hozzászólása: És ami nem esik bele ott tuti h szólnak? :) Valahogy akkor se lehet bejuttatni?
Gratulálok.
Irigykedtek? Õ legalább megpróbálja kiélni a szexuális vágyait és nem elfojtani mint az itt sopánkodok többsége. 1. Ne a szállásodra vidd a macát. 2. Sose legyen nálad sok pénz. 3. A Qurva néni tudja fogja hogy hol lehet elintézni a dolgot. Sok boldogságot és nagy emlékeket.
Van píínz, hogy gyújjon béé:DDDD

Dubaiba melyik negyedbe érdemes szállást keresni? Deira, bur dubai?

Nem a méregdrága kategória a célunk, de hogy elérhető közelségben legyenek a látnivalók,érdekességek.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Sharjah Kintebb van, de nem kerül 25 ezerbe/fõ/éjszaka

Mi fogott meg előszőr Ázsiában / Ázsiai emberekben?

Sziasztok. Lenne egy pár kérdésem Ázsiával kapcsolatban. 1. Mi fogott meg előszőr téged Ázsiával kapcsolatban? 2. Melyik illik rád a legjobban a következő lehetőségek közül: - Érdeklődésem egy ázsiai ország felé irányul - Érdeklődésem a legtöbb ázsiai ország felé irányul 3. Melyik ázsiai országban élnél a legszivesebben? 4. Párkapcsolat szempontjából ázsiai embert preferálsz? 5. Tervezel ázsiában 1 évnél hosszabb időt eltölteni? 6. Ha igen, tanulni vagy dolgozni mennél szivesebben?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Engem semmi.
Én amikor valamilyen ázsiai országról látok felvételeket tvben mindig olyan érzésem van, hogy ott minden ragad a kosztól. Egyáltalán nem vágyom Ázsiába.
A Kianiak akkorakat kopnek az utcan mint egy halasto
1. minden. a kultúra, a zene, az emberek. 2. egész Ázsia, de fõleg két ország :) 3. Kína és Dél-Korea. 4. igen!!! 5. igen! 6. is-is. + ki szeretnék költözni.:)
elõzõ vagyok, az elsõ kérdéshez még hozzátenném, hogy a kéthetes kínai utazásom is nagy hatással volt rám.
1. A kultúra. Az emberek. A hagyományok. Az országok. A zene és még sok minden:D 2. Inkább az elsõ. De igazából kettõ érdekel a legjobban (Dél-Korea és Japán) 3. Dél-Korea!!! 4. IGEN! 5. Igen, de tudom, hogy úgyse jönne össze.. 6. Dolgozni
Jók a pasik!!!
Jartam Kinaban es az biztos, hogy nem elnek ott. (nem kedvelik a feher embert) Kizarolag a kinai kultura erdekelt Legtobb Kinai amerikaba menne. Parkapcsolat- ne is almodj rola
1: Az emberek, a kultura, egyszeruen minden! 2: Erdeklodesem a legtobb azsiaiorszag fele iranyul. 3: Thaifoldon. 4: Csak azokat!:) 5: Az hatralevo eletemet ott tervezem. 6: Tanulni is es dolgozni is.

Melyek azok az édességek amelyek Magyarországon kaphatóak, de Japánban nem?

