Üzlet és pénzügyek -Egyéb kérdések - 23103 db

kérdésre adott válaszok
Az Oandánál, mivel ott sosem jár le a demószámla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet.

kérdésre adott válaszok
konkretan azt, hogy tukmalja az orvosra a gyogyszergyarak legujabb termekeit, hogy azokat irja fel a betegeknek a konkurrens gyogyszergyar termekei helyett.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Megnéztem a linket, és már látom, hogy nem voltam elég figyelmes.
[link]

Hogyan lehetséges? (Raiffeisen bank)

Hogyan lehetséges az, hogy a Raiffeisen bank postai utalvány formájában, mindin bizonnyal pénzt, vagy üdülési utalványt küld nekünk, amikor soha, semmilyen fajta kapcsolatban nem álltunk a bankkal?
gyakorikerdesek.hu

Ha interneten rendelek meg egy terméket, de személyesen fizetem ki és veszem át, úgy is érvényes a 8 munkanap elállás joga?

Vettem egy hangfalat, amit interneten rendeltem meg egy infós bolt oldalán. 1 év garancia volt odaírva, bár amikor megkaptam a terméket, csak számlát kaptam hozzá. Sajnos nem jutott eszembe, hogy kellene-e kérnem garanciapapírt. Lehetséges, hogy a boltban mindenre van 1 év garancia, és amire több, ahhoz jár garanciás papír? Ha nem, és emiatt nem javítanák meg a hangfalat, élhetek a 8 napos elállás jogával? Utánajártam, de erre konkrétan nincs válasz:
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
[link]
Nem jártál utána, mert akkor felhívtad volna az eladót. A számlát fogják elfogadni garancia papírnak. Hívd fel, írj neki e-mailt aztán vidd vissza a terméket a számlával együtt. A 8 nap nem valószívû hogy élni fog, hiszen a terméket megnézhetted és dönthettél utána, hogy megveszed e.

Nagyobb esély van így nyerni?

Szóval nagyobb esély van egy olyan nyereményjátékban a nyerésre amelyhez postai úton kell beküldeni x dolgot, mint azokban a nyeremény játékokban ahol interneten kell ingyen kattintgatni meg hasonlók.A mai világban nem lusták az emberek arra hogy időt és energiát fektessenek bele az ilyen dolgokba és így kevesebben is vesznek részt a versenybe?
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
Igen nagyobb az eselyed mert nem 1:100milliohoz az eselyed hogy nyerj, hanem mondjuk 1:100ezerhez vagy 1:50.000, - Tehat novekedett joval az eselyed csak hat ez emg igy is baromi keves hogy legalabb visszanyerd azt amit belefektettel...

kérdésre adott válaszok
A kérdező hozzászólása: oks
Nem lehet. De akármit rairhatsz kutya se nézi.
me' ne lehetne? ha akadekoskodnak a postan, max. rairsz valami kamut.

kérdésre adott válaszok
Ha felvesznek dolgozni ami ugye bejelentéssel jár, automatikusan megszüntetik a szociális segélyed.
Teljesen biztos.
A kérdező hozzászólása: Nem biztos, még várok válaszokat.
el, mert hejette dólgozól

kérdésre adott válaszok
Csak a diploma. A jegyek, ha valaki elérhetõnek tartja saját maga számára, akkor a tanulmányi ösztöndíj miatt számítanak. Meg persze a szülõk, nagyszülõk még mindig azt hiszik hogy számítanak a jegyek, úgyhogy nekik is mondogatni kell.
A leckekonyvet csatolják a diplomahoz kinyomtatva. Nekem a fõ tárgyakat nézték meg. Egy nagy multikna. Dolgozom
Ilyet sem hallottam még soha. Kösz az infót!
Van, ahol nézik, de ez nem általános.
Tényleg van olyan munkahely, ahol megnézik hogy 6-10, vagy még több féléven keresztül milyen jegyeket szereztél az egyetemen? Mondjuk félévente volt 10-15 tantárgyad, akkor megnéznek ha 5 évig jártál egyetemre 100-150 tantárgyad jegyeit? A másik pedig a technikai oldala lenne: Már nincs ellenõrzõ füzet, amikbe a jegyek kerülnek. És úgy tudom az egyetem elvégzése után az internetes felület, ahol a jegyeink vannak, már nem lesz elérhetõ.

Mennyit érhet ez az aláírt tabló?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]
gyakorikerdesek.hu

Anyukák, akik jártasak a jogokban, bérezésben?

Tudom , hogy nem ez a témakör de itt mindig olyan normális válaszokat szoktam kapni,hogy hozzátok fordulok a kérdésemmel.Azt szeretném megtudni, hogy ha a minimál béren vagyok 74670 ft kapok kézbe,s ez évről nem tudták kiadni a szabadságomból 21 napot mennyi pénzt kaphatok kézbe ha kifizetik.
gyakorikerdesek.hu
kérdésre adott válaszok
teszem hozzá, ha rendes a fõnököd, és szabiként fizeti ki. Szabadságmegváltásként 174-gyek osztjuk és felszorozzuk.
A szabadság nem megváltható
A kérdező hozzászólása: Nem hivatalosan de kifizetik, úgy néz ki.
ha kifizetik, akkor popnt annyit kapsz, minta azon a napon dolgoztál volna.
A kérdező hozzászólása: Utolsó ezt elmagyaráznád, sajnos nem értem.