A milkát tudom, de van még más is? (ja és ilyen márkás, finomakra gondolok)
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Boci, Duna kavics, Sport szelet, Balaton
Tipp: Negro Classic-ot ne adj nekik, mert szerintük mosószer íze van :D (Bár nem kimondottan édesség, de gondoltam megemlítem :) )
Szvsz szerint a japánok nem is szeretik annyira az édességeket. Vettem néhány igazi japán sütit, édességet stb... Hát, én azt mondom, hogy azokat itthon nem lehetne eladni. Volt pl. vmi sütemény, aminek olyan gyenge íze volt, mint vmi fillérekért kapható, teszkós babapiskótának. Egyedül a mocsinak volt rendes íze. Szerintem õk a mi édességeinket nagyon cukrosnak/erõsnek érzik.
Én ajándékba konyakmeggyet szoktam vinni. Csak a Rocher-nak van a Mon cheri-je, ami hasonlít, de a magyar izé natúrabb.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Anyám pont Negróval kínálta meg az egyik japánt a Tokió-Kiotó sinkanszenen :S Egyébként ezen én is gondolkodtam, hogy vajon Mercit lehet-e kapni? Engem konkrétan az érdekelne. Szerintem nem. Amúgy én úgy láttam, hogy egy átlagos Lawson's, vagy 7eleven nincs nagyon eleresztve csokikkal.
Bocskor szíj, krumpli cukor...
(Milka van Japánban is.)
Mercit nem láttam én se, viszont rakuten-en lehet kapni, úgyhogy elképzelhetõ, hogy boltban is árulják valahol. Hát igen a 7eleven nem kifejezetten nagyáruház, és nem a csokira fókuszálnak :) Milkát is csak édességboltban láttam (és nem volt akkora választék belõle, mint itthon).
túró-rudi, pilóta keksz, sportszelet, tibi csoki meg még millió másik
szerencsi csoki
A kérdező hozzászólása: akkor rosszul voltam tájékoztatva :D köszi
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :)

kérdésre adott válaszok
Hát persze! ^^
Télen, ki tudnám élvezni ezt: http://www.youtube.com/watch?v=e_hq1aMweqU De ki nem, aki Japánba menne? :D
Nem tudom mi értelme van ennek a jelnek ><
Gondolkodás nélkül mennék, ha valaki fizetné (a férjemnek is)
Csak ha MINDENT fizetnének. Saját pénzbõl soha!
Ha csak úgy lenne idõm/lehetõségem/pénzem, akkor nem Japánba mennék. Ha csak arra kapnék lehetõséget, hogy 2 hétre elutazzak oda és utána kitérõ nélkül vissza, akkor is természetesen élnék vele - érdekes helynek tûnik, bár szerintem vannak szebb és érdekesebb helyek is a világon.
Igen, mindenképp. 29F
Én mindenképp mennék. És fogok is...remélem. Ha van rá lehetõség, hülye aki kihagyja:)
Késedelem nélkül.
Mindenképpen. Ha tehetném, már holnap útra kelnék.
Simán, mindig is szerettem volna megismerni a japán kulturát:) Imádom a Japcsikat!Ha eltudsz menni akkor ne hagyd ki!Nemfogod megbánní.18/F
Én nagyon szívesen elutaznék. Mondjuk kicsit tartanék attól, hogy pont akkor lesz földrengés, mikor ott vagyok, vagy hogy sugárfertõzött leszek, mert mondjuk pont akkor történik olyasmi, mint ami nemrég a híradóban volt, hogy valami radioaktív dolog befolyt az óceánba és hogy a környéken nagyobb lett a rákos betegek száma. De amúgy nagyon szeretem a japán nyelvet, meg a kultúrájuk is érdekel.

kérdésre adott válaszok
az hurghadaban van.

Hol érdemes török lírát venni utazás előtt?

Itthoni pénzváltóknál van? Ha kint váltok érkezéskor euróról, sokat veszítek?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Eurot, dollart mindenutt elfogadnak..
Szerintem érdemes, van az itthoni pénzváltoknál, vagy 1-2 nap alatt hoznak. Igaz, hogy eurot és dollárt elfogadnak, de igen, veszitesz rajta. Attól függ mennyit váltasz, de mindenképp veszteséges 2szer váltani.

Angliában dolgozok ezen a héten haza látogattam a szüleimhez. Akikkel el szerettem volna menni 2 hétre Szingapúrba és Japánba. Az út ki van fizetve 3 személyre, de édesapám lebetegedett és édesanyám nélküle nem akar jönni?

Itthon nincsenek nagyon barátaim, mert 7 éve kint vagyok. Hol tudnék útitársat keresni? Természetesen nem kérek cserébe semmit, max a társaságot.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
valóban, másodiknak igaza lehet. most ha így hirtelen azt mondanád, hogy csak jöjjön veled valaki, mennék én is :D de azért más pénzén nem utazgatnék(ha így értetted :D)
letezik olyan biztositas, ami betegségre visszatéríti. Ha nagy szerencsed van, pl. a repülöjegyen, vagy az "all inclusive" megrendelésnél adtak ilyet mellé, nézd meg a szerzödést.
Hallgass a másodikra, jót mond :) Itt hidd el, rengeteg ember - köztük én is - kapásból mondaná, hogy megy, de más (fõleg egy idegen) pénzébõl elég ciki helyzet tud lenni. De nem baj, majd 1 év múlva úgyis megyek végre ki tanulni ;) De jó utat!! ^^
Angol barátaid nincsenek? Szerintem megérné nekik leutazni ide, ha cserébe mehetnének veled Ázsiába. Esetleg régi osztálytársak? Nem hinném, hogy itt lenne a legjobb ötlet keresgélni...

Kinek lenne kedve eljönni japánba?

Japán utazást tervezek jövőre 2014-ben. Addig még gyüjtögetek kicsit. De jólenne többen menni. Egyénileg gondoltam nem utazási irodán keresztül. Számításaim szerint (durva számolgatás) 500.000ft/fő lenne az utazási költség egy 2 hetes utra. Valakit esetleg érdekel???
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
várj egy évet, és gyere velem :D
A kérdező hozzászólása: Na ez jól hangzik. Két hónap Tokyoban. Ez jekem is tetszik. Bár a két hónapban végigjárnám egyész japánt Hokkaidótól Kiotóig. Lehet várok még egy évet és akkor összejön.
Milyen iskolába?
de õ utazási költséget írt. a zsebpénz sztem ezen felül értendõ. vagy legalábbis számomra reálisan, hacsak a repjegy 200, meg szállás is 2 hétre kerül 200ba minimum... plusz ottani közlekedés.. én kb egymillióval tervezek majd nekivágni. és lehet, h Roppongiban vannak rossz dolgok, de attól még megéri sztem benézni oda éjszaka, bulizni egy jót, és nem mondjuk hostklubokban elkölteni a milliókat dologra gondolok, amit úgysem tudunk megfizetni. de nem csak Roppongiban lehet amúgy sem szórkaozni (bár én tervezek oda is elnézni majd) az én problémám egyelõre az, hogy egyedül kell mennem
Jövõre ott kezdem meg az egyetemi éveimet :)
Én majd tervezek, jó esetben 2014 második felében, bár én legalább 1-2 hónapra tervezek.
A kérdező hozzászólása: És mi az uticél japánon belül , gondolom minden 1-2 hónapba már belefér.
Már 10 éve tanulom :)
Hát nem a szokásos túrista látványosságok érdekelnek elsõsorban, inkább csak úgy el lennék Tokyoban és környékén. Azért nyilván ha ott vagyok megnéznék már pár túristalátványosságot is, de egyáltalán nem errõl szólna a kint létem, hogy rohanok egyik látványosságtól a másikhoz. Tokiói éjszaka ami még eléggé vonz, na meg a japán csajok :)
Én, én, én!Légyszí én akarok!
Akkor tudtál japánul? Én is néztem iskolákat, és mindenhol azt írták, hogy minimum JLPT N1 kell.
2. válaszoló vagyok. és az elõttem lévõhöz hasonlóan, engem is Tokyo érdekel, éjszakai élet, szórakozás, zene, esetleg egy két látványosság, vásárlás, divat, szórakozás. Én már 2 éve erre gyûjtök, úgyhogy ha jövõre nem is, utána évben mindneképp összejön. De ha lenne társaság, úgy még jobb lenne
Én is Tokyó-ra gondoldoltam.
Ó, nekem van kedvem... de jövõre kiköltözök, mert felvettek az iskolába :) )
A kérdező hozzászólása: Szóval mész iskolába. Én meg rögtön arra gondoltam de jó akkor szállás pipa :D
engem is :)
Mennék én szívesen, de egy városi buszjegyet sem engedhetek meg magamnak, nemhogy repülõjegyet Japánba, és szerintem sokan vagyunk még ezzel így.
Szia! Én 2014-ben megyek Japánba! Szintén egyénileg. Az 500 ezer forintból mennyit számoltál a repülõjegyre? Nekem az valószínûleg olcsóbb lenne mivel nincs messze Japán a lakhelyemtõl